Star Wars III. rész - A sith-ek bosszúja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A zûrhajós csata végéig még teccett is. Az tökre tetszett pl ahogy Artu kicsinálta a nagyarcú robotokat😉))

Ezzel asszem minden jót el is mondtam a filmrõl.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ugyanolyan nevetséges, unalmas, bárgyú szar ez a rész is, mint a többi.

IMYke2.0.0.0
Ez a Sötét Vödör-srác gyengén, annyira kiforratlanul nyomta, olyan nyámnyila a hangja (eredeti), hogy a legkomolyabb részeknél is mosolyognom kellett rajta.
A legkirályabb az egész filmben az a sárkánygyíkszerû lény volt, amin a mi kis Obi-nk rohangászott.

---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

reaper4
star trek rulez! <#vigyor1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

HápHáp
hát ez jó film

NEXUS6
Az eredeti SW epizódok (IV-tõl VI-ig) inkább a 18-30 éves kor közötti korosztály számára készültek (pl Luke is 20 év körüli volt a filmben). Az Erõ, a mesterek mondatai a kínai taoista filozófiára emlékeztetnek. A világ viszonylag összetett pl a birodalom maga sem egyértelmûen negatív, sõt!

Az újjabban elkészült részek a korábbinál fiatalabb korosztályt célozzák meg, miközben az eredeti korosztály meg még öregebb lett (20 évvel). Anakin egy nagyon fiatal kisfiú, és a SW univerzum is sokkal sematikusabb lett, a fontos dolgok mint pl az Erõ egy verekedõs játék spec kombó/tûzgolyó szintjére sûlyedt le.

Sajnos ezzel olyan korosztálybeli ellentétet vittek mûbe, ami által az idõsebbek úgy érzik, hogy elvettek tõlük valamit. És tartok tõle a fiatalabbak pedig nem értik a korábban készült részek mögött levõ filozófiát, világnézetet. Csak azt látják hogy kevésbé látványosak.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

maestro85
Hat de jól elvitáztok rajta...<#taps> Valakinek tetszik valakinek nem <#dumcsi><#dumcsi> ... Nekem momentam nem <#crazya> Valaki elmagyarázná amúgy is miért tetszik egyesnek ennyire a Star Wars epizódok? <#confused> Mert én semmi értelmeset nem látok benne <#nemtudom>

Bárki bármit mond, szerintem jó lett annak ellenére, h a végén túlságosan is felpörögtek az események.

Jó pár év után végre össze állt az egésznek a képe.
Hát de valahogy meg kellett halniuk azoknak a gyerekeknek nem?

Vagy most a jeti jerekekre gondolsz?

Na mind1. Én csak holnap nézem meg 😄.

Teljesen egyetértek veled. Én ezért nem veszek rá ma jegyet. Éjszaka megnéztem. Well, hát gyomorforgató, ennél a pontnál lett elegem, ezt nem szabadna gyerekeknek vetíteni, ez egy horrorfilm, ha õszinte akarok lenni.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

NEXUS6
"Még van benne jó: aki a szerelme megmentéséért saját magát is feladja, az tényleg szeret!"

Szerintem meg a szerelem és a jóság azok külön utakon járnak. Gondolj csak bele hány szerelmi indítatású gyilkosság/öngyilkosság van a világban!!!!

Szerelemféltésbõl a saját szerelmedet képes lennél megölni, na de hogy jóságból, a másik gyerekét??????!!!!

Eh, ez hülyeség!

NEXUS6
Nem, az én világomat úgy hívják valóság (bár a mátrix óta vannak kétségeim😉))
És az én bolondságomat úgy hívják felnõttség (ez oldalról meg másnak vannak kétségei😉
Ha te azt képzeled, hogy egy apa képes más gyermekek lemészárolására, anélkül hogy legalább egy "de" elhagyja a száját, meg összeráncolja a homlokát amikor erre parancsot kap, akkor te élsz egy elég furcsa világban, bár szerintem csak még neked sem volt gyereked.

