10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

Kössz:):):)
  • rumkola
    ...sony a legjobb...

látom te vágod ezeket a dolgokat
    :P
    Én csak sony-t használok elvileg az a legjobb.
    A mozgásérzékelés hááát szerintem star wars force unleashed föleg a kirakoknál amikor egyszere vilám és mutatja a nunchokot hogyan kell mozgatni vagy a remotot még valamikor.
  • kisgabo

a többség tapasztalata akkor is, verbatim 4* esen.
  • Dorel
    érdekes, hogy mindenki csak a verbatimot írja hogy az a jó. nekem eddig a tdk t maxell t is gond nélkul vitte. sőt néhányszor elfelejtettem levenni az írási sebességet és 8x lett a végén. hiba nélkul olvasta..
  • Dorel
    Használ vki wireless nunchukot? kétfélét is láttam most az MMben, az egyik amiről a neten is írtak, a másik meg vmi piszolyszerű izé, amibe a vezetékest lehet beletenni. kíváncsi lennék mennyire jó. egy boxnál elég zavaró, hogy zizeg a madzag.
  • Beast Machine
    Ahogy hallottam Samus nénnye új kalandjai a.k.a. Metroid Prime 3: Corruption is nagyon jól szuperál ezen a téren.
  • kisgabo
    maria galaxy alap.
  • moonster
    Lehet, h volt már ez a kérdés, de szerintetek melyik játék használja ki legjobban a mozgásérzékelőket.
    Azon agyaltam, h lehetne siman egy motor szimulátor is, és ugyanugy a csuklomozdulattal lehetne a gázt szablyozni, esetleg nunchukon iranyjelzo, vagy hasonlo.

Mario Galaxyt majd meglesem, de valahogy nem vagyok oda Marioért. Tudom ez istenkáromlás egy nintendósnak. Azaz, Mario Kart franko.
  • kisgabo
    a backup loader pöpec.

nekem a tv pal/ntsc tehát pl az animal crossing usa/ntsc játékkal nem volt gondom.
  • Beast Machine
    a TV-m csak PAL-t tud, most akarom kipróbálni majd kipróbálni a WiiGator-féle Backup Loader Channelt, elég biztatóak a visszajelzések.
  • kisgabo
    verbatimot szerteti, max 4* pörkölés.

ntsc képe jobb, ha a tévéd támogatja a szabványt. de ntsc játékot csak loaderrel futtass, nehogy befrissitsen.
  • rumkola
    nekem meg nincs is rá időm vasárnapig...
    :)
  • Beast Machine
    Srácok, a TDK lemezeket, hogy bírja a Wii? Illetve játék közben van észrevehető különbség az NTSC és a PAL játékok között? NTSC-s Virtual Console játékot lehet-e Wii-re rakni, vagy csak PAL-ost?
  • megyer11
    Én is vettem, csak nekem el kellett dugni, mert a Jézuska fogja hozni...
  • rumkola
    A "nagy és szimpatikus" x360 hypenak fityiszt mutatva vettem ma egy Wii-t.
    Hétvégére 2 rekesz sör+haverok+lightsaber duel.
    :D
  • CHEAPBOY
    NTSC game ha kell tudok rendelni, szerezni, de miért pont az 576 méregdrága szövetkezetet nézted ki magadnak?:)
  • CHEAPBOY
    S kihagyod a Mario Galaxyt, vagy a Smash megapartit?:) Micsoda ízlés ez kéhrem?:)
  • moonster
    Internet!
    Alapból wifi kapcsolatra szuletett, ami be is van építve, de akinek nincs, az vehet talán 4e ft körül, az USB portra dugható RJ45-ős aljzattal rendelkező kiegézítőt. (UTP kábelt dughatsz bele)

Nem lehet összehasonlítani a Ps3-at, vagy az X360-at wii-vel. Míg az előzők főleg HC gamereket céloznak meg, addig a wii igazi családi konzol, és az irányításából kifolyolag rendkívül szórakoztató.
    Nekem is a Boom Blox a kedvencem, meg a wii sport, ha izzadni akarok, valamint a Koronimpa, Marble Mania, ami ügyesen kihasználja a mozgásérzékelőt.

Az ára meg azért ilyen magas, mert nem ide szánták, hanem Japánba, USA-ba, ahol nem aza téma, h hogy szorítsak ki egy konzolt, hanem, hogy melyik konzolt vegyem meg először és nem kevés helyen van wii + x360 v PS3.
    Utóbbi kettő közül X360-at választanék, ha választanom kellene.

• kisgabo
    alapgép most 60k, + wiimote és nunchuk 16k... igy már ráver a x360 premiumra bőven, és akkor még a játékok árairól nem is beszéltem...

tényleg szivatás.

azért ez a mozgásérzékelős cucc, nem hülyeség, lehet megér 10 ropit, vagy hol mennyiért mérik. inkább az alapgép aljas drága, ha a játékokat is nézem.
  • TQ cheater
    Köszönöm a választ!

Igazából én soha nem a grafikát, mindig a játékélményt néztem. Nem volt még soha asztali konzolom. Casual játékosnak mondhatom magam, mivel a tanulás miatt nem nagyon van időm hardcore játszani. Minden álmom egy mozgásérzékelős kontroller :)
  • bfg900
    Mingyeik konzol, amit kaphatsz az aruhazakban, jo valamire.

A Wii kinal egyfajta jatekelmenyt es ha nem erre vagysz, akkor nagyot fogsz benne csalodni, ennyi.
    A grafika termeszetesen gyenge a konkurensekhez kepest, a jatekok teljesen mas stilusuak, azonban konnyebb raerezni, beleszokni, ezaltal konnyebb beleunni is, persze ez termeszet kerdese.

Egy biztos en a legjobban a Bloom box, meg Super Mario Galaxy, Guitar Heroe jatekokkal szorakoztam, az ugymond PC jellegu cuccok szerintem nem erdemelnek tul sok szot.

Sokan azt mondjak, hogy tobbszemelyes jatekra jo csak, de ez nem igaz. Rengeteg jatek van, amivel egyedul is jol el lehet utni az idot, raadasul par uj mote meg egyeb beszerzese utan rajossz, hogy ez a legdragabb konzol a "harom" kozul :)

Viccnek tunhet, de szamomra az a legnagyobb vivmanya, hogy a kezem ugyeben van a mote es ha kedvem tamad bekapcsolom, nyomom 10 percig a wii play-t, aztan ha vege a tv-ben a reklamnak, akkor kikacsolom :) Regebben legalabbis igy csinaltam.

A mozgaserzekelessel sok problemam nem volt, kicsit lassu, kicsit pontatlan, de nem ereztem problemanak eddig. Bajom csak akkor volt vele, amikor felvettem az erzekenyseget, na, akkor total meghulyult. Aztan visszallitottam alapallapotba es azota gond nelkul mukodik.

NTSC jatekot NEM fogsz talalni 576 boltban, nem is ertem a kerdest :)

A konzolhaborut meg ne is fejtegessuk, orulnek, ha nem is gyuruzne tovabb. Mindegyik gepnek megvan az elonye, csak a PS3-ra nagy reszuk meg nem jelent meg ;)
    A kerdes csak az, hogy neked melyik felel meg jobban.
  • TQ cheater
    Magyarul az 576-ban (pl.) adhatnak el NTSC játékokat is? De gondolom valahol fel van tüntetve hogy NTSC vagy PAL a játék.

Még egy kérdés: azt hallottam a Wii a hagyományos internetkábelt nem tudja "befogadni", így USB-s internetkábel kell hozzá... ilyet hol lehet kapni? És mennyibe kerül?

Játékot hol lehet olcsón kapni? Mert 576 pl. elég nagy árkulccsal dolgozik. Láttam itt, valaki 10k-ért vett Mario Galaxyt... na most 576-ban 14k,ha jól tudom.

Köszönöm a válaszokat!

