121242
Football Manager
-
#4917 gondolod
[28] -
#4916 Boldog Szülinapot! -
Drizzthsz #4915 Na jó éjt mindenkinek, s kösz. :) -
G.Freeman #4914 nem is neked irtam, csak arra a hozzaszolasra reagalt irasombol maradt le amit irtam, szoval erted :)
megveszem Saviolát mert csak 6,4 millio euroba kerül (értéke 8,5 de utaljak a csapataban)
az abaj hogy csak gyűlnek nalam a jatekosok eladni nem tudom (elmenni viszont fog Solano , eladni nem birom es lejar a szerzodese, bruhuhu ) -
#4913 Nem nekem van szülinapom -
G.Freeman #4912 Boldog Szülinapot!
ez lemaradt:) -
G.Freeman #4911 na akkor en 24-el vagyok a rangidos :) -
Drizzthsz #4910 Köszönöm. :) -
#4909 Hehe, Happy Birthday to YOU
Hamarosan nekem is befigyel a 23... november 3 -
#4908 Év végére felfedeztem hogy a jobbszélsőm finishingje 19, íg betettem csatárnak és szállítja a gólokat :PPPPP
Egy az Újpest. Nekik nincs lehetetlen -
Drizzthsz #4907 Jé, időközben észrevétlenül 20 éves lettem. :))) -
Drizzthsz #4906 Ebben a játékban ilyen helyzetből lehetetlen nyerni. :( -
#4905 Hopsz a tabellát lefelejtettem
-
#4904 Nah, az izgalom fokozódik. Jaj csak botoljon a fradi és a Loki is és akkor jön az Újpest
Már csak három forduló van -
#4903 Izgi lesz a végjáték, csak az uccsó négy meccsből három idegenben lesz... De legalább a legnehezebbet (Honvéd) fogadom :PPP
-
Drizzthsz #4902 Ha el akar menni, akkor igen, ha nem feltétlenül akar távozni, akkor az van, hogy felajánlhatod neki, hogy havi szerződéssel maradhat, vagy menjen el. -
G.Freeman #4901 aki nem akar uj szerzodest kotni es ev vegen lejar, azt januar 1-tol ingen igazolhatova valik, vagy ez hogy megy? -
#4900 Akkor még jól állok, bár a végjáték húzós lesz :SSSS
5 fordulóval a vége előtt két pontra vagyok a másodiktól és 5-re az elsőtől :) -
Drizzthsz #4899 Elsőben semmit. Talán vagy 7. ha lettem, Mk-ból is gyorsan kiestem. -
#4898 Első évedben mit produkáltál az Újpest élén? :) -
Drizzthsz #4897 Ledesma -
Drizzthsz #4896 Az Mtk-ban amúgy bemutatkozott a felnőtt csapatban a Fehérvár ellen Németh Krisztián. Kár, hogy nincs benne a játékban. :( -
#4895 Bonanni -
#4894 BALOLDALRA KÉNE EGY JO JÁTÉKOS! TIPP? -
G.Freeman #4893 de ez igy lehetetlen, nyilvan azt kell jatszatnom aki jobb, de a jobb jatekost meg minek adjam el? igazan vihetnek a jatekosokat padrol is mint igazabol -
#4892 nem egy meccsen kell nekik jól játszani.... -
G.Freeman #4891 beraktam kezdöbe es rögtön rugott egy mesterharmast, ha ez nem jo akkor mi ?:) -
#4890 csak akkor fogod tudni eladni a pléjáidat, ha rendszeresen játszanak és jól persze...mert másképp nem figyel fel rájuk a kutya sem -
Drizzthsz #4889 Hmmm. Miután az Eb-n a csoportkörből továbbjutva nem sikerült a legjobb négy közé kerülni Anglia ellen, Lothar meglépett, kiváncsi vagyok, mikor kérnek fel... :) -
G.Freeman #4888 segits plz nem birom eladni a jatekosaim, rakjam be kezdocsapatba es utanna probaljam , vagy milyen jo modszer van ra? -
#4887 bárcsak hétvégén is legyöznénk Udinesét ....
-
G.Freeman #4886 Arsenal kirugta Wengert :D -
#4885 Mocskos csaló bíró.Hazai pályán liga kupa 3.forduló ellenfél Ipswitc másidik ligá.3 percben kiállított egy játékosomat.Jah és persze nem kell mondanom hogy megin 5 kezdőm sérült volt.Még így is volt esélyünk de hát azok a külső körülmények. -
#4884 Asszem Gabber, igazad van...megyek az olasz ligába,hátha ott lesznek sikerek is :P -
Drizzthsz #4883 El sem hiszem. Eljönnek edzők török, s belga csapatokból. Már 5 csillagos az attacking edzésem, jeahh. :D -
#4882 ok thx -
G.Freeman #4881 nem, de sokaig matematikailag 1-20ig barhol vegezhetsz, ha már nem lesz akkor valtozik rogton -
cain #4880 bocsi skacok, de én húzok haza kanizsára, mint a vadlibák. -
Drizzthsz #4879 Szezon végén azt választottam, hogy 1,5 milliárdos átigazolási keret/67,1 milliós fizetés helyett 550 millió/180 milliós legyen a büdzsé... Remélem így már eu-s ketsegek is jönnek ide. :P -
#4878 amikor van aegy olyan h. központ és ott van egy olyan h. lehetséges helyezések akkor ott mindig az lesz h. 1-20-ik hely?