121242
Football Manager
-
#5117 nekem is sajna volt ilyen, a megoldás a bíztatás és a hullámvölgy elkerülése vol a lehető leghamarabb,ugyanis a gép, azt tesz Veled,amit akar.... -
#5116 -
#5115 #5084
Mesterek! Senkinek nincs tippje??? -
#5114 -
#5113 gigalol
-
nagy hős #5112 Meg kell venni. -
#5111 az ön készülékében van a probléma forrása :| -
inter #5110 sehogy sem megy. -
#5109 nem kell kompatibilítás....de ezt ne itt lécci
csoki és yo8 Médzsik -
#5108 Na lépek humni!
Jó8 mindenkinek! -
#5107 Ha fejlődőképes akkor hosszu időre megoldhatja a Támadóközéppályás és támadó gondjaidat! -
#5106 jóó az igaz akkor egészítsük ki..hogy kompatibilitát is kell álítani rajta..
mert pl nekem anélkül nem indult...
na de mostmár ténylg mek jo8al..... -
#5105 Hellá Boss -
#5104 yo8 FSGH -
#5103 nálam 1éve játszik,elég jól tolja -
#5102 jo8 all én mentem! -
#5101 virtual hide-s már bnnevan a faq-ba -
#5100 hú baze micsoda pléja
-
#5099 -
#5098 hali!
"Gabber ha gondolod ezt beteheted a FAQ-ba mint ellidítási modszert....."
#5095 ? -
#5097 csoki all
[gabber otthon] -
#5096 hihetetlen, végén még én örülhettem az 1 pontnak
-
#5095 nekem így van megcsinálva:
Alcoholt használok, miután feltettem a gammát feltettem a pacht és a magyarosítást..ebben a sorenben(ezeknek a linkjét a FAQban találod meg...
utána ha fent van az ikonon ami az asztalon van arra jobb kilikk az egérrel--->tulajdonsgok--->kompatibilitás fül---és ot Windows NT-re álítani...
és legvégül feltenni a virtual-cd-hide-t aminek linkjét szintén a faqban találod.. ha letöltötted elínditod és a képeryő jobb alsó sarkában lesz egy cd kipipálva(az óra mellett) rákatintasz egyszer jobb gombal és ott a Hide All Virtual Drives-t választod! Nekem így indult el.. De most mondtam el utoljára.. szerencséd hogy a nicked Inter...:-)
Gabber ha gondolod ezt beteheted a FAQ-ba mint ellidítási modszert..... -
#5094 abból a csoportból lazán tovább jut... -
inter #5093 Üdv. Ezt már nem hiszem el... Újranyomtam xp-t feltettem service pack 2-őt meg mindent. Bemountoltam daemonba a Fm 2006-ot feltelepítettem felnyomtam a patchet amire azt írta a végén hogy error fm.data.exe telepítésnél :(
Mit tegyek egy hete szenvedek vele, de nem akar elindulni, mert ha elindul, akkor egyből kilép error és kéri a cd-t :( Ha valaki tudna segíteni, help :)
Faq szerint sem indul el... -
#5092 Ebböl a csoportbol tovább kell jutnod! -
#5091 thx :) -
#5090 köszi,rám fér,mert már nagyon közel álltam az őszi szünethez.... -
#5089 hajrá!!! -
#5088 Sok sikert! -
#5087 Grat Zakker! nah,asszem én most már nem adom fel a game-t,megprobálkozom a Tottenhammel...hátha -
#5086 Grat! -
#5085 uefa kupa 1. forduló:
visszavágó:
csoportbeosztás. nem rossz.
-
#5084 Jó estét menedzserek.
Szeretném kikérni a véleményeteket, mert nem tudom mit kellene tennem. Csapatom (AFC Ajax) az UEFA kupában szárnyal (Rosenborg 6-2 idegenben, 1-0 otthon "B" csapattal, Depor 1-0 idegenben), de az Eredivisie-ben csak szenved az utóbbi néhány mérkőzésen. Már megvariáltam az edzést, az edzőket és pl. a PSV ellen bevetettem a nagycsapatok elleni taktikámat (ezzel a taktikkal vertem 2-0-ra a Milant, 0-0 a Cselsea-vel, 6-2 a Rosenborg ellen, 1-0 a Depor ellen), de így is kikaptam a PSV-től és csak döntetlenekre futja a kiscsapatok ellen is, ezért már visszacsúsztam a 3. helyre a bajniokságban :(
Mit tehetnék még, hogy a bajnokság is jól menjen??? -
#5083 Most én vagyok a vak vagy Aimar tényleg nincs se a kezdődben se a cseréknél?
Amúgy grat! -
#5082 Dobsz képet róluk? -
issey #5081 vazze,nagyon jól tolod,grat! -
#5080 Memyi pénzt hozott ez neked a kasszára? -
#5079 na 2-ra sikerült kiesnem a kupából:
Chievo-Udinese : 0-1 -
issey #5078 Szép estét,all!
Nekem az mert végre sikerült megvásárolnom az fm 2006-ot!!
Én hülye,ugye dalackraul? :-))))))
egész este játék