Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello!
nemtudtok olyan helyet ahol beszámítanak pl ds-t wii-re azt plsuz ráfizetek?
nemtudtok olyan helyet ahol beszámítanak pl ds-t wii-re azt plsuz ráfizetek?
error001 az a chiped típusa miatt van. legalábbis ha a WiiKey-t pl frissítik, akkor nincs ilyen hiba.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ok akkor 'importálom' is, eddig csak pal-os cuccokat 'vettem', de pl igy is nehany jateknal error001et kaptam, de általában joak a cuccok, csak pl nem minden import cucc megy, és már láttam ojan oldalt, hol irják, hogy mi megy és mi nem, de ezt a ját?kot pl pont nem irta.
A
mondjon vki olyan játékot, vagy oldalt, ahol a 3.2 firm még elérhetõ. a nintendo oldalon már csak a 3.3 van fenn, és mint tudjuk az nem olyan barátságos
ok, akkor ugy kérdezem, hogy a final fantasy fables: chochobo dungeon amerikábol drága pénzért importált változata elmenne e a palos géppemen, másnak ment-e, nem tud valaki egy oldalt, ahol meg lehet e nézni, mely import játékok mennek?
így már jó? ^-^
így már jó? ^-^
A
<b>SPOILER!</b> - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!<br><div style="border: 1px solid rgb(170, 170, 170); font-family: Arial; font-size: 12px; color: rgb(240, 240, 240);">Helo, kinnt van a final fantasy fables the chochobo dungeon amerikaiul. Nekem palos wiim van, wiikeyel, érdemes leszedni, futni fog?</div>
A
Eladó használt de szép állapotú játékok:
Wii:
Rayman Raving Rabbids 5000ft
The Lgend of Zelda Twiligth Princess 7000ft
Mario Strikers Charged Football 6000ft
Wii Play 3000ft
GC:
Doshin the Giant 2000ft
Csere is érdekel.
Wii:
Rayman Raving Rabbids 5000ft
The Lgend of Zelda Twiligth Princess 7000ft
Mario Strikers Charged Football 6000ft
Wii Play 3000ft
GC:
Doshin the Giant 2000ft
Csere is érdekel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hello!!
nagy kérdés elött állok!!
mivel új wii-t veszek így nemlehet tenni bele wiikey-t a kérdés...
d2ckey vagy argon??
nagy kérdés elött állok!!
mivel új wii-t veszek így nemlehet tenni bele wiikey-t a kérdés...
d2ckey vagy argon??
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Keresek wii hez 220v os tápegységet. Ha van valakinek felesleges ne fogja vissza magát. jaszy1kukaccitromail.hu
van wii m 😊
Na akkor ne offoljuk szet a topikot a hulyeseggel tovabb. Szerintem a wii-s topikban mindenki tudja miert kell neki wii,nem kell idejonni
hogy szerinted a PS3 meg a PC... rre van par topik,ahol egesznap mehet az anyazas. =] (az csak hab a tortan,h nincs is PS3ad es Wiid se) E
hogy szerinted a PS3 meg a PC... rre van par topik,ahol egesznap mehet az anyazas. =] (az csak hab a tortan,h nincs is PS3ad es Wiid se) E
Abba viszont jó is nagyon ezt is el kell mondani local multiba a wii a legjobb szerintem 😊 De ha inkább egyedül neten szeretnél multizni akkor xbox vagy ps 3 csak xbox meg azért nem tetszik mert állandóan nyavalygás van mert túl melegszik sok a hibás meg egyéb dolog bár az xbox ot abszolút nem ismerem 😊 csak mait olvastam róla. Szóval lehet ,hogy az xbox is nagyon jó
"aki tényleg játszani komolyabb gammákkal annak nem wii való"
egy éve mondogatom, hogy a Wii local multiplayerre való. a többi csak bónusz.
