Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és lehagytam az év csapatát:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
SeLF akkor kezd újat amikor akar 😊
man cityvel elsõ szezon vége:
csak összejött a bajnokság, el se hittem elõször de csak feldolgoztam
már az utolsó elõtti fordulóba bajnok lettem egy kínkeserves meccsen
Newcastle 2-3 Man City (Floro Flores triplázott)
a community shield-t és az FA kupát is elbuktam, mind2-t az MU-val szemben
FA kupa döntõ: MU 3-1 MC Community Shield MU 3-2 MC (itt 3-0 is volt, de a 3. gólban vastagon benne volt enyeama 😞 )
nah nem baj erõsítésekrõl majd augusztus végén
tavaly télen igazoltam azóta még eddie johnson-t is felül múlta:
sry, h sokat írtam 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
#110029: sok szerencsét 😉
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mindenesetre sok szerencsét 😊
Én is newcastlevel gondolkodtam anno
ui: nem tudjátok lesz e FM08 ? vagy ez a LIVE marad csak...
Ajax-Debrecen 3:2
Debrecen-Chelsea 0:3
nem mondanám hogy nagyon izgulok, 2. szezonhoz képest lehetne erõsebb is már bõven a keretem, meg Jancker is le van sérülve, de 3. hely nem lenne rossz, bár ahhoz Herthát verni kéne, meg esetleg otthon az Ajaxot, hozzáteszem az Ajax elleni meccs volt 3:0 is
köszi,amúgy Saliga aki most gólt (mind a 2-t megvettem😄) rugott mégcsak 2. meccsét játszotta mert õ volt tartalékba csak felhoztam mert nagyon jó volt tarcsiban aztán lám, itt is jól nyomja, 2meccs 2 gól egy gólpassz 😊
valószinûleg most marad itt egy ideig 😄 feljutásban reménykedem, ha hazajutok nekikkezdek megin, Milwall ellen lesz következõ meccsem
csak keveset tudok játszani mert bajnoki meccsünk lesz délután (focizok igen 😄)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A kicsi finnek 6 perc alatt sikerült <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Nagy grat itt is!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

holnap be kell mennem suliba 1.5 hónap után,mert az énektanár megbuktat,ha nem felelek le. Utolsó nap. Fantasztikus. Improvizálok majd
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
nomeg Lüke is
Ja, és meglepõ, de Sibierski volt a leggólerõsebb játékosom<#idiota>#idiota>
Hala Madrid!
és ott meg se sérültek egész szezon alatt 😊
Meg gratulacio. BL-t nyert mostanaban valaki?
Born to win
Soma király a lokód!
láttátok már manutd-t es cselszkit ilyen hátul egymással küzdeni?