Ha már volt legalább macskád, kutyát akit szerettél, akkor többet nem leszel képes flegma pofával bevonulni száz harcos skinheddel a hátad mögött egy sintértelepre aztán saját kezûleg lemészárólni õket.
Ehhez képest egy gyerek meg ezerszer erõsebb érzelmi kötõdést jelent és pláne nem leszel képes ilyet csinálni, ha elvileg a saját családodat véded, mert akkor még inkább átérzed az azokat fenyegetõ veszélyt, és rögtön ezt fogod látni a másik gyerekében is.

Szóval hogy egy másik sokkal mélyértelmûbb filmbõl idézzek: "Ilyet egyszerûen nem tesz az ember!"

Ja és mégegyszer, attól, hogy egyik gengszter kicsinálja a másikat, még nem lesz jó!

Lucas az elõször elkészült 3 rész szinte végtelen univerzumát, egy belterjes családi drámává züllesztette, olyan brazil szappan opera, vagy a Barátok között stílusában, csak ott legalább több szereplõ van, amellet persze hogy a karakterek is reálisabbak.

Szinkron tönkreette az egész filmet

bocs: a szinkron nem is lehetett volna ennél jobb!!!
Ez a © NEXUS6 szerintem bolond!
Elõször is: a szinkron nem is lehetett volna jó.
Másrészt a gyerekmészárlás elõtti pillanat igenis kellett!
Még van benne jó: aki a szerelme megmentéséért saját magát is feladja, az tényleg szeret!
Különben is a végén õ öli meg az uralkodót, nemde?
És Lucas nagyszerût alkotott mind a hat résszel,
azóta is õ a kedvencem.
Te pedig, © NEXUS6 barátom: maradj csak a saját tündérmesés, konformista világodban,
az ide tartozó idióta filmeiddel együtt...
NEXUS6
Én ugyan most néztem meg moziban (barátnõt muszáj volt elévinni), de ha elötte látom warezben, akkor valszeg kihagyom.

Most már tudom, hogy Lucas nem csak hogy mérsékelt tehetséggel rendelkezik, de még beteg is!

Gyerekeket lemészárolni!
Na ez aztán a családi mese délután diznivel!
Ha meg nem mutatja még a szuperspeciális horor edísõnben sem ezt a részt (mert gondolom nem fogja), akkor mi a fenének rakja bele a forgatókönyvbe, így ugyan is tök felesleges volt, attól ezek az emberek még nagyon is gonoszak (és kissé buták) lemészároltak mindenkit, mi a fenének kellett még ezt is belerakni ez nem változtatott semmin, legfeljebb csak a lucasról alkotott véleményemen!

Aki ezt meg tudja tenni, annak a nevében hogy a saját felségét, gyerekeit megvédje, abban nincs semmi jó. Ebben tévedett mindenki, ugyan is azt sem tudja mi az egyáltalán!!!!!

Egy szinten viszont irigylem azokat akik bele tudtak merülni.
Én továbbra is maradok a PB-nél, Vin barátom még mindíg szimpibb mint ez a kis srác, és benne még volt valami jó és ezt be is tudta bizonyítani. Mert ismerve a történet folytatását Dart Védernek nem fog sikerülni, ugyan is szerintem attól hogy kinyírja a Dzsediben majd a bûntársát még nem lesz jó!

kokas
A robotoknak az elején olyan a hangja mint egy cartoon network-ös rajzfilmnek.
kokas
Sziasztok!

Ki felelõs a szinkronhangért.
Borzasztó, ezt hogy lehetett így megcsinálni.
Ki a szinkronrendezõ?
honnan lehet letölteni
NEXUS6
😉))
Ooops tényleg!

Az a kényszerleszállás nekem nagyon tetszett😉

"Amúgy a halivúdi standard szerint pont Riddicknek meg a csajnak kellett volna megmenekülnie, szal nehogy azt mond hogy ez kiszámítható volt!"

