The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szisztok!Nekem nem idul el a Path of Neo!Ezt írja ki😛lease remove disc form current CD/DVD drive and insert the orginal disc in another drive D:. Légyszi segítsetek!<#worship>
Atkamon
Vedd fel, aztán mintha egy fegyver lenne kattincs ott ahol le akarod tenni.

Bocs,de már úgy is továbbjutottam a tizenegyedik pályára és itt azt nem tudom hogy az elején miután megöltem az õröket mit kell csinálni.Még aztá fölszedtem valami bombát de nem tudom hogy kell használni.
Atkamon
Jó sok mindent leírtál... most ebbõl hogy gondoltad, hogy segíteni tudok? Hol akadtál el, miben akadtál el stb....

Elakadtam azon apályán amikor egy éttremben lövöldözés törik ki.PLEASE HELP!!!!!!!
Atkamon
Próbálgasd újra és újra a pályát... lépj ki a játélból ha nem sikerül, aztán lépj vissza és próbáld meg újra... ez egy bug... néha mûködik néha nem

hali valaki segitsen meg akadtam ahol ballardnak kell kijutni az étterembõl de nem enged ki az exit ajtón.mint valami láthatatlan fal lenne.valaki segitsen. köcce.
bocs az értelmetlen irásért "bocs akkor érkezet meg nálam az üzi egyzsere 5 mikor már elküldtem az irásom ijensevolt még :S:S:S:SS:"

ja bocs akkor érkezet meg nálam az üzi mikor már elküldtem egyszere 5 ijensevolt még :S

hát ezt telibe lõted mert még lesznek rem nem baj és rájötem hogy az akta táska mutatja meg hogy kell megcsinálni a Combo-t csak nem tom holvanak elrejtve

Drephis
közben sikerült megoldanom.
egy másik cracket kipróbáltam. 😊

help

Drephis
igen a kezemben van.
nem rakja le, hanem rúgkapál helyette, mintha a kezembe se lenne...

help

Atkamon
ööh az extra kombókat olyan aktatáskák felszedésével lehet felnyitni, illetve mini küldetésekkel, például a templomban van egy rész, hogy elkezd bvisszaszámlálni egy óra, és mielõtt lejár meg kell ölni mindenkit meg ilyenek. Mit irjakle róluk? Ugyanúgy a billentyûkombinációk vannak odaírva.

Atkamon
öh nem nem volt... kezedben van, amikor le akarod rakni? vagy nem történik semmi amikor le akarod rakni?

Drephis
üdv.
segítséget kérnék, egyszerûen nem tudom lerakni a demo packet, hiába veszem fel...
volt már valakinek ilyen problémája?

help

értem és van vmi ojan hej hogy extra/ combos és ott vannak aszem kombók azokat nem tudnád leirni mert nem értem
és hogy lehet megszerezni mindet?

Atkamon
pedig elég egyértelmû... ha +van a két gomb között kell egyszerre, ha , akkor meg egymás után.

csak nem értem csak anyit látok hogy Shift L + Meuse 1, Mause 2 ebbõl meg nemértem meg mert lehet hogy az is van irva hogy agymásután kell e nyomni vagy egyszere vagy kétszer vagy mivan vale

Atkamon
nem tudok, mert én nem az alap billentyûkombinációval jáccottam... de amúgy amikor adsz magadak új képességet, ott le van írva, hogy mit nyomj meg mikor.

csa na meg van már jácok vele most ott tartok hogy a várso fele repkedek.
néha csinálok egypár jó ütést csak nem tom hogy nincs vmi leirás? vagy nem tudnál leirni párjót?

Atkamon
Nem tudom... le van minden írva gondolom...

rem nem reklám és ha igen léci ne szolj a moderátornak
na szóval ha letöltötem a wanadoo rol a TM😛ON-t akkor ahoz kellesz még vmi?

Atkamon
lol graffitirõl a graffiti fórumban kéne nem?😄 és nem, nem tudok. Meg van halva igen mindig is megvolt, csak a megjelenéskor nem. De én itt vagyok és válaszolok minden kérdésre, másról meg nem igazán lehet itt beszélni.

mondj vmit naon haldoklik ez a fórum!!! tudsz Grafitizni??? (a graf forum megvan halva)

Atkamon
öööh szerintem jó így ahogy van, nekem tetszik az egész.

a game-ba

Atkamon
A filmbe vagy a játékba?

aha értem és szted mi volt ojan ami nem kellet volna a mátrixba vagy mivolt az amit még beletehetek volna??

Atkamon
jó esetben csak törölné a hozzászólásokat, rossz esetben büntetõpontot is kapnál.

oké abba hagyom de mit tenne a moderátor?

Atkamon
nem tudom és nem tudom. és de igen ez warez. És mostmár télleg be lehet fejezni mer szólni fogok moderátornak.

és ha letöltötem kellesz e még vmi hogy jol menyen?

nem tudod hogy a wanadoo.netipar.hu ba mé nem jönek be az archiv játékok?(rem ez nem warez)

vki fizetet egyszer

oks kár hogy nem fizetsz nekem😞 😄

Atkamon
lol még fizessek is azért hogy neked meglehessen egy illegális verzió?😄 ezt nem gondoltad komolyan...
A kanalas képességnek amúgy nincs igazán értelme, a többi ad valamilyen bónuszt. Pl nem fognak a golyók, meg ilyenek.

bocsáltsatok meg elõre is de nincs telóm és senkinek se a házba hogy tudjunk fizetni a netiparos wanadoo ra mert ott meg találtam az archiv részén a Matrix path of neo-t vki nem küldeni egy kódot plzzz lécci könyi (am ez igykell irni PLZZZ vagy igy PLSSS?)

aha és volt az amikor neo ált középen és volt egy csomó karika és azokkon a képeségek akkor egy párat az utolsók közül nem értetem pl a kanalast nincs vmi leirás roluk? vagy te nem tudnád le irni mi mi?

Atkamon
mind hármon végigvittem naggyon nagyon sokszor xD
persze ez még akkoriban volt amikor megjelent... nagyon sokat nyomtam. Fel is fedeztem aztán minden rejtett kombót meg cuccot😄 a Kedven részem... hát mindig másik.... a Merovingis kastélyos, a sok ügynökös.... mikor melyik😛

oké nem irok ijeneket nektek meik rész volt a kedvencetek? és mien nehézségbe akasztotátok már ki?

Atkamon
oké itt nem tud senki segíteni, úgyhogy warez off

de be irtma má sokszor de semit nem adki csak ah pontodsan irom be ahogy fel van téve mert pl nem elég enyi hogy resident evil 4 hanem igy kell Resident Evil 4 - HATRED (nem biztos h ijen van)szal nem találom

Atkamon
istenem... ahelyett hogy itt warezolnál keress rá wanadoon............

de csak onan? wanadoo-n nincs fen?

Atkamon
én nem tudom honnan lehet letölteni... gondolom torrent...

irdmá meg privibe lécci
és szolj ha meg irtad lécci lécci lécci lécci

Atkamon
nos arra nem itt találod a választ. itt nincs warez

de én letölteni szeretném

Atkamon
A bolt polcáról, de netrõl is meg lehet rendelni.

Atkamon
hát nekem nem volt változás, inkább a nem angol nyelvû feliratokon javít. és nem tom de szerintem egyátalán nem csúnya a grafika, csak hát van amit kicsit eltúloztak.