egy éve mondogatom, hogy a Wii local multiplayerre való. a többi csak bónusz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
*játszani akar sry csak sietek :S
Nem nem ps 3 marketinges vok csak rájöttem ahogy egyszer beirta valaki wii jó egy hónapig mindenki megveszi mert kurva olcsó 60 k ps bõl ami jó az meg 120 volt na meg azért mert a ps 3 at nem lehet chippelni wii t meg igen de azért játékokban akár ki akár mit mond ps 3 sokkal jobb de a csúcs a pc marad csak az a baj hogy minden szempontból és sajnos ide tartozik az ár is bár most egész olcsók a cuccok 😊 De még úgy is sokkal drágább mindenesetre én már senkinek nem ajánlok wii t aki tényleg játszani komolyabb gammákkal annak nem wii való de a rayman az nagy játék😄 már azért is megéri valamennyireXDD
Ugylatom Te a sony marketing embere lehetsz... =]
En mindenkinek a piacos 8bites Nes klont javaslom,arra is sok jo jatek van.=] A wii-re nincsenek jo,elvezetes jatekok! Azert adnak el belole 3x annyit mit PS3bol es 2x annyit mint X360bol. =]
En mindenkinek a piacos 8bites Nes klont javaslom,arra is sok jo jatek van.=] A wii-re nincsenek jo,elvezetes jatekok! Azert adnak el belole 3x annyit mit PS3bol es 2x annyit mint X360bol. =]
Hát ahogy gondolod ez csak egy tanács én mindenképpen a pc javaslom mindenkinek vagy a ps 3 at mert arra tényleg jó játékok jönnek csak sajna azt nem lehet chippelni de hát ez van de meg kérdezed ps 3 as fórumot lehet orvosolható a problémád egy kábellel...
hát én azért még el tudnék rajta pár játékkal játszani 😊
PS3-am már tavaly volt, mint ahogy LCD TV-m is, azonban az LCD hiányában le is mondok róla 😞 Az egyik szobámban volt a nagy TV a hálóban a kicsi. Na pl. az 51 cm-en amikor játszottam, gyakran fel kellett kelnem az ágyból, és odamenni közvetlen a TV elé hogy 20 cm-rõl próbáljam kiszaszerolni mit is írnak mit kell csinálni a küldetésben annyira összefolynkak a betûk a tv-n. Nomeg a nagy nextgen érzés is elmarad mert a kicsi tv-n nem sokkal jobb a programok kinézete az elõdökéhez kpest.
A sors sajnos úgy hozta hogy költöztem, és minden pénzt meg kellett mozgatnom ezért ezek a dolgok eladódtak. Most viszont megint vennék konzolt, de LCD-t most nem. Emellett szól még a visszafelé kompatibilitás is, egy csomó régi GC-s játékommal megint el tudnék szórakozni.
PS3-am már tavaly volt, mint ahogy LCD TV-m is, azonban az LCD hiányában le is mondok róla 😞 Az egyik szobámban volt a nagy TV a hálóban a kicsi. Na pl. az 51 cm-en amikor játszottam, gyakran fel kellett kelnem az ágyból, és odamenni közvetlen a TV elé hogy 20 cm-rõl próbáljam kiszaszerolni mit is írnak mit kell csinálni a küldetésben annyira összefolynkak a betûk a tv-n. Nomeg a nagy nextgen érzés is elmarad mert a kicsi tv-n nem sokkal jobb a programok kinézete az elõdökéhez kpest.
A sors sajnos úgy hozta hogy költöztem, és minden pénzt meg kellett mozgatnom ezért ezek a dolgok eladódtak. Most viszont megint vennék konzolt, de LCD-t most nem. Emellett szól még a visszafelé kompatibilitás is, egy csomó régi GC-s játékommal megint el tudnék szórakozni.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
El lehet vele játszani de én inkább ps 3 at vennék sokkal tartósabb 😊 de én biztos hogy most már pc nél maradok wii volt az elsõ konzolom de az utolsó is pc szerintem sokkal jobb mert egyszerûen jobbak a játékok wii n eljátszottam korinpával,asterixel,wii sports,wii play,zelda,mario,mario kart ,és itt ki is fújt a normális játékok listája 😊
Sziasztok!
Mostanában erõsen gondolkodom egy Wii megvételén. Gondolkodtam PS3-on és X360-on, de azokhoz nem árt egy méretesebb LCD/plazma TV-sem /azonban ezt mst valahogy nincs humorom megvásárolni +140-150.000-ért/.
Kérdeném a T. nagyérdemû Wii tulajt, hogy mennyire lehetséges a Nintendo masinát 51 cm-es TV-vel használni? Milyen tapasztalataitok vannak egy 51 cm-s tévével (Wii-vel párosítva offkorz)
Lehet hülye kérdés, de volt volt szerencsém anno PS3-at rákötni a tévémre, ahol is gyakorlatilag az összes szöveg olvashatatlanul kicsi volt, a játékok legtöbbje meg egy egérmozihoz hasonlított a 16:9-re optimalizált felbontás miatt.
Tehát szummázva: mennyire támogatja a Wii a kisképernyõs TV-t? (51 cm)
Mostanában erõsen gondolkodom egy Wii megvételén. Gondolkodtam PS3-on és X360-on, de azokhoz nem árt egy méretesebb LCD/plazma TV-sem /azonban ezt mst valahogy nincs humorom megvásárolni +140-150.000-ért/.
Kérdeném a T. nagyérdemû Wii tulajt, hogy mennyire lehetséges a Nintendo masinát 51 cm-es TV-vel használni? Milyen tapasztalataitok vannak egy 51 cm-s tévével (Wii-vel párosítva offkorz)
Lehet hülye kérdés, de volt volt szerencsém anno PS3-at rákötni a tévémre, ahol is gyakorlatilag az összes szöveg olvashatatlanul kicsi volt, a játékok legtöbbje meg egy egérmozihoz hasonlított a 16:9-re optimalizált felbontás miatt.
Tehát szummázva: mennyire támogatja a Wii a kisképernyõs TV-t? (51 cm)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
1. és 2. másodperc között kell lenyomni a gáz gombot.
hello!!
azt szeretném kérdezni hogy a gamecube kontroller az jó bármire vagy az csak gc játékokra és más wii-s fdologra meg a classic kontroller?
azt szeretném kérdezni hogy a gamecube kontroller az jó bármire vagy az csak gc játékokra és más wii-s fdologra meg a classic kontroller?
Szia! Mario kart+kormány mennyi?
Wii + WiiFit + Balanceboard + soksok jatek, rengeteg letoltott VC jatek !!!!IDE KATT!!!
Eladó Wii alapgép,alap tartozékaival egyben vagy külön külön.(8 hónap garancia,Paper Mario 64 letöltve).
Utángyártott GC Controller.
251 Blokkos Nintendo memóriakártya GC dobozzal.
Classic Controller.
Wii Play+Remote+szilikon tok.
Mario Kart+kormány
Rayman Raving Rabbids.
Rayman Raving Rabbids(fóliás).
Mario Strikers Charged Football.
Geometry Wars Galaxy.
Doshin the Giant.
Mario Party 5.
The Legend of Zelda The Wind Waker Limited Edition
The Legend of zelda Twiligth Princess.
Utángyártott GC Controller.
251 Blokkos Nintendo memóriakártya GC dobozzal.
Classic Controller.
Wii Play+Remote+szilikon tok.
Mario Kart+kormány
Rayman Raving Rabbids.
Rayman Raving Rabbids(fóliás).
Mario Strikers Charged Football.
Geometry Wars Galaxy.
Doshin the Giant.
Mario Party 5.
The Legend of Zelda The Wind Waker Limited Edition
The Legend of zelda Twiligth Princess.
Valaki tudja,hogy melyik jatekon van rajta a legujabb fw? 3.1 van fent es se a mario kart se semmi nem ajanlott fel frissitest.
Nintendo Wii eladó sok tartozékkal. Akit érdekel írjon PM-et.
Ha vakakinek van eladó Wii kiokositva akkor az dobjon már egy üzit.
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
sziasztok hallotam olyant hogy lesz uj alaplapú wii ez igaz és ha igen menyibe tér ell a régi wiitöl?
