229
-
kiskenus #149 huh -
#148 Commandante-nak igaza van!!!
Aki szídja a Pitch Black-et az előbb tanuljon meg angolul és nézze meg, szinkron nélkül!!!!!!!
A feliratozás ugyan egy poxarnyival jobb, de ott is tök másról beszélnek, mint amiről az eredeti szöveg szól.
Kezdve ott hogy a szinkronban a dízel gyerek állati hangját lecserélték valami sóbertnorbi kaliberű ropi gyerekére;(, folytatva ott hogy az egyenruhás csóka nem annyira valami munkába belefáradt rendőr, mint drogos fejvadász, ja és az űrhajós csajszinak is elég mosdatlan a szája. Azonkívül Riddick az utolsó pillanatig szarik az egész bagázsra és csak a legvégén történik meg nála a pszichológiai átalakulás.
Először én is szinkronosan néztem meg, de aztán csak hogy milyen a többcsatornás hang lecsekkeltem az eredeti hangot.
Majdnem elsírtam magam, amikor a csajszit elvitte a dög, pedig mondom elötte már láttam a filmet!!!
Szal enyhén szólva Anakin szenvelgései Riddick metamorphozisához képest nem igazán meggyőzőek!!!!
Ezzel nem azt mondtam, hogy a Dízel egy szinész géniusz, hanem a PB egy korrekt jó forgatókönyvvel rendelkező, valódi élményt jelentő film, minden karakterhez a megfelelő színésszel.
Sajnos a szinkronos változatból nem tűnik ki, hogy nem a gagyi szörnyek, meg Vin bicepsze a fő atrakció. -
#147 "A sok balfax megint vitatkozik és szídja a másik izlését....."
Vazze, nem vetted észre, hogy te meg azokat savazod, akik egymást szídják;))))
Üdvözöllek a pávián csordában haver! -
TommyGun #146 Íg van, gyermeki áhítattal kell leüllni ezeket nézni, kicsit elkell hinni hogy a hős fehér lovon jár s kel és máris jó :)
Krisztenzen meg nem olyan rossz, Leo Cabrio-t is mindeki lenyálasozza ahogy énis, de kurva nagy színész a kölök...Krisztenzen emg még fiatal van ideje beérni...és mellesleg nem volt oan rossz az alakítása...
Az hogy ma már meszokott a PC grafika a filmekben, ez nem csökkenti az SW hitelességét...ez van ilyen korban élünk, megszokott a grafik már a pizza reklámban is és már nem akkora kuriózum mint annó a makettezés meg a blubox...
mellesleg a Timithy Zahn féle EP 7-8-9 istenkirály könyv, Lucas is ezt fogadta el hivatalosan is az SW folytatásának annó...mivel tökéletesen passzol a történethez -
#145 Te aztán vágtad a filmet ecsém LOL.
Pont azért választotta a Naboot vazze, mert Ő volt Naboo szenátora. Így viszont Ő lett a köztársaság feje, és a Nabboi királynő lett a szenátor.
:Ð -
Highw@yPos. #144 Amugy csatlakozok 1-2 lentebb leirt commenthez, ez az egész SW sorozat egy mese, még anno kisgyerek koromban mikor 8-10 évesen utesómmal nyáriszünetben minden nyáron rengetegszer megnéztük a trilógiát videon, már agyon volt játszva. Nekünk ez volt a mesénk, ezen nőttünk fel. Ha betegen nyomtam az ágyat tuti hogy megnéztem megint, szal nem is értem,h miért kell egy ilyen szép mesét szinte képkockákig kielemzeni. Ez elé csak le kell ülni és nézni élvezni, ahogy a sztori adja magát és az egész SW univerzum. Ennyiből örülök,h én legalább élvezem az egészet 100%ig,ha leülök elé.
De ez mind csak magánvélemény, senkit nem akartam bántani.... -
#143 Úristen,Úristen,Úristen!
A sok balfax megint vitatkozik és szídja a másik izlését.....
