Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hustler_hu
updatellem - update-tel :) LOL
Hustler_hu
Amit ha jól tudom kijavitottak egy updatellem , most már nem veszélyes , csak mondjuk jó sok áramot fogyaszt :)
Itt bizony nincsenek túlmelegedési problémák! Ezt garantálhatom! :D (Kivéve ha bekapcsolot a WiiConnect 24-et)

Tökéletesen.

Alwares
Engem csupán az érdekelne, hogy a Wii hardver ügyileg mennyire megbízható? Mert X360 után azt hiszem érdemes körülnézni ilyen tájon is...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Törölt felhasználó
Szevasztok Segitsetek!!!!!!!! Venni akkarok egy wii-t de nem tudom hogy milyen csippet érdemes venni vagy hogy ez árt e a gépnek mert azt hallotam hogy a ps2-nek elrontja az alaplapját

Segitségeteket elõre köszönöm
hi! Én is balkezes vagyok, és semmi különbség nincs.
Csibe001
Köszi, nekem elég volt a saját próbám.Nézd meg lcd-n...komolyan ps1-es szint.

akkor ok thx
Azoknál a játékoknál ahol számít (wii sports, guitar hero) be lehet állítani, ha bal kezes vagy, a többi játéknál meg mindegy szvsz. mert a legtöbbször rázás/elõrelökés/hátrahúzás/suhintás van az irány annyira nem számít.
sznus
Ahhh... lehet hülyeséget mondtam, mert a gép lehet, hogy akkor másképp érzékeli a mozgást... nemtudom...

Másnak ötlet? Nekem még nincs Wii-m, csak látatlanba válaszoltam. Bár úgy lenne logikus, hogy megcserélve is jól érzékeli a mozgásokat a gép.

sznus
Szerintem egyáltalán nem okozna különösebb gondot.
Mindkét távirányító szinte teljesen szimmetrikus. Fordítva kell tartani a kezedben õket, és akkor szerintem minden rendben. :-)
bal kéz: Mote ; jobb kéz: Nunchuk

Szasztok
Akarok venni egy Wiit de balkezes vok és nemtom jelentene valami nehézséget.:D Lenne vele gond?
bfg900
Ki jatszott mar huzamosabb ideig az Alone in the dark-al?
Kva eros tulzas, hogy a legrondabb jatek, azert egy ilyen mondatot nem artana atgondolni.
Amivel viszont bajom van az az, hogy az elejen gyakran leesek/meghalok es altalaban nem teljesen vilagos, hogy mit kellett volna tennem. Masodjara mar megcsinalom, de a ritka checkpointok miatt nagyo ntordeli a jatekot es nem igazan tudom beleelni maga abba, hogy mindent ketszer csinalok.
Kesobb javul a helyzet.
Nem tudja valaki, hogy 3.1E -rõl,hogy lehet 3.2E -re
frissiteni a rendszert internet nélkül?
A Mario Kart meg van nekem és állitólag az 3.2E -t
használ.
A játék megy is rendesen,de továbbra is 3.1E -s maradt a
rendszer verziószáma.
na ma tettem ra a kezem egy resident evil 4 wii editionre

jojo regi jatek meg minden - volt pcre is de annak az iranyitasra el volt baszva nagyon - hat meg kell hogy mondjam, Wiire kotelezo darab, KURVAJO game az tuti :D

anti hero

Eladó vagy elcserélhetõ Wii játékok:Mario Strikers Charged Football,The Legend of Zelda:Twiligth Princess,Madden NFL 07,Rayman Raving Rabbids(bontatlan).Érdeklõdni priviben.
Ps 3 vagy wii xbox felejtõs :) szerintem nagyon megbízhatatlan...

sziasztok szerintetek mit érdemesebb venni Wii-t vagy xbox360-at?

GraviGyerök
Na eddig sikerült zárva tartani a palackot.

need4speed carbonban hol lehet a térképet megtalálni?
sehogy sem találom a corner hotelt...

Az jó azt én is toltam:)

Kipróbáltam a TopSpin 3-at. Nekem bejön. Szerintem jó az irányítás és végre nem csak páros meccseket lehet játszani.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

QuippeR
hát jó, akkor Alone in the Dark helyett tolja mondjuk a Battalion Wars II-t, hátha az jobb.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Csibe001
Nekem irányítás terén nem volt gondom, legalább ennyi pozitívuma legyen neki. :D

Nekem is ezek a problémáim vele, plusz még az is, hogy fps nézetet nagyon elrontották, mert mintha szakaszosan váltana képeket a balra-jobbra-fel-le nézésnél, és amikor alulra kell célozni pl a tûzoltóval, ugrál le-fel a kép és egyszerûen idegesítõ a dolog.

BF3: csucsorr

Csibe001
Elõször is a legeslegrondább játék amit wii-re láttam eddig saját szememmel.Szét van mosva minden benne, nagyon gyenge textúrák stb.Hangulata pedig lenne de ilyen kinézettel az is elveszik, plusz még be is lassul sok helyen.Nem egyszer leestem olyan helyekre ahonnan nem volt kiút..
Meg tipikus idegesítõ dolgok pl, elején meg vagyunk zuhanva s folyton pislogni kell manuálisan, de ahogy megkapjuk a karakter tényleges irányítását már nem kell pislogni, érdekesen kitisztult a látása..
Talán pc-n a kinézet miatt jobb lesz, ott majd a wii-s irányítást fogom hiányolni, mert azzal nincs gond.

QuippeR
nem játszottam még vele, szóval leírhatnád, hogy miért csalódás.

