Országos akció a kamerás kalózok lefülelésére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amik keleti fizetések és nyugati árak vannak még is mit várnak (bocsánat még olcsóbb is sokminden)
Ezek ténleg ilyen debilek vagy csak tettetik?!

NEXUS6
Sõt pl Angliában a sör is kétszer annyiba kerül mint nálunk (minimum)!

Csak az emberek meg 5X annyit keresnek!!!!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kerüljön felennyiba a mozijegy, ennek eredményeként, tegyük fel még 2-3 napon teltházra lehet számítani és voila már is megkétszerezõdött a bevétel.

ez baromság (sorry😊 ha felenyibe kerülne a jegy, akkor nem mennének el négyszerannyian moziba. nyilván mûvészet az ármeghatározás, hisz nekik a bevétel maximalizálása a lényeg, ezért van az, hogy az utóbbi 3 évben gyakorlatilag nem mentek fel az árak. (elõtte évente 100-ast emeltek)
Én nemrég olvastam valamelyik napilapba, hogy amcsiban, a vásárlókedv felpezsdítése végett egyes régebbi dvd-ket 2.98-ért, az újabbak közül meg 1 csomót 5.99-ért adnak. Nálunk miért nincs ilyen!!!!!!! A most tv-ben menõ "mátrixot 3000-ért" ezek után kicsit vérlázító nem, fõleg, hogy "kicsi" kevesebbet keresünk az amcsiknál. magyar kormány(párttól függetlenül)+adó+szinte minde más FUCK!!!

Minket itt naponta lopnak meg
1500 ft-os mozijegyekkel minket is.

ha valamit, akkor a mozijegyárakat nem lehet szidni - ezek még mindig magasan olcsóbbak, mint máshol. amerikában egy mozijegy kábé egy dvd árával egyenlõ - és duplája a magyarnak. (vagyis kint a dvd meg olcsóbb, mint itthon)

+ annak ellenére, hogy 1000 forintos árak is vannak, nem lehet elfeledkezni arról, hogy budapesten, aki akar minden filmet megnézhet 500 forintért is, csak nem péntek este kell menni
censored by humanember

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Mike at home
de a rendorsegnek jo a 15 eves is, mert nem lo vissza, es javithato vele a statisztika,. igy biztosiva rendorunk elolepteteset

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

TeszteloPontHu
Nem.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

De ha a 80 forintos bóloagtó zsiréáf mentes hengeres princot dobod ki, akkor van egy jó érzésed, hogy az atisjus se nyerészkedett rajtad. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Kérdésünkre Bálint András a Magyar Filmforgalmazók Egyesületének elnöke egyetértett azzal, hogy a kalózkodást nagyrészben az is serkenti, hogy bizonyos filmek a külföldi premiert követõen csak jókora késéssel kerülnek a hazai mozikba. Elmondása szerint ennek egyrészt anyagi okai is vannak, mivel egy vadonatúj kópia olykor 3-4-szer annyiba kerül, mint egy két-három hónapos használt tekercs
Nulla befektetéssel csak nulla hasznot lehet realizálni. Így jár aki a semmibõl akar ingyenélni, a pénzhez dolgozni is kell, és sokszor kockáztatni is. No pain, no gain...

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Világszán
Ebben a filmben producer a télapó? :-DDD

Minket itt naponta lopnak meg
1500 ft-os mozijegyekkel minket is.

off /sajnálom, rámgyütt 😄D/:
"... Van egy kék tó a fák alatt, ha beleteszem lehûti a lábamat..."

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

PyRex
- Azért a bevétel nem egyenlõ a nyersséggel...

- Az alvilágot nem a 15 éves fájlmegosztókra értik, hanem akik hamis DVD-ket adnak el mondjuk kínai piacokon, vagy nemtomhol...

Amúgy egyet értek.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mert ez most nagyon kellett... a maradék többi moziban megy magyar v külföldi... nem m1?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

egyet értek veled, de én ezen filmek mindegyikét pl. csak dvd-n láttam és én pont azért nem gazdagítottam azt az 1000-et mert lemaradtam róluk a "túlzásba vitt" reklám miatt 😞

NEXUS6
Ált isk matek:

Kerüljön felennyiba a mozijegy, ennek eredményeként, tegyük fel még 2-3 napon teltházra lehet számítani és voila már is megkétszerezõdött a bevétel.

Csókolom.

Persze lehet hogy a nézõket nem ilyen ASVA superprodukciókkal kéne vissza szoktatni!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Én még mindíg viszonylag renceresen járok moziba (havi 1-2).
Régebben amikor, nem voltak ilyen basom magasak az árak heti 1-2 alkalommal.

Ha nem akciós napon megyek, akkor a nézõtér 1/10-e foglalt, kedvezményes napokon esetenként még teltház is elõfordul.

Kérdezném én a kedves mozi üzemeltetõktõl, nem pénzkidobás úgy üzemeltetni egy mozit hogy gyak egy héten egyszer jön be annyi ember amennyire tervezték a mozit?

Persze kevesebbet kell takarítani.

Viszont ha olcsóbbak lennének a jegyek talán a nézõk is vissza szoknának ám és akkor talán a felbérelt színészeknek se sírna az ilyen PR rendezvényeken a szájuk, mert több bevételbõl aztán több új filmbe is lehetne kezdeni. (Amúgy tudtommal egyelõre a színészeket a producer azért a film befejesztéig ki szokta fizetni, szal hogy mennyire lesz sikeres az csak a producer/kiadó/forgalmazó biznisze. Persze GaNXta sem ingyér sírt gondolom ezen a rendezvényen se😉)))

bala_
Csak az a baj hogy szlovák fiatalok kameráztak a moziban ha jól tudom....

smv
Na akkor a vicces sorokat én is kommentelném:
"magyarországon a filmipar bevétele ... idén valószinûleg meghaladja a 30 milliárd forintot" ... "legalább 5 milliárd forintos kárt okoznak"
Na meg ne sajnáljam már õket.

"miközben a hátuk mögé bújva szervezett alvilág szedi a ..."
No most vagy én ismertem meg a neten rossz embereket, vagy pedig akárhány warezessel beszéltem, õk valahogy kimaradtak ebbõl az alvilágból. 😞

"Nem drága a mozijegy, és nem drága a drága DVD az oka!"
Elhiszem, hogy ezek politikus fizetésbõl nem drágák, majd ha nekem is lesz havi x00.000 forintos bevételem, akkor én is ezt nyilatkozom.

"Meg kell állítani a kalózok nyomulását!"
Robin Hood esete...

"Az illegális másolat ... képméretben hiányos, képminõségben gyenge, hangzása torz, primitív másolatként került a fogyasztókhoz"
Ako mit aggódnak, ha a kalózok ilyen sