121242
Football Manager
  • gabber_saviola
    grat
  • szanics

Na ennyi, de van rá egy százasom, hogy a köcsög Juve megint nyerni fog...
  • McFrost
    igen ez jellemző a gémre és 2 lövésből 3-at rúgnak, úgy cicáznak a játékosaimmal , mint macska az egérrel...
  • McFrost
    Ezt a gémet nem a sport manager kategóriába kell sorolni, hanem a psicho-horrorba!
  • gabber_saviola
    van, csak ott sem az összes :(

de várunk és, az idő megold mindent :)
  • szoltan
    Mostmár kezd elegem lenni...
    Atalantával kikapok az utolsó helyezett Pescarától úgy, hogy az addig remeklő második számú kapusom odapasszolja a labdát az ellenfél csatárának a 16oson. Na jó, mondom, ez még belefér, vége a 11 meccses veretlenségi szériámnak. Utána a sérülésből visszatérő kapusom ugyanezt megcsinálja a következő meccsen. A poén az, hogy ezeken a meccseken én szereztem meg a vezetést. Ezután az egész csapat bénázva kikap a Cesenától 2:1re, majd egy kis taktikamódosítással készülök az Albinoleffe ellen. Szépen megy minden, 2:0ra vezetek, erre az ellenfél kis csuttfasz csatára kiegyenlít 2 perc alatt. Na menjen a picsába!
  • Oszi
    azon az oldalon vannak fen mezek ami a faqban van én onnan töltöttem le!
  • Sheva
    szasztok managerek na akkor linkelek már be majd én is tabellát h h állok. :)
  • fernando torres
    sztem is de csak azért mert brienza is villant
  • gabber_saviola
    szerintem jól néz ki

moment és linkelem
  • gabber_saviola
    nah összelopkodtam a tavalyi mezeket, csinálok egy komplett mezcsomagot és linkelem
  • McFrost
    1-2 mez
  • gabber_saviola
    ez sem jó :(

mind1 összelopom a tavalyibol
  • G.Freeman
    http://www.tifoshop.com/indexcalcio_e.asp
  • ForRedGlory
    Az a minden egy bajnoki cím, semmi több ;))
  • McFrost
    én csak elmondtam mire gondolt gabber...
  • Takezó
    azok, és csak köszöngetnek :D:D
  • gabber_saviola
    most csinálom a mezcsomagokat a játékhoz, ha vki tud olyan oldalt ahol az idei mezek vannak az jelezze pls
  • ForRedGlory
    Figyi, ne kezdjük már el... Nézd meg az igazolásaim, hány olyan játékos rúgja ott a bőrt, akit TI ajánlottattok. Tudod én úgy kezdek el egy játékot hogy keresek játékost, és nem reflexből Mokoena... sose igazolok olyat, amit más felfedezett...
    Mellesleg ki az a Mandró? :))))
    majd ha Bl-t nyerek az Újpesttel, akkor már nem lesz probléma, hogy gyenge a Bl? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    Taki, néhol komolytalan és gyerekes...
  • G.Freeman
    Nem is tudtam hogy barmelyik játékos beallhat kapusnak :)
    Lerugták a kapusom első félidőben ( AS Roma ellen uefa kupa kieséses szakasz 1 meccs 3-0 vezetésemnél) és nem vittem cserekapust, ugyhogy a csere védekező középpályásom küldtem a kapuba
    csak 1 gólt kapott, mondjuk nem is ment több lövés kapura csak ez az egy 30 méterről
  • Takezó
    Kepper: ha elmondod nekik, h pontosan mi is a baj a színvonallal, inkább tudnak változtatni ^^
  • McFrost
    arra gondol, hogy ide igazolsz 5 mandrót és 1 év után megnyersz mindent..
    de mondjuk itáliában a Livornóval?
  • McFrost
    ok, ezt tudtam , azt hittem van valami másik trükk..
    [elkövetkezendő időszakban nem tervezem letörölni, kivéve ha...]
  • ForRedGlory
    forred válasszál már vmi normális , de nem sztárcsapatot és azzal vitézkedj...ne ezzel a szerencsétlen Újpesttel
    szép és jó és még jó is vagy, ezt nem tagadom..de mutasd már meg magad egy olyan bajnokságban ami nem olyan mint ez a Magyar...

Ja már látom... Visszafogom magam, mert tuti kötörölnéd :DDDD
    Nem azért de az Újpest nálad sztárcsapat???? Majd akkor szólj, ha magyar csapattal ilyet csinálsz. De hogy meglegyen az akaratod ha az Újpestet meguntam, akkor valami angol kiscsapattal kezdek egyet... Mellesleg nem értem a problémádat...
    Nem tehetek arról, hogy a kedvencem az Újpest... Legyek a fradival? Azokat is felhozom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (vagy nem, ki tudja :D)
  • gabber_saviola

Te vagy itt az egyik olyan manager akinek hiszek a tudásában...azé irtam
  • Holdpro
    Megvan a pöcs nem volt rajta..
  • gabber_saviola
    István, Te letörlöd a könyvtárat ami megmaratt, az ad-aware meg leszedi a maradékot (pl:registry)
  • ForRedGlory
    "forrednek üzentem és nem neked...új vagy te még itt a topikban, hogy forred és én kapcsolatomat megértsd"

Mit üzentél? Én nem kaptam semmilyen üzentet
  • Holdpro
    igen teljes könyvtárat utánna töröltem..
  • McFrost
    azt hogyan lehet törölni Gáborom?
  • gabber_saviola
    a megmaradt szemetet amit az uninsall után maratt azt is törölted?
  • Holdpro
    Na van egy nagy gondom.. reinstalláltam a játkot , majd újratelepítés után hiába teszem be a játékba a magyarosítást nem akarja átválltani, továbbá a korábbi mentéseket sem akarja berakni :(
  • McFrost
    kissé meglepő az elsöprő fölényed, de simán megjácható a Palermoval!
    Grat!
  • gabber_saviola
    Livorno-Palermo B

István: olvastam, ha többen is jelzik hogy jó és hasznos az a takarító cucc, akkor rakom is be a faq-ba
  • McFrost
    Köszönöm mindenkinek!
    Sokadjára is érdekes a gém(demo,gold demo, full 2*-i újrakezdéssel is már azthittem kitapasztaltam ,de nem...)

Olvastad észrevételem gyorsítással kapcsolatban?
  • charlee
    Védönek ajánlom Siboniso Gaxa-t. Chopra valóban jó, Zahovic lutri...
    A másik kettőt nem ismerem.
  • gabber_saviola
    grat István, jól nyomod
  • fernando torres
    áhh kily

GRAT PAPA!!
  • gabber_saviola
    a szinvonallal van bajom, nem a "jatekrol beszelgetunk itt es berakjuk az eredmenyeket"....de ezt már elmondtam, csak nem értetted meg elsőre

forrednek üzentem és nem neked...új vagy te még itt a topikban, hogy forred és én kapcsolatomat megértsd