121242
Football Manager
  • gabber_saviola
    gondolod

[28]
  • gabber_saviola
    Boldog Szülinapot!
  • Drizzthsz
    Na jó éjt mindenkinek, s kösz. :)
  • G.Freeman
    nem is neked irtam, csak arra a hozzaszolasra reagalt irasombol maradt le amit irtam, szoval erted :)

megveszem Saviolát mert csak 6,4 millio euroba kerül (értéke 8,5 de utaljak a csapataban)
    az abaj hogy csak gyűlnek nalam a jatekosok eladni nem tudom (elmenni viszont fog Solano , eladni nem birom es lejar a szerzodese, bruhuhu )
  • ForRedGlory
    Nem nekem van szülinapom
  • G.Freeman
    Boldog Szülinapot!
    ez lemaradt:)
  • G.Freeman
    na akkor en 24-el vagyok a rangidos :)
  • Drizzthsz
    Köszönöm. :)
  • ForRedGlory
    Hehe, Happy Birthday to YOU
    Hamarosan nekem is befigyel a 23... november 3
  • ForRedGlory
    Év végére felfedeztem hogy a jobbszélsőm finishingje 19, íg betettem csatárnak és szállítja a gólokat :PPPPP
    Egy az Újpest. Nekik nincs lehetetlen
  • Drizzthsz
    Jé, időközben észrevétlenül 20 éves lettem. :)))
  • Drizzthsz
    Ebben a játékban ilyen helyzetből lehetetlen nyerni. :(
  • ForRedGlory
    Hopsz a tabellát lefelejtettem

• ForRedGlory
    Nah, az izgalom fokozódik. Jaj csak botoljon a fradi és a Loki is és akkor jön az Újpest
    Már csak három forduló van
  • ForRedGlory
    Izgi lesz a végjáték, csak az uccsó négy meccsből három idegenben lesz... De legalább a legnehezebbet (Honvéd) fogadom :PPP

• Drizzthsz
    Ha el akar menni, akkor igen, ha nem feltétlenül akar távozni, akkor az van, hogy felajánlhatod neki, hogy havi szerződéssel maradhat, vagy menjen el.
  • G.Freeman
    aki nem akar uj szerzodest kotni es ev vegen lejar, azt januar 1-tol ingen igazolhatova valik, vagy ez hogy megy?
  • ForRedGlory
    Akkor még jól állok, bár a végjáték húzós lesz :SSSS
    5 fordulóval a vége előtt két pontra vagyok a másodiktól és 5-re az elsőtől :)
  • Drizzthsz
    Elsőben semmit. Talán vagy 7. ha lettem, Mk-ból is gyorsan kiestem.
  • ForRedGlory
    Első évedben mit produkáltál az Újpest élén? :)
  • Drizzthsz
    Ledesma
  • Drizzthsz
    Az Mtk-ban amúgy bemutatkozott a felnőtt csapatban a Fehérvár ellen Németh Krisztián. Kár, hogy nincs benne a játékban. :(
  • gabber_saviola
    Bonanni
  • olympus
    BALOLDALRA KÉNE EGY JO JÁTÉKOS! TIPP?
  • G.Freeman
    de ez igy lehetetlen, nyilvan azt kell jatszatnom aki jobb, de a jobb jatekost meg minek adjam el? igazan vihetnek a jatekosokat padrol is mint igazabol
  • gabber_saviola
    nem egy meccsen kell nekik jól játszani....
  • G.Freeman
    beraktam kezdöbe es rögtön rugott egy mesterharmast, ha ez nem jo akkor mi ?:)
  • gabber_saviola
    csak akkor fogod tudni eladni a pléjáidat, ha rendszeresen játszanak és jól persze...mert másképp nem figyel fel rájuk a kutya sem
  • Drizzthsz
    Hmmm. Miután az Eb-n a csoportkörből továbbjutva nem sikerült a legjobb négy közé kerülni Anglia ellen, Lothar meglépett, kiváncsi vagyok, mikor kérnek fel... :)
  • G.Freeman
    segits plz nem birom eladni a jatekosaim, rakjam be kezdocsapatba es utanna probaljam , vagy milyen jo modszer van ra?
  • gabber_saviola
    bárcsak hétvégén is legyöznénk Udinesét ....

• G.Freeman
    Arsenal kirugta Wengert :D
  • saviola83
    Mocskos csaló bíró.Hazai pályán liga kupa 3.forduló ellenfél Ipswitc másidik ligá.3 percben kiállított egy játékosomat.Jah és persze nem kell mondanom hogy megin 5 kezdőm sérült volt.Még így is volt esélyünk de hát azok a külső körülmények.
  • sideris
    Asszem Gabber, igazad van...megyek az olasz ligába,hátha ott lesznek sikerek is :P
  • Drizzthsz
    El sem hiszem. Eljönnek edzők török, s belga csapatokból. Már 5 csillagos az attacking edzésem, jeahh. :D
  • olympus
    ok thx
  • G.Freeman
    nem, de sokaig matematikailag 1-20ig barhol vegezhetsz, ha már nem lesz akkor valtozik rogton
  • cain
    bocsi skacok, de én húzok haza kanizsára, mint a vadlibák.
  • Drizzthsz
    Szezon végén azt választottam, hogy 1,5 milliárdos átigazolási keret/67,1 milliós fizetés helyett 550 millió/180 milliós legyen a büdzsé... Remélem így már eu-s ketsegek is jönnek ide. :P
  • olympus
    amikor van aegy olyan h. központ és ott van egy olyan h. lehetséges helyezések akkor ott mindig az lesz h. 1-20-ik hely?