Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erõnlét miatt inkább csatár, de szerintem vk-ban is tökéletes.nyilazd fel teljesen védõbõl😄
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
az túlzás hogy sima volt, 56% labdabirtoklás a hollandok javára és rúgtak 12õt kapu irányába, más kérdés hogy csak 1 ment kapura nem mellé
cigan alappillére volt a bl gyõztes fradimnak, minden évben bl álomcsapatában volt, nekem nagyon bevált.ez a torje gyerek nagyon jonak tünik, a meccset meg megmondtam hogy sima lesz😊
😊
nha, az eredmények jól alakulnak, de ofkorsz mindent megtesz a gép hogy ne így legyen...Heerenveen elleni meccs elõtt kapott 3 hónap betegszabit az egyik legzsírabb felfedezettem, õ:
Cigan tavaly tarcsiban volt végig, mostanra kicsit kikupálódott, ezt azután vettem észre, hogy az elsõ tarcsi-meccsen kivágott egy 10es értékelést 2 gólpasszal(a reserve 6-1re verte a tatabányát 😊).
Szóval õt:
...természetesen lerugták a hollandusok vagy 1 hónapra
és végül a meccs:

nha, az eredmények jól alakulnak, de ofkorsz mindent megtesz a gép hogy ne így legyen...Heerenveen elleni meccs elõtt kapott 3 hónap betegszabit az egyik legzsírabb felfedezettem, õ:
Cigan tavaly tarcsiban volt végig, mostanra kicsit kikupálódott, ezt azután vettem észre, hogy az elsõ tarcsi-meccsen kivágott egy 10es értékelést 2 gólpasszal(a reserve 6-1re verte a tatabányát 😊).
Szóval õt:
...természetesen lerugták a hollandusok vagy 1 hónapra
és végül a meccs:

lécci azért tudjad hogy mihez van jogod és milyen hangnemben, köszönöm
egy kis humorérzék azért elkéne
olvasom a topikot esténként, és arra kommentelek ami feldob, ha nem tetszik, el lehet innen távozni örökre, ugysem tart nálad tovább két óránál
elnézést a többiektõl, h megint a rendet bontom.
egy kis humorérzék azért elkéne
olvasom a topikot esténként, és arra kommentelek ami feldob, ha nem tetszik, el lehet innen távozni örökre, ugysem tart nálad tovább két óránál
elnézést a többiektõl, h megint a rendet bontom.
Avanti Crociati!
engm gond nélkül kiállitottak, kétszer is, mint láttad...
mér van az hogy utolsó védõ lezuzza a csatárom oszt kap egy sárgát? nem elsõ, ez mán tendencia <#szomoru1>#szomoru1>
Sziasztok!
Kezdtem egyet hazánk válogatottjával.
Sikerek:Görögök ellen:v,gy
Norvégok:gy,d
Moldávok:gy,d
Málta:gy,gy
Török:gy,v
Bosznia:gy,gy
Ezzel csoport elsö lettem és görögországgal együtt kijutottam a eb-re.
Csoport ellenfél:Horvátország,Svájc,Görögország
EEE 1899
Sziasztok!
EEE 1899
Dobsz egy képet a keretedrõl? Érdekelne, hogy te kiket tartottál meg.
remélem jó lesz. mondjuk hatalmas meglepetés nekem ameobi, folyamatosan jol teljesit
õt is ismerjük ám'😛
szerintem Scott Scott lesz az ifi 😄
a lényeg hogy idegenben taroltál, heerenven nem lesz sztem nagy falat.
ilyen olcson régen vásároltál már😊öztürkrõl tolsz képet?
én idõközben megvettem Carew-t owen potlására, meg egy 17 éves ifit 4 misiért a cselszkitõl.
én idõközben megvettem Carew-t owen potlására, meg egy 17 éves ifit 4 misiért a cselszkitõl.
mivel ez egy publik fórum, ezért valószínû, hogy ha nekem valami hsz megüti a szemem akkor én azt le fogom reagállni akár pozitívan, akár negatívan és ezért nem fogom megkérdezni a hg-t ill. téged, hogy ezt megtehetem-e, ahogy ezt te is tetted többször is a másik topikban
de ha Fyrex kommentjébe nem kötsz bele, ami csak egy pozitív reagálás volt, akkor nem tartanánk itt és nem offolnánk tele ezt a topikot az xedik hsz-el...
a szintekrõl meg tárgyalhattunk volna, mert nekem meg az a szint nem tetszik, hogy ha valamit "meg akarunk beszélni" egymás között a Spam topikban és netán kiderûl, hogy nincs igazad ill. valami benéztél akkor reakció nélkül, hagyod a hsz-et, és csak annyival elintézed hogy nekem most mennem kell, nem akarok veszekdni...
sry. Soma
de ha Fyrex kommentjébe nem kötsz bele, ami csak egy pozitív reagálás volt, akkor nem tartanánk itt és nem offolnánk tele ezt a topikot az xedik hsz-el...
a szintekrõl meg tárgyalhattunk volna, mert nekem meg az a szint nem tetszik, hogy ha valamit "meg akarunk beszélni" egymás között a Spam topikban és netán kiderûl, hogy nincs igazad ill. valami benéztél akkor reakció nélkül, hagyod a hsz-et, és csak annyival elintézed hogy nekem most mennem kell, nem akarok veszekdni...
sry. Soma
köszönöm mindenkinek az épitõ jellegû hozzászólásait, ezentul megkérlek titeket hogy a megfelelõ helyre szemeteljetek. köszi
self:az uccso hszed fm-es tartalmát told be légyszi😊
self:az uccso hszed fm-es tartalmát told be légyszi😊
na itt a másik. Van neked külön topikod oda járj pls,vagy ha ide is akarsz,akkor ne csak offolj
átigazolási idõszak van, nagyjából kialakult VOLNA a keret ha nem rinyálna Kenesei, Koroman, meg 1 ember akit már pótoltam
pedig dejó lenne ha maradna igy:

pedig dejó lenne ha maradna igy:

igenis fõnök, dzsalok is -.-
óó,jaj...:S megvan az elsõ zakó.6-2-re kikaptam az Arsenaltól :S Henry hármat vágott :\ pedig a meccs elején még volt 0-1 meg 1-2 is...
ReaL MaDRid x siempre
Srácok ha már írtok ide pls ne csak a baromságot meg az OFFot
loading juventus ...
loading juventus ...
:Adsdsdadsadd
új taktikát próbálgatok,egyelõre úgy néz ki,h jó.
ha már szar a védelmem,legalább lõjjek sok gólt,csak így van esélyem.
ha már szar a védelmem,legalább lõjjek sok gólt,csak így van esélyem.
ReaL MaDRid x siempre
enyémet a minimax -.-
mi a baj vele? 😊 nekem minden meccsemet a sport 1 szokta adni(már amelyiket adják...)
ReaL MaDRid x siempre
Vagner Love szerzõdése lejárt de így se lehetett ingyen elhozni, kemény 475 ezer euró volt 😄😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Vagner Loveot én is el akartam hozni,és nem akart jönni 25K € fizetésért,a cszka-ban meg vmi 18K-t keresett :\ úgyhogy hagytam is,volt még vagy 4-5 pengés támadó,akikért bejelentkeztem,és gondoltam,h egyet majd csak elhozok.hát most iszom a levét,h nem ajánlottam neki többet,már rég itt lehetne.
ReaL MaDRid x siempre