121242
Football Manager
-
#8454 Lehet a szurkolókban van a hiba :DDDDD -
cain #8453 magyarításhoz: amikor a spori ellenem (zte) fúj tizit, akkor ne azt visítsák neki a szurkolók, hogy "ZTE-BÉRENC!" -
#8452 Grat!!!!
-
Kanál #8451 waltner fan klábnak
-
#8450 Hail All!
GRAT mindenkinek!
Aki megverte a Chievot az leccummanthat!:DDD -
Kanál #8449 :DDDDDDDDDDDDDDDD nagy nagy nagy nagy nagy nagy nagy nagy nagy nagy nagy grat, kurva jó vagy -
cain #8448 -
-
#8446 Tessék Fájreksz , mit akarsz mondani?
csoki sideris -
#8445 Hello Masztörz! :P picit visszatértem...GRAT Nektek! -
#8444 Bufalo és Comito debütálása a Palermo elsőcsapatában
-
#8443 Mester olvassa el a topic szabályokat, mert vétett ellene :DDDDDD -
#8441 khm, tessék? .@ -
M.A.D. #8439 ja, nálam 768MB (amiből 600 szabad üresben) ram van és...hát döcög. Igaz, csak 1.6ghz-s proci. Angol liga össz, fullban. -
M.A.D. #8438 Ja, úgy könnyű. Ilyen az igazi karrierkezdés. :))) Ez mondjuk tény. -
#8432 Most nem csaló a gép? :DDDDDDDDDDD -
#8431 ez szép volt -
#8430 Szeva Jack, jó lenne ha jönnél már -
Oszi #8429 Lejátszotta a csapatom a a mainap legjobb meccsét a parma ellen játszottam az első félidő első percében megszerezte a vezetést a parma azt tartotta a második félidőig utánna Pazzini lőtt egy gólt de 6 percre rá megint vezetett a parma Corini szabadrugásból egyenlített Vryzas egy kontrából vezetést szerzett és végül fiore beállította a 4:2-es végeredményt fenomenális meccs volt rohadtul izgultam a végén!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#8428 Ha nem vártok akkor is gyövök.:))))) -
#8427 várunk szeretettel :D -
#8426 Üdv emberek!:)
Holnap végre becsenget a postás, oszt gyövök én is.:)
Addig mán csak kibírom valahogy.:) -
#8425 Ja és ehhez annyit, hogy a következő meccs 14 nap múlva lesz... Azért még kijavíthatnák ezt, mert létezik olyan, hogy átrakják a meccset... -
#8424 Hát megszopatott a játék, oda a veretlenség...
5 meccs 13 nap alatt... Ezt egy magyar csapat se bírná :DDDDDDDD
-
#8423 Forza Palermo! -
Takezó #8422 hm, ugyan kiesetem 0:1, 0:2-vel a Bayernnel szemben, de asszem jövőre, ha sikerül megerősíteni a csapatot, talán meglehet az elődöntő, v valami ilyesmi :) -
cain #8421 kifagyott ez a szar... :( -
Takezó #8420 jó......... -
G.Freeman #8419 tudom már mit fogok nyerni:) 1-0 kivertem a Nürnberget német kupában, és a döntőbe kerüléssel a másodosztályú Wolfsburgal sorsolt össze a gép akik kiverték tizenegyesekkel a Bayernt -
#8418 Na, az ilyen velem biztos nem fordulna elő.
Mármint, hogy a fradi menedzserelegyek :) -
Takezó #8417 nemtom, én is 2 hónapja voltam a fradi menedzsere, mikor már hívott az újpest meg a láki -
G.Freeman #8416 azert kivancsi lennek mi alapjan dönti el a progi hogy felajánl egy jatekosnak egy bizonyos csapatot, megnéztem Milant és vezeti most is a Serie A-t, én meg masfel eve vagyok Dortundban es semmit se nyertem (majd talan iden:) ) söt még tabellat se vezettem, akkor hogy gondolta Berlusconi hogy jobb leszek mint akit kirugott? -
#8415 A RAM a lényeg... Nekem 2*256 van és 9 liga legfelső osztálya van berakva... csak a mentéseknél szöszmötöl sokáig, na meg a holtszezonban amikor sok a barátságos meccs meg átigazolás :) -
#8414 Srácok nem tudok meglenni FM nélkül.Elkezdek egyet a WBA-al.Szerintetek milyen ligákat jelöljek még be?512 ram 2000 Mhz proci. -
#8413 Tavaly a 6. helyen zárt a csapat, és ez Uefa indulás -
G.Freeman #8412 sztem ennyiert a full kezdöcsapatom meg lehetne venni (ha a jatekosok erteket nezem nem azt amennyiert tenyleg odaadnam) -
G.Freeman #8411 kiestel BLből vagy ez az első éved és azert Uefa kupa? amugy grat -
#8410 adnak zsét , nem gyengén :) -
G.Freeman #8409 kösz, de maradok Dortmundban:) (nemtom miert 1 a loyality ratingem...) -
cain #8408 aaaaz igen! gratu!