121242
Football Manager
-
#6494 Első percben egy öngól..és azzal nyertél -
#6493 -
G.Freeman #6492 attol hogy nem akarsz valaszolni en meg kerdezhetek...
masreszt csak nem ertem pontosan mi a bajod, jatekrol beszelgetunk itt es berakjuk az eredmenyeket
forred meg azzal a csapattal van ami neki tetszik, nem ertem miert szolsz be neki, ha ö bajnoksag legerösebb csapatat valasztja akkor azt, most ez téged miert zavar? -
#6491 #6317
A címe: [email protected] -
G.Freeman #6490 Chopra jatszott nalam az nagyon jo igazolas, többit nem ismerem -
Oszi #6489 Lejátszottam a mai nap legjobb meccsét 4:0-ra vertem a chievot.Corini eddigi legjobb meccse volt 2g 1gólpassz.De az egész csapat szuper volt!A chievoból kiállítottak két játékost is és sajnos Bojinov megsérült de Pazzini góllal pótolta.Nézzétek!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#6488 ne kérdezzél vissza -
G.Freeman #6487 ?? -
#6486 elolvastam visszafelé 4 oldalt, és kicsitt aggódok a szinvonal miatt, megkérek mindenkit hogy kicsit komolyabban...mert ez mégis csak egy manager játék -
#6485 Na ezeket sikerült igazolnom eddig de még védő nagyon kellene plusz az arsenaltól Kerrea Gilbert-et kölcsönbe jött ő is elég jó.Mi a véleményetek?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#6484 van amikor nem
10ből talán 1x -
Kanál #6483 ehh waltnert becseréltem, 2 perc múlva gólt lőtt, levette a mezét és sárgát kapott érte.. ilyet írt ki hogy az ilyen gólörömért mostanában sárga jár, elég komoly -
#6482 Nincs nagyobb -
#6481 Hallod? Nem kéne... :D
Amúgy szervusz!
Amúgy hogy ez se legyen szpem, bakker, marha kevés időm van játszani, pedig azért titkon még reménykedem a bajnoki címben, akkor is, ha előttem van a Juve 2 ponttal.
Remélem, ebben a részben is úgy van, mint az eddigiekben, hogy ha együtt tudsz maradni a gép meglógó csapatával, akkor ők a végén kipukkadnak.
Meglátjuk. -
#6480 ez nagyon kicsi -
#6479 ez é van itt ennyi szpem, ezt nem kéne itt -
Piko888 #6478 Honnan van a skined? -
#6477 csak ekkora van 2 napja is ezt tettem be..
-
#6475 hággyámámárággyámááááá
nagy örömmel és nyílt szívvel jöttem, erre lebaszol :( -
#6473 újabb bug [na jó, befejeztem] :D -
#6472 NDO jöt volna csak nem kapott munkavállalásit.:( -
#6471 ja, meg 8200 néző az MTK-pályán :P -
#6470 Bejött a csere is,Bajevski helyére Jovánczai:)
Jovánczai első gólja elött kicselezett 4 játékost -
#6469 bug
Illés a pályán az első félidőben -
#6468 akkor dobjál meg egy bristol logóval ami legalább 300*300 pikszel -
#6467 örömmel láttam, hogy 10e forintért megvásárolható a játék.
irány a cdgalaxis -
#6466 Kezd feltámadni a csapat!Újabb győzelem,és már 10. vagyok
-
#6465 forred válasszál már vmi normális , de nem sztárcsapatot és azzal vitézkedj...ne ezzel a szerencsétlen Újpesttel
szép és jó és még jó is vagy, ezt nem tagadom..de mutasd már meg magad egy olyan bajnokságban ami nem olyan mint ez a Magyar... -
#6464 Olvastad ? #6414 -
#6463 csoki Kanál -
#6462 -
#6461 És még csak véletlenül raktam be Tolnait a védelembe, de megragadt :))
A védőnégyes átlagéletkora 22 éve :PPPP -
#6460 Frankó az Újpest itt is :PPP -
Kanál #6459 azért a dulpa ott van =P -
#6458 Na megjött a vezetői elvárás.Lelkesen küzdeni a kiesés ellen.Köszi a tippeket megnézem. -
#6456 védő:Juhász,Stark,Éger
kp:Ndo,Virga,Arabatzis
csatár:Rossi(kölcsön),Ashton,Portillo... -
Kanál #6455 innen már nem lehet elbukni ^^ -
Kanál #6454 #6079 -
Kanál #6453 de szar vagy :DDDDDDDDd
-
#6452 Igazából középső védő jobboldali támadó középpályás és egy befejező csatár.