10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• moonster
    Sztem ott is fogja javitnai, mivel gondolom az érzékenységét javítja az egész kütyünek.
  • Dorel
    tud vki arról, hogy a hamarosan bemutatandó wii motionplus, a "régi" játékokban is javítja a pontosságot?
  • Bitke
    Sziasztok ! Nincsen valakinek eladó okositott wii-je ? Fontos lenne pls !
  • Sir Quno Jedi
    Nem nyugszotok, mentek pihenni! Szóltam!
  • Tomek83
    20éves gyakorlat? Akkor már a NESt is warezolta a srác?
  • rumkola
    akkor kérd meg a húsz éves gyakorlattal rendelkező konzolkórneres haverodat hogy tegyen be neked egy víkejt...
    :DDD
    amúgy eddig kb van 5 db játékom aminek ez a chip kell és nem én bütykölöm consolecorneres haverom csinálja akinek van 20 éves gyakorlata hozzá a wiikeyvel se volt baj ezzel miért lenne?
    már néztem de megnézem mégegyszer

• kisgabo
    apronet, és kereskedő árul. vagy, rendelsz magadnak, én nem bütykölném a gépet...
    wiikey 2 chipet valaki nekem be tudna szerezni???
    Nekem a winfastal az volt a bajom hogy gyenge volt ugy értem 3 nap mulva vissza kellet vinni a szervizbe mert a távirányitojának az a szar érintkezöje kilazult és utána nem is tudták megcsinálni 7 k volt + 6 ért asust adtak ami digi tv-t is tud és azota is birja kb 2-3 honapja és nem melegszik anyira
  • PootieTang
    Nintendo Wii Eladó!
    Eléggé megkímélt állapotban, dobozában.
    WiiKey chip
    2DB WiiMote,
    2DB Nunchuck,
    Pisztoly,
    Komponens Kábel,
    Wii Play,
    Wii Sports,
    Far Cry
    + még 50-60game.
    ár: 75-80ezer körül

kérdéseket pm-ben...

• Totis
    Nekem egy 82cm-es régebbi LCD tv-m van. Nagyon meg vagyok elégedve a Wii képével rajta.
  • solti
    nekem is leadtek tunerem van, és baromi jó. Ez előtt Avermedia volt, és az is okés volt. Asszonynak mikor rossz volt a TV-je, vettünk egy Items tunert, az se volt rossz...Eddig még csak a Pinnacle-el szívtam, de nem keveset...
    Egyébként pici különbség van, és prohardver szokta tesztelgetni időnként őket, érdemes olvasgatni.
    Jah, nekem nagy CRT tv-n megy a Wii, és szép a kép.
  • rumkola
    pihenjél már
    :DDDDD
    Nekem egy asus tv tunerem van a kép 100% még jobb mint a tv-men én elégedett vagyok vele a winfast az fúj annak tényleg rossz a képe asus az jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • rumkola
    Leadtek TV 2 Pro külső tunerrel jól használható - igaz azt csak crt-vel néztem, de tökéletesnek tünt a képe.
    Belső tunerrel nem valami szép a kép tft-n, legalábbis RCA-val (a héten kipróbálom svhs csatival is.)Tiszta zizis, de végső soron használható.
    Valamint a jövőhéten hozok hozzá több darab komponens kábelt és tv2000-es átalakító csomagot amin komponens bemenet van és faszán tft monitorra lehet vele csatlakoztatni. Ha érdekel ilyen, privizz.
  • Bhalage
    én azért mindenféle képpen ajánlom egy tv -és ez most hülyén hangzik, de minnél nagyobb- használatát!

nekem egy normál tvm van, nem is tudom lehet vagy 60centi átlója vagy 80? de a múltkor volt lehetőségem kipróbálni egy baszott nagy lapos tvn és ég és föld volt a különbség. pedig otthonin is bazijó.
  • Dj Siegfried
    gitár 01
    gitár 02

itt a posta ingyé :D
  • kisgabo
    rokon hozza, félévente jönnek, v mi megyünk.
  • moonster
    ezt: Niko wii gitar
  • moonster
    kisgabo: hogyan vasarolsz a game.co.uk-rol?
    Itthonra rendeled meg, vagy ismereosod Angliaban, aki elkuldi neked v elhozza.
    Ha itthonra rendeled, akkor h fizetsz, visa, paypal, stb. Nem votl meg serult aru?

