121242
Football Manager
-
#5237 Az első barátságos mérkőzésem!
[IMG][/IMG] -
#5236 meg kell peccselned! -
#5235 Miért lenne szégyen? Ebben a játékban még a nagycsapatokkal se olyan könnyű nyerni! -
Oszi #5234 és az mit eredményez?
-
#5233 most ebben bízom! -
#5232 Ez a Chelsea-vel szégyen! -
#5231 Rakd fel a pacht! -
Oszi #5230 Visszatértem!Letöltöttem a játékot és hozzá a magyarosítást de nekem nem magyarosítja de miért?Úgy csináltam mindent ahogy eleve le van írva!Nekem nem is volt a languages mappában az englishen kívül más miért?Előre is köszi a segítséget! -
#5229 Sziasztok!
-
#5228 Nekem tudtok játékosokat ajállani(ingyen)? -
#5227 Kezdtem egyet az ESMTk-val!
Ezeket a barátságos mérkőzéseket sikerült lekötni:
[IMG][/IMG] -
Takezó #5226 kepper: picit msnre pls ^^ -
#5225 jah mostmár értem papa, és így szerinted megmenekülsz a csődtöl? -
Takezó #5224 fura, nemtom mitől csökken, mert én többször is visszautasítottam más klubok ajánlatátm még Furulya is megdícsért, ehhez képest ezek után 6 votl :\ -
#5223 amúgy a loyalty értékem már fél éve 1 -
#5222 a dél-afrikai csapatokban nézz körül
pl orlando pirates -
#5221 Na sikerült pénzt szereznem eladtam 3 játékost.az egyiket nem szívesen de hát felvittwem az árát 25 ezerre és hát megadták ennek nem tudtam ellenálni.szóval most van 290 ezrem és ezért mondajtok már nekem egy jó kis védőt vagy esetleg csatárt aki befejezésben jóü.De inkább középső védőt.Köszi -
#5220 Szép jó napot mindenkinek! -
#5219 szal az alényeg , hogy a csődös mentést kitöröltem és egy hónappal korábbit folytatom... -
#5218 szedd már össze magad egovilágbajnok Kedves Franco....mert már ezt nem hiszem el ^^ -
#5217 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudom az vagyok ^^ -
#5216 -
#5215 köszönöm nem kérem -
#5214 hát az nem gáz, szal reálisnak tartom, de ha gondolod msn-ben átdobom az én taktikámat, prószád ki! -
#5213 mert talán ugy igazoltad le hogy nem azonnali hanem az idény végén jön csak... -
#5212 azé nekem is kezd ki lenni a brokeszem má....
hogy a pék fXXXába lehet hogy képes idesorsolni nekem a bl selejtező harmadik körébe az arsenalt? hihetetlen...
otthon 4-2-re elvertek, ki is léptem
a góljaimat nem meglepő módon luca toni és mpenza szerezték -
#5211 Te rohatt kocsog!:DDDDD
Mivel mindig több fájlba mentek, ezért volt egy régebbi(1 hónappal előbbi) mentésem és most azt fojtatom. -
#5210 grat papa
(3-1 elsőre is) <----ezmiez? -
#5209 Chievo-Empoli : 3-1 (3-1 elsőre is) -
#5208 hali az érkezőknek -
#5207 Senkise tudja mitől van az hogy megvettem 1 játékost (Grosso) és már szeptember vége van és még mindig nem jött meg!!>:-(( (pedig ha rámegyek az átigazolásokra jeli hogy leigazoltam.. ja és ha az adataira megyek akkor is azt mutata hogy cselzi(:-P) játékos..
-
#5206 hali -
#5205 Nem 3.osztályúval kezdtem.Pl a demóban voltam a chievoval akikkel az 5. voltam és a newcastlelel akikkel 3.
A teljesben pedig a szarkákkal szintén velük pedig 5. -
#5204 csoki faszikám ^^
nah mikor csödöl be a Chievo? :DDDDDDDDDDD -
#5203 csáó gabber és mcFrost -
#5202 HAil faszikáim! -
#5201 csoki all
[gabber melóhelyen] -
#5200 de mondjuk az nem lehet h. azétr mert még nem ismerted ki a jatekot nem egy 3. osztályu csapattal kéne kezdeni?:D -
#5199 Én is szeretnék feljutni a másod osztályba mert akkor remélem lesz pénzem és jönnek hozzám játékosok.30ezer dollárból nem igazán lehet vásárolni. -
#5198 hali! Grat ez nemsemmi