Ha Még mindig ilyen gyerekesek vagytok akkor nem értem miért nem tetszik nektek az új trilógia.
Ja és : pfffff.
Goblin -
winnie #142 Jah és ha valaki azt mondja, h C3PO és R2 idegesítő,
akárcsak a kritikában:)
"Egyedüli humorforráskánt kedvenc R2-es robotunk szerencsétlenkedése szolgál (csodák csodájára még C-3PO is visszafogta magát, gondolom határozott rendezői utasításra). " -
Highw@yPos. #141 Jah és ha valaki azt mondja, h C3PO és R2 idegesítő,meghogy tele van kisgyerekeknek szánt jelenetekkel,akkor az KAMU!!
C3 alig szerepel, sztem összesen,ha 10 mondatnál többet kapott,akkor sokat mondok
R2 kicsit többet, ő az egyedüli,aki kicsit vicces néha, de közel sem annyit mint az előző 2 részben.
Szal komolyra van véve ez a rész. -
Commandante #140 "A gond akkor van ha a korszerü technika valami helyett van" - bár fura az SG-n ilyet írni, de veszettül igazad van. Mintha az Eszköz és a Cél szerepet cserélt volna mostanában, és nem csak a filmiparban. -
Highw@yPos. #139 Hát én is voltam a Premieren, éééss szerintem kurva jóó volt, komolyan mondom teljesen magával ragadott, és még mikor mentünk haza haverokkal,még akkor is a hatása alatt voltam. Anakin "bukása" és átváltozása nagyon hatásos, a végére tiszta gyilkológéppé válik.
Sidious is nagyon jót alakít, az aljas állatja :-)) mindig lépésekkel előrébb van mint a Jedi-tanács, és rohattul jól kavarja a szart, kb. mint egy Keresztapa kaliberű maffia filmben a Don.
Nekem nagyon teccett és szerintem nagyon frappánsan illeszti össze a két 3as sorozatot.
Egyedül a vágásokkal nem voltam kibékülve, de annyira leszarom, nem vagyok Réz András :-S
Commandante: Azt ugye te se gondoltad komolyaa,h a Pitch Black-ben mélyenszántóbb a sztori és árnyaltabbak a karakterek..LOL....aza film egy szánalom, olyan világot és sztorit bammeg egy délután megalkotok én is, kicsit veszek az Alien sorozatból, kicsit a Starshipből,Stargate-ből és máris kész a kommersz Sci-Fi. Az kábé olyan Sci-Fi, mint az xXx akció filmben.Vin Diesel filmek mind gyerekeknek készült...... -
#138 Eszméletlen jó volt!!! 1-2 dolog azért maradt bennem, de a lényeg, hogy kircsi volt -
#137 "Diditális" bocs, Freud mester -
#136 A gond akkor van ha a korszerü technika valami helyett van, pl. rendezöi munka, ötlet vagy, szinészi játék esetleg történet rovására, ha ezeket egésziti ki, nagyon jó dolog is kisülhet belöle..végülis az csak egy eszköz amit lehet jól vagy rosszul használni..nekem még mindig tetszenek a régebben készült sw filmek, a diditális felujitás semmit sem rontott rajta, ugye...nem olyan rossz dolog az a technológiai fejlödés, ha valami nem müködik, az emberben kell keresni a hibát mindig. -
Commandante #135 No akkor én is beletaposnék a CGI hívők ifjú nemzedékének az elpiacosodott filmipar vizuláis mocskától fertőzött lelkébe. Az eredeti trilógiát együtt emlegetni az I.-II.-vel olyan, mint a Bibliát a vidám vasárnappal. A Pich Black-ben mélyenszántóbb a sztori és árnyaltabbak a karakterek, mint ebben a förmedvényben. Ja, és az legalább következetes. A politikai-társadalmi-gazdasági-katonai baromságoktól képes vagyok a falat kaparni. Mondja már meg nekem valaki pls, mi a fene olyan fontos azon a Naboo-n? Van még rajta kívül cirka néhány 10.000 rendszer a galaxisban. Szegény pre-Palpatine császár nem tudott választani valami csicska szenátort, akit egyszerűen megveszteget? Miért szenved ezzel a bugyuta kiscsajjal? Meg választott királyné? Hol élnek ezek? Na mind. Talán csak én vártam túl sokat egy sci-fi legenda folytatásától. -
#134 LOL
egyebként hány perces a film?
