183
Chat szerelem...bánat..szomorúság...vidámság...öröm....
-
#23 ez fájt :( -
#22 6 éve van internetem és sohasem cseteltem.Büszke vagyok rá -
#21 Kár, pedig én is rá akartam hajtani, méghozzá priviben! Úgy hallottam az sokkal romantikusabb és izgatóbb, mint a chat! -
cyrus #20 #9 -
#19 még nem volt részem benne, jaj -
#18 És jó csaj? -
#17 /: -
cyrus #16 ^.^ -
cyrus #15 én a chaten csak a pyxxel taliztam.... -
Darkboy #14 -
#13 Ja tényleg, a képről jut eszembe, hogy nekem is volt egy chates csajom, kb. 12 évvel volt idősebb, és a rendőrségen dolgozott. Addig jól is ment a dolog, amíg nem láttam róla képet :)
Hú, remélem ezt az üzenetet nem olvassa, bár "szakítottunk" már 3 éve :D -
#12 Biztos disconnectelt a csaja :D -
#11 biztos a témaválasztás miatt -
abonyitomz #10 nekem is volt egykét ilyen élményem , holnapra leirom :) addig is szétnézek a chaten -
#9 Én az első után befejeztem a Chatelést, mert mikor megláttam egy képet róla...húúú úgy megijedtem hogy a gép kábelét kirántottam!!! :DDDD -
abonyitomz #8 de rossz kedved van , mitől ? -
#7 Én nem így vagyok vele, chaten eddig minden csaj hülyének tűnt, akivel beszéltem, telefonra meg még egy fillért sem költöttem ilyen úton kialakult kapcsolat során :) -
#6 igy van rossz a tema... de ha mar itt tartunk.. nekem kb anno 6 eve volt ilyen. megismerkedtem vagy 10 lannyal es mindegyik hudelamuros volt.. becezgettuk egymast telefonalgattunk volt akivel taliztam is .. de a chatek annyira eltorzultak hogy a 80%-a szoszerint csak anyazni megy fel.. megbaszlak meg egyebb neven.. a maradek meg 12 eves vagy idosebb de akkor is fullosan tompak... -
#5 :o))9 -
#4 De sztem rossz témába nyitottad. -
#3 Hát nem tom...
Én chaten csak unalmas lányokkal taliztam eddig. -
#2 -
abonyitomz #1 Bizonyára sokan voltak már olyan helyzetben hogy a chaten megismerkedtek "álmai pasijával" vagy "álmai nőjével" !
Ide várok érdekes beszámolókat , kritikákat , véleményeket amik a témához illenek!
Nekem is volt egy hasonló fél éves kapcsolatom , kb. 15000Ft rá is ment csak a telefonbeszélgetésbe.. de a többit majd holnap