Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összefoglalom tegnapi "sikereimet":
-bajnokságban meggyengültünk, éppen 6. vagyok, remélem maradunk itt, mert kell a nemzetközi porond.
-uefában az elõdöntõben a readinget kaptam, gondoltam sima lesz, bajnokságban 14.-ek. Otthon kezdtünk, erre 20 perc alatt vágtak 3 gólt. Nagy nehezen 3-2re hoztam a meccset, így idegenben 3 csatárral és teljesen támadón kezdtünk. 1-0ra vertek meg, így kiestem. Annyira ideg lettem, hogy már be sem irtam(csak a kurva uefa miatt maradtam ébren negyed 4-ig)
Carew elszórva rugdosgatja a gólokat, a védelem, ami eddig elég szilárd volt mostanában egyre többet meging, Given sem véd pazar formában, Martins meg pofázik, menni akar. Lehet elküldöm õt is tizenpár misiért, mint Owent.
-bajnokságban meggyengültünk, éppen 6. vagyok, remélem maradunk itt, mert kell a nemzetközi porond.
-uefában az elõdöntõben a readinget kaptam, gondoltam sima lesz, bajnokságban 14.-ek. Otthon kezdtünk, erre 20 perc alatt vágtak 3 gólt. Nagy nehezen 3-2re hoztam a meccset, így idegenben 3 csatárral és teljesen támadón kezdtünk. 1-0ra vertek meg, így kiestem. Annyira ideg lettem, hogy már be sem irtam(csak a kurva uefa miatt maradtam ébren negyed 4-ig)
Carew elszórva rugdosgatja a gólokat, a védelem, ami eddig elég szilárd volt mostanában egyre többet meging, Given sem véd pazar formában, Martins meg pofázik, menni akar. Lehet elküldöm õt is tizenpár misiért, mint Owent.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Kiosztották a díjakat is:
Év védõje Bodmer lett,2. Felipe
Év játékosa Bodmer
Év ifije Paolucci
Év kapusa 3. hely Buffon
Év menedzsere én stb... 😄
Év védõje Bodmer lett,2. Felipe
Év játékosa Bodmer
Év ifije Paolucci
Év kapusa 3. hely Buffon
Év menedzsere én stb... 😄
A bajnokság megvan,csak az a kérdés hány ponttal
UEFAt Real nyerte meg Barce ellen
BLben Arsenal(címvédõ) Sporting(engem ejtettek ki de hogy:@) döntõ
UEFAt Real nyerte meg Barce ellen
BLben Arsenal(címvédõ) Sporting(engem ejtettek ki de hogy:@) döntõ
Azt mondták kell,én nem próbáltam még
Mai FM is jól indul,mocskos Ascoli 1 kapuralövéssel 1:1et kihozott.
Elõzõ meccsen Udinese 2 kapuralövés 77' és 87' gól és 2:2 :SS
Mai FM is jól indul,mocskos Ascoli 1 kapuralövéssel 1:1et kihozott.
Elõzõ meccsen Udinese 2 kapuralövés 77' és 87' gól és 2:2 :SS
akkor csak úgy tegyem fel a 7.02-t,nem fog neki kelleni a 7.01??
igen tedd fel de a 7.02t sztem. Sima peccsnben rengeteg sérülés volt és piros.
Ja van egy bug: Ha peccs nélküli gémben nem volt gyúród,nem sérültek a pleják.
Ja van egy bug: Ha peccs nélküli gémben nem volt gyúród,nem sérültek a pleják.
Szerezz pár scoutot aki 20/20as describing A and PA. 2-3 év után sokan vannak magyaro.-n is pl. aprópénzért. Talán 7 csillag a max,amit kaphat egy pleja.
chelseafan: jo plejak
chelseafan: jo plejak
hello,valaki segítsen már lécci,ma kezdtem el egy gémet a werderrel,és most megy a felkészülési idõszak,de 2 meccs alatt már diego,borowski,klose,már leésrültek nem kis idõre,ebbõl borowski edzésen sérült le 6(!!!) hónapra,és nagyon felbasztam az agyamat,pedig közepesre van állítva az edzés,és meccsenek is könyned tempót állítottam....szentetek tegyem fel a 7.01-es peccset,az segíteni fog?köszi a helpet!!
Igen, nagyon jók már most! 😊 De pillanatnyilag nem férnek be az elsõ csapatba, mert inkább az idõsebbeket, tapasztaltabbakat játszatom (Uche, Bendtner, Lupoli, Suazo, Acapandié).
Szépjóreggelt az uraknak 😄 Izzítom a juve a mentést, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a mai nap.
jó reggelt neked is!
mostmár én is látom 😊 meg a tieidet sem láttam,pedig azokat máshová töltötted fel,úgyhogy biztos nálam volt a hiba
mostmár én is látom 😊 meg a tieidet sem láttam,pedig azokat máshová töltötted fel,úgyhogy biztos nálam volt a hiba
ReaL MaDRid x siempre
ááá,nem látom azt a sok képet,amit soma képfeltöltõjére töltöttetek fel,gondolom szarakszik az oldal,vagy törölték :S
ReaL MaDRid x siempre
Scott Sinclairt én is leigazoltam,de csak úgy poénból,mondom majd hátha lesz belõle vmi,ezek szerint híresen jó tehetség?
ReaL MaDRid x siempre
nálam már közepe😄 remélem a vezetõség megdob egy kis money-val😄 és akkor jöhetne Fabregas. Na még letolom a Madrid elleni meccset aztán bye😄
tõlem is távozni fog Deco, Edmilson és Thuram a szezon végén
Fabregas-t énis mindenképp le fogom igazolni, aztán meglátjuk marad e még keret... de még csak szezon eleje van 😊
Fabregas-t énis mindenképp le fogom igazolni, aztán meglátjuk marad e még keret... de még csak szezon eleje van 😊
Avanti Crociati!
aham, elég király kereted van. most elfogom adogatni majd az öregeket: Giuly,Gio,Edmilson és vásárolgatok...😄 Reyes,Fabregas a 2 kiszemelt😊
és még Deco sem tuti hogy marad..
és mostanság igy állok fel:
Etoo adja a gólpasszokat nagyon gyakran csak lesérül mindig 😞
és még Deco sem tuti hogy marad..
és mostanság igy állok fel:
Etoo adja a gólpasszokat nagyon gyakran csak lesérül mindig 😞
Az igen😄 nálam asszem 4gólt lõtt egy meccsen eddig max😄 és még mindig csak fejlõdik 😄<#worship>#worship>
egyszerre csak egy képet tegyél be
amúgy nemtudom próbáltad-e de ha Saviolat játszatod csatárnak hihetetlenül durva lesz😄 1.évben év játékosa lett rúgdosta a gólakat tucat számra😄
ezdekomoly😮 ilyet még nemláttam 😄