121242
Football Manager
-
#6331 ezt se hiszem
-
#6330 Azt a híres "Sosem fogsz kölykökkel semmit nyerni" mondatot Alan Hansen mondta Fergusonnak 1995-ben :DDDDDDDDDD
Hát elég nagyot tévedett :DDDD -
#6329 kösz -
#6328 GRAT!! -
#6326 Bajnok csapat, Bajnok csapat, Bajnok csapat
Másnak is feltűnt hogy fiatalokkal nyertem
-
#6325 GRAT! -
#6324 nem tudja vki mitől? -
#6323 grat -
#6322 Grat!
Sztem erősen böngézd a kölcsön listát! -
#6321 jéézus ezt el se hiszem
-
#6320 Na befejeztem első szezonomat az FM 2006-tal.A 3. osztályú Bradfrod City vel voltam és az idény elején a vezetőség azt tűzte ki célul hogy a biztos középmezőnyben végezzek vagy talán a rájátszást jelentő helyek egyikét elcsípjem.Nos ezt túlteljesítettem bára nagyon nehéz idény volt mert a védelmem katasztófa volt.Igazolni nem tudtam senkit kevs volt a pénz.Remélem a feljutással kapok egy kis pénzt és meg tudom erősíteni a keretet mert szükség vn rá.Remélem a másod osztályba azért már szívesen igazolnak játékosok mert a 3. ligába nem nem tolongtak a játékosok hogy aláírhassanak a Bradfordhoz.Szóval kíváncsian várom az új idényt.Nlzek pár ingyen elvihető játékost hátha eljönnek.A vezetőség még nem közölte az új idény elvárásait de én a biztos bentmardást tűztem ki célul.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#6319 Még nagyon az elején járunk
-
G.Freeman #6318 mennyi eselyed van feljutni? -
#6317 Leslie Striker-t ellehet érni valahogyan ? -
#6316 Itt leizzadtam de vége elött 1 percel a 92. percben megnyertük a meccset :D
Waltner jó volt míg meg nem sérült :(
-
Oszi #6315 köszi -
#6314 -
Oszi #6313 Ez a meccs nagyon dúrva volt az első gólom előtt nem adott meg a bíró egy les gólt ezután Toni lőtt egyet utánna Újfalusit kiállították tizenegyessel együtt és ekkor 1:1 volt utánna lőtt a csapatom két gyors gólt és valahogy sikerült kihúzni a második félidőt!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#6312 kösz -
#6311 sajna luque meg given már nincs itt mert rossz anyagi helyzet miatt az elnök eladta de van egy pár jo fiatal.egy év és carlton cole is jön még
-
#6310 A PICS*** Kiírta hogy javíthatatlan hiba történt!!!!:-((((((
Elment vagy 3 győzelmem..(7 meccs után én vezettem a tabellát!!!!) -
#6309 Grat! -
#6308 kösz dobom -
#6307 Ezt sohase gondoltam volna...
-
#6306 jó vagy,grat
Csorpáról képet, plíz -
#6305 -
#6304 -
#6303 asszem rájöttem valamire(lehet nem pontos de a lényeg ez):
a gém egy csomó ideiglenes fájlban dolgozik,ami mindenkinek a document & settings mappa, ide kerül minden más ideiglenes fájl is ami később szemétté válik, főleg netről telítődik szeméttel, ettől hogy ez telik a gém lassabbá válik, én feltettem egy Pucoló nevű progit, beállítottam az ideiglenes tárolókat és mikor nem futott semmi akkor kitörőltettem vele: sokkal gyorsabb lett a gém!
[ha másnál is beválik, mehetne a faq-ba] -
#6302 Bristolnak 3 meze van kék-fehér, sárga, rózsaszin.. -
#6301 áhh nem adják el nemkem Caracciolo-t:((((((( -
#6300 simán! -
#6299 Toni kidőlt de szerintem pazzini tudja helyetesíteni..:-)
-
#6298 most meg Palermo mez, hogy is lehetséges ez? -
#6294 -
#6293 nem kell totálisan védekező felállásban játszani mert akkor ugy beszoritanak h. biztos h. lőnek golt/golokat. jatszatok vezetésnél mormálon. -
G.Freeman #6292 91. es 93. percben kaptam ket golt total vedekezo felallassal jatszottam igy lett 1 golos gyozelembol 1 golos vereseg, hiheto...:/ -
#6291 Grat! -
#6290 Folytatjuk a sikersorazatot, új szerzerményem Gwyther is betalált..
-
#6289 A legjobb, hogy az összes játékosom kevesebb, mint feleannyit keres mint én IRL (max 120 EUR hetente) :))) ilyen se volt még!
DB -
#6287 őkse úszták meg! EZ a Zimmermann srác jól tolja! Hosszú távon Ballack utódja!:D