Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inter ellen geci nagy meccset játszhattál 😄
Mindjárt tolok képet 3dik éves Spursrõl, kurva erõs a keret, bajnoki cím végre meglehet, vezetem a bajnokságot, BLben csoportelsõ vok (Hamburg,Valencia,Thun).
Mindjárt tolok képet 3dik éves Spursrõl, kurva erõs a keret, bajnoki cím végre meglehet, vezetem a bajnokságot, BLben csoportelsõ vok (Hamburg,Valencia,Thun).
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Akiket még ajánlok: Anthony Scribe (francia gyerek, a Montpellier tarcsiban penészedik, nevetséges összegért megszerezhetõ), Jimmy Borja (ecuadori), Alberto Matzi (Bologna tarcsi), Adrian Clavijo (Málaga U18), Babakan Volcan (Fenerbahce).
Már játszottak nálam, jó kapusok már fiatalon is és késõbb csak jobbak lesznek.
Már játszottak nálam, jó kapusok már fiatalon is és késõbb csak jobbak lesznek.
Én is Inter mögött 2. lettem és UEFA-kupát nyertem
Mert nekem sikerült a csoda kb, hogy második évben a kb. Chelsea szintü Inter elött<#nevetes1>#nevetes1> Megnyertem a BAJNOKSÁGOT 3pontal, egy hatalmas hajrát követõen...
Mellette BL Nyegyeddöntõ és OlaszKupa Nyegyeddöntõ idõn is csak..😄 2év alatt 2.vert ki a Sampdoria a OlaszKUpa Nyegyeddöntõbõl, 1xdöntõsök lettek, idén meg megnyerték..
Mellette BL Nyegyeddöntõ és OlaszKupa Nyegyeddöntõ idõn is csak..😄 2év alatt 2.vert ki a Sampdoria a OlaszKUpa Nyegyeddöntõbõl, 1xdöntõsök lettek, idén meg megnyerték..
una volta per sempre INTER!
Antonio Mirante a Juve tarcsiban van kezdetben. Kb. 1-1,3 millióért elmegy, attól függõen milyen adatbázissal mész. Alapban lehet hogy 1 millió alatt. Én Palermoba vettem meg annak idején, és elsõ évben Serie A év kapusa volt.
Hajrá Magyarország!
Hali SeLFisCH! és all!<#wave>#wave>
Te 2.évedben Bajnok lettél Juventus-sal? mert tudod én is ugyan ugy nyomtam Juveval mint te, Seria B-t nyertük, 1év Seria A 2.ak lettünk INter mögött ugy tudom te is és kövi év ??
Te 2.évedben Bajnok lettél Juventus-sal? mert tudod én is ugyan ugy nyomtam Juveval mint te, Seria B-t nyertük, 1év Seria A 2.ak lettünk INter mögött ugy tudom te is és kövi év ??
una volta per sempre INTER!
benoit costil
kenneth stenild
vicent degré
kenneth stenild
vicent degré
pl:Wang Dalei kb 30000 € és a válogatottságai miatt munkaválalásit is kap bár második évben még nem az igazi de fejlõdik
Vagy Benoit Costilt nézd meg
Vagy Benoit Costilt nézd meg
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
ecuador-ban keress ott jó kapusok vannak és olcsók is
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lécci mondjatok egy jó kapust, aki olcsó, és jóis😄 és eljön a Wes Bromba, Enyeama nemjön, mert már 2 millát kérnek érte:SS Fernandez meg nem kap munkaválalásit😞
Yo, Bitch!
Köszi
menj át az off topikba,ott megmondják
Sziasztok!
Fontos lenne a segítség: telepítésnél azt írja ki: "invalid jvm file in...."
Hiába tettem fel bármilyen java frissítést, semmi. A demo-t is próbáltam feltenni, akkor is ezt írta ki.
Valami megoldás? :S
Fontos lenne a segítség: telepítésnél azt írja ki: "invalid jvm file in...."
Hiába tettem fel bármilyen java frissítést, semmi. A demo-t is próbáltam feltenni, akkor is ezt írta ki.
Valami megoldás? :S
somanak es zorrobombernek<#taps>#taps>
Soma ha kell nekem Angliára van két jól kidolgozott taktikom,ami 06ban nagyon bevált. Portsmouth 1. év bajnok volt velem
Soma ha kell nekem Angliára van két jól kidolgozott taktikom,ami 06ban nagyon bevált. Portsmouth 1. év bajnok volt velem
a legnagyobb bajunk a golképtelenségünk.martins, luque, podolski, ameobi,doudin csatárok képtelenek golokat lõni.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
a végére akár oda is érhetsz a dobogóra vagy talán 4. helyre az se lenne rossz<#wink>#wink>
remek eredmény, és jol kidolgozott taktik. nekem is van/volt kontrás taktikom a zuzosabb ellenfelek ellen, nagyon sokszor bevált.
aztapasztacipõpaszta, király kis taktikot ötöltem ki a hertha elleni idegenbeli meccsre, az apropót az adta hogy ugye ált. gyémánt alakzatban állítom fel a kp-t+ 2csatár elöl, most viszont felépült Vorisek(kb mióta itt van sérült), aki alapból MC. Szóval kitaláltam hogy egyedül lesz elöl Jancker, mögötte Kanta+2 MC-> Vorisek és kedves VirágBélám, a 2 támadó szélsõ meg marad, ugyanugy mint hátul a 4 hátvéd -> így ugye 4-5-1 beállitottam kontrára, Jancker target man-nek, hogy fejelgesse le a labdát az érkezõkenk(volt hogy így 3 golpasszt adott bajnokin 😊).
Az eredmény:
Az eredmény:
Bremen:Juventus 3:3
Félidõben 3:0 volt ide,10 perc alatt rúgtunk hármat
Meccs végét Klasnic rúgott 15 perc alatt hármat. Btw 5 kör után továbjutottam.
Arsenal eddig 5 meccs 5W 10 scored 0 conceeded...
Félidõben 3:0 volt ide,10 perc alatt rúgtunk hármat
Meccs végét Klasnic rúgott 15 perc alatt hármat. Btw 5 kör után továbjutottam.
Arsenal eddig 5 meccs 5W 10 scored 0 conceeded...
nem tudunk róla semmit, egy online gamma lesz, de arrol sincs még info
FOOTBALL MANAGER 2008 lesz majd?
neked pedig sok szerencsét az UEFAhoz
Most nézegetem kit kéne igazolni. Paton gondolkodom de érte 30 milkát kéne kicsengetni,szal az maximum év vége felé lehet. Bal oldal megüresedett,csak Palladino van,de õ állja a sarat.
Paolucci Miccoli csatárduó azért szégyen a 3.évben,de mûködik
Most nézegetem kit kéne igazolni. Paton gondolkodom de érte 30 milkát kéne kicsengetni,szal az maximum év vége felé lehet. Bal oldal megüresedett,csak Palladino van,de õ állja a sarat.
Paolucci Miccoli csatárduó azért szégyen a 3.évben,de mûködik
van benne lutri, de nem tünik rossznak. nekem a román fiatalokkal csak jo tapasztalataim voltak