3510
-
#3310 hogyan? ezekben eléggé béna vagyok (vagy második lehetőség ki van tömöritve) -
#3309 Talán mi lenne ha kitömörítenéd... -
#3308 könyörgok Help Please -
#3307 Sziasztok segíteni kéne nekem berakom a játékot a daemon toolsba es egy idő után kiírja hiba nem csatolható a kép. a fálj nem nyitható meg kernel módban. kérlek segítsetek!
-
#3306 Ezt a "háromszoregyhozzászólás"-t fejezd be lécci -
#3305 kösz müködikkkkk -
#3304 Nincs mit...
majd mesélj, milyen lett a gém. Én is megakarom szerezni. -
#3303 kösz müködikkkkk -
#3302 Elvileg exe file-t kén leszedjél (Crack) a gamecopywodról... és azzal kén felülírd a játék főkönyvtárában lévő exét. -
#3301 akkor ne nevezzem át exe-re?? és ha nem nevezem át?? Matrix3W32S.bin-t
és akkor sem megy mit lehet tenni?????? -
#3300 szenvedek -
#3299 akkor ne nevezzem át exe-re?? és ha nem nevezem át?? Matrix3W32S.bin-t
és akkor sem megy mit lehet tenni?????? -
#3298 akkor ne nevezzem át exe-re?? és ha nem nevezem át?? Matrix3W32S.bin-t
és akkor sem megy mit lehet tenni??????
-
#3297 Megkeresed a játék főkönyvtárát és bemásolod oda, vagy is felül írod azt mégegyszer ezzel bin file-lal.
Biztos lex neki Bin32 mappa vagy ilyesmi, na oda másold be. sztem, bár nincs nekem meg a gém. -
#3296 hogy és mit csináljak a Matrix3W32S.bin fájllal? s.o.s -
#3295 hogy és mit csináljak a Matrix3W32S.bin fájllal? s.o.s -
#3294 hogy és mit csináljak a Matrix3W32S.bin fájllal? s.o.s -
#3293 hogy és mit csináljak a Matrix3W32S.bin fájllal? s.o.s -
#3292 www.gamecopyworld.com -
#3291 walaki segitsen hol találhato crack a játékhoz hogy tudnák már játszani???? -
#3290 Hm akkor jó...
mert nekem akkor 0.5 GB volt, és azt mondták akadozik.
Akkor beszerzem hamarosan e gamát -
#3289 Nekem most két giga van, de amikor megjelent még csak 1 volt, és jól futott. -
#3288 1 Gb rammal jól fut e ez a játék? mert olvastam, h optimalizátlan, na de azóta lepörgött egy-két év. -
cheezyo #3287 Köszönöm a segítséget. -
#3286 Ugyebár ahányszor bemész a szobába, az mindig fordul egyet. Menj be annyiszor hogy a kocsi egyenesen legyen. Akkor menj oda a vészfékhez, és amikor a pasi dumál, húzd meg. -
cheezyo #3285 Sziasztok! Remélem még nem volt ez a kérdés:
Főleg azoktól kérdezem, akik már végig vitték. Totál el vagyok akadva, azon a pályán ahol a metróból kell kijutni. Akárhányszor ki-be megyek a kocsiba(ból) mindíg fordul eggyett. Arra rájöttem, hogy akkor kéne megállítani, amikor a vészfék van "fent". De nem tudom, hogyan húzzam meg. Ha focus-ban felszaladok a falon, akkor nem tudom meghúzni, mielőtt neo leugrik a falról. Plíz help! -
Hades666 #3284 ok a wall superes cucc megvan,király és amugy healing:D -
Hades666 #3283 ja és hogy kell használni a wall supert vagy mia francot?olyat ír, h miután felfutottam a falra(gondolom focus-ban)nyomjam meg a bal v jobb gombot,próbáltam de semmi...ja egy érdekesség:ha ugrunk magasra(antigarvity jump-pal)és van hozzánk közel fal vagy felugrunk egy ellenséggel a magasba és hozzányomjuk a plafonhoz látni a nagy gülü szemeitXD -
Hades666 #3282 ah....isteni ez a játk...lenne 1 kérdés:mire jók az utolsó upgrade-ok?pl a spoon vagy a jackpot stb.?mer amikor megnézem a spoon bemutatását elővesz egy kanalat és elrakja...az mire jó és hogy kell hásználni a helinget? -
#3281 igen sajnos mindig át kell állítani... azt az embert meg... hát szét kell verni... mást én sem tudok mondani -
#3280 Azt a fehérfelyű embert hogy kell kinyírni amelyik az összevissza szobák után következő pályán van?Amúgy miért nem maradnak meg a billenytűbeállításaim?Minden bekapcskor újra be kell állítani? -
#3279 gamecopyworld -
fritz08 #3278 hello.Megtudja valaki mondani h honnan tom letölteni a crack fájlt??mert én ugy töltöttem és nincsen -
#3277 nem tudok róla -
Attlen #3276 Hello ujrakezdtem ujra kiiakarom pörgetni a játékot szval az akérdésem, hogy ujabb patch 1.2 addig nem jött ki a játékhoz vagy valami patch? -
#3275 öööh szerintem nem lehet... -
Eftörsokk #3274 üdv,most próbáltam ki a játékot,tetszik,csak 1 kérdés,nem oldható meg valahogy az invert mouse? játékon belül én nem találtam sajna,configban sem igazán,valami ötlet? esetleg egy modról tud valaki ami ezt lehetővé teszi? bár kétlem,de azért gondoltam megkérdem -
#3273 mondom nem tudom nézd meg a gombbeállításaidat én nem az alapbeállításokkal jáccok... -
Murusz #3272 ctrl és aztán mit kell nyomni? -
#3271 mittudomén mi van neked beálítva nézd meg lol