183
Chat szerelem...bánat..szomorúság...vidámság...öröm....
-
#63 utálom a chatet, mert nem látom a lány arcát, nem érzem az illatát, nem hallom a hangját. Bár ha a chates lányokra gondolok, jobb is. -
abonyitomz #62 chat-ban az ember olyanokat is beszélhet amit a valóságban ugyse mondana , épp ez benen a szabadság érzet , amikor az ember "májernek" érzi magát sztem -
#61 biztos vagy te ebben ??????????????????
Tudod bele lehet esni vkibe csak azért amilyen és utána jöhet a többi is ...
A szerelmet mindenki máshogyan éri meg ... :)
Bocsi ,de néha olyan korlátolt hozzászólásaid vannak ... -
Vlala #60 szvsz chaten nem is lehet szerelembe esni. Olyan emberkét lehet találni, aki potenciális szerelmünk tárgya lesz az élő találkozás után, de. -
#59 hát ,ha jobban meggondoljuk talán 1 picit és ,ha meglátod lehet azt mondod "miért nem költöttél többet ".
Egyébként mindig rosszabnak gondold és ,ha a belsőjét szereted nézd meg jobban a külsőjét is hátha van valami ,amibe bele tudnál szeretni -pl. : füle ,szeme,feneke ... :)
Ha csak 1 vmi van is a belső mellett már talán érdemes megpróbálni ... ? :) -
#58 igen ,de ... -
#57 gondolom amerika keleti partja.. -
abonyitomz #56 gondolom menyi
a másik dolog , sztetek érdemes egy olyan csajra költeni akit még nem is láttunk , de "szeretjük" chaten keresztül ? -
Unreal1942 #55 dupla meg egy kicsi -
abonyitomz #54 Kriszti te találkoztál már " álmaid pasiával" ? -
#53 van benne valami ... csak ,ha találkozol vele és rókáznod kell menned ,mert úgy néz ki ... hááát ,nem lennék a helyedben -
#52 az vagy te ... -
abonyitomz #51 megosztod velünk , mekkora ? :) -
#50 az a jó benne hogy elképzeled a külsejét igy az ideális nővel társalogsz és nem egy buta tyukkal :) -
Unreal1942 #49 Ismerős csak kicsit magasabb számla jött össze :)
-
#48 az a kellemetlen, ha ki se derül :D -
abonyitomz #47 az még egy nagyon idegesitő dolog hogy valaki "más személyében" beszélget veled , és a végén 1 hónap múlva kiderül hogy egy 11 áves srác... elégg kellemetlen aki igy jár -
#46 nekem volt chates szerelmem de má a nevére sem emlékszem :( -
#45 Szerintem az már késő lesz...fél év alatt már többször megfarkaltam volna :D -
Vlala #44 Én megismerkedtem álmaim hölgyével, aztán megtanítottam IRC-zni. Ő az IRC-n megismerkedett álmai pasijával, én meg le lettem nagy ívben sajnálva.
Persze ezt nem kell túl komolyan érteni, ez csak a depis korom-beli megközelítés. -
abonyitomz #43 nemtom mitől van , de fél évig "jártam" chaten egy csajjal, kb. 1 éve nem is beszéltünk és még mindig az eszembe van , hoyg mit beszéltünk chaten meg telefonon is , nemtom..... sőt leeht hogy majd az érettségi után fel is hívom -
abonyitomz #42 grat. hozzá -
#41 Én úgy ismertem meg a barátnőmet, hogy egy klánban játszottunk a Mohaa-ban. Aztán megtetszett a hangja, kértem róla képet, majd találkoztunk is. Azóta együtt vagyunk, most fogok odaköltözni hozzá.
Röviden ennyi:) -
#40 12000 km?
Hol lakott? A holdon?
-
#39 Ha' engem pl a volt nom hozott ossze chaten egy jannyal... ket honap mulva leszunk negy evesek :D -
#38 imadtam mikor a betachat kibaszott egyszerre 800 embert:) olyan gyonyoru volt latni -
#37 Rakd be képet PLZ :DD -
deicide #36 van aki azt mondja hogy nem lehet ilyen helyeken ismerkedni...vagy valamit is felmutatni...de azt hiszem ahoz nagyon bénának kell lenni..!
2001 ben ismerkedtem meg valakivel.. másfélévig tartott
majd
2003 ban volt 1 féléves történet
2004 ben a mainapig tartó kapcsolat...!
nem beszélve a pár alkalmi kalandot..!:)
de egy idő után nagyon unalmassá és sablonossá válik..mindig úgyanazok a kérsek válaszok...!:((
ha van valakid ki kell belölle szállni...és a környékére sem menni...(! -
#35 mi lan partyn nyomtuk ezt... az előttünk lévő sorba ült egy srác, láttuk hogy csetel... haver odament dumálni, hogy miujság, megnézte mien szobában van, milyen nickkel... addig én kerestem a melleslegről vmi tini amatőr fotót, és haver elkezdett csetelni vele... 15 perc után már találkozót szerveztek, a gyerek már nyalta ki magát, készült a találkozásra... haver utánna akart menni, agyonverni a gyereket, mert jó volt a cipője :DDD -
#34 Aztán rájöttek a gyerekek, hogy lehet parancsokat automatizálni. (3-5 gyerek max)
Ha valakit el akartak tüntetni a chat-ről, vagy csak meg akartak szivatni, akkor elindítottak 2-3 mIRC-et egyszerre, beléptek mindel a szerverre más-más névvel, és elárasztották a kiválasztott nick-jét. Megesett, hogy az egyik-másik támadó mIRC is kiesett a szerverről, de a megtámadott is, az 100%.
Jó játék hülyegyerekeknek. -
#33 Jaj, Sulinet :D
Én '97-ben kezdtem a gimit, html alapúan nyomtuk, mire a rendszergazda felrakta az mIRC-et '98-ban... júúúj, mik mentek akkoriban :D (én magam nem ismerkedtem még SOHA neten keresztül)
A lányok fiúknak, a fiúk lányoknak adták ki magukat (én nem), és úgy chat-eltek :)
Volt olyan helyzet, hogy mondja az egyik épp chat-elő fiú a 2 géppel mellette üllő másiknak, hogy már 1 órája szivat valakit, mintha csaj lenne. A másik gyerek átnéz a monitorjára, és megszólal: Bazz, hisz az ÉN vagyok!! :D -
Carti19 #32 Én is chaten taliztam jelenlegi kedvesemmel már 2 éve...1 cityben lakunk, és minden oks...és teljesen normális! :) Szal járnak chatre normális csajok...csak kevés... -
#31 Mellesleg az ilyen "sulinetes gyökereknek" adtunk mindig másfél órás temp IP -ban-t:D valahogy mindig 8-9 ember egyszerre zúgott ki a szobábol:D -
#30 Hmmm:) Sok a felszínes tömegvélemény:) Mostani kedvesemmel cseten találkoztam:) és 12 000 km volt köztünk:) Most 3 éve vagyunk együtt és 2 éve a 12 000 km csak 18-ra csökkent.... Minden megy mint egy normális kapcsolat tovább... Az hogy a cseten kezdődik nem jelenti azt hogy rossz is... -
#29 régen lehetett jókat poénkodni (amikor a sulinetet bevezették 97 körül, suli után mindig robbantunk le irczni (meg duke3d/quake @ lan), volt aki csak "csajozni" járt le) :) -
#28 -
Aspyrin #27 lál -
#26 Kár, pedig már 2 napja szemezek veled, csak még nem vetted észre. -
#25 Segítsek regisztrálni? :D -
#24 foglalt vagyok, haggy :D