remélem a sok bemutató után lesznek új jelenetek :P -
lukács lászlo #133 holl lehet letőlteni a filmet -
#132 Mi az, hogy neked elhiheti, hogy fos az első kettő rész??? Ki vagy te? Hadd döntse már el mindenki, hogy mi tetszik neki! -
#131 Ettől még nem rosszabb a hangulata! Jóhogy most egy a sok közül, mert a technika adott ,hogy "bárki" látványos filmet csináljon, akkor meg semmihez sem volt fogható! Kb akkora flash volt akkor mint ha most elmennél egy IMAX moziba! Ezt értse már meg minden "veterán"!
Amúgy én is bírom a régi részeket, a Baljós árnyak tré, de a Klónok támadása nagyon is jó! Hozza a feelineget.
Talán azért mások még ezek a részek mert még virágzott a köztársaság, minden nyugodtabb, szebb, tisztább volt, nem mint a későbbiekben mikor háború tépi a galaxist. -
kartsy #130 Nem olvasgatni néztem, be ide, de nem hagyhattam figyelmen kívül néhányotok leveleét.
NEXUS6!
Király vagy! Amit írsz, írhatod a nevemben is ezentúl:-))) Annyira egyezik a véleményünk. A birodalom visszavágig a lövések lyukat hagytak a falban, onnan romlott a technológia és gyengültek a sugárfegyverek. De az is lehet, hogy a statiszták miatt csak kábító lövedékeket használtak, az meg jóhogy nem hagy lyukat a falon.
Ja és hánytam a Yodás kardozós résztől.
1000 szerencsénk, hogy Lucas leállt a további SW rendezéssel.
patrik!
szerintem a Gróf hajója annyira illet a filmbe, mint Kovi akármelyik filmébe. Eddig ment mindenkinek a pillanatok alatti fénysebességre ugrás. Most meg beleraktak 1 hajót, ami a tudomány mai állása szerint lenne képes, fényközeli sebességre. -
kartsy #129 Segíccsetek lécci!!!!!!!!!
A magam részéről minden Star Wars filmet utálok, ami a IV. után látott napvilágot. Gyenge rendezésük, túlzott "digitalitásuk" és a nézőt hülyébe vevő eseménybemutatásuk miatt.
De ez senkit nem érdekel:-))) Hisz a rabjai vagytok, akármennyire gyenge az egész.
Én viszont egy Star Wars játéknak vagyok rabja és olyat keresek, akinek meg van a:
STAR WARS:
X-WING + TIE FIGHTER + X-WING VS. TIE FIGHTER = 3 in 1 = Collectors edition.
Ha neked meg van kérlek írj, egy e-mailt: [email protected] ,
előre is kösssssz!!!!!!!! -
#128 Szerintem a srác csak eljátsza a szerepét, egy elég zavaros fejű tinit, szerintem nem is rosszul.
Megfelelő vágással ez ki is tűnhetett volna, monnyuk a bekem frizurája nekem se fekszik.
Ja, és rájöttem még egy iszonyú hiányosságára az epizód2-nek!
Egyszerűen teljesen összevissza kezeli a zenét, mint hangulatteremtő eszközt.
A Birvisszban nézzétek meg a hósiklós, vagy az aszteroidamezős jelenetet, micsoda zseniális zenei aláfestése van.
