121242
Football Manager
  • Fyrex
    és Palermo Papa mikor publikál? :P

[mindennapmegfogjakérdeni:P]
  • McFrost
    dobd föl a Rajczi peccset!:DDDD
  • gabber_saviola
    mondtam Én papa, hogy ért hozzá az öcsikénk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ForRedGlory
    Azért ki ne essen az a szép barna szemed...
    A bajnokságban nem megy olyan jól. Erős kezdés után visszaestem, mert az egyetlen csatárom (Fecze) is kidőlt egy hónapra.... Középpályás volt elöl :DDDDD
  • Drizzthsz
    Küldjél Scoutot Kolumbiába. Daniel Machacon, Freddy Guarín(csak akkor jött, amikor már fél éve szabad volt. :'(, Rojas, Bolívar, Ledesma. Ezek jók. Jaime Alfonzo Ruíz.
  • McFrost
    na most jött el az idő,és kipróbáltam Franco taktikáját:
  • gabber_saviola
  • ForRedGlory
    Téli szünetben se pihenek. Igaz csak a fakó volt, de Fecze bevállalta :PPPPP

• McFrost
    HAil All!
    Szevusz kedves Gáborom!
  • gabber_saviola
    csoki sideris és csoki István

© saviola83, szenitem jó hogy megosztod a gondolataidat, sokat segítesz így másoknak
  • saviola83
    Annyit szeretnék mondani az újabb magyarosításhoz hogy szerintem jó öttlet volt a védekező középpályás jelölését vkp-re átírni az eddigi VK helyett mert szinte megegyezetb a középső védő jelölésével VK csak egy szóköz volt a különbség.Ezt nehezen lehettet észrevenni.Lehet nektek nem volt zavaró de nekem igen.Szóval ez jó ötlet volt.Bocs ha unalmas hülyeséget vetettem fel.
  • sideris
    Hello Kollégák! Szépek az eredmények!
  • G.Freeman
    kezdi ledolgozni az árát :)

• zaki
    nincs mit
  • DONGUBA
    ewn is de n em muxik:PPPP
  • gabber_saviola
    igen, én is az eredetivel tolom
  • KeKKSZike
    Köszi!
  • zaki
    aurora
  • KeKKSZike
    Ez valami SKIN? Mert nagyon szép... Mi a neve?
  • DONGUBA
  • zaki
    nekünk megy, mert itt mindenki az eredetivel tolja
  • gabber_saviola
    csoki

grat , nem gyengén kened
  • Redvin
    Kár hogy az elozo 2 meccsen nem igy jatszott a csapat :)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Rossi1
    Csaó!

Köszi az előző segítséget. Már csak egy dolog nem világos...az pedig az edzés.

Az tiszta, hogy vannak csoportok, az is tiszta, hogy beállíthatom melyik edző mit edzen, de azt hol állíthatom, hoy melyik edző melyik csoportot edze? És nálam a csoporton belüli edzés sem variálható(mennyit erősítsenek lőjenek ,stb,) ott van de nem tudom állítani... csak az össz intenzítást. Ja és lehet, hogy ez BUg, de nálam akkor kemény egy edzés, ha egy edző sincs beosztva arra a gyakorlatra, minéll többet rakok oda annál gyengébb....))) Köszi
  • G.Freeman
    Panathinaikos
    Monaco
    Steua

BL csoportom többi tagjai, mennyire erősek? ismeritek vmelyiket jobban?
  • robotnyk
  • zaki
    szerintem van esélyem. dobogóra mindenféleképpen esélyes vagyok.
  • colomano
    van esélyed valamit nyerni a jelenlegi kerettel? ha igen, akkor nem adnám el, mert utánna dölhet a pénz. ha viszont nincs esélyed nyerni semmit, akkor meg kell hozni a vezéráldozatot...
  • DONGUBA
    szevasztok hat sehogy se megy ez nekem nemtudom elinditani egyik modon se a jatekot
  • G.Freeman
    nagyon ajánlom neki hogy itt is jo legyen mert 18 millio eurot fizettem érte
  • zaki
    2005ben zistenvót :o
  • G.Freeman
    ha már jó fiatal csatárról van szó: Fred az első bajnokin beköszönt az ellenfélnek :)
  • zaki
    hát, nálam úgy játszik, hidd el. elől tónival félelmetes csatárkettőst alkotnak. már ha egészségesek mind2n... mert tóni lemarad az első 2-3 bajnokiról...

Bojinov előző évben 22 bajnokin 16 gól+ az év fiatal játékosa+az év idegenlégiósa, meg mittomén milyen díjakat kapott :)
  • gabber_saviola
    "de van az a pénz amiért korpásodik az ember haja..."

:ASDASD:ASD:AS:D:A:SD:ASD:ASD::AS:D:A:SD:A:SD:asdasd

jaj de várom már, hogy hazaérjek és nyomjam az efemet
  • franco
    bojinov pedig gecijó ám

de van az a pénz amiért korpásodik az ember haja...
  • zaki
    pedig basszus iszonyat jó... mégmindig csak 20 éves, ontja a gólokat, nincs szívem eladni, csak hát az érte kapott pénzből vígan el lennék
  • gabber_saviola
    én nem tartom Bojinovot egy világklasszis pléjának (de ez az én véleményem), én eldanám, és megvenném Caracciolot
  • franco
    na menjetek a.....

valahogy a hamburgi pléjáimért nem állnak sorba fontkötegekkel...
  • franco
    tudom, olvastam az 2005ös topikot is :)
    amúgy mint már korábban írtam én a 2005-tel való ismerkedést is a hsv-vel nyomtam, bl is lett a vége
    sőt 03604ben is nyertem velük bl-t
  • G.Freeman
    en eladnam