Lehet, bennem van a hiba, de én számítottam rá, hogy a csaj nem éli túl. Csak én azt vártam, hogy sokkal hamarabb hal meg, így az utolsó pillanatban tényleg meglepetés volt.
Onnan lehetett sejteni a sorsát, hogy a film elején fel akarja áldozni az utasokat, és ezt a bûnét nem teszi jóvá késõbb sem.

Rash87
Van már magyar felirat hozzá?
Valaki nemtudja?

Glory, Glory Man. United!

NEXUS6
Azért 2000 környékén tényleg elég nehéz a SF mûfajában újat alkotni, ha innen nézzük akkor a PB tényleg nem nagy ersztés, csak akkor az Episode 1-2 meg egyenesen egy zéro, hiszen nem csak egyszerûen valami mást másolnak, hanem a szereplõk szóról szóra ugyan azokba a helyzetek kerülnek és ugyan azokat a mondatokat mondják el, mijnt a korábban forgatott részekben.

Amíg pl a Birviszban próbálta csalogatni a maga oldalafelé Lukot az apuci, addig a srác próbálta ugyan ezt viszont az öregggel a Dzsediben, szóval ennek volt értelme, meg egy enyhe iróniája!
Az 1-2 ben aztán elszabadult a pokol és már mindenki mindenkit az erõ megfelelõ oldalára akar állítani😉))

Vagy ugye ott van az aszteroida röpködés, mint kötelezõ elem. Valami gáz van egybõl ott terem egy aszteroida mezõ, amikor kiderül, hogy tropa a hiperhajtómû. Aztán a következõ: ûrhajóba belõnek lehetõleg valahova az Artu egység közelébe, aki aztán a kis kacsaival látványosan tüzetolt.

Valamint nemesi származású nõi egyed, és vidéki õstermelõ leszármazottja között kibontakozó mély kapcsolat szintén: lásd Lea-Luke vesd össsze "Most nem jut eszembe a neve" királynõ-Anakin.

De ugye itt sem ez a lényeg, hanem hogy mindez hogyan van megvalósítva.
Amit a PB-rõl írtál tipikusan az a vélemény ami bennem is megfogalmazódott elõször, hála a hazai szinkronstúdiók áldásos tevékenységének.
Van egy olyan érzésem, hogy te is szinkronosan nézted meg.

Mégegyszer ajánlom, hogy nézd meg eredeti hanggal.

Amúgy a halivúdi standard szerint pont Riddicknek meg a csajnak kellett volna megmenekülnie, szal nehogy azt mond hogy ez kiszámítható volt!
Szal nekem meg ez a véleményem.

No, én is megnéztem (aki még nem látta, ne olvassa tovább). Szinkronosan sajnos. Ha egy szóval kellene leírnom, akkor azt mondanám, hogy unalmas volt. Tulajdonképp nem is lett volna rossz, ha nem leeht 100% biztonsággal elõre tudni, hogy kivel mikor mi fog történni. Talán, ha sikerült volna 1-2 kevésbbé elõrelátható fordulatot becsempészni, és így kicsit elbizonytalanítani a nézõt az események végkifejletét illetõen, akkor sokkal jobb lett volna a film.
Aztán a film vége felé Anakin átalakulása és a jedik lemészárolása nagyon el lett kapkodva. Ahhoz képest, hogy ez volt a film lényege, nagyon kevés idõt kapott. És nem csak az idõ volt kevés, de a megvalósítás is egy kicsit összecsapottnak és erõltetettnek tûnt.
És ismét nem siekrült eltalálni az SW feelinget.
Ezen felül volt egy csomó részlet, ami elég gáz volt, de ezek még elmentek volna.
Ami még nagyon megtörte a film lendületét az két dolog volt:
1. Az nyitó ûrcsata. Ennek az lett volna a célja, hogy megfogja a nézõt, és gyorsan beleélje magát a történetbe. Na ez nem jött össze (nálunk legalábbis). Eleve a nyitó képsoron azt láthattuk, hogy egy halom nagy csatahajó egymás hegyén-hátán ÁLL és lövi egymást vizipisztollyal (mert nagy robbanásokat nemigen láttunk). Ezután meg gyakorlatilag semmit nem látunk a csatából, azt sem tudjuk, hogy kinek mennyi hajója van, és hogy hogy is állunk tulajdonképpen. Ehelyett látunk látunk egy hosszú vadászgépes üldözõset, aminek semmi köze a csatához. Utánna meg jönnek a belsõ helyszínek, és mire azoknak vége, a csata már be is fejezõdött. Meg aztán ott volt az a látványos csatahajós lezuhanás. Elfelejtették megmondani, hogy hogy is fékezték le végül. min. 5 mach körül száguldoztak lefelé, aztán hirtelen simán letették egy épp arra tévedõ csatahajóra méretezett leszállópályára. De ez csak részlet volt, nem igazán fontos.
2. Amin még kiakadtunk az a köhögõs droid volt. Persze végül kiderült, hogy belül szerves a srác, de egészen addig droidnak nevezik, és úgy is nézet ki, szóval nagyon gáz volt (bár lehet, ez hogy csak szakmai ártalom...).

Na, de hogy pozitívumot is írjak, volt pár jelenet, ami a VI. részbõl ismerõs volt, és ez sokat emelt a történet színvonalán.

Jajajaja, jövõhéten én is megnézem mégegyszer. Persze csak akkor, ha a hétvégére már nem kapok jegyet<#nevetes1>

Lenny
Az utolsó két hozzászólás még jobban felketette az érdeklõdésemet, pedig eddig is tûkön ültem! És a moziban már minden jegy elkelt, talán vasárnapra lesz még, hely, de lehet, hogy csak jövõhétre!<#rinya>

R Ö R G E

Húúú jah az a templomi jelenet tényleg nagyon jó, meg maga az egész történet, okok amiért a sötét oldalra áll, direkt nem jártam utánna,h mi fogja anakint rávenni a sötét oldalra való átállásra, a filmbõl tudtam meg, és aza durva,h beleélve magamat én is azt csináltam vna valószínû...csak a folytatást kicsit másképp...
Wazze a film korrekt és egyelõre felülmúlhatatlan. Egy ilyen film nemcsak az effekt hegyekrõl szól emberek, hanem a technológiai fejlõdésrõl is, amiket egy filmben felhasználhatnak.

A szereposztás korrekt. A legmegdöbbentõbb jelenet nekem az volt, amikor Anakin már Sith tanítványként bemegy a Jedi templomba és az elbújt gyerekek egyike odafut hozzá és aztán.....

Na én sem nagyon szeretem a kisgyerekeket, de ez a jelenet rohattul mellbevágott. Lehet, hogy csak engem, de a moziban teltház volt és valahogy igen nagy csönd lett.

Na csak ennyit akartam hozzáfûzni az itteni eszmefuttatáshoz. Ja és Én nem filmet elemezni megyek a moziba, hanem azér, hogy elengedjem magam és gondolkodás nélkül magamba fogadjam a filmet, effektestõl, gagyistól mindenestõl együtt!

NeoMaN
Obi és Palpi nagyot játszanak, simán leszinkronizálhatatlanok. Ez a Shakespeare-i színészet ecsém....

Nevetséges Nexus, amit irsz semmilyen oldalról nemtudom elfogadni, de az a te véleményed én nem is akarlak meggyõzni. A PB szerintem egy kommersz, gagyi sci-fi, ráadásul totál nem is lehet hasonlítani az SW-hez, már csak azért sem ,mert nem is 1 kaliber. A PB-nek nincs egyedi világa,hangulata számomra, pl. eza rovaros filing benne egy az egyben Starship Troopers, a "vissza kell jutni a hajóhoz, mert ott a tartalék generátor, és akkor hazajutunk..." szituáció már egy jópár sci-fi ben el lett lõve, ha nem is pontosan igy, de el lett(Alien 2-ben is hasonló pl..., vagy A dolog/The Thing/ c. filmben is). A filmben végig le lehet vágni, hogy Riddick-el és a csajjal mi fog történni. A film végén Riddick mint minden szokásos halivódi filmben a végére olyan hõsi tettre szánja el magát, amire "senki nem számít"--> vissza megy a többi maradék emberért.
EZ aztááán a drámai fordulat, szerintem a moziban ülõk 90%-a meg sem lepõdik ezen "pszichológiai átalakuláson" .
Ne haragudj Nexus még koliba láttam azt a filmet, vagy 6an néztük, nem mondta senki,h rossz film,de nem is voltunk elájulva tõle, tipikusan "egynek elment" film, meg se közelíti SW-t 1 oldalról SEM!

Amint már montam, számomra a PB annyira Sci-Fi, mint amilyen akció az xXx.Meg amugyis ez a PB-SW összehasonlítás kábé olyan ,mintha az xXx-et hasonlítanánk össze A Sebhelyes/Scarface/-el, Al Pacino kultfilmjével. Más stilus,más mondanivaló...stb...

Még mindig CSAK a saját véleményemet írom :-))) nem akarok senkit se lehurrogni
huh

NEXUS6
Commandante-nak igaza van!!!

Aki szídja a Pitch Black-et az elõbb tanuljon meg angolul és nézze meg, szinkron nélkül!!!!!!!

A feliratozás ugyan egy poxarnyival jobb, de ott is tök másról beszélnek, mint amirõl az eredeti szöveg szól.

Kezdve ott hogy a szinkronban a dízel gyerek állati hangját lecserélték valami sóbertnorbi kaliberû ropi gyerekére;(, folytatva ott hogy az egyenruhás csóka nem annyira valami munkába belefáradt rendõr, mint drogos fejvadász, ja és az ûrhajós csajszinak is elég mosdatlan a szája. Azonkívül Riddick az utolsó pillanatig szarik az egész bagázsra és csak a legvégén történik meg nála a pszichológiai átalakulás.

Elõször én is szinkronosan néztem meg, de aztán csak hogy milyen a többcsatornás hang lecsekkeltem az eredeti hangot.
Majdnem elsírtam magam, amikor a csajszit elvitte a dög, pedig mondom elötte már láttam a filmet!!!

Szal enyhén szólva Anakin szenvelgései Riddick metamorphozisához képest nem igazán meggyõzõek!!!!

Ezzel nem azt mondtam, hogy a Dízel egy szinész géniusz, hanem a PB egy korrekt jó forgatókönyvvel rendelkezõ, valódi élményt jelentõ film, minden karakterhez a megfelelõ színésszel.
Sajnos a szinkronos változatból nem tûnik ki, hogy nem a gagyi szörnyek, meg Vin bicepsze a fõ atrakció.

NEXUS6
"A sok balfax megint vitatkozik és szídja a másik izlését....."

Vazze, nem vetted észre, hogy te meg azokat savazod, akik egymást szídják😉)))

Üdvözöllek a pávián csordában haver!

Íg van, gyermeki áhítattal kell leüllni ezeket nézni, kicsit elkell hinni hogy a hõs fehér lovon jár s kel és máris jó 😊
Krisztenzen meg nem olyan rossz, Leo Cabrio-t is mindeki lenyálasozza ahogy énis, de kurva nagy színész a kölök...Krisztenzen emg még fiatal van ideje beérni...és mellesleg nem volt oan rossz az alakítása...
Az hogy ma már meszokott a PC grafika a filmekben, ez nem csökkenti az SW hitelességét...ez van ilyen korban élünk, megszokott a grafik már a pizza reklámban is és már nem akkora kuriózum mint annó a makettezés meg a blubox...

mellesleg a Timithy Zahn féle EP 7-8-9 istenkirály könyv, Lucas is ezt fogadta el hivatalosan is az SW folytatásának annó...mivel tökéletesen passzol a történethez

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

NeoMaN
Te aztán vágtad a filmet ecsém LOL.
Pont azért választotta a Naboot vazze, mert Õ volt Naboo szenátora. Így viszont Õ lett a köztársaság feje, és a Nabboi királynõ lett a szenátor.

