121242
Football Manager
-
#8407 nah akkor ez is megvan
-
G.Freeman #8406
vinne a Milán, hehe
Életemben először vezethettem volna a német bajnokságot, idegenben jatszottam Bayern-el, de egesz csapatom benazott es 2-1re kikaptam , ujra 4 pont a különbseg -
cain #8405 fura. a kapusomnak az ujjtörése alatt nőtt az egy az egy elleni, és a légi képességek tulajdonsága... -
#8404 Karrier, bocsi -
#8403 Ez az igazi kerrier kezdés! -
#8402 Szerintem válassz csapatot, általában úgy indul mindenki ;) -
#8401 Azért idén kihagytam vagy három tizit, de eddig elbírom szerencsére... De mi lesz ha már nem bírom el? :SSSSS
-
M.A.D. #8400 Na, én tegnap végre kipróbáltam. Semmi krekk, csak nt4 komp.mód az exe-n. Megy mint a kisangyal. De....Angol legalsó osztályt választottam volna, de munkanélküliként kezdtem, azt a Maidenhead vagy mi nem elutasította a pályázatom? Most meg nyomok mindig "tovább"-ot, azt még így is csak októbernél járok. Se csapatom se semmi... :( -
G.Freeman #8399 Iaquinta iden ritkan serul le es akkor se sok idore , inkabb Smolarek aki rendszeresen kidől a sorből
nagyon jo lenne még 1 igazi támadó, Kucukovicot és Freddy Adut edzegetem hátha javulnak annyit hogy kiszoritsak Smolareket -
Oszi #8398 Nagyarányú győzelmet szerzett a csapatom végre igaz hogy reggina ellen de azért örülök neki!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
cain #8397 én is kikaptam 1-0ra a benficától otthon... :( -
cain #8396 záté! záté! záté! ;)
-
#8394 Első BL meccsemen kaptam egy 3-ast a Lyontól. Fred rúgta mind... A másik meccsen 0-0 lett a Kiev - Porto. semmi sincs veszve :DDDDDD -
#8393 Iaquinta nálam is itt van, nagyon jól nyomja, csak sokszor sérült...:( -
#8392 köszi! megnézem mert nálam nagyon sérulékenyek! -
cain #8391 ahogy érzed... nálam a klub egy nagy család, tőlem mennek nyugdíjba a játékosok. szal nem szoktam cserélgetni a garnitúrát, csak ha nagyon el akar menni... -
G.Freeman #8390 itt a kép amit kértél Smolarekről:
El tudnék nála képzelni jobb csatárt is a csapatomba de hát ez van, viszont Iaquinta mellette nagyon jól nyomja:
BL-ben CSKA ellen 3 golt vagott idegenben (egyebkent 5-0 nyertem szoval visszavago hazain mar csak formalitas lesz) -
#8389 ha így megy tovább, új formába kell önteni a faq-t, menüpontokra, mert így már áttekinthetetlen lessz
de tudván hogy gabbernek van jobb dolga is pillanatnyilag, ezt csak megjegyeztem :) -
#8388 Ha jól emlékszem a fradival nyomod? Mutass egy tabellát please :PPPP -
#8387 szvsz ne, hasznos játékos
csak akkor add el ha megveszed Masceranot -
#8386 Szerintem 3 milliónál többet ér, én nem adnám el ;) -
#8385 #8371-re valaki -
#8384 a topik Biblia jól hangzik :) -
cain #8383 én meg 6 meccs után gólt kaptam... brühüühhü... -
#8382 Mester, jobb lene ha oda felülre ezt írnád:
1; "Topic Törvény:" :DDDD
2; "Gabber szabálykönyve" :)))))
3; "Topic Biblia" :DDDD
-
patek #8381 rosszul másoltam be.bocs
-
#8380 Nekem a mostani ZTE elleni meccsem olyan volta, hogy mentem 2-0-ra, majd szépítettek, és kihagytam egy 11-est... Ezután szinte kontrából egyenlítettek, de a spori nem adta meg... Ha megadja kikészülök, de mákom volt :DDD -
#8379 a html gyakorlást azt itt: LINK -
#8378 Lassan veszélyben az Arsenal 49 meccse. Még jó hogy nem a Manchester Unitedel játszom az 50.-et
-
#8377 Bye,mentem
Ja amúgy meglett a 2. hely,85. percben megsereztem a győztes gólt... -
#8376 ez a smolarek-rol dobnál egy képet? -
cain #8375 nah, pont most ikszeltem a dózsával a szuszában. pedig aszittem 0-2nél, hogy zsebben a meccs, de rajczi kétszer érkezett. :(
a 80. perc környékén az egyik játékosom egy az egyben vitte a kpausra a labdát, a védők sehol, erre az ökörállatja kiviszi a tizenhatos és az alapvonal sarkáig, beáll háttal a kpaunak, és várja a védőt, hogy odaérjen... a hajamat téptem!!! bár be tudnám rakni vhogy animált gifként... -
cain #8373 nem fordítottam én semmit... magamtól írtam. non hablas engelese! -
cain #8372 én köszi, hogy beraktad. -
#8371 Szerintetek tartsam meg Geremi-t? Vagy nem elég jók az értékei? Már kezd elégedetlenkedni...
-
#8370 Éssssssssss lefordította, örülök, nem kell nekem :))))
ügyi vagy -
#8369 ezért akarom, hogy a szemét,szpem és offmentes legyen a topik
mert így oldavsatattlan a topik -
patek #8368 wb -
patek #8367 ezt nem hiszem,hogy ez igy van az életben is,végre egyenlitek és aztán 3 perc alatt lerendeznek -
#8366 Érdemes visszaolvasnom? :DDD
(úgy kérdem, volt izgi vita, miegymás? :DDDD)