121242
Football Manager
  • ForRedGlory
    Egyre ritkábban jönnek Újpestre győzni az ellenfelek... :DDDDD
    Büszke vagyok a fiúkra, mert itt is minimum partiban voltam :PPPPPP

• gabber_saviola
  • ForRedGlory
    Első évben ne csodálkozz ha elfáradnak. Nálam is mindig ez van első évben, aztán nyáron elájuk durrantok és utána nincs gond. Nekem stabil kezdőm van és szinte sose változtatok rajta, pedig Újpesthez viszonyítva sok meccset játszottam tavaly (30 bajnoki, 4 BL selejtező, 6 BL főtábbla, plusz a MK amit megnyertem)
  • ForRedGlory
    Mester, nem mertem betenni mégegyszer, mert én múltkor se láttam, és betettem háromszor is :DDDDD
    Tanulóképes vagyok :DDD
  • Etelkozi Vata
    Nem rossz. De mint mondtam, nekem nem a fejlődéssel, hanem a túlzott fáradtsággal van a gond. Kitalálom én magamnak, ha beledöglök is. Nem ma kezdtem a CM-et (FM-et), de a tréningezést eddig mellőztem, mert túl pepecselős volt. Most egyszerűsítették, ezért vettem a saját kezembe dolgokat, meg ahogy láttam, most nem is lehet az assistantra bízni.
    Amúgy én még Amigán kezdtem a legelső CM-el játszani (ami az adatlemezt 45 percig készítette!!), napi 10 órát nyomtam vele, és az FM 2005 kivételével az összes résszel játszottam eddig. Lényegében megszállott voltam (most má annyira nem).
  • gabber_saviola
    nálam jó:

• gabber_saviola
    megnézem nálam milyen, remélem beválik nálad
  • JackDaniels #10987
    Leigazoltam Handanovic-ot, elég jó értékei vannak és csak 22éves, majd meglátom, mit tud a fiú.:)
  • gabber_saviola
    ha így csináltad volna....

• ForRedGlory
    Nektek látszik a védők edzésterve? Mert azt én nem látom... :S
  • ForRedGlory
    Még bőven előszezon van, 2 hete jöttek vissza szabiról, azért nem látszik a sok ződ nyilacska :)))

• ForRedGlory
    Ha jó az edződ, akkor nem is kell kemény edzés, mert nem biztos hogy az a jó... Nekem egészen máshogy vannak a játékosok leterhelve, majd dobok be képet róla :)
  • Etelkozi Vata
    Kösz a sok edzésterv bemutatót. Nekem is hasonló, úgyhogy még mindíg tanácstalan vagyok. De igyexem szép lassan visszavennia terhelésekből, aztán hátha lesz valami. Azért ciki, ha Lampradot minden második meccsen pihentetni kell. :) Mondjuk fáradtsági de, meg oda, azért a bajnokságot vezetem 2 pont előnnyel, veretlenül (9-4-0), a bl-ben meg sima csoportgyőzelem, liga kupa legjobb 16. Szóval állok még mindenhol, jobb vagyok mint Murinnyó! :)
  • issey
    igen,én is erre gondoltam és köszönöm
  • asfa
    ilyet még én se
  • asfa
    megvan ez is
  • zaki
    én még nem
  • szanics
    helló, asszem, új játékot kellene kezdened
    vagy egy tipp: próbáld meg visszatölteni ennek a mentésnek a 2. vagy 3. verzióját, mert a gép felváltva ment, hátha a 2. vagy 3. változat még nem sérült
  • gabber_saviola
    csoki , részvétem :(
  • issey
    ráadásul minden nap kilép a programból a játék....:-((
  • issey
    szasztok!
    Kib.szott mérges vagyok,mert nem értem hogy miért de valami komoly problémám van a játékkal....
    szal a 2. szezonom után,a téloi szünetben eltüntek a tavalyi eredményeim,a faxom tudja h hová?
    kép hozzá:

láttatok már ilyet?!
  • gabber_saviola
    Andújar, Petr Bolek vagy Jehle esetleg?
  • asfa
    uu az rossz ilyennel már én is megszivtam csak nekem olyan is volt hogy nem volt cserém és kapus lesérült igy hát del horno állt a kapuba :DDDDDDD
  • JackDaniels #10971
    Nem tudtam, elhappolta előlem az Arsenal, baxa meg.:(
  • GanXstaZoleeWrk
    szegeny samp :(
  • gabber_saviola
    elszúrtam és ezt többször sosem teszem eszt :( Barone sérüélésénél már nem volt cserém

• GanXstaZoleeWrk
    meg bazeg csak a végére került :)) en meg vak vagyok :)
  • asfa
    az igen nem rossz
  • zaki
    Kirklandet megtartottad?
  • JackDaniels #10965
    Igazolásra kaptam 12M fontot, amiből eddig 4,2-t költöttem.:)
  • zaki
    pedig ott van az :D

http://huncm.freeweb.hu/

látom időközben már megtaláltad :D
  • asfa
    ja vágom csak nekem a leeds-hez nem jön sajna
  • asfa
  • zaki
    jaja, de már olyan 400e fontért is elengedik a játék elején...
  • asfa
    mennyi pénzt kaptál?
  • zaki
    nálam is leigazolták, de nem tom mennyiért, már nem emléxek rá, de akörül lehetett :) meg defoet is megvették 40m fontért :)
  • asfa
    látom sasha iakovenkot megtaláltad nagyon komoly pléya
  • gabber_saviola
    Ami tegnap nem sikerült a Renzo Barberában

• JackDaniels #10956
    Hoppá! A Chelsea most igazolta le nálam Fernando Torrest 60M fontért.!
  • JackDaniels #10955
    Ők jönnek eddig: