Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
megint?saarbrückennel 4 idényt toltam le, de bõven elég is volt. ncvel pedig részben kérésre kezdtem, de elég nagy kihivás lesz ugy érzem😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

hát ezt énse tom de igy van<#vigyor3>biztos vmi liszensz dolog..

soma22
gratula

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zorrobomber

zorrobomber
nna, ettül is volt mán jobb meccsünk, mégis megvan az elsõ értékesebb "nagyvad" 😊

ForzaInter

így állok😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
hátnem😄

Yo, Bitch!

DaMarcus
hát nem mondanám h végigtámadtad a meccset, de a vége a fontos 😄

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

ForzaInter

na megszakadt szar soroszatunk zsinórban 2 döntelen:SS

Yo, Bitch!

ForzaInter
Koumas 2-0😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Nardiello gól 83 perc😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
el lehte menni szabadságra? és rábítzni aszisztensre?😄

nekem most megy a meccs közbe netezek, csak meccs végét nézem hogy mennyi lett😄

Yo, Bitch!

DaMarcus
hi thx Zaki 😊
a west bromból kölcsönbe el van adva steel jövõre visszajön õ nagyon jó kapus 😊
Zaki neked is nagy grat és PetruZ-nak is! 😊
Nani eszméletlen milyen jó, a cséeszkáa ellen is ojan gópasszt adott... 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

hunbasser
még én sem játszottam ma,meg tegnap sem -.-

majd holnap játszok.lehet,h az utolsó fordulókra már elmegyek szabadságra és rábízom a csapatot az aszisztensre.intertotóból meg majd próbálok bejutni az uefába,nem lenne rossz,meg nyáron majd szervezek tornákat és lesz zsé.kell,fõleg,ha elmegy Niemi és Volz is 😞

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
ja elsõ, van olyan nap mikor nem is jáccok😄

hajrá!

Yo, Bitch!

hunbasser
még mindig elsõ év?😄 nekem is 😄DDDDdddddddddddd nem sok idõm van...
de már csak pár forduló van,uefa kupás hely már reménytelen,matematikailag még elcsíphetem,de valymi kevés az esély rá.4 meccset nem fogok nyerni zsinórban,a többiek meg nem fognak kikapni zsinórban 4x

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
akkor ha feljutunk ajánlatott teszünk, de már csak 4 pont az elõny pedig 8 volt:SS

Yo, Bitch!

hunbasser
meg már amúgy is 36-37 éves

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
meglátjuk, bazz enyeamáért 150€ oszt már 1,5 millátkérnek:|||

basszák emg akkor-.-

Yo, Bitch!

hunbasser
sztem Niemit is elhozhatja,mivel általában a Fulham mindenkinél kiesik -.- meg amúgy is a kiesés elkerülése nekik a cél,szóval sztem nála is kiesik,és akkor tuti,h elmegy hozzá,ráadásul lejár a szerzõdése.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Crossley a Fulhambõl? Kérd kölcsön.

ForzaInter
vazze én bezarok milyen szar kapusok vannak a we bromba, hoult olyan gólt kappott áéáá robinson hazapasszolja osz mellérugott vagy mit csinált és begurilt:SS meccs után mondtam is neki hogy szégyen volt😄

Zuberbuhler egy f*s õ is kapott olyan gólokat, ide sürgõsen kapus kell...

Yo, Bitch!

Zenszkij
Köszi, megoldotta a problémát. Nem értem amúgy a hivatalos peccs miért nevezi át a német klubokat, mire jó ez? 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ForzaInter
viccvót😄D

25 fordulónál tartok 6 pont elõny😊

mindjá folyattoM😄

Yo, Bitch!

zaki
Thx.

Ez komoly? Miért? 😄

ForzaInter
<#worship><#worship>

Yo, Bitch!

zaki
Qrva nagy grat mindnekinek! Fõleg DaMarcusnak!

Vége a bajnokságnak, itt a végeredmény:

Kupában kiestem az elõdöntõben, BL-ben meg a negyeddöntõben (Atletico vert ki 3-1-es összesítéssel...).

Jövõre új csapatot építek, vagy fél kulcsjátékosomtól meg kell válnom, mert nem akarnak szerzõdést hosszabbítani... 😞

Dzsudzsák, Guarin, Janukiewicz (qrva jó lengyel kapus), 1 szupi tehetséges jobbhátvéd, Némethnek is lejár a szerzõdése jövõre, stb... 😞

PetruZ
Folytattam az Amiens mentésemet. Elõbb a második helyezett Le Havre-t sikerült idegenben elcsípni (és így én lettem a második), aztán egy laza otthoni siker után következett a listavezetõ Caen:

