121242
Football Manager
  • gabber_saviola
    nah akkor ez is megvan

• G.Freeman

vinne a Milán, hehe

Életemben először vezethettem volna a német bajnokságot, idegenben jatszottam Bayern-el, de egesz csapatom benazott es 2-1re kikaptam , ujra 4 pont a különbseg
  • cain
    fura. a kapusomnak az ujjtörése alatt nőtt az egy az egy elleni, és a légi képességek tulajdonsága...
  • Tono34
    Karrier, bocsi
  • Tono34
    Ez az igazi kerrier kezdés!
  • ForRedGlory
    Szerintem válassz csapatot, általában úgy indul mindenki ;)
  • ForRedGlory
    Azért idén kihagytam vagy három tizit, de eddig elbírom szerencsére... De mi lesz ha már nem bírom el? :SSSSS

• M.A.D.
    Na, én tegnap végre kipróbáltam. Semmi krekk, csak nt4 komp.mód az exe-n. Megy mint a kisangyal. De....Angol legalsó osztályt választottam volna, de munkanélküliként kezdtem, azt a Maidenhead vagy mi nem elutasította a pályázatom? Most meg nyomok mindig "tovább"-ot, azt még így is csak októbernél járok. Se csapatom se semmi... :(
  • G.Freeman
    Iaquinta iden ritkan serul le es akkor se sok idore , inkabb Smolarek aki rendszeresen kidől a sorből

nagyon jo lenne még 1 igazi támadó, Kucukovicot és Freddy Adut edzegetem hátha javulnak annyit hogy kiszoritsak Smolareket
  • Oszi
    Nagyarányú győzelmet szerzett a csapatom végre igaz hogy reggina ellen de azért örülök neki!

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • cain
    én is kikaptam 1-0ra a benficától otthon... :(
  • cain
    záté! záté! záté! ;)
  • ForRedGlory
    Első BL meccsemen kaptam egy 3-ast a Lyontól. Fred rúgta mind... A másik meccsen 0-0 lett a Kiev - Porto. semmi sincs veszve :DDDDDD
  • chelseafan
    Iaquinta nálam is itt van, nagyon jól nyomja, csak sokszor sérült...:(
  • olympus
    köszi! megnézem mert nálam nagyon sérulékenyek!
  • cain
    ahogy érzed... nálam a klub egy nagy család, tőlem mennek nyugdíjba a játékosok. szal nem szoktam cserélgetni a garnitúrát, csak ha nagyon el akar menni...
  • G.Freeman
    itt a kép amit kértél Smolarekről:

El tudnék nála képzelni jobb csatárt is a csapatomba de hát ez van, viszont Iaquinta mellette nagyon jól nyomja:

BL-ben CSKA ellen 3 golt vagott idegenben (egyebkent 5-0 nyertem szoval visszavago hazain mar csak formalitas lesz)
  • Fyrex
    ha így megy tovább, új formába kell önteni a faq-t, menüpontokra, mert így már áttekinthetetlen lessz

de tudván hogy gabbernek van jobb dolga is pillanatnyilag, ezt csak megjegyeztem :)
  • ForRedGlory
    Ha jól emlékszem a fradival nyomod? Mutass egy tabellát please :PPPP
  • gabber_saviola
    szvsz ne, hasznos játékos

csak akkor add el ha megveszed Masceranot
  • ForRedGlory
    Szerintem 3 milliónál többet ér, én nem adnám el ;)
  • chelseafan
    #8371-re valaki
  • gabber_saviola
    a topik Biblia jól hangzik :)
  • cain
    én meg 6 meccs után gólt kaptam... brühüühhü...
  • ForRedGlory
    Mester, jobb lene ha oda felülre ezt írnád:
    1; "Topic Törvény:" :DDDD
    2; "Gabber szabálykönyve" :)))))
    3; "Topic Biblia" :DDDD
  • patek
    rosszul másoltam be.bocs
  • ForRedGlory
    Nekem a mostani ZTE elleni meccsem olyan volta, hogy mentem 2-0-ra, majd szépítettek, és kihagytam egy 11-est... Ezután szinte kontrából egyenlítettek, de a spori nem adta meg... Ha megadja kikészülök, de mákom volt :DDD
  • gabber_saviola
    a html gyakorlást azt itt: LINK
  • ForRedGlory
    Lassan veszélyben az Arsenal 49 meccse. Még jó hogy nem a Manchester Unitedel játszom az 50.-et

• Tojesz
    Bye,mentem
    Ja amúgy meglett a 2. hely,85. percben megsereztem a győztes gólt...
  • olympus
    ez a smolarek-rol dobnál egy képet?
  • cain
    nah, pont most ikszeltem a dózsával a szuszában. pedig aszittem 0-2nél, hogy zsebben a meccs, de rajczi kétszer érkezett. :(
    a 80. perc környékén az egyik játékosom egy az egyben vitte a kpausra a labdát, a védők sehol, erre az ökörállatja kiviszi a tizenhatos és az alapvonal sarkáig, beáll háttal a kpaunak, és várja a védőt, hogy odaérjen... a hajamat téptem!!! bár be tudnám rakni vhogy animált gifként...
  • cain
    nem fordítottam én semmit... magamtól írtam. non hablas engelese!
  • cain
    én köszi, hogy beraktad.
  • chelseafan
    Szerintetek tartsam meg Geremi-t? Vagy nem elég jók az értékei? Már kezd elégedetlenkedni...
  • ForRedGlory
    Éssssssssss lefordította, örülök, nem kell nekem :))))
    ügyi vagy
  • gabber_saviola
    ezért akarom, hogy a szemét,szpem és offmentes legyen a topik
    mert így oldavsatattlan a topik
  • patek
    wb
  • patek
    ezt nem hiszem,hogy ez igy van az életben is,végre egyenlitek és aztán 3 perc alatt lerendeznek
  • ForRedGlory
    Érdemes visszaolvasnom? :DDD
    (úgy kérdem, volt izgi vita, miegymás? :DDDD)