Wii guitarban agyalok meg mindig.
    www.hardverapro.hu bocsesz roszul irtam
    Nekem van egy pár ötletem hol vegyétek:
    www.hardveraőro.hu
    www.vatera.hu
    www.teszvesz.hu
    Itt is jol árulják és nem csak használtakat vagy itt van ez:
    www.jatekcsere.hu
    itt cserélgethetitek!
  • kisgabo
    ja, Animal crossing is 30 font volt ( most váltottam fontot, 310 ft... )

gameparkban előrendelhető 11900é. nem nagy difi, de jól esett. megtömtem a britt kereskedő zsebit, a magyar meg éhezzen?
  • kisgabo
    jah, vettem is battalion wars2 őt 6990é, és mysims is annyi. ( mediamarkt )

de engem nem érdekel a magyar kiskereskedő gondja, amig van ebay.

ez igy "gyökér" hozzáállás, de nem vagyok a zsebem ellensége.

lásd be, 12-14 rugó egy gémért, nagyon sok. ( lestem pár konzolbolt árait... )

magyarországon meg nem csak ez drága, osztrákiában a pick szalámi, és a milka csoki is olcsóbb, persze, hozzánk képest ők is éheznek.

sajna, ez itt a bálkánosz.
  • CHEAPBOY
    Erről nem én tehetek, hanem az MOi NIntendo (aki német, csak leányvállalat van itt). Sajnos nem adja jó áron csöppet sem.

"ez igy helyes, hiszen angliában szarabbul keresnek, nehezebben tudják megvenni."

nem helyes, de nem hiszem, hogy a kiskereskedőre kellene ráverni ezt.... marhára nem tehetek róla, hogy ez az ördögi kör van. Ahol többet adnak el, ott a nagyok jobb árat szabnak, ahol kevesebbet ott drágább, pedig evidens hogy itt azért kevesebb mert szarabb az életkörülmény, nem vagyunk annyian, s mert drágább..

De erről lehetne napestig mesélni.

Mondjuk azért vannak jóféle akciók meg árak itt is szvsz.
  • p00h
    Wii eladó Debrecenben!
    -alapgép minden tartozékkal, wiikey-el
    -2 mote, 2 nunchuk
    -Nyko töltőállomás mind2 mote számára, így nem kell elemmel foglalkozni, praktikus
    -GC kontroller
    -GC memkari
    -játékok

újonnan ez ~100e ft én 80ért adom, jó állapotban, érdeklődni privátban!
  • kisgabo
    tényleg nem. kis piac, rossz alkupozició.

de akkor is, mario galaxy, cheapboy 11900 ft, pl. a game.co.uk oldalon 30 font (azaz most 9150 ft ).

ez igy helyes, hiszen angliában szarabbul keresnek, nehezebben tudják megvenni.

de, az e-bayről is érdemesebb vásárolni, mint itthon.
    öcsém ma már mindenki ezzel szivat hagyatok csak toom hogy mi folyik ebben az országban ez olyan nagy baj lenne?
  • CHEAPBOY
    "de bűnös a kereskedő is, aki rabol ebben a kuvva országban, mert ha kint 30 font-ért /9000 huf most.. / megéri eladni, ugye jóval többet is keresnek, akkor itt mi megy má? "

Ez meg pláne nem így van, de hosszú lenne belemenni.
  • CHEAPBOY
    Közel sem ez a helyzet:)
  • CHEAPBOY
    Nemigen láttam ennyiért Wii címet... 11-13 között mozognak általában, illetve ezek alatt az "olyanok".
  • CHEAPBOY
    Miért, ő moderátor, atya úristen, vagy a jövőbe lát, netalán a dajkád?:)
  • CHEAPBOY
    A motionplus elvileg jövő tavasszal jön majd ki a Wii Sports Resort játékkal. Vágd be ezen szavakat a youtube-on. S meglátod miről szól. 1-az-1ben leképezése a mozgásodnak, tökéletes szimulálás, veszélyes feeling. Kardozás, Jet Skizés überalles.
  • CHEAPBOY
    PS2 eladó topic miért tilos? Lehet az csak azért, mert van az olcsó konzol game topic, ami már 2001 nov30 óta pereg ilyen célzattal. (szerény személyem nyitotta:P).
  • CHEAPBOY
    Smash Bros az smafu?
  • CHEAPBOY
    S eddig csak 360ra jött ki a játszhatóü demó. Zsírkirály volt, meg is pörgettem csúnyán, co-opban, anélkül, mindenhogy. Már csak 3 hónap s itt is van.
  • CHEAPBOY
    Pedig a Galaxy a világ egyik legjobb játéka lett... mindenképpen adj neki:)
  • CHEAPBOY
    58ért adom is:)