121242
Football Manager
-
#112791 Generáltak miind?
Fradival 2dik szezon elején most jöttem rá h csak magyarokat igazoltam :O egyedül omar andrade nem magyar, de ő télen jött... -
#112790 remélem ő is beválik, pa szerint erős pleja, majd kicsit rágyurunk pszichésen:D
-
#112789 ő az egyik leendő sztárjelölt:
-
#112788 bránzá volt a csatár, és frankovski a védő -
Squizzi #112787 vmilyen julian és bránzá ugye ? -
#112786 ha lesz kedve gyis eljön, ha nem nem. a klub reputáciojátol függ hogy ki megy el és ki nem. -
#112785 Légyszi válaszoljatok a #112777 kérdésemre!Köszike! -
#112784 igazán nincsmit, de egy sörrel megkínálhattál volna;) -
#112783 köszönöm szépen kedves Sauma barátom ^^ -
#112782 tőlem anno az egyik középhátvédet vette meg a barca 22 millio euroért, utána meg egy román csatáromat az everton 7,5 ért, aki utána aranylabdás lett és bl cimhez vezette az evertont -
Squizzi #112781 2. csúcsjátékosom ( 1.omar andrade ) TIMUR ROMANOV is elment nem kis pénzért :(
-
#112780 keep calm
senkire nem célzott
jó estét,jó játékot mindenkinek
[ mtk jerevan meccs ] -
#112779 ne keltsük már itt a feszültséget, ebben a mondatban semmivel nem célzott rád, mégcsak nem is neked válaszolt... -
Squizzi #112778 most neked azzal van bajod hogy 2 forumra irok ? akkor mond meg ne célozgass rá...
(pécs NB2) -
#112777 Azt próbálgattam,de mindenki visszautasított!Nincs egy olyan ráhatás ami bejöhet???És az fontos lehet,hogy ne vasárnapi focista státuszom legyen,hanem pl:volt válogatott focista?? -
#112776 probálgasd a játkosráhatást. -
#112775 Sziasztok!Nah úgy döntöttem,elkezdek egyet a Boston Utd-del!Elég zúzós lesz!Senki sem akar hozám jönni!Hogyan tudnám a csapathoz édesgetni őket???Előre is köszi a részletes segítséget! -
#112774 mindjárt jön az inter elleni meccse :P
Egyébként grat mindenkinek!
[rég írt már ide] -
#112773 Sok Boldog Szülinapot Gabber barátomnak! -
#112772 hát,jobb mint a Severnav :DDDDDDDddddddddddd
egyébként köszönjük,h megosztottad velünk! -
#112771 hi grat all
Hunbasser: én is igazoló mániákus vagyok :D
nah hát elmondom h lehet igazolni 18 éven aluli brazilt, ehhez egy kis szerencse is kell
nah tzehát kell egy brazil fiókcsapatodnak lennie, és ha ajánlatot tresznek az egyik pléjáért egyenrangú ajánlatot teszel és után már minden sima (szerződés aláírás és kész) és még megsem kell várni míg betölti a 18-t azonnal csatlakozik, persze csak ha van átig szezon, ha nincs, értelem szerűen meg kell várni a köv.t
hát kicsit bonyolult de megéri :) nekem a Flamengo a fiókcsapatom, ami nem rossz :)
remélem segítettem -
#112770 nagyon jól megy neked ez a mentés,grat :) -
Drizzthsz #112769 thx. -
Squizzi #112768 BL , 16 között , első meccs : Fradi - Atletico 1-1 - A döntetlennek is nagyon örülhettem a látottak alapján mivel Marokkói kapusom a kb. 10 kapura tartó lövésből 9-et megfogott . Visszavágó elött egy sima haza meccs : Kaposvár 3-0 , igy önbizalom megvolt.
BL , 16 között , második meccs : 6., perc .: Sima spanyol támadás első lövés kapusról kijön , kipattanóra érkezik Martin Petrov 1 - 0 , 40., sima támadás , ismét Martin Petrov lő 2-0 . Szünetben megmondtam , hogy csak a győzelem számíthat .: kicsit lelkesebben játszotaak de nagyon semmi , majd 87., perc Imad Jellouli vezeti a támadást beadja érkezik Nicolas Millán : GOOOL 2-1 , de már nagyon késő volt már szünetben 4-2-4-re kapcsoltam . Feladtam magamban , hogy vége, összesítéssel 3-2 oda , és akkor 93., perc : Agüero felrugja egyik játékosom , távolság messze van .: Jellouli mögé áll : BUMM fel a pipába .: GOOOOOOOOLLLL 2-2 !!!!!!! Megvan a továbbjutás , elképesztő volt hogy az utolsó 6 percben mitcsináltak a fiuk :
-
#112767 ők jöttek most nyáron,mindössze 20K €-ból kellett gazdálkodnom,mivel inkább a nagyobb fizukeretet választottam,és mostmár azt mondom,h szerencsére
-
#112766 na,én meg megálltam 12 igazolásnál :D heten jöttek télen,azaz eddig ebben az évben 12 játékos,ÉS MÉG ÍGY IS A FIZETÉSI KERET ALATT!! :) 42 játékosom van a nagycsapatban :DD
Hoffman,Simon és Lipusz mentek,meg még elengedtem ingyen pár ifit.pénzem még mindig van,és várom a vevőket :) több kulcsjátékost persze már nem adok el.egyébként csak Lipuszért kaptam pénzt :S Hoffmannak meg örültem,mert ki akartam rúgni,csak ugye ellentétezést kellett volna fizetni,vmi 60 rugót ha jól tudom,és így még ingyen meg is úsztam.pénzt alig ha kaptam volna érte,most viszont vagy 10 játékos elmehetne,már a fizetések miatt is. -
#112765 Gép végre generált rengeteg olcsó ifit :G
2-3 év és tarolunk :P -
#112764 http://www.fmhungary.hu/cikkek.php?cikkid=1902 -
#112763 Dunaújváros 1-1 Lille persze csak barátságos meccs :D -
#112762 nekem még ez meglepő :) mindenesetre elég vicces -
Csesza #112761 szinte mindig ez van -
Csesza #112760 olvasd el a football manager live topikot :XD -
:DDDDDDDDDDdddddddddd
most zajlott le a 2008-as eb,és hát gondolom nem úgy teljesítettek,ahogyan kellett volna -.- -
#112758 próbáld megtartani :)
#112754:Nekem sem látni hogy kikkel játszottak meccset,nincsenek is bajnokságban. De ha selectiont beállítod,nekem ott van,hogy ki hány meccset játszott,milyen ratingje van hány gólt lőtt stb... Bug vagy nemtudom
Átigazolás van most télen. Pénzem sajnos nincs,3 ifire tellett. Viszont ingyen jó játékosokat igazolhatok,meglátjuk ki jön. Tárgyalok Almuniaval ( GK Arsenal SPA) , Aythamival ( DC Las Palmas SPA) Ibon Gutierrez ( DMC Athletic SPA) és Diego Forlán( ST Villareal URU) -
Drizzthsz #112757 Most ez a Football Manager Live ez micsoda? Football Manager 2008 nem is lesz? Nagyon lemaradtam most... -
#112756 Íme, Ő az (ha valaki nem ismerné):
ogy több aktív brazil vállogatottam van, mint a barcának, vagy a madridnak:)
Azért az durva, hogy több aktív brazil válogatottam van, mint a barcának, vagy a madridnak:) -
#112755 Most látom csak....!!!
3. hely, ahhoz képest, hogy utólsó helyen estünk ki a csoportóbl.....
Ha belegondolok, kiket előzött meg.....
-
#112754 hát igen,én is leküldeném őket a tarcsiba,ha indulnának vmi bajnokságban -.-
idény közben gondoltam egyet,mondom megnézem már,h miket játszanak,és egy darab meccsük nem volt.semmi.szóval,nem érdemes leküldeni őket tarcsiba :D max az lesz,h a nagyon gyengéket odaadom a Severnavnak,h addig is játszanak...román 3.osztályban simán kezdők lesznek :DDD -
#112753 Tartsd meg a 22 legjobb plejádat,többi mehet tarcsiba.
Betis ellen 3:0,így már 6.ok vagyunk. 3 meccs alatt rúgtunk 11et. Raúl Garciat gondolom mindenki ismeri,José Sosa aki nagy igazolásnak tűnik ( 1.5 éve játszik nálam,775k volt most az értéke 8.25M ) Ez a Nekounam gyerek nagyon állat,3 meccs 4 gólt vkp-ként. Ezeket 25-30ról bombázza -
Csesza #112752 :DDDDDSadasdasdasdas