Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi a különbség, h valaki fillér, valaki meg sokkal drágább
Avanti Crociati!
de segítek: 7.0.1, tehát higany fillérekért elhozható volt
tehetséges ifiket adtam el, +ugye a közös tulajdonok, +akire felesleges öregedõ volt
Avanti Crociati!
Ben Arfa és Hitzlesperger ingyé gondolom meg Miccoli is
De ez alaphangon 40M font,ami kb 60M euro. Ugye BL stb az nincsen elsõ évben,max UEFA... Kiket adtál te el?
Adu meg 21 gólpasszal nem fog leülni a kispadra, malbranque asszem 18 körüli gólpasszt adott, kül meg kit hoztam volna be? Petrov nemrossz annyira de..., Jenas sokat játszott de nagoyn sokat volt sérült.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A keret:
Távozik: Lee, Stalteri, Giuly, Jenas és Petrov csak talán jó pénzért.
Érkezik: Okaka, Appiah, Dos Santos(mind ingyen), Seitaridis(3,4m), Emanuelson (7m), meg lehet hozok még egy szélsõt mert idén vmi eszméletlen nagy sérülés hullám volt, anderson is játszott balkpt annyira...
mondtak pár nigériai srácot de nem találom öket és a betöltendõ ligáknál sem találom nigériát!
nekem még 2-t se állítottak ki sose nem hogy 3-t....
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Lee Stalteri Giuly tuti megy meg még talán Petrov és Jenas, de õk csak jó pénzért.
Érkezik:
Emanuelson 7 millió euro
Seitaridis 3,4 millió euro
Dos Santos ingyen
Appiah ingyen
Okaka ingyen
Elano, TKPként elég durci szezont nyomott 😊
BL Legjobb játékosa, BL gólkirálya, Premier League Gólkirálya:
Premier League és BL gyõztes keret:
Távozik: Lee, Stalteri, Giuly, Jenas (csak ha sokat adnak érte), Petrov( talán ha találok másik balszélsõt, Emanuelson balvédõnek jön inkább Bale mellé)
Érkezik: Seitaridis(3,4m),Emanuelson(7m),Okaka(ingyen),DosSantos(ingyen),Appiah(ingyen)
Premier League Tabella:
A gólpasszok ásza, Adu(ász) 😄
A pótol6atlan Vkp, néha Tkp Mathieu BODMER !
És az irányítóm, ELANO !
de nemis én nem voltam tisztában a dologgal, nah mind1
Avanti Crociati!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Defoe 24 gólos és 1 góllal megelõzi Henryt 😛
BLben Defoe 15öt rúgott, a második Ibrahimovic aki 11et.
de ez náluk miért hátrány,ha én adok nekik pénzt? 😄 ez bug lenne? <#fejvakaras>#fejvakaras>
ReaL MaDRid x siempre
ha oda akarják neked adni, adsz 100% fizut, semmi mást, és kész.
Avanti Crociati!
ReaL MaDRid x siempre
én is gondolkodás mélkül eladtam owent, mert 120ezer volt a heti fizetése és emellett még magyarázott is
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Spurs - Everton 5-4 Defoe 2õt rúgott
Spurs - Arsenal 3-4 Defoe mesterhármas, arsenal feljött 5 pontra, még 4 forduló
Inter - Spurs 4-4 Defoe megint mesterhármas 😄
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre