121242
Football Manager
-
#10994 Egyre ritkábban jönnek Újpestre győzni az ellenfelek... :DDDDD
Büszke vagyok a fiúkra, mert itt is minimum partiban voltam :PPPPPP
-
#10993 -
#10992 Első évben ne csodálkozz ha elfáradnak. Nálam is mindig ez van első évben, aztán nyáron elájuk durrantok és utána nincs gond. Nekem stabil kezdőm van és szinte sose változtatok rajta, pedig Újpesthez viszonyítva sok meccset játszottam tavaly (30 bajnoki, 4 BL selejtező, 6 BL főtábbla, plusz a MK amit megnyertem)
-
#10991 Mester, nem mertem betenni mégegyszer, mert én múltkor se láttam, és betettem háromszor is :DDDDD
Tanulóképes vagyok :DDD -
Etelkozi Vata #10990 Nem rossz. De mint mondtam, nekem nem a fejlődéssel, hanem a túlzott fáradtsággal van a gond. Kitalálom én magamnak, ha beledöglök is. Nem ma kezdtem a CM-et (FM-et), de a tréningezést eddig mellőztem, mert túl pepecselős volt. Most egyszerűsítették, ezért vettem a saját kezembe dolgokat, meg ahogy láttam, most nem is lehet az assistantra bízni.
Amúgy én még Amigán kezdtem a legelső CM-el játszani (ami az adatlemezt 45 percig készítette!!), napi 10 órát nyomtam vele, és az FM 2005 kivételével az összes résszel játszottam eddig. Lényegében megszállott voltam (most má annyira nem). -
#10989 nálam jó:
-
#10988 megnézem nálam milyen, remélem beválik nálad -
#10987 Leigazoltam Handanovic-ot, elég jó értékei vannak és csak 22éves, majd meglátom, mit tud a fiú.:) -
#10986 ha így csináltad volna....
-
#10985 Nektek látszik a védők edzésterve? Mert azt én nem látom... :S -
#10984 Még bőven előszezon van, 2 hete jöttek vissza szabiról, azért nem látszik a sok ződ nyilacska :)))
-
#10983 Ha jó az edződ, akkor nem is kell kemény edzés, mert nem biztos hogy az a jó... Nekem egészen máshogy vannak a játékosok leterhelve, majd dobok be képet róla :) -
Etelkozi Vata #10982 Kösz a sok edzésterv bemutatót. Nekem is hasonló, úgyhogy még mindíg tanácstalan vagyok. De igyexem szép lassan visszavennia terhelésekből, aztán hátha lesz valami. Azért ciki, ha Lampradot minden második meccsen pihentetni kell. :) Mondjuk fáradtsági de, meg oda, azért a bajnokságot vezetem 2 pont előnnyel, veretlenül (9-4-0), a bl-ben meg sima csoportgyőzelem, liga kupa legjobb 16. Szóval állok még mindenhol, jobb vagyok mint Murinnyó! :) -
issey #10981 igen,én is erre gondoltam és köszönöm
-
#10980 ilyet még én se -
#10979 megvan ez is
-
#10978 én még nem -
#10977 helló, asszem, új játékot kellene kezdened
vagy egy tipp: próbáld meg visszatölteni ennek a mentésnek a 2. vagy 3. verzióját, mert a gép felváltva ment, hátha a 2. vagy 3. változat még nem sérült -
#10976 csoki , részvétem :( -
issey #10975 ráadásul minden nap kilép a programból a játék....:-(( -
issey #10974 szasztok!
Kib.szott mérges vagyok,mert nem értem hogy miért de valami komoly problémám van a játékkal....
szal a 2. szezonom után,a téloi szünetben eltüntek a tavalyi eredményeim,a faxom tudja h hová?
kép hozzá:
láttatok már ilyet?! -
#10973 Andújar, Petr Bolek vagy Jehle esetleg? -
#10972 uu az rossz ilyennel már én is megszivtam csak nekem olyan is volt hogy nem volt cserém és kapus lesérült igy hát del horno állt a kapuba :DDDDDDD -
#10971 Nem tudtam, elhappolta előlem az Arsenal, baxa meg.:( -
#10970 szegeny samp :( -
#10969 elszúrtam és ezt többször sosem teszem eszt :( Barone sérüélésénél már nem volt cserém
-
#10968 meg bazeg csak a végére került :)) en meg vak vagyok :) -
#10967 az igen nem rossz -
#10966 Kirklandet megtartottad? -
#10965 Igazolásra kaptam 12M fontot, amiből eddig 4,2-t költöttem.:) -
#10964 pedig ott van az :D
http://huncm.freeweb.hu/
látom időközben már megtaláltad :D -
#10963 ja vágom csak nekem a leeds-hez nem jön sajna -
#10962 -
#10961 jaja, de már olyan 400e fontért is elengedik a játék elején... -
#10960 mennyi pénzt kaptál? -
#10959 nálam is leigazolták, de nem tom mennyiért, már nem emléxek rá, de akörül lehetett :) meg defoet is megvették 40m fontért :) -
#10958 látom sasha iakovenkot megtaláltad nagyon komoly pléya -
#10957 Ami tegnap nem sikerült a Renzo Barberában
-
#10956 Hoppá! A Chelsea most igazolta le nálam Fernando Torrest 60M fontért.! -
#10955 Ők jönnek eddig: