The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a patch-ek javítanak vmit a grafikán? mer alapból elég hááát csúnyácska
honan kell leszedni?

Hello!Újra elkezdtem játszani a path of neo-val,régen kijátszottam,kértem is segítséget tõletek,meg is kaptam😊remélem sikerül megint kijátszanom.Ja és szerintem az a játék mindig jó lesz,már megin kedvet kaptam rá.😊Nah jó játékot mindenkinek!
Atkamon
hát... Evade gomb plusz a szükséges irány, amelyikbe el akarsz repülni az ütés elõl... aztán ha üvöltözik, meg belerepülsz

Varikova
Ha egyszer földre viszed akkor már nyert ügyed van.Addig kell rugni mig meg nem hal.Én elsõre megcsináltam a fagyvereket pedig mind elhasználtam,de amit elértem vele visszatöltötte. Ha teleportál akkor repülj oda. Én a végén a robot "ügynökkel" ragadtam le, azt ,Hogy lehet megcsinálni?<#gun><#guluszem1><#falbav><#fejvakaras>

Atkamon
Hardon is legyõzöm😛 Nem nagyon emléxem már régen csináltam... De énis sokat szarakodtam elõször azzal a résszel. Folyamatosan üsd... vagy nem tom:p

Igazából nem az a baj, hogy meghalok, hanem az, hogy nem tudom kinyírni, mert visszatölti az életé.Ennél a résznél meghalni nem nagyon szoktam.
Na már majdnem sikerült, és a botját is elvettem.Meg sztem te vagy easyn csináltad, vagy baromi jó vagy benne😊.
Atkamon
Igazán nek tudok mást mondani, mint hogy gyakorold... folyamatosan üsd... nem tudom nekem elsõre sikerült. A csaj meg végülis nem nagy gond ha meghal, nincs további szerepe a játékban.

Help!!!<#help>Elakadtam ott amikor a boszorkánnyal kell harcolni, de hiába ütöm, mert az élete 1 mp alatt visszatöltõdik az élete.Az ugrabugrálós teleportálós plafononmászálós fõakárminél is ez volt a baj, de ott legalább volt gránátvetõ.Itt nem tudom használni a fegyvereket, mert általában ahogy felveszem, kiüti a kezembõl.<#help><#help><#csodalk><#falbav><#kuss><#guluszem1><#ijedt>
UI: a csaj folyton meghal, baj ez?
Akkor ezek szerint kicsit kevés hozzá a géped. A "lassú kép" az sejtésem szerint a kevés FPS miatt van. Azaz már elkezdett a diavetítésre hasonlítani? Fõképp a videókártya, ami kevés.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Atkamon
mer az a dt csak egy verziójához jó... és az nem tom milyeik😛 3.valamennyi

hi

segítsetek

van az a securom hide izé... és ha elindítom azt írja nothong to hide.
tehát nem tudom elrejteni a képfájlt.
mit lehet tenni?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Iceman2007
Hello azt szeretném kérdezni hogy miért rossz a kép a mátrixban. olyan mintha felveszem a felbontást valahol 1024*768-ra és "lassú a kép". a géppel lenne gond? (2.4-es proci, 1gb ram, asus radeon 9550 ge videokártya)

Atkamon

Szasza20
Ott vagyok ahol egy ajtót kell megkeresni és ílyen össze-visszaság van! Ott mit kell csinálni? hol az ajtó?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szasza20
Köszi a választ... <#worship>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Atkamon
meg kell csinálni.

Szasza20
Sziasztok
most jutottam el odáig hogy játsazk a játékkal és az elején vagyok és van egy csomó traning! Azokat meg kell csinálni hogy folytatódjon a játk? vagy lehet tovább haladni anélkül is?

Most már semmi megoldottam
És lenne mégegy kérdésem ott tartok amikor egy metróálomáson vagyok és ha lemegyek a sínre meghalok és az elenõr megkérdezte amikor kínyílt az ajtó hogy: Find a token for the train. Itt mit kel csinálni?
Kösz szépen sikerült!!!
Mégegyszer köszi
Atkamon
Akkor odameg hozzájuk az ügynök és õket lövi. Te meg fókusszal át tudsz ugrani.

Köszi a segítséget de amikor megjönnek Trinityék akor semit sem csinálnak
Atkamon
lõjj rá amennyit csak tudsz, akkor nem lesz ideje rád lõni mert el kell hajolnia a golyók elõl. Ha kifogytál meg csak próbáld ütni, lelökni, a lényeg hogy maradj életben. Aztán majd Trinityék jönnek és kiszabadítanak.

Tudna valaki segíteni mert elakadtam!!!
Ott tartok amikor lemegyün az alagútba és föl kell robbantani az oszlopoka és találkozunk egy ügynökella második oszlopnál ahol még a lépcsõ is eltûnik!!! Na én ott akadtam el amikor jött az ügynök ésbármit csinálok nem tudok tovább jutni.
Segítsen valaki légysi!!!!
LPKENJI
tudok fogalmazni... ez is csak azt bizonyítja😄

dudu92
húúú téleeg.bocs most már látom.ezer bocs.télleg <#miaz>

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

Atkamon
Akkor miért kérdezed hogy VELED miért bunkózok?=D lol
nemis neked irtam azt a hsz-t=D

dudu92
és azt nem én írtam úhgyogyjogtalan az állítás h nem tom mirõl szól.

\"Feledd el múltad, égesd el, temesd! Bízz magadban, mert még bármit elérhetsz, képes vagy rá ember! Remélem értesz...\"

Atkamon
ja oké... "én csak a 3.részt láttam" hát igen lehet úgyis értelmezni... de írásban ezt nem nagyon használjuk mert nincs hangsúly😛 de oké akkor értem...

mike0013
ehh, félreértetted, amit LPKENJI írt...
nem csak a 3-at látta, hanem a 3-at látta kb 5-ször...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atkamon
Ez miért bunkózás? lol... egyszerûen nem értem, hogy lehet úgy megérteni bármit is a mátrixból, hogy csaka hármat láttad. ez egyátalán nem bunkózás lol

dudu92
mi a bajod velem???

dudu92
úristen igne és úristen vajon mér kezdtél el úristen bunkózni? eddig segítettél minden most meg......bekattantál

Atkamon
Úristen és értettél belõle valamit?=D

LPKENJI
én csak a 3. részt láttam vagy 5-ször...😄

dudu92
toom a tesóm már végigjátszota. <#vigyor3>
jah egyébként láttam.de nem minden a film szerint megy. egyébként lehet h többször láttam a filmet mind te de ez nem biztos 😄

LPKENJI
és nem az a vége mint a filmnek...

Atkamon
Te láttad a filmet?😊 Csak mert ha igen, akkor tudhatod, hogy mikor lesz vége. Bármár elõre megjósolom, hogy lesznek "Hogy kell megcsinálni ezt" kérdéseid még😊

dudu92
pfúúú.nehéz volt b**szki. de addig eljutottam h az utcán kell a Smith ügynökkel verekedni. durva rész nagyon. már nemsokára vége nem?mármint a játéknak.

dudu92
kösz h megmondtad nem jöttem volna rá csak gondoltam mert vertem mint állat és nem sérült

dudu92
francba azt útálom a legjobban <#falbav><#falbav><#falbav><#sniffles><#szomoru2><#duhos2><#ijedt>

LPKENJI
az elején igen...aztán meg rendesen kell pofozkodni😄

dudu92
siker.na de azt a nõt utána azt a lilaruhásat amikor ott van három egyforma csaj.azt csak úgy tom kinyírni hogy a cuccokat nekidobálom ugye?

dudu92
ok. megpróbálom<#vigyor5><#vigyor3><#idiota><#bee1><#gonosz1>

Atkamon
a tüzes bottal elég könnyû megölni õket...
aztán megint csak meg kell találni a jó ajtót...

dudu92
átjutottam egész addig a dimenzióig amíg négy hangya van ott megint nem tom hova menjek.egyszer meg kell ölni õket??? <#falbav><#falbav><#falbav><#nemtudom><#nemtudom><#falbav><#nemtudom><#help><#conf>

dudu92
kösz megpróbálom

mike0013
de utáltam azt a részt😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May