Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nekem most megy a meccs közbe netezek, csak meccs végét nézem hogy mennyi lett😄
Yo, Bitch!
a west bromból kölcsönbe el van adva steel jövõre visszajön õ nagyon jó kapus 😊
Zaki neked is nagy grat és PetruZ-nak is! 😊
Nani eszméletlen milyen jó, a cséeszkáa ellen is ojan gópasszt adott... 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
majd holnap játszok.lehet,h az utolsó fordulókra már elmegyek szabadságra és rábízom a csapatot az aszisztensre.intertotóból meg majd próbálok bejutni az uefába,nem lenne rossz,meg nyáron majd szervezek tornákat és lesz zsé.kell,fõleg,ha elmegy Niemi és Volz is 😞
ReaL MaDRid x siempre
de már csak pár forduló van,uefa kupás hely már reménytelen,matematikailag még elcsíphetem,de valymi kevés az esély rá.4 meccset nem fogok nyerni zsinórban,a többiek meg nem fognak kikapni zsinórban 4x
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Zuberbuhler egy f*s õ is kapott olyan gólokat, ide sürgõsen kapus kell...
Yo, Bitch!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Vége a bajnokságnak, itt a végeredmény:
Kupában kiestem az elõdöntõben, BL-ben meg a negyeddöntõben (Atletico vert ki 3-1-es összesítéssel...).
Jövõre új csapatot építek, vagy fél kulcsjátékosomtól meg kell válnom, mert nem akarnak szerzõdést hosszabbítani... 😞
Dzsudzsák, Guarin, Janukiewicz (qrva jó lengyel kapus), 1 szupi tehetséges jobbhátvéd, Némethnek is lejár a szerzõdése jövõre, stb... 😞
Változatos, fordulatos meccs volt, az egész sajtó oda meg vissza van Ofrany-tól. Jó vásár volt, az biztos: 8 mérkõzés, 8 gól, ebbõl kétszer mesterhármast rúgott. 😊
Egyébként zsinórban ez volt az ötödik (a szezonban tízbõl a nyolcadik) gyõzelmem.
Hajrá Magyarország!
pl: a leeds az kihívás
tudom h az sok mindenre elég de meglátod h kit igazoltam, így márnem olyan sok 😊
ahogy igértem az igazolások:
és a kölcsön kapott pléják:
BL csoprtom: Real Madrid, CSKA Moszka, fenerbahce, Man City
elsõ meccs CSKA Moszkva 3-3 Man City (Németh K. elsõ tétmeccsét játszotta, még tavaly hoztam, és a tanítójával alkotott csatár kettõst, németh rúgott, kettõt egyet flores)
=re ennyi 😊
spanyol: osasuna deportivo mallorca
angol: west ham tottenham
nemet: hamburg gladbach
francia:rennes lens
Most töltöttem le a 07-et és ajánlanátok egy nem túl nagy csapatot aminél van egy kis kihívás.
EEE 1899
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
am nekem is köcsög a vezetõség
felturbóztam az egyenleget 24 M fontra a bajnokság megnyerésével erre, stadion bõvítés pedig nem is kértem, nah elment 12 m
de abból a maradék 12m-ból is csak 467-t adtak igazolni, sõt, most is fel van turbózva az egyenleg 33m-ra, és csak 12,5-m van igazolni és nem adnak többet, hát k@apják be!<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1><#action>#action><#boxer>#boxer>
Igaz velem még nem történt ilyen board_takeover
Juventus - Bremen 3:0 H
- Real M 1:1 A
- Austria W 4:0 H
Én nagy bevásárlást tervezek,mivel nedved-del piero már túl öreg(37,34) , Trezeguet (32) pedig szörnyen rossz formában van.
Tervezem leigazolni Alexandre Patot és Andrsont.
Torres van még kiszemelve,de az 2-3 év min.,mire lesz ennyi pénzem