121242
Football Manager
-
Lionel #112354 maga a tökély -
#112353 tess...
-
Lionel #112352 kihagytál 1 i betűt hamár TC=D -
#112351 -
#112350 jah én a fradit csináltam meg magamnak:) -
#112349 -
#112348 képet!!! -
#112347 Mégis indulhatok az Uefa kupában? Ezt nem igazán értem, hogy miért, de nagyon örülök neki.
-
#112346 Nah végetért az első szezonom a Juventussal. Kupában mint emlékeztek a döntőbe jutottunk, ahol végül 11-esekkel kiestünk a Milan ellen. Szép év volt. Jövőre minimum az Uefa kupa szereplés elérése lesz a cél.
-
#112345 hát emberek ,qrva jó játék ez a Football Manager Live...ma tudtam elkezdeni tesztelni,és rögtön bele szerettem:) -
Squizzi #112344 Kupa
-
#112343 no,tegnap egész délután nem volt netem,így nem tudtam írni,most megpróbálom bepótolni.
Dunaújvárossal olyankor nyerek,amikor nem számítok rá,és olyankor ikszelek(neadjisten kikapok) amikor meg kéne az eredmény.jelenleg 4.vagyok a bajnokságban pont féltávnál,de csak 1 pontra vagyok az első helytől,már voltam párszor első is,csak mindig pont rosszkor kapok ki :S
hihetetlen,h már megdícsérni sem szabad őket a félidőben,mert akkor elbízzák magukat,és a sima 2-0-ás félidei eredményből 2-2-t hoznak össze :SSS
itt pedig egy érdekes kép,kihúztam 9 emberrel a meccset idegenben
közben Fulhames mentésemet betöltöttem,FA kupából kivertem a már PL-ben játszó Leedset(szegények már 3.osztályúak,és csődközeli állapotban vannak :SS),aztán meg jött a hír,h kirúgtak.várható volt,mert összekaptam a vezetőséggel,meg már kicsit untam a Fulhamet,és elkezdtem közben jelentkezgetni olyan PL klubokhoz,ahol épp megüresedés volt.
nos,kirúgtak,de nem kezdtem új játékot,inkább elkezdtem oda jelentkezni,ahová csak tudtam.a legjobb a Lens lett volna,de végülis a chilei Santiago Morning lett,ők fogadták el a jelentkezésemet.egy chilei középcsapatról van szó,megpróbálom elérni itt a lehető legjobbat,majd meglátom mi lesz.
és persze grat mindenkinek,és bocs,ha hosszú lenne a hsz :S
-
Squizzi #112342 Leeds , de ha eljött hozzám Nicolas Millán akkor sztem ő is eljöhetett volna, hisz UEFA 16 között vagyunk ...Goldstein pedig vmi szar Izrael csapatban. -
Csesza #112341 de Rose alapból valami angol klubban játszik nem? :O -
Squizzi #112340 -
Squizzi #112339 Nagy meccsen megvertük a rivális DVSC-t. Igy már 14 pont az elönyünk 9 meccsel a vége előtt . Lipcsei Peti 2 hét mulva lesz 37 éves de még most is nagyon megy neki a bajnokságban.
-
Squizzi #112338 de nálam nem vette meg őket a Reading.......
Uefabol kiestünk , 15 percig továbjutásra álltunk de ennyi elég volt , majd jövöre
-
Csesza #112337 de majd eljönnek a Fradiba, ha egyszer ott lehetnek egy angol első osztályú csapatban?! :D -
Squizzi #112336 Goldstein és Danny Rose hozzám nem akar eljönni :)
Nah jelenleg igy állunk bajnokság :
Uefa nyolcaddöntö elsö mecs : Fradi - Braga 1-1 -
#112335 nah a readinges mentésemmel már a II. szezont nyomom, itt van néhány tehetség és néhány jó játékosom is
1. Carlos Saez
2. Danny Rose
3. Guy Asulin
4. Yann Sommer
.
5. Yoel Goldstein
6. Gabriel Tamas
7. Matías Vouso
-
#112334 Argentínában találtam egy Soto nevű naggyon durvajó középhátvédet, akit éppen majdnem leigazoltam, de sajnos nem akar eljönni otthonrul :/, megpróbálhatod, hátha neked vagy másnak eljön -
#112333 kösz, meg neked is Zorrobomber -
#112332 meg Sebők Vili -
#112331 2. fordulóban kezdek a bl-ben, nem túl jó ellenfelet kaptam, a Grasshopperst
ezzel a csapattal fogok kezdeni vszleg:
Poleksic - Mamadou N'Diaye, Sebők, Vanczák, Kiss Zoltán - Saliga, Czvitkovics, Molnár B., Rafael Viotti - Quintana, Esterilla -
#112330 S.Gaxa, Vermes, Debreczeni A., Pintér Á. most ennyit tudok -
#112329 védőnek tudtok valakit, aki eljönne a Honvédba és jól is játszik? -
#112328 igen, igen, énis pont így szoktam, de a gépnek általában beadja..énmeg nyomhatok gyors játékra, nuku időhúzás, mindenki támad, és mégis elpörgeti a francba :S -
#112327 őő hogy húzod az időt? vagyis miket állítasz még az időhúzáson kivűl?
mert ébn is szoptam eleget, de én úgy szoktam, hogy mentalitás védekező (szinte ultra) mellé hosszú labdák és lassú játék.
ha igy csinálod bocsi nem akartam okoskodni:)
-
#112326 váááááááá, ismerős!!! -
Squizzi #112325 Megvan a továbbjutás!!!! OLÉÉÉÉ !! Szép volt fiuk ! Jo meccs volt.
-
#112324 Most jön 1 otthoni meccs, a Bayern ellen...aztán téli pihenő !Nem jön rosszul... -
#112323 Amint belőttem a szépítő gólomat, azt a maradék 15percet lepörgette...mikor én akarom húzni az időt, kb 2percenként bedob 1 helyzetet.Mind1.
-
Squizzi #112322 első meccs lehetett volna jobb is ... az összeszokatlanság uralkodott rajtunk.
-
#112321 Jó csapat!
Itt az enyém:
-
Squizzi #112320 A tavaszi szezonnak igy vágunk neki : talán nagy névnek számít Nicolas Millán. -
#112319 kiss zolira csak azért basztam ki ennyi pénzt mer lesérült sokhónapra regedei és kellett gyorsan vki -
el is mentek jópáran, de mára ennyi, megjött FM-ért nem annyira rajongó kedvesem :) -
Squizzi #112317 hát egyszerüen ilyen szintre nem találok magyar játékost . De a 6 érkező közül van 1 magyar középhátvéd :) -
#112316 nem tünik rossznak;P -
#112315 Grat Zorrobomber,Squizzi!
Idén nem a mennyiségre inkább a minőségre mentem :D
Giovani dos Santos-szal is megeztem de túl magas fizut kért :( majd jövőre :P
Az igazolások: