Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel a kerettel vágtam neki az idei szezonnak:

Fyrex
ek szimplán azért 7.0.1 mert ujra lett húzva az egész gép, és ez a patch volt kiírva cd-re és lusta voltam 80 megát lekapni, tekintve h nálam sok változást nem eredményezett az új patch

annyi a különbség, h valaki fillér, valaki meg sokkal drágább

Avanti Crociati!

Értelek. Én arra következtettem hogy 7.2vel játszol.Persze 7.1el más az egész,ott tényleg fillér pár pleja

Fyrex
most elvesztettem az összefüggést

de segítek: 7.0.1, tehát higany fillérekért elhozható volt

tehetséges ifiket adtam el, +ugye a közös tulajdonok, +akire felesleges öregedõ volt

Avanti Crociati!

Hát Zaccardo 6M Mascherano 25M Haester 3.5M Higuain 5M (Realtol?!)
Ben Arfa és Hitzlesperger ingyé gondolom meg Miccoli is

De ez alaphangon 40M font,ami kb 60M euro. Ugye BL stb az nincsen elsõ évben,max UEFA... Kiket adtál te el?

GTheo
Defoe mindig játszott, õ alap kezdõ volt, azért a 47gól...Berbatov szezon elején volt jó, végére begyengült, Agüero és Anderson nagyon soxor beálltak csereként, Elano eszméletlen nagy formában volt, tkpként szinte csak õ játszott, ha sérült volt akk Adu vagy Bodmer, Vkpm Bodmer volt, néhanéha játszott ott Huddlestone, de akk Bodmer Tkp. Védõket soha nem rotálnék, Dawson-King kettõs belül eszméletlen jó volt, Bale balról és Chimbonda jobbról se volt semmi 😊
Adu meg 21 gólpasszal nem fog leülni a kispadra, malbranque asszem 18 körüli gólpasszt adott, kül meg kit hoztam volna be? Petrov nemrossz annyira de..., Jenas sokat játszott de nagoyn sokat volt sérült.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex
rosszul látod 😊

Avanti Crociati!

nálad aztán ritka fogalom a rotálás😄

GTheo
Tudom, de idén igazán csak az ien giuly,rocha panaszkodtak h keveset játszanak, télen meg eladtam wright-philipset 20,5 milláért, bár nem is mindig volt kezdõ, ált balról Adu, jobbról Malbranque a kezdõ, és Jenas a jobbcsere, Petrov a bal, Elano csak néha játszott jobb oldalt.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zorrobomber
a nagy keret nem csak elonyokkel jar

GTheo
Ja oké, ezt eddig nem tudtam :S

A keret:

Távozik: Lee, Stalteri, Giuly, Jenas és Petrov csak talán jó pénzért.

Érkezik: Okaka, Appiah, Dos Santos(mind ingyen), Seitaridis(3,4m), Emanuelson (7m), meg lehet hozok még egy szélsõt mert idén vmi eszméletlen nagy sérülés hullám volt, anderson is játszott balkpt annyira...

kösz megtaláltam

úgy látom 7.0val tolod

Bagitsiga
Lehet hogy generáltak voltak és késõbb jelentek meg nem a játék elején!

segitsetek!
mondtak pár nigériai srácot de nem találom öket és a betöltendõ ligáknál sem találom nigériát!

zorrobomber
nem olyan nagy cucc a 3 piros, nemrég volt nekem is

DaMarcus
3 KIÁLLÍTÁS?! <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
nekem még 2-t se állítottak ki sose nem hogy 3-t....

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Na nyugodtan lefekhetek <#fogmosas>Új hónap,új taktika,új eredmény 3-0 diadal a Darlington ellen<#nyes>Már 23.vagyok<#buck>
soma22

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Nagyon forró a szezon a League Two-ba Szegény AFC Wimbledonom full utolsó utolsó 6 meccsen 1 gólt vertünk akkor 1 pontot szereztünk...Amíg nem nyerek 1 meccset nem fekszem le 😊
soma22
gtheo:egyszerre egy hszbe csak egy kép linkelhetõ

Fyrex
nem megy ez ma...

Avanti Crociati!

GTheo
A keret:

Lee Stalteri Giuly tuti megy meg még talán Petrov és Jenas, de õk csak jó pénzért.

Érkezik:
Emanuelson 7 millió euro
Seitaridis 3,4 millió euro
Dos Santos ingyen
Appiah ingyen
Okaka ingyen

Elano, TKPként elég durci szezont nyomott 😊

GTheo
Még1x megpróbálom, vmiért nemjók a képek, soma törölheted az elõzõ 2 hszt...

GTheo
Na szóval a képeket nem tette be vmiért :S

Defoe: BL és PREMiER LEAGUE gólkirálya 😊

Elano, a mester irányítóm 😊

GTheo
Na szóval BL döntõt megnyertem Defoe duplájával, hoztam képeket 😛

BL Legjobb játékosa, BL gólkirálya, Premier League Gólkirálya:

Premier League és BL gyõztes keret:

Távozik: Lee, Stalteri, Giuly, Jenas (csak ha sokat adnak érte), Petrov( talán ha találok másik balszélsõt, Emanuelson balvédõnek jön inkább Bale mellé)

Érkezik: Seitaridis(3,4m),Emanuelson(7m),Okaka(ingyen),DosSantos(ingyen),Appiah(ingyen)

Premier League Tabella:

A gólpasszok ásza, Adu(ász) 😄

A pótol6atlan Vkp, néha Tkp Mathieu BODMER !

És az irányítóm, ELANO !

Fyrex
de most ezt miért nekem mondod? <#rolleyes> nyilvánvaló.

de nemis én nem voltam tisztában a dologgal, nah mind1

Avanti Crociati!

A helyi csillagunk😊
5w0rdf15h
Emanuelson az egyik legjobb bal szélsõ a játékban

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GTheo
Vkinek Seitaridisról, Nasriról, Emanuelsonról van tapasztala? Seitaridis Stalteri helyére kéne, Emanuelson Lee helyére, nasri meg jöhet 😄

PetruZ
Azért, mert az elõlegnek / foglalónak számít akkor, ha meg akarod venni a játékost. Ha viszont nem akarod megvenni késõbb, az összeg egy része visszajár (azt hiszem). Na, loan esetén szinte biztos, hogy nem mennek ebbe bele, hiszen nem eladni akarják a játékost, csak kölcsönadni fejlõdésre és értéknövelésre. 😊
Fyrex
nemtom, de igy van

de a jövöbeli dijat nagyon nem szeretik

Avanti Crociati!

GTheo
Spurs - Inter 4 - 3 BL DÖNTÕÕÕÕ 😄

Defoe 24 gólos és 1 góllal megelõzi Henryt 😛

BLben Defoe 15öt rúgott, a második Ibrahimovic aki 11et.

hunbasser
köszi a tippet,megfogadom a tanácsod.

de ez náluk miért hátrány,ha én adok nekik pénzt? 😄 ez bug lenne? <#fejvakaras>

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
nem szabad adni jövõbeli díjt, nem szabad adni pénzt, mert akkor nem fogadják el...

ha oda akarják neked adni, adsz 100% fizut, semmi mást, és kész.

Avanti Crociati!

hunbasser
én meg most eladtam Bullardot 2M-ért :\ pedig már 5M volt az értéke.na nem baj,neki volt a legtöb fizuja,meg Routhledge mögött csak csere lett volna(és még ott van Chris James és Czvitkovics is,meg még tudok odatenni jópár embert,ha szükséges...)

ReaL MaDRid x siempre

a fiatal tehetségekre alapozok, és úgytûnik 2 év után a Juventus megint a régi😄 most kezd kijönni a lépés, és bízok benne, hogy télire kapok egy kis pénzt is igazolni, a védelemre ráférne egy kis erõsítés
soma22
fiatal tehetségek?nem oda illõ jobbak eladása, és abból célszerû igazolás?
én is gondolkodás mélkül eladtam owent, mert 120ezer volt a heti fizetése és emellett még magyarázott is

én összvissz kaptam 1 milka eurót igazolni, és végig kellett néznem, hogy az Inter megveszi Bodmert 20 milkáért, a Milan meg Fabregast 76-ért... Most a klubvezetõk elvárják, hogy érjek el egy tisztes helyezést(tavaly is ez volt az elvárás, 8. lettem és olasz kupát nyertem, nem voltak elégedettek) na most kérdem én, pénz nélkül hogy hozzak össze olyan csapatot, ami a világválogatottnak beillõ nagyokat is megveri? 😄
hunbasser
akkor most átvette a góllövõlistán az elsõ helyet,ugye?

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Utsó 3 meccsem:

Spurs - Everton 5-4 Defoe 2õt rúgott

Spurs - Arsenal 3-4 Defoe mesterhármas, arsenal feljött 5 pontra, még 4 forduló

Inter - Spurs 4-4 Defoe megint mesterhármas 😄

hunbasser
most ért véget nálam az átig szezon,pofátlan,amit egyes klubok el akarnak kérni egy játékosért,ha KÖLCSÖNBE szeretném õket venni.pl Chevantónért ajánlottam 100%-os fizut és 500K € mostani és jövõbeli díjat,és még ezt is kevesellték :\

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok. Még mindig az a peccs a legújabb, ami kb. 94768 7.0.2-es verziójú? Van esetleg azóta újabb?

énis leraktam õket, de az egész átigazolási idõszak arra ment el, hogy "kitakarítsam" a tartalék csapatot :S már annyi tehetségtelen játékosom volt, hogy mind csak a pénzt vitte, akit nem tudtam eladni, vagy kölcsönadni, azt kirúgtam, de még ígyis meg akarok szabadulni pár embertõl
hunbasser
én meg most a csapat negyedét leküldtem tarcsiba,persze csak azokat a játékosokat,akik nem váltak be,és öregek.

ReaL MaDRid x siempre

én most kezdem a harmadik szezonomat, de a felkészülést énis elkúrtam, mert csak a portoval, meg a milannal játszottam egyet :S de úgy veszem észre, hogy most hogy leszûkítettem a keretet, kezdenek magukhoz térni a srácok 😄
hunbasser
megint eljött a Real 😄 jelenleg velük játszok edzõmeccset,vezetnek is 0-1-re,de sokkal többet lövünk,és többet birtokoljuk a labdát.most tesztelem Kaebit,mert Volzot meg akarja venni a Werder,beajánlottak érte 2M-t,én 2,3-mat kérek,ha elfogadják,akkor én is.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
B@szd meg Zakuani... 0-1-re vezettem a frissen feljutott Leeds ellen,erre Zakuani öngólt lõ.pedig simán kivághatta volna,a közelében nem volt senki,eltévesztette a kaput :SSS utána meg persze,h kaptam még egy gólt :\ a 70.perctõl már átálltam 4-1-5-re.

ReaL MaDRid x siempre

Ezeknek Jack Bauer az edzõjük, vagy minek nekik ennyi játékos? 😄
hunbasser
most látom csak,h a Wigannél volt kiállítás,akkor ez így már nem is olyan jó :\ na mind1,nem vettem komolyan annyira ezt a meccset,2.félidõben 2x néztem rá a meccsre,mostmár komolyabban kell venni a bajnokságot.talán még besuvasztok vhová egy edzõmeccset vmelyik nagy csapattal(lehet,h megint a Realt hívom -.-),meg a tarcsikkal és az u18-al.

ReaL MaDRid x siempre