121242
Football Manager
-
Drizzthsz #4997 Csak akkor tudod állítani, ha egyéni edzéstervet hozol létre. -
Rossi1 #4996 Csaó!
Légyszi segítsetek... Köszi
Már csak egy dolog nem világos...az pedig az edzés.
Az tiszta, hogy vannak csoportok, az is tiszta, hogy beállíthatom melyik edző mit edzen, de azt hol állíthatom, hoy melyik edző melyik csoportot edze? És nálam a csoporton belüli edzés sem variálható(mennyit erősítsenek lőjenek ,stb,) ott van de nem tudom állítani... csak az össz intenzítást. Ja és lehet, hogy ez BUg, de nálam akkor kemény egy edzés, ha egy edző sincs beosztva arra a gyakorlatra, minéll többet rakok oda annál gyengébb....))) Köszi -
#4995 üdv az érkezőknek -
#4994 -
#4993 hali -
#4992 hali -
#4991 en megsasolnam de nem muxik a jatek meg mindig:( -
#4990 sasoljatok meg az ajax 2-ik csapatát... kicsit utos embverek vannak -
#4989 hello all!
-
#4988 Hello Evribádi! -
#4987 Hali mindenkinek!
Csoki Gabber! -
#4986 figyelj a privire ombre:P -
#4985 csoki all
[flémszagot érzek....szal figyelek] -
Drizzthsz #4984 Figyelj, harmadik szezon, s a fél kolumbiai válogatott a csapatomban van, a csatáraim finishingje, meg long shotja egyaránt 20-as, úgyhogy ezzel ne idegeljetek... -
cain #4983 nem tudok azonosulni ezzel a hozzászólással... -
oaken #4982 Az Újpest a valóságban is szar én nem várnék tőle semmit!Amúgy a Magyar cspatokra a valóságban is jellemző volt, hogy külföldi csapatok ellen jobban játszottak mint a bajnokságban!Ez van ezt kell szeretni, meg vannak más játékok is!És gondolom a játék nem a Magyar-bajnokságra lett kiélezve, vagy rossz volt az itteni adatgyűjtő vagy ahogy hívják! -
cain #4981 ő az újpesttel akar bajnokságot nyerni. ez végülis nem annyira kiscsapat. oda-vissza veri a monakót uefa-kupa meccsen, de az mk-döntőben simán kikap a vasastól... szal elég hullámzó a teljesítménye a játékosoknak. -
#4980 Erre gondoltam én is, de azt figyelembe véve, hogy a Dag&Red kb az 5. osztályban van, annyira nem is csalogató (még). -
#4979 hej milyen tali hol mikor kik jonnek? -
oaken #4978 Érdekes nekem nem csal a gép!Mondjuk ha valaki kis csapattal kezd ne akarjon már az első idényben bajnok lenni, mert az lenne a csalás!Én is kis csapattal vagyok és ha kikapok nem fogom arra, hogy csal a gép!Gondolom, ha valaki a Real-lal van, nem mondja azt, hogy csal a gép! -
Drizzthsz #4977 Utána tétmeccsen olyan csaló mód kikapsz majd, hogy csak nézel. :((( -
G.Freeman #4976 igazolj lejaro szerződesű jatekosokat, en igy szedtem most össze sok jo jatekost: Saviola, Miccoli, Kléber :) -
#4975 Poénból elkezdtem egy játékot a Valenciával, hogy tudok-e gólt rúgni edzőmeccsen...12:0-ra győztem a C csapat ellen...Ekkor most mi van? Ennyire szar a Blackburn? -
#4974 :(
azé nem semmi, hogy kiesett a győr meg az mtk... :D
fradi meg nem tom mit keres ott elől. keciszarok az idén -
cain #4973 szvsz kezdj új játékot, de ne add fel! ami nem emgy, azt erőltessük, murphy bácsi is megaszonta... -
cain #4972 hát ez jól lecsúszott... ;) -
#4971 Napot!
5 forduló után 3gy 2d 0v-el a 3. helyen állunk a tabellán és a kutya sem akar hozzánk igazolni. Nem baj, majd ha bajnok lesz a Dag&Red. -
Drizzthsz #4970 Nem, hanem az, hogy minden taktikával az történik, hogy a sima vezetésemről fordít az ellenség akár 3-4 góllal is az utolsó 10 percben, s persze tempo is levéve ilyenkor, meg időhúzás is beállítva. Köszönöm, bőven elég volt ebből... -
#4969 mi a baj? sérülések neked is? :o -
Drizzthsz #4968 Na srácok. Én befejeztem, amíg nem jön ki újabb patch, én el nem indítom ezt a szemetet semmi pénzért. Kész, az én türelmemnek is van határa. Így ebben a formában ez a játék csak az év csalódása lehet. A csalásnak is van határa... -
#4967 hátőőő... az nem túl jó rajt
különben én sem toltam a demóval, mégis össze jött egy 5. hely a fiorentinával... -
#4966 Belehúztam...nézzük a tényeket:
Blackburn Rovers, 3 meccs, 1 pont, 0:4-es gólkülönbség, 19. hely
Még gólt sem szereztem.
[nem játszott a demoval] -
#4965 Hali mindenkinek! -
#4964 Gúd móning :)
Valaki fel tudna világosítani, hogy az FM2005-höz készült kiegészítések (skin, facepack stb...) mi működik az FM2006-ben is? Már ha működik :D -
#4963 F..a.Épp hogy viszatértek a sérültjeim megint van újabb 6 sérültem.Ez az időszak megint nehéz lesz.Mondjuk az előzőt sikerült jól átvészelnem. -
Taibi #4962 Elég csak a fake.lnc-t kicserélni, mint a 2005ben, és máris játszható a német válogatott, lesz Kahn, stb..... -
G.Freeman #4961 en nem jatszottam meg
Saviolan nagyon rizikozok most, alairt volna de nem nyomtam ra acceptre mert most eltelt 2 het es mar szabadon igazolhato, de ha nem jon hozzam akkor bukta -
#4960 nem újitás, tavalyiban is volt már ha jól tudom... :|
-
#4959 Ti játszottatok már havas pályán?Tök jó ez az újítás.Meg piros labda. -
G.Freeman #4958 szia