A Klónokban obivan bravúros röpködése közben egy kanyi hangszer nincsen, nem hogy szimfónikus zenekar!!!!!!!!! -
patrik #127 Nemtudom ki hogy van vele de én a II. részben látható romantikus jelenetektől majd hogy hányingert nem kaptam, szerintem nagyon rosszra sikeredtek. Remélem a III. részben nem fogják túlzásba vinni, bár lehet hogy csak azért mert nem nagyon tetszett a főszereplő alakítása, de az effektek, és az űrhajók nagyon jók voltak (főleg a gonosz Jedi vitorlás hajója), szerintem jól megfigylehető a fejlődés az effektben az I. részhez képest :) -
#126 Bocs, ha a lelkedbe tapostam, csak leírtam azt, amit a film megnézése után éreztem.
Elötte egész hétvégén mozisztunk, és olyanokat néztünk mint a MATRIX meg a Starship troopers.
Azokat olyan emberek csinálták, akik tudnak filmet rendezni (más műfajban is akár) és nem csak ugyan azt a filmet forgatják újra meg újra.
A jó pár évvel korábban készült Starship troopersben pl a CG grafikát és a kamerával felvett jeleneteket olyan zseniálisan egy snittből dölgozták össze, amilyet a Klónokban nem nagyon láttam.
Ha megnézed a Birodalom visszavág kardozós jeleneteit és összehasonlítod az epizód2 dokugrófos kardozásával akkor olyan érzésed lesz mintha az utóbbiban csak egy 3rd shooter videojátékot néznél, mert sokkal kevesebb a közeli.
Lucas láthatólag mindent meg akart mutatni, ezért nem közelített semmire, viszont így nem mutatott semmit.
Ez csak egy vélemény, de szívesem elolvasom a tiedet is, ha megajándékozol vele:) -
#125 Szerintem meg te vagy az. -
Fen3gyerek #124 Jut eszembe én meg nyertem két jegyet a Lurdy-házba, holnapra :D
Jah , és természetesen foglalt mindkettő. -
eke #123 Hát a SW egy mese. Úgy is kell nézni mint mesét, hisz a legkisebb realitást is nélkülözi. Nem kell agyalni minden szarságon. Be üllsz a moziba s, megnézed... S abban is igazatok van nem 30 éves fejjel kell beülni, hanem 11 éves szemmel kell nézni. Csak hát az elég nehéz.... -
#122 Ezt még én is meg fogom nézni moziban, pedig nem vagyok rajongó meg semmi, de hát ez egy kultuszfilm emberek! -
Highw@yPos. #121 winnie valszeg igazad van :-) én is így látom. Bár lehet a mostani 12 évesek ha felnőnek meg majd erre fognak esküdni,h ez mien jó az 1-2-3 , mert ehhez nem kellett még VR sisak :-DDD. A 4-5-6 ról meg ugy vélekednek majd mint mi a Kabos Gyula filmekről :-DD.
-
Highw@yPos. #120 Ígyvan GreenPeace!!
Ott a pont
én szeretek focizni, vmikor esik az eső, vmikor meleg van, nem mindig van meg a kényelmes 25 fok.
Az SW is ilyen sztem, és aki igazán szereti, annak mind1 hogy "milyen az idő" ;-))
Kicsit hülye megközelítés volt tudom, de most ez jutott az eszembe :-DDDDD -
#119 Hayden szerintem is jot alakit.. -
#118 Nekem mind1ik SW 100%-os, a régiek és az újak egyaránt. Sztem a lényege ennek, hogy ne 30 éves fejjel űlj be a filmre, hanem azzal a gyermeki, hősre és csodára váró lélekkel, amivel a New Hope-ot is láttad.
Ok, Jar-Jar és C3PO már rezgeti a lécet, de ezt még elfogadom.
Imyke!
Sztem Christensen kurva jól jáccik, nagyon jó választás volt. Az, hogy valakinek szimpi vagy nemszimpi más kérdés.