Ui.: Az interneten sok ilyan cikket olvashatok: "Wii sucks", "No next-gen console", "PS3 is better", stb. Ti mit gondoltok erről a konzolháborúról? Az az igazság, mand a két fél érveit kívülállóként hallgatom meg, mivel még nincs Wii-m (90% hogy karácsonyra lesz, akkor majd kitapasztalom, milyen is a konzol). Mert ugye sokan mondják, hogy szar a grafika, nem jó az internetkapcsolat, nem működik a mozgásérzékelő normálisan. Érdekel a ti véleményetek is, bár azért sejtem mit kapok egy Wii fan oldaltól :)

Jó játékot!
  • kisgabo
    59990 a pólus, mediaban, +10k egy játékkal. konzolboltok se sokkal olcsóbbak. akkor inkább media gari.
  • rumkola
    felhívod fukar.hu
  • flevente
    Nem tudja vki, h mennyi a Saturnban a Wii?
    Nah ez meg mi akar lenni kinai wii?????????
  • rumkola
    Ez semmi, az Auchanban is van, ráadásul azok óriásplakátokkal dobták tele egész budapestet.
    :))))

Mondjuk ott meg sem említik a Wii-t.
  • moonster
    A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy "játékkonzol", a Nintendo terméke meg egy "videojáték konzol", így semmi kivetnivalót nem látnak abban, hogy ezt a -noname- terméket Wii-ként reklámozzák ...

Remélem jól seggberúgják őket

A CIKK
  • Zozo76
    De ez a Design mindent ut! Azok a karok megernek egy kulon miset! :)
  • vigyori14
    Ez kb olyan szintű hamistvány mint régen a piaci nes?
  • Aschil
    Huh.... ez nagyon gáz!!!!
    T. Nagyáruház!
    Ez a vásárlók megtévesztése!!!!!!!
  • kisgabo
  • Zozo76
    Megy mar a WIIHUN. :)
  • kisgabo
    nézd meg itt, xupr árai

lol? ennyit erről. egy topikban pedig elvárható egy stilus, nekem a tied elsőre nem jött be, csak ennyi. jónapot.
  • rumkola
    mondjuk az igaz, hogy komolytalan eladói részről azt "ajánlatokat várok"....

azokat én is átugrom
  • QuippeR
    részemről ha nincs legalább irányár az apróhirdetésben, akkor ignorálom, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. jelen pillanatban az ausztráliai óriás-tatymagnukk nyálának viszkozitás-elemzése jobban érdekel, mint hogy mennyiért adja oda a Mario Kartot, de ettől még lehet, hogy egy jó irányárra rámozdultam volna. privit nem írok, mert nem én keresek Mario Kartot (ha keresnék, már rég megvettem volna boltban), hanem ő akar eladni.

egyszóval: irányár = mindenkinek jó. nincs irányár = az eladónak rossz. ezt próbáltam lekommunikálni.

neked meg nem nagyon volt közöd ehhez az egész párbeszédhez azon kívül, hogy sikerült három válaszban eddig ratyinak, ostobának és taplónak minősítened a hozzászólásaimat, megkérdőjelezni a tisztességemet és gyökérnek nevezni. szerintem meg egy nagyképű, ellenséges, tuskó f*szkalap vagy, és a borsónyi agyaddal nem látod át, hogy a negatív hozzáállásoddal sikerült az eleinte nyomokban felfedezhető segítőkészségemet átfordítani cinizmusba, aminek mások (Xupr, egyéb topiklakók) látják a kárát.
  • kisgabo
    ez kissé tapló szöveg. én mondjuk ilyen gyökerekkel nem üzletelnék, van tisztességes vevő is. nem kell kenyérre.
  • QuippeR
    ne legyél már ostoba, ha annyira érdekelne, akkor írnék privit. nem érdekel annyira, és nekem halál mindegy, hogy el tudod-e adni, vagy sem.
  • kisgabo
    én megveszem ami tetszik. battalion wars2 7 ropi volt, animal crossing 10, mario galaxi 10.... ész nélkül nem lehet vásálni, nem occó.

megnéztem pár játékok, sunyiba persze, egyik-másikért egy petákot se adnék, nemhogy 13-14000 ruppót.