Csibe001
Alone in the darkot??Ez komoly?
2008-ban ilyen játékot kiadni, egyszerûen undorító.Hatalmas csalódás.

QuippeR
vidd végig a Fire Emblemet meg az Alone in the Darkot, azzal elleszel addig, míg kijön valami.

nekem személy szerint még kupacban állnak azok a játékok, amiket ki szeretnék próbálni. (és akkor a mariokat még nem is számoltam, mert az engem nem érdekel annyira.)

A Zeldák általában 2 évvel bejelentés után jelennek meg. Az OoT-t is 1996-ban jelentették be, és végül 1998-as lett. Ugyanez igaz a Wind Wakerre. 2000-ben jelenetették be, és végül 2002-es játék lett.

http://thelegendofzelda.blog.hu

Elképzelhetõ, emellett az is borítékolható, hogy 1 évig még biztos nem fog megjelenni. Persze ne legyen igazam. De ez még mindig gyenge így.
Az új Zeldát is most fogják bejelenteni.

Szerintem meg érdemes mert ahogy látom õ rendes gammákat akar neki pc vagy ps3 lenne a tuti nyerõ :) legalábbis szerintem én igazából egyetlen egy igazi húzó nevet láttam mostanában az a COD5 azon kívül semmit 1 játékért meg minek tartson az ember konzolt?:( Cybert el egyet értek .Hol vannak az igazi játékok?

mintpl?

Szerintem nem érdemes túladni a Wiin, mert most jönnek az igazán Hardcore címek!

Hi!

Olvastam itt néhány ember kommentjét, hogy rég játszottak már a Wii-jükkel. Ez velem is így van, emellett meg kicsit átverve is érzem magamat. Körülbelül 1 éve nem a hype miatt vettem Wii-t, hanem mert tetszett a koncepció. Tisztában voltam a Wii grafikai hátrányaival, de a nyitócímekbõl arra számítottam, nem lesz probléma. Perpill pedig az a helyzet, hogy legalább 2 hónapja nem játszottam vele, és a közeljövõben a játékmegjelenések alapján nem is fogok. Nem is értem a Nintendo-t, mert itt van ez a remek irányítás, tetszett a Metroid Prime, tetszett a Excite Truck, és?? hol van a folytatás? arra számítottam, h akkor majd ezután jönnek a hasonlóan jó minõségû autós és fps játékok tonna számra, meg a Wii Sports szintû sport játékok. A fejlesztési idõ állítólag igen csekély a többi konzolhoz képest, így nem éretem mi a probléma. Tetszett a Zelda, Scarface, Resi 4, Bully, és fog biztosan az Okami is, ha beszerzem, de ezek mind port-ok, tudom, nem ezt kéne nézni, mert mindegyik jó játék, de ez portolgatós politika nekem akkor se tetszik, lehet velem van a baj. Oké, tudom, casual system, de nem hiszem el, hogy egy casual gamer ne akarna jó autós, fps, sport, meg tudomisén milyen játékokkal játszani. Nem vagyok hardcore gamer, nem játszok minden nap, de igen is igénylem a komoly játékokat arra a heti néhány órára is. Jók a Mario játékok, szeretem õket, sokat játszottam a Mario Bros 1-gyel és a 3-mal, a Mario Kart-tal annak idején, ebbõl kifolyólag nagyon tetszett a Wii-s Kart (fõleg a multi, osztott képernyõn) és a Galaxy is. Nade azért ne ezek határozzák már meg a koncepciót. Na azt hiszem eleget sírtam itt nektek. Személyszerint megvárom az idei E3-mat és döntök a Wii-m sorsáról. Üdv <#integet2>
FoToS küldtem e-mailt neked.
én nemértem, ugy hlottam kijött valami wii frissités, de hiába nyomogatom az updatat, valami error 32007-et irki :(
igen és csalódás... még mindig a wiisportsos tenisz a legjobb... abban sokkal jobban tudod oda helyezni ahova szeretnéd... itt... annyira nem vészes mondjuk, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle...

Top Spin 3-at próbálta már vki?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

fishBNS
Igen,mondogatjak kb 2eve =]

Srácok vennék jó áéllapotú Wiit megokositva akinek van az dobjon máregy üzit köszi

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Azt is törik már a firmware-t csinálgatják állandóan vagy mit is pontosan így nem tudom nem értek én ps 3 hoz annyira de több fórumon is említették hogy nem sokára elkészül de amint lentebb említettem minden csak idõ kérdése:) Egy idõben filmeket se tudták törni vagy ilyesmi erre egy 14 éves kis gyerek törte fel:)

shenmuedc
Csak idõ kérdése. A Ps2 sõt még a Ps1 sem kapott sokáig chippet.
fishBNS
akkor mivan a ps3-al? =]

Amúgy szerintem jobban átgondolnák ezt most úgy mindenre értem a legális cuccok vs warez ilyen örök szélmalom harc lesz semmi értelme mert valaki úgy is feltöri egy idõ után mindig csak idõ kérdése és hiába védik le a cuccokat mert sok embernek akkor se lesz 14 k ja hogy megvegye az eredetit bár ez nem biztos de ez csak az én véleményem :) szóval felesleges a szellemet visszazárni a palackba mert úgyis kijön megint :)

Megpróbálják visszazárni a szellemet a palackba, de nem fog sikerülni.
fishBNS
Kinyirja a TL Hack-et =]

biziclop
Anyagi okok miatt megválnék gyönyörû állapotban lévõ Rezident Evil 4 wii edition,illetve Umbrella Chronicles játékaimtól.Korrekt ajánlatokat priviben várnék,posta oké