-
winnie #117 Rohattul nem érdekel,hogy a mekibe SW figurát osztoganak, meki 1 szarhely,sose járok arra.
látszik, hogy nem jársz,m ert a burgerben osztogatnak:))
Nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy számítógépes effektekkel csinálták meg a filmet, és és hogy a jelenteke többségébe bele van piszkálva PC-vel??
sokaknál (kinek nem inge) arról van szó, hogy egyszerűen irigyek, mert elvették a játékukat.
nem törődnek bele, hogy a második trilógia nem nekik készült, hanem az új nemzedéknek, akik azóta megszülettek. a fiatalok imádják, a 12 éves unokaöcsém pl. odavolt a második részért - mondjam neki, hogy az, ami nekik tetszik az egy nagy sz*r pár/sok/minden sw-fanatikus szerint? -
Rena11 #116 Nexus6 te nem tudom mit ugatod le azt amit más szeret meg mit huzod fel magag? Ha nem tetszik valami akkor ne nézd meg senki nem kötelez rá inkább kussoljál el senki nem kiváncsi a hülyeségedre!!!! -
GodBadka #115 A Thimoty Zahn-os trilógiát igazán megcsinálhatnák. Nekem azok jobban bejöttek, mint az alapművek. Nem véletlenül lettek "hivatalos" folytatások. -
Highw@yPos. #114 Hát én nem vagyok az a hardcore-fanatikus Star Wars rajongó,de vagy 1000szer láttam a 4-5-6 ot,azon nőttem fel, az összes JÓ SW játékot rengetegszer végigjátszottam stb...
Nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy számítógépes effektekkel csinálták meg a filmet, és és hogy a jelenteke többségébe bele van piszkálva PC-vel??
Szerintem egy ilyen világot csak is így lehet színesebbé tenni, és egy haladó gondolkodású rendező kihasználja az adott kor technikai lehetőségeit 100%ig. Azért moziba kurva hatásosak tudnak lenni és speciel én csak a "magávalragadó" jelzőt használnám rá. Azért elég gáz lenne és főleg röhelyes, ha még mindig kartondobozokat látnánk röpkedni a filmvásznon. az 20 éve volt, akkor az volt a "csúcstechnika" és pontosan ezért akkor az volt a hatáskeltő. de azóta eltelt 20 év....
A másik, hogy én mikor elkezdem nézni az EP1,EP2-t anniyra nem érdekel,h kik a szereplők (McGregor vagy S.L. Jackson), szerintem mindenki odateszi magát.Az EP1- az valóban tényleg kicsit langyosabbra sikeredett, és a HC fanoknak szerintem azért nem jött be, mert a könyveket olvasva egy teljesen más világot képzelhettek oda, mint a rendező.Jó persze van 1-2 kivetni való még amire most nem térnék ki.
De hogy az EP2-vel mi a baj?!?! Szerintem nagyon is jóra sikeredett, Anakin is jó szereplőt kapott, a régiek megmaradtak, megjelentek benne ismerős arcok(Boba), stbstb...
Én már nagyon várom ezt a részt is, és szerintem simán lesz olyan jó mint a EP2 és szerintem megközelíti a 4-5-6 szintjét is-legalább is nagyon remélem- ;-)
U.i.:
Rohattul nem érdekel,hogy a mekibe SW figurát osztoganak, meki 1 szarhely,sose járok arra.
A gyerekek meg miért ne jácchatnának Anakinnal?
Nem mindenki teheti meg,hogy 5-10 ezer forintos original SW figurákat vesznek a gyereknek.
SW rulz!!! -
Mice #113 vazzeeee :D:D:D -
#112 nehéz így osszerakni hogy letezett 4,5,6 ... , de remelem akkor vegigcsinaljak ep9 ig... bar az igaz hogy az utobbi idokben nagyobbak a bakik... -
KDOG #111 az ilyen filmek rajongoit, valahogy sosem értettem meg :(
szeretme a jo filmeket, de ez valahogy.... szovla ez semmiképp sem az, csak egy jo marketing része, és mindenki veszi a sok starwaros mcdonalds kaját .... -
blackeagle #110 Ezzel valahogy egyet tudok érteni. Régen elment egy maket és löt kettöt ,akkor el volt ájulva mindenki. Ma már egy wc öblitő reklámban több trükk van mint anno. Azért a jedi -ben a végső ürharc meg volt csinálva nagyon komolyan ,föleg az akkori technikával.