60ezerért chipes wii játékokkak
megoldás=ne karcold agyonra!
Sziasztok!
"Lego Star Wars: The Complete Saga" játékban, hogyan lehet a multiplayer módot felszabadítani?
"Lego Star Wars: The Complete Saga" játékban, hogyan lehet a multiplayer módot felszabadítani?
60k alatt van valamennyivel.
A gép amúgy régiófüggõ,Inkább usa gép érné meg, kb 250$.
Most elég alacsony a $ árfolyama.
A freeloader nem tudom mennyire megbízható.
A gép amúgy régiófüggõ,Inkább usa gép érné meg, kb 250$.
Most elég alacsony a $ árfolyama.
A freeloader nem tudom mennyire megbízható.
Üdv!
Most éppen mennyibe kerül 1 új wii itthon? Mer nagyon kéne egy.
Láttam, hogy japánban 204$, de azt nem tom hogy postaköltséggel meg mindennel együtt megérné-e.
Most éppen mennyibe kerül 1 új wii itthon? Mer nagyon kéne egy.
Láttam, hogy japánban 204$, de azt nem tom hogy postaköltséggel meg mindennel együtt megérné-e.
Köszi!
/www.gamepark.hu/index.php?page=shop.browse&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=1
Itt a megoldás, Wi-Fi!
Itt a megoldás, Wi-Fi!
Sziasztok. Hogy kell wii-t frissíteni? Hogy lehet a net-hez kötni egyáltalán? Nincs UDP csatlakozója a gépnek.
Elõre is köszi a segítséget.
[email protected]
[email protected]
Sziasztok. Hogy kell wii-t frissíteni? Hogy lehet a net-hez kötni egyáltalán? Nincs UDP csatlakozója a gépnek.
Eladó vagy elcserélhetõ PS3ra:
Wii alapgép,alap tartozékaival(8 hónap garancia,Paper Mario 64 letöltve). 45000ft
Utángyártott GC Controller. 2500ft
251 Blokkos Nintendo memóriakártya GC dobozzal. 6000ft
Classic Controller.5000ft
Wii Play+Remote+szilikon tok. 10000ft
Mario Kart+kormány 10000ft
Rayman Raving Rabbids.5000ft
Rayman Raving Rabbids(fóliás).6000
Mario Strikers Charged Football.5000ft
Geometry Wars Galaxy.5500ft
Doshin the Giant.2500ft
Mario Party 5.4000ft
The Legend of Zelda:The Wind Waker Limited Edition.7000ft
The Legend of zelda Twiligth Princess.7000ft
Wii alapgép,alap tartozékaival(8 hónap garancia,Paper Mario 64 letöltve). 45000ft
Utángyártott GC Controller. 2500ft
251 Blokkos Nintendo memóriakártya GC dobozzal. 6000ft
Classic Controller.5000ft
Wii Play+Remote+szilikon tok. 10000ft
Mario Kart+kormány 10000ft
Rayman Raving Rabbids.5000ft
Rayman Raving Rabbids(fóliás).6000
Mario Strikers Charged Football.5000ft
Geometry Wars Galaxy.5500ft
Doshin the Giant.2500ft
Mario Party 5.4000ft
The Legend of Zelda:The Wind Waker Limited Edition.7000ft
The Legend of zelda Twiligth Princess.7000ft
Nyilván a játék irányítás menüjében...
Szasztok. Amelyik játéknál be lehet állitani h bal kezel játszam annak hol lehet?
60ezerért chipes wii 12 játékkal,2007 decemberi,privizz
Eladom Wiimet akit érdekel privibe írjon.
Jah, oks! 😊 Ezt nem is tudtam! 😉 Kösz az infot!
Mondjuk én nem szoktam használni ezt a WiiConnect 24 szolgáltatást! Szerintem felesleges. A böngészõ megy anélkül is szerencsére.
Mondjuk én nem szoktam használni ezt a WiiConnect 24 szolgáltatást! Szerintem felesleges. A böngészõ megy anélkül is szerencsére.