121242
Football Manager
-
#6655 Miért nem lepődtem meg az igéretein ? Csak tudod talán jobb pattogni és 1x kész lesz amit kérsz, mint muján hallgatni és soha nem csinálja meg.. -
issey #6654 bolondok ezek,hohy énmenjek a László Csaba helyére???? :-))))))
-
#6653 István , szerintem meglehet a mezcsomagok után ez jön -
#6652 Gábor! Azt nem lehetne valahogy megcsinálni hogy mikor bejön a taktika, ott kis chievos mezek legyenek? -
#6651 ha vki nem tudja követni ezeket a pekkeket akkor:
http://palermo.uw.hu/ és itt a letöltés gomb -
#6650 nekem egy hónapja ígér egy tigris tankos chievo címeres lokót, megígérte 100*, nem lett kész....de nem pattogok...mert ugye azt a legkönnyebb...meg besértődni, ha fáj az igazság! -
#6649 mekkora egy f@sz vagy te -
#6648 az igen -
#6647 Te is gondolkodhatnál nekem 3 napja igéri a képet ami 5 perc lenne, amikor kértem még messze nem volt gondolatában sem logo meg mezcsomag.. akkor ki a fasz ? Mindig talált kifogást..
téma off bye -
#6646 megköszönném -
#6645 Én meg azokat utálom akik megigérnek valamit elég sokszor és minden fontosabb lesz -
#6644 általában jól tolja, de most éppen sérült volt, most épült fel
Eddig 25 meccsen 18 gólt rúgott, tehát házi gólkirály. -
#6643 utálom ezeket az embereket akik csak kérnek és még el is várják hogy ugorjak -
#6642 Te sértődsz be mikor Te vagy a fasz!Elmondta 100-szor hogy most mezcsomagot csinál, tegnap logocsomagot csinált, azért nem lett meg, erre Te meg tovább nyomod megad! Kicsit gondolkodj... -
#6641 javítva -
#6640 Bye all megint elmentem a picsába.. 2x is eljátszotta ugyan azt.. -
#6639 még nem Atti, de szólok majd és télleg meglepő....majd kiderül! -
#6638 okés mátol befejeztem a logó és háttérgyártást.... -
#6637 nem látja:((( -
Csesza #6636 nekem se :((( -
#6635 Én is meglephetlek ilyennel? :) -
#6634 Viszonyítás kérdése :)))
Az Újpest elég gyenge lenne az angol bajnokságban, vagy mégsem? -
#6633 Nem azt mondtam hogy nem csináltál semmit, csak hogy 3x mondtad hogy ma este..
azóta 10 féle dolgot megcsináltál persze.. -
#6632 valaki segítsen már, most mit csináljak -
#6631 Csak szép? :)))))
Mondjuk ez egy kicsúszott eredmény, mert 13-ból 13-szor találtam el a kaput, Fofanáról meg nem kell sokat beszélnem :DDDD -
#6630 gábor !!!
az olasz mezcsomag linkje nem jó !! -
issey #6629 benne voltam egy kicsit? -
issey #6628 hát szép ez is...de mikor lessz magyar :-) ???? -
#6627 mondom hogy jó vagy, csak kezdjél már pls egy topligás középcsapattal is :) -
issey #6626 ez csattanós volt! -
#6625 Júj nem méreteztem át :SSSSS
De így jobban látni :DDDDDD -
#6624 szép! -
#6623 Francia mezcsomag, nájszos nagyon
LINK -
#6622 -
#6621 Gabber mester, ha kétségeid lennének az Újpest erejével kapcsolatban
Gabber mester reakciót várok
-
#6620 nah tisztázzunk valamit, én nem kötelességböl csinálom hanem szivességböl...ne kérjed már számon légyszives
tényleg nem csináltam semmit, csak elészitettem egy komplett logópekket
-
G.Freeman #6619 ilyen velem is volt Babayaro eladasanal -
#6618 2 napja is ezt a logót adtam azóta várok rá akkor azt mondtad aznap este kész, azóta 10 féle dolgot elkészítettél, igazán rátehetnéd már, lincolnos se volt sokkal nagyobb.. -
#6617 csak azért kérdezem, mert nem vagyok az ajánlatukkal megelégedve. kevesebb fizut ajánlanak nekem(7ezer helyett 6ot, mondjuk ez legyen a legkisebb probléma), az átigazolási keret és a fizetés pedig lehet 2,3millió€/160ezer€ vagy 1,3millió€/180ezer€. Viszont a mostani fizetési keretem 170ezer, szal nem értek velük egyet -
#6616 Gábor! Nem jön be a mez link:(((