Amugy csatlakozok 1-2 lentebb leirt commenthez, ez az egész SW sorozat egy mese, még anno kisgyerek koromban mikor 8-10 évesen utesómmal nyáriszünetben minden nyáron rengetegszer megnéztük a trilógiát videon, már agyon volt játszva. Nekünk ez volt a mesénk, ezen nõttünk fel. Ha betegen nyomtam az ágyat tuti hogy megnéztem megint, szal nem is értem,h miért kell egy ilyen szép mesét szinte képkockákig kielemzeni. Ez elé csak le kell ülni és nézni élvezni, ahogy a sztori adja magát és az egész SW univerzum. Ennyibõl örülök,h én legalább élvezem az egészet 100%ig,ha leülök elé.

De ez mind csak magánvélemény, senkit nem akartam bántani....
gazgoblin
Úristen,Úristen,Úristen!

A sok balfax megint vitatkozik és szídja a másik izlését.....

Ha Még mindig ilyen gyerekesek vagytok akkor nem értem miért nem tetszik nektek az új trilógia.

Ja és : pfffff.

Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Jah és ha valaki azt mondja, h C3PO és R2 idegesítõ,

akárcsak a kritikában😊

"Egyedüli humorforráskánt kedvenc R2-es robotunk szerencsétlenkedése szolgál (csodák csodájára még C-3PO is visszafogta magát, gondolom határozott rendezõi utasításra). "
Jah és ha valaki azt mondja, h C3PO és R2 idegesítõ,meghogy tele van kisgyerekeknek szánt jelenetekkel,akkor az KAMU!!
C3 alig szerepel, sztem összesen,ha 10 mondatnál többet kapott,akkor sokat mondok
R2 kicsit többet, õ az egyedüli,aki kicsit vicces néha, de közel sem annyit mint az elõzõ 2 részben.
Szal komolyra van véve ez a rész.
"A gond akkor van ha a korszerü technika valami helyett van" - bár fura az SG-n ilyet írni, de veszettül igazad van. Mintha az Eszköz és a Cél szerepet cserélt volna mostanában, és nem csak a filmiparban.<#confused>
Hát én is voltam a Premieren, éééss szerintem kurva jóó volt, komolyan mondom teljesen magával ragadott, és még mikor mentünk haza haverokkal,még akkor is a hatása alatt voltam. Anakin "bukása" és átváltozása nagyon hatásos, a végére tiszta gyilkológéppé válik.
Sidious is nagyon jót alakít, az aljas állatja :-)) mindig lépésekkel elõrébb van mint a Jedi-tanács, és rohattul jól kavarja a szart, kb. mint egy Keresztapa kaliberû maffia filmben a Don.
Nekem nagyon teccett és szerintem nagyon frappánsan illeszti össze a két 3as sorozatot.
Egyedül a vágásokkal nem voltam kibékülve, de annyira leszarom, nem vagyok Réz András :-S
Commandante: Azt ugye te se gondoltad komolyaa,h a Pitch Black-ben mélyenszántóbb a sztori és árnyaltabbak a karakterek..LOL....aza film egy szánalom, olyan világot és sztorit bammeg egy délután megalkotok én is, kicsit veszek az Alien sorozatból, kicsit a Starshipbõl,Stargate-bõl és máris kész a kommersz Sci-Fi. Az kábé olyan Sci-Fi, mint az xXx akció filmben.Vin Diesel filmek mind gyerekeknek készült......
[IceTea]
Eszméletlen jó volt!!! 1-2 dolog azért maradt bennem, de a lényeg, hogy kircsi volt

Ma2ska
"Diditális" bocs, Freud mester <#vigyor2>

Ma2ska
A gond akkor van ha a korszerü technika valami helyett van, pl. rendezöi munka, ötlet vagy, szinészi játék esetleg történet rovására, ha ezeket egésziti ki, nagyon jó dolog is kisülhet belöle..végülis az csak egy eszköz amit lehet jól vagy rosszul használni..nekem még mindig tetszenek a régebben készült sw filmek, a diditális felujitás semmit sem rontott rajta, ugye...nem olyan rossz dolog az a technológiai fejlödés, ha valami nem müködik, az emberben kell keresni a hibát mindig.

No akkor én is beletaposnék a CGI hívõk ifjú nemzedékének az elpiacosodott filmipar vizuláis mocskától fertõzött lelkébe. Az eredeti trilógiát együtt emlegetni az I.-II.-vel olyan, mint a Bibliát a vidám vasárnappal. A Pich Black-ben mélyenszántóbb a sztori és árnyaltabbak a karakterek, mint ebben a förmedvényben. Ja, és az legalább következetes. A politikai-társadalmi-gazdasági-katonai baromságoktól képes vagyok a falat kaparni. Mondja már meg nekem valaki pls, mi a fene olyan fontos azon a Naboo-n? Van még rajta kívül cirka néhány 10.000 rendszer a galaxisban. Szegény pre-Palpatine császár nem tudott választani valami csicska szenátort, akit egyszerûen megveszteget? Miért szenved ezzel a bugyuta kiscsajjal? Meg választott királyné? Hol élnek ezek? Na mind. Talán csak én vártam túl sokat egy sci-fi legenda folytatásától.
bigfoot
LOL
egyebként hány perces a film?
remélem a sok bemutató után lesznek új jelenetek 😛

holl lehet letõlteni a filmet
Lenny
Mi az, hogy neked elhiheti, hogy fos az elsõ kettõ rész??? Ki vagy te? Hadd döntse már el mindenki, hogy mi tetszik neki!<#gunyos1>

R Ö R G E

Lenny
Ettõl még nem rosszabb a hangulata! Jóhogy most egy a sok közül, mert a technika adott ,hogy "bárki" látványos filmet csináljon, akkor meg semmihez sem volt fogható! Kb akkora flash volt akkor mint ha most elmennél egy IMAX moziba! Ezt értse már meg minden "veterán"!
Amúgy én is bírom a régi részeket, a Baljós árnyak tré, de a Klónok támadása nagyon is jó! Hozza a feelineget.
Talán azért mások még ezek a részek mert még virágzott a köztársaság, minden nyugodtabb, szebb, tisztább volt, nem mint a késõbbiekben mikor háború tépi a galaxist.

R Ö R G E

Nem olvasgatni néztem, be ide, de nem hagyhattam figyelmen kívül néhányotok leveleét.

NEXUS6!
Király vagy! Amit írsz, írhatod a nevemben is ezentúl:-))) Annyira egyezik a véleményünk. A birodalom visszavágig a lövések lyukat hagytak a falban, onnan romlott a technológia és gyengültek a sugárfegyverek. De az is lehet, hogy a statiszták miatt csak kábító lövedékeket használtak, az meg jóhogy nem hagy lyukat a falon.
Ja és hánytam a Yodás kardozós résztõl.

1000 szerencsénk, hogy Lucas leállt a további SW rendezéssel.
<#csodalk>

patrik!

szerintem a Gróf hajója annyira illet a filmbe, mint Kovi akármelyik filmébe. Eddig ment mindenkinek a pillanatok alatti fénysebességre ugrás. Most meg beleraktak 1 hajót, ami a tudomány mai állása szerint lenne képes, fényközeli sebességre.