121242
Football Manager
-
#10954 Én nem tudom, én is ezzel küzdök, mint te Zaki. Franco taktikájával és Gabber féle edzéssel is kaki vagyok. Lehet, hogy gyengék az edzőim?
Hiába játszunk jól, mégis már 8 meccs óta nyeretlen vagyok, a 19. helyen vegetálok. Most játszottam a ManCity-vel, 3:2-re kikaptam idegenben, ami nem is lenne rossz, de...Az első 6 percben két ordító helyzetet kihagyott a csapat, ami végülis a vereséget jelentette. Ez megy. Hiába vagyok jobb, ha 18 helyzetből csak 1 gólt rúgok, persze az ellenfél egyből egyet berúg.
A másik meg az, hogy hiába rotálok, és hiába van hét nap a meccsek között, a fitness mégis 94-96%. Ezt sem értem miért. Bár most is van 10 (!) sérültem, olyanok akik közül 6-7 tuti kezdő nálam. Ez pech, vagy szemét a gép.
Ez most nem panaszkodás volt, mert nem szokásom, és nem is adom fel. De egyre nehezebb a Rovers helyzete. A nyáron jön egy rakás új játékos, de addig bent kellene maradnom valahogyan... -
#10953 faq ápdét volt szombaton -
#10952 100000Thx, de ez tegnap még nem vót.:))) Mán be is másoltam.:) -
#10951 hali all.kezdtem egyet a leeds-el eddig nem rossz.nah igy néz ki a tabella
-
#10950 Itt lenne az én edzésem, amiket használok. Természetesen az alapozás az csak a nyáriszünetben max. 2hét. Fontos még nálam, hogy egy edző csak egyfajta edzésmunkát felügyel, nem aprózom el 3-4 felé.
-
#10949 faq -
#10948 Hová kell feltenni, vagy mit kell a letöltött fájlal csinálni? Láma kérdés, de fogalmam sincs.:) -
#10947 - Football Manager 2006 (1192 új üzenet)
Az igen! -
#10946 csöcs, grat -
#10945 azért a Palermo nem egy sz@r csapat (elég erős keret), a WBA viszont az... de így is hatalmas teljesítmény 1. évben bajnoknak lenni, nem azért mondtam -
#10944 Csoki Gabber! -
#10943 fake.incet tedd fel, ezért nincs német válogatottad -
#10942 jó, a Rómával se volt könnyű bajnoknak lenni, de a WBA második helye és a Palermo bajnoki címe egyenesen irreális az első évben :DDD -
#10941 Azé' nem volt ez olyan könnyű és elég nagy szerepe volt a szerencsének is, hogy a tőlem független eredmények szerencsésen alakultak rám nézve.:) -
#10940 Nálam most ilyen dolgok történtek.:)
-
#10939 én is ezt használtam, Te bajnok vagy, én meg egy rakás fos... lehet, hogy az edzőim sz@rok? pedig 3*-osnál nem nagyon van szarabb... mert Grusi szerint emiatt is lehet az, hogy túl sok gólt kapok, stb... [tanácstalan] -
#10938 -
#10937 az lesz, ne aggódj :D -
#10936 Lehet nektek könnyű de szerintem tt még sokan szenvednek vele.Többen szenvednek vele mint akinek nagy sikerei vannak.szóval szerintem örüljetek hogy nektek megy.Ha nehezítés lenne még akkor szarintem sokaknak elmenne a kedve az egésztől.Ha neked meg túl könnyű akkor szerintem kezdj el egy alacsonyabb osztályú csapattal.És ha azzal is pár éven belül BL-t nyersz akkor tényleg mondhatod hogy túl könnyű a játék. -
#10935 nálam épphogy medium
mármint épphogy nem heavy :D -
Etelkozi Vata #10934 Rotálok, mást nem is tehetek, de még így is nagyon fáradtak. Inkább tényleg arra gyanakszom, hogy túl erősek az edzések. Ti milyen mennyiségű edzét allítottok be, nálam a workload a heavy zónában van. -
#10933 Nagyon fontos, hogy rotálj!
A Chelsea-nek 3-4 naponta vannak a meccsei, így ne is várd, hogy 92-93% fölé menjenek a következő meccs előttig. Amikor tudod, pihentesd a legjobbakat, elég bő a keret ehhez. Én pl. Romával vagyok, de nagyon ritka, hogy kétszer egymás után ugyanaz a csapat játsszon, gyengébbek ellen akár 5-6 embert is kicserélek. -
#10932 csoki mindenkinek
-
#10931 Ettől függetlenül természetesen óriási grat, mert ez kb. 100x akkora eredmény, mint az enyém. -
#10930 Látva az eredményeinket, sajnos azt kell mondanom, ez a játék túl könnyűre sikerült...
Jack a West Brommal lett első évben 2. helyezett, én Rómával, gabber Palermóval lett bajnok Olaszországban az első szezonban, asszem, a következő peccsnek nehezíteni kéne egy kicsit, mert ez így tré... -
#10929 Jack te vagy a legjobb minden elismerésem jövőre kiket igazolsz le? -
#10928 Üdv mindenkinek!
Helló Jack! -
#10927 Üdv mindenkinek! -
colomano #10926 Alapvető: nem a játékos, hanem a labdát kell futattni :)
Ilyen szinten szerintem nem kell agyonhajtani a játékosokat, IRL sem teszik.
Pörgős edzés kell, nem kemény. Szerintem az edzések miatt nem fittek. -
Monoton #10925 Na kipróbáltam a játékot!
A FM2005 kimaradt az életemből így a CM0304 után azt mondom nem tecccik!
Nehezen tudok rajta kiigazodni, de majdcsak belejövök! -
Etelkozi Vata #10924 Sziasztok! Valszeg valamit rosszul csinálok, szeretném tudni, hogy mit.
Minden középpályásom és csatárom a meccsek végére 60-70 közé megy kondija, és a következő meccsre éppen 90 fölé megy csak fel. Állandóan fáradtak, nem tudom kétszer ugyanazt a csapatot pályára küldeni.
Szerintetek mi a rossz? Túl kemény az edzésmunka, vagy a taktika nagyon húzós (sok futás, amit nem bírnak). Ja, Cselzivel vagyok. -
#10923 Reggelt! -
G.Freeman #10922 nem Hamburg hanem Hertha , es eleg ritkan vannak a meccsek (4 forduloval kevesebb van mint pl angol bajnoksagban + egesz januar off), nemet kupaban legelsö körben a Bayernt huztam es kiestem, igy csak bajnoksag volt meg Uefa kupa, de eleg ritkasan jöttek a meccsek
amugy tudatosan igazolok, kell sok tamado kozeppalyas mert mostani kezdok 60-70 percig birjak szusszal (edzesek ellenere lassan fejlodenk) ezen kivul kellett 1 vedö potolni Simunicot, egy kapus potolni Fiedlert, és Guarint ismerem mindig nalam van , szamara jut hely még 1 éve igazoltam csak most engedtek el -
#10921 Én is indulok a BL-ben, de először a Celticet kéne kinyomnom. Idegenben fogok kezdeni ez a szerencsém :))
Tavaly is mindkét körben idegenben kezdetem, szerintem csak ezért jutottam be :)))
Dojcslandban heti egy meccse van a Hamburgnak? :)))) -
G.Freeman #10920 kell több jatekos, mert BLben is indulok es nemet kupaban is huzamosabb szereplest tervezek, 4 olyan jatekos ment el aki palyara is lepett, es 10 aki jott mind szerepelni fog terveim szerint.
Epphogy volt 11+7 jatekosom, ami heti 1 meccsnél még elment de most sürübben lesznek a meccsek.
Masreszt fiatalitani kell -
#10919 Ennyi játékost vettél? hogy lesz ebből csapat? :)))
én max 3-4-et igazolok évente, de tavaly is csak kettőt vettem és idén egynél járok ;)) A tudatosság megfizethetetlen :DDDDDDDDDDDDDDD -
G.Freeman #10918 ja Simunic jo volt es csak 28 de elvitte a bayern ingyen, el kellett volna adni amikor nem irta ala a hosszabitast, de hat kesö banat. Még Dárdai van öregek közül de 2,3 millioért két csapat is jelentkezett érte szóval max 1 hete van hárta -
G.Freeman #10917 Bár kaptam 10 millió eurot de, csak 4et költöttem el uj játékosokra a többi kiadást eladásból fedeztem, ugyanis hiaba lett 2. a csapat, rafert a fiatalitas: Kovac Gilberto es Fiedler is 30 feletti de még jó árat kaptam érte, illetve elpasszoltam Bastürköt mert tul sok ingyen igazolt tamado kozeppalyassal feleslegessé vált.
Ingyen jöttek: Gasbarroni,Kiessling, Ireland, Voss, Giacomazzi. Gasbarronit tudom hogy jo, Ireland se tűnik rossznak, Kiessling ratingjei nem acelosak de bundesliga összefoglalokban lattam jo par goljat szoval hatha jol fog fejlödni. Voss es Giacomazzi erteke magas es hat ha ingyen van miert ne, max eladom ha nemjok. Carini jött kapus posztra Fiedler pótlására , kiváncsi vagyok beválik-e. Guarint mindenki ismeri Boriellot a Milán, Scullit a juve adta , értéküknek a felét kérték csak el, ez alapjan jo vetel volt. Bonera drága volt, de kell a jó védő.
-
#10916 Ez a mocskos gép úgy segíti a nagy csapatokat hogy az hihetetlen.Simá vezettem az arsenal ellen.Erre a 2. félidőben berámoltak 4-et.Olyan gólok voltak hogy hihetelnen.Mákos szar rohadt gólok.Már nekem is kezd elegem lenni ebből a sz...ból. -
#10915 Na ha nekem elmondod hogy lehet Van Bouytennek 99-es (!!!) kondija egy meccs végén, meg a többinek, akinek 90 felett van és végigjátszották a meccset, megemelem a kalapom. De ezt képtelen vagyok felfogni :S