Változatos, fordulatos meccs volt, az egész sajtó oda meg vissza van Ofrany-tól. Jó vásár volt, az biztos: 8 mérkõzés, 8 gól, ebbõl kétszer mesterhármast rúgott. 😊
Egyébként zsinórban ez volt az ötödik (a szezonban tízbõl a nyolcadik) gyõzelmem.
amúgy ezt az lnc fájlt a 7.0.1 és a 7.0.2es patch pakolja fel

bubu13
KÖsszi szépen

EEE 1899

A Football Manager 2007\data\db\702\lnc\ger mappából szedd ki az lnc fájlt és jó lesz<#wink>

Zenszkij
Editorban rendes a nevük, de amikor betöltöm a játékot ilyen neveket ír ki a németeknél. 7.02-es patchet használok magyarítás nélkül. fekltegyem a magyarítást, az akkor megoldhatja a problémát?

Zsolti9014
ez nekem úgy jött elõ, hogy a magyarított játékra raktam adatbázisfrissítést (nem hivatalos patchet). de a magyarítás újratelepítése nem segített. viszont ha hivatalos patchet (7.0.1, 7.0.2) használsz + magyarítás, akkor elvileg jónak kell lennie a neveknek. de nemtom biztosra mondani

Hajrá Magyarország!

DaMarcus
lehet, editorba átírod 😊

Zenszkij
Miért van az, hogy a német csapatoknak a veve ez: Gelsenkirchen, München, Schalke és Bayern helyett? Hogyan lehet ezt orvosolni?

DaMarcus
igen voltam a villarreal-lal
pl: a leeds az kihívás
tudom h az sok mindenre elég de meglátod h kit igazoltam, így márnem olyan sok 😊
ahogy igértem az igazolások:

és a kölcsön kapott pléják:

BL csoprtom: Real Madrid, CSKA Moszka, fenerbahce, Man City
elsõ meccs CSKA Moszkva 3-3 Man City (Németh K. elsõ tétmeccsét játszotta, még tavaly hoztam, és a tanítójával alkotott csatár kettõst, németh rúgott, kettõt egyet flores)
=re ennyi 😊

sikerült elcsesznem a képet,na akkor a szezon végén <#idiota>
olasz: lazio udinese
spanyol: osasuna deportivo mallorca
angol: west ham tottenham
nemet: hamburg gladbach
francia:rennes lens

bubu13
Sziasztok!

Most töltöttem le a 07-et és ajánlanátok egy nem túl nagy csapatot aminél van egy kis kihívás.

EEE 1899

zorrobomber
én nem voltam még, de királyul hangzik! 😊

Srácok volt olyan csapattal már valaki,akinek nincs saját stadionja?Remélem lassan építenek a vezetõk egy új stadiont,mert a Kingstonian 4500-as lelátója kezd kicsi lenni<#vigyor>
Gunnersboy
fu ez a Millwall nagy falat volt idegenben 3:1 oda. Na nembaj megy tovább a bajnokság 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Hát 12.5M fontból már lehet igazolni 2-3 kulcsjátékost.

DaMarcus
sry 4,67-t

DaMarcus
aham az arezzo-ból van
am nekem is köcsög a vezetõség
felturbóztam az egyenleget 24 M fontra a bajnokság megnyerésével erre, stadion bõvítés pedig nem is kértem, nah elment 12 m
de abból a maradék 12m-ból is csak 467-t adtak igazolni, sõt, most is fel van turbózva az egyenleg 33m-ra, és csak 12,5-m van igazolni és nem adnak többet, hát k@apják be!<#mf2><#mf1><#gunyos1><#action><#boxer>

ne aggódj miatta. Általában ilyenkor nagy pénz áll a házhoz.
Igaz velem még nem történt ilyen board_takeover

AFC Wimbledon-t tolom 2.évem a csapatnál,de a játékba várni kellett 1 évet,hogy felkerüljenek.<#vigyor>Elsõ évbe bajnokságot nyertünk!<#eljen>És most is elég jól megyünk 8.hely 3 pontra a 3.tól.<#vigyor0>Viszont az elnök úr már 6.hónapja csak a Free-rõl enged játékost igazolni,mert a klub átvétele folyamatba...<#boxer>Van 110,000 fontom igazolni,és szeretném elkölteni<#smile>Itt a Január és a vezetõség nem enged igazolni...<#nemtudom>
Eddig 3 BL körön vagyok túl,de nagyon nem biztos hogy továbbjutok
Juventus - Bremen 3:0 H
- Real M 1:1 A
- Austria W 4:0 H

ezt a srácot az arezzobol igazoltad? egyként nagy grat,nem sámli 😊

Én nagy bevásárlást tervezek,mivel nedved-del piero már túl öreg(37,34) , Trezeguet (32) pedig szörnyen rossz formában van.
Tervezem leigazolni Alexandre Patot és Andrsont.
Torres van még kiszemelve,de az 2-3 év min.,mire lesz ennyi pénzem