Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GraviGyerök
Ki mit tud a 3.3E -rõl???

shenmuedc
Megoldottam.
shenmuedc
Ja és nekem 220602-ás hibakód van ilyenkor mi a baj?
Megvan a megoldás.
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/992239.html
Sajnos a probléma azóta is megvan. Sajnos a News Channel sem megy. Nem tudom hogy miért. Nem hiszem hogy a linksys WRT54GL routerem gonosz módon direkt csak ezt a két channelt blokkolja.
shenmuedc
Nekem mióta feltettem néhány wiiware játékot azóta nem megy a shop channel meg a többi .Internetezni tudok vele és játszani a neten is enged. De mást nem pedig eddig mûködött, és még a teljes format sem segített.
Van még valakinek problémája Nintendo Channel indulásánál keletkezõ 261412-es számú hibakóddal, vagy csak nekem nem akar mûködni. Azt írják hogy a routeremmel lehet valami gond, de a Wii Channel, Internet Channel, Mario Kart Channel mind mûködik.

Szia! Megoldódott a problémád? Ha igen, kérlek írd meg, hogy, hogyan. Nekem is ez a gondom.
Szia! Megoldódott a problémád? Ha igen, kérlek írd meg, hogy, hogyan. Nekem is ez a gondom.
Nem veszem,
de annak írom, akit esetleg érdekel, a többi meg ugorja...

Ne vedd sértésnek de ha már itt valaki pénzt ad valszeg olyan eredeti játékot vesz ami pal os😊

Eladok egy frissen rendelt Need for Speed Carbon játékot wii-hez,
amit tudni kell róla:

E-buy-en vettem 7000huf-ért
Fekete doboz, ami nem eredeti, picit törött
A játék benne eredeti
NTSC! De freeloaderrel fut ( http://www.wiifreeloader.com/ ).
irányár: 5500Huf

kontakt: rkarpati(attt)t-online(dott)hu

Totis
Én meg költözés miatt nem láttam már vagy 3 hónapja a Wii-met. Már alig várom. Heroes 2, Mario Kart,...
Bár elõször a Mario Kart-ot fogom megvenni...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Én most a régebbi GameCube játékokra kattantam rá 😄. Eszméletlen jók azok is. Mivel nagy Crash fan vagyok ezért, legtöbbször a crash epizódokkal játszok 😊 Régi szép idõk emlékére, amikor még a PS-en játszottam vele 😊

Csibe001
Jaja, nekem is hiányoznak a jó kis egyedi exkluzív játékok.Utoljára SMG-vel játszottam hosszasan, meg picit a Boom Blox-al, sztem most már csak a SSBB-vel fogok...
Addig PC, sajnálatos ilyet mondani de ez van. 😊

Jah sokan álnak át ps 3 ra mert ott normális játékok vannak vagy egyszerûen megunták 😊 Kb én már 3-4 hónapja egyetlen egy játékkal játszom rajta a raiman raving rabbids 2 vel azt semmi mással 😊

Totis
Hmmm most meg a Wii-t adja el mindenki? Eddig a DS-t...

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

65.000ért eladom chipelt wii-met játékokkal(kb 12db)

Mi a véleményetek a Bigben cuccokról, érdemes vásárolni?
Vagy mit érdemes venni, kormányból, controler kiegészítõkbõl?
És hol?

Sephi
Nintendo Wii Sports Pack a kovetkezo extrákkal :

-Eredeti Wii Key 1.9g (mindent olvas!)
-extra WiiMote
-komponens kabel (HD TV)
-erdeti Wii Sports es Wii Play játékok
-"játékok"
-erõs elemek mindakét WiiMote-hoz

A gép külalakja sajnos kicsit karcolt (matrica miatt) de egyáltalán nem probléma, hisz a gép tökéletesen mûkodik.

55.000 FT

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Eladó! ( Egy Nintendo DS lite konzolgép, szép ,karcmentes mûanyag tokban tárolva, M3 DS real kártyávával, ami képes akár 100%-os minõségben a Zenéket, Videókat és játékokat is lejátszani. Dobozok,papírok és egyéb alaptartozékai megvannak ,illetve egy képernyõvédõ fólia és egy csuklópánt és egy rumble pack járul hozzá. (1gb memória,8gb-ig bõvíthetõ). Érdeklõdni : [email protected] [email protected] 06703831865 Csere érdekel: Nintendo Wii , Okostelefonok.
Eladó Nintendo DS lite +M3 DS real + 1gb memória+mûanyag tok

* Ár: 35.000 Ft
* Feladó: Kozma Viktor
* Telefon: 06703831867

Denes888
Eladó WIire egy Red Steel. Használt, 3 kis karc van a dvd-n. Tokjában, leírással 6k.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

es meg mindig a barom 😄
eredeti no more hirose wiire elado vagy cserélhetõ más wiis játékra.irjato privit ha valaki érdekel.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Nem tudom, nekem nincs Wii-m csak árulom a cuccot, de ez úgy mûködik, hogy ez tulajdonképp csak egy váz, amibe belerakod felülre a wiimote-ot a markolatba meg a nunchuck-ot és így mûködik pisztolyként.

sznus
Játékoknál át lehet állítani a tûzgombot?
(pl. Resident Evil-nél)
Csak a lézeres pisztoly miatt kérdezem. vsop14 által linkelt pisztolynál ugye 2 ravasz van.

Keviny
ha 100x nem írtuk itt le akkor egyszer se.

1. beteszed az üres lemezt a meghajtódba
2. elindítod a dvd író programod
3. betöltöd a lemezképet, az írási sebességet a lehetõ legkisebbre állítod
4. rákattintasz az "írás" gombra
5. vársz és mikor elkészült örülsz.

sok sikert, ügyes légy!

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

Üdv!A kérdésem a következõ lenne:Hogyan kell wii-re gameékat kiirni?
A válaszotok köszönöm!
sznus
A 2 elem mire kell? Ahhoz, hogy világítson az a lézer, ami a Wii Remote infrás része környékén van?
Az a piros valami? 😄
Gondolom elem nélkül is vígan elvan vele az ember. Ez a lézer csak valami extra. Enélkül még gondolom lehet játszani...

sznus
Írtam mailt. De a biztonság kedvéért ide is írom. Engem érdekel a pisztoly. Megvenném.

szia! jól látom, hogy a "markolatnál" nem lõni lehet, hanem irányítani és a "csõ" alatt lehet lõni?

Más: Valaki van a fórumon Baranyából netán Pécsrõl???
Sziasztok! Van egy eladó, vadi új Wii LÉZERES pisztolyom! Ára 3000Ft +posta, Bp-n átvehetõ. A lézer 2db AAA-s elemmel mûködik.

írjatok, mailt, vagy hívjatok!
[email protected]
06204243742
Aschil
Ha bekapcsolod a wiiconnect 24 funkciót és üzenetet kapsz, vagy új letölthetõ tartalom, hír kerül a shop channel-re, akkor világít kéken (lüktet), illetve kikapcsolt állapotban a bekapcsoló led sárgán, ez jelzi a készenléti állapotot.

.:asChil:.

van hozzá lightmod, de rendelni kell külföldrõl és szétbuherálni a gépet 😄

Nem lehet kapcsolgatni. Akkor villan csak fel, amikor bekapcsolod + amikor belerakod a lemezt.

Sziasztok, az lenne a kérdésem, h a wii-n a cd olvsó körüli kék biszbasznak mikor kell világitania? vagy ki-be lehet kapcsolni? mert minden képen kéken világit, de nekem csak felvillan mikor bekapcsolom, azt kész.

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

TrIp
szevasztok, lehet hogy eladnám a wiimet, mivel az utóbbi idõben be sem kapcsoltam 😞
wiikey-es 2remote 2 nunchuck, meg köbö 30 játék, eredeti wiisports és wiiplay... érdeklõdni lehet pm-ben

Aschil
Feltettem ide a freeloadert.
Rarpass: aschil

.:asChil:.

Beast Machine
Evájl, 'stnmbzmg... <#idiota>

...vágod?

biziclop
Anyagi okok miatt megválnék gyönyörû állapotban lévõ Rezident Evájl 4 wii edition,illetve Umbrella Chronicles játékaimtól.Korrekt ajánlatokat priviben várnék,posta oké

tényleg, igaz..
robrob: rendelj freeloadert vhonnan külföldról, az megy ezexerint.

-the invisible-

Sephi
GameCube eredeti kontroller kell hozza.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Elindul simán, de kontroller nélkül nem fogsz tudni játszani.
Game cube-os játékokat simán le tudom játszani, vagy kell hozzá valami plusz software vagy hardware?

Csibe001
Mivel a Freeloader is software-nek minõsül így meg kell venned valahonnan.Anélkül semmit sem tehetsz.

De miért, freeloaderhez is feltétlen chippelni kell?
Anélkül semmit nem tehetek?
Nem úszom meg?

Kerestem helyet, ahol chippelnek, de neten csak olyat találtam, hogy futár jön, elviszi, visszahozza, de ezt nem vállalnám be.
Tudtok olyan helyet Budapesten, ahol helyben megcsinálják és nem kell lemondanom a géprõl?
Priviben jöhetne, megköszönném!

Csibe001
Persze hogy azt mondja..hiszen nincs chippelve a wii-d, úgy a Freeloader sem mûködik. 😊

Sonyn van, macrõl burn-el kiírva, de azt modja nem olvasható...
mi van, ha pendrivon vagy sd kártyán adom neki?

mûködnie kell..
elvileg annyi az egész hogy freeloadert be, elindítani, aztán ki és be a játékot
ha nem olvassa lehet a dvd típusával van baj, nem szereti a wii az olcsóbb lemezeket.

-the invisible-

freeloader le is tölthetõ valahonnan?
torrenten, vagy valahogy, úgy, hogy mûködik is, mert a mininovás nem müxik...