121242
Football Manager
-
#11034 Nagy grat! -
#11033 Gyerekek! Megyek Bulgáriááááááába
-
Csesza #11032 az edzésnél a részidős beosztás az mit jelent??? -
#11031 Lehet! 15 perccel a vége előtt 2-1 ide, és a Celtic 10 emberrel vanm, mert Agathet kinyomta Urs Maier :DDDDD
Hú lehet el fogok élvezni :DDDD -
Etelkozi Vata #11030 Köszönöm az elismerést! :) -
#11029 Szerintem meg igen! -
#11028 Nálam autómastikus! -
#11027 Az lehet, de nálam nem Celtic szintű... Bár biztos vagyok benne, hogy nem tudom kiverni őket... Mármint a Celticet :S -
Csesza #11026 #11008
Franco? Magic? -
#11025 A szofia azért jó kis csapat!
Ellenük se lessz könnyü! -
#11024 Azért az még arrébb van tábornokom :)))))
De azon vagyok. Bár UEFA is megteszi :DDDDD -
#11023 Azé ez is elismerés... A kiemeltek között voltam (bár gondolom csak a Celtic miatt)
Könnyebb lenne a BL-be jutás a következő körben, mint most a Celtic ellen... Szerintem bent is vagyok ha kiverem a skótokat :D
-
#11022 Lassan igen! -
#11021 ForRed kerete lassan BL győzelemre alkalmas -
#11020 Ziccereket hagytam ki. Nyernem kellett volna
Bezzeg a visszavágón ki fogok szívni, most megmondom
-
#11019 hát ha heavyn van annál szarabb nem is lehet
grat -
#11018 samp-chievo 6-0 -
#11017 az összes többi topiklakó viszont másként vélekedik
Ti vagytok az ászok :DDD -
#11016 bonera drága????
hozzám 10ért se engedték el -
#11015 a valóságban is ienek
ezért utálom őket -
#11014 Onlájn közvetítés:
10. perc Celtic - Újpest 0-1 (Fodor Marci)
:DDDDDDDDDDD -
Csesza #11013 oks, akkor majd remélem más reagál a kérdésemre
azééé kösí :P -
#11012 Akkor úgy mondom, hogy én nem találkoztam olyan opcióval, ahol ezt lehet változtatni :))) -
Csesza #11011 jah én azt hittem hogy nekünk kell azt beállítani, legalábbis mint ha ezt olvastam volna az egyik hsz-ben -
#11010 Szerintem elmennek maguktól automatikusan :))
bár lehet hogy lehet valahol állítani :DDDD -
M.A.D. #11009 Bő lére fogtam. :) -
Csesza #11008 Hello all!
A Bajnokság után ha megérdemlik a srácaitok akkor ti szoktatok adni szabadságot??? És ez ér valamit ha adok? Megéri? -
M.A.D. #11007 Off:Közel 15 éve, hogy a Northwich Viktoria a kedvenc külföldi csapatom. Hála a régebbi focimenedzsereknek és egy hölgynek. Hétvégén elkezdtem az FM2006-ot. Persze "abszolut reálisan", munkanélküliként. Vagy fél évig szinte nem is volt üresedés, ahol igen, ott meg kiröhögtek. :) No aztán 2005 decemberében jött a csoda. A hat osztály persze bekapcsolva a szigetországban. A NV kirúgta menedzserét, és a szezon végén elfogadták a jelentkezésemet.:)))) A nyitómeccs Vauxhall Motors ellen. Az 5. perctől emberhátrányban játszottak a vendégek, de sajnos 0:0 lett a vége. Micsoda szövegek vannak közben. :) Jó a magyarítás!Iszonyat nehéz, hogy igazolni sem enged a vezetőség és produkálni is kell valamit. Ez már valami végre, nem lightos! :)
ON: -
#11006 BL főpróba... A második félidőben eléggé benyomtam őket, és kis szerencsével nyerhettem volna. De tetszik, mert fejlődnak a srácok :PPPP
Akkor most Go Glasgow, Go Celtic Park
Szurkolni ám :DDDDDDDDD Bár ebből UEFA kupa lesz csak :D
-
#11005 qrva jó kis játékosok ezek, szvsz bármelyik csapat (bő) keretébe beférne -
#11004 Kimaradt az áruk:
Diaz Oscar: 400 milla
Ospina: 330 milla -
#11003 Másik két szerzeményem, ezzel ki is fújt a keretem :))))
Diaz Oscar
Ospina
-
#11002 az igen ez is komoly -
#11001 Aviacao :) Már ha mond valamit, és 210 milla volt
Legújabb szerzeményem, 750 milla volt: Diogo
-
#11000 oo a ..-ba pont őt kaptam
-
#10999 az igen ez komoly!honnan vetted? -
#10998 Az a baj, hogy nem akar hosszabbítani, a nyomorék :DDDDDDD
De nem adom el, valahogy ráveszem :DDDD
-
Etelkozi Vata #10997 Ez a Chelsea-nél így néz ki: 38 bajnoki, 3-6 liga kupa, 5-7 Fa kupa, 13 Bl.
Ez rossz (jó!!!) esetben (mindent nyersz, vagy döntő), 65 meccs. És akkor még nem számoltam a 10 válogatott meccset (minden játékosom válogatott a kezdőből és cserepadról egyaránt). Szóval kb. 70-75 meccs. Aztán ha sérülés van, akkor nem mindíg van egy adott posztra megfelelő alternatíva.
Nekem most volt egy olyan szakaszom, amikor az alábbi játékosok voltak sérültek, egyszerre, és mindegyikük legalább 1 hónapra:
Cech, Gallas, Makelele, Robben, Joe Cole, Bridge (alapból), Crespo, Gudjohnsen.
Szinte az egész szezonban Cudicinit védetem, mert nincs más. (Szerencsére nagyon jól tolja). Diarra is többször volt idén kezdő, mint Makelele és Carlton Cole lényegében már gyökeret eresztett az elsőben a sok sérülés miatt (én két csatáros játékot játszatok velük). Lampardnak sincs alternatívája a keretben (Joe Cole is sérült volt, Essien pedig kényszerből a jobb oldalon játszott). 30 klasszis játékost próbáltam megvenni, Cristiano Ronaldoért pl. 75 milliót ajánlottam, de senki sem jött. Abramovics pedig fenyített, hogy azonnal vegyek világklasszisokat. Nem jött senki, ezért aktivizálta magát, és megállapodott Mihajlovicsért. Ő sem akart végül jönni. :( -
#10996 Simán. Az egyik legjobb vételem. Majd adok róla képet mindjárt :))) -
#10995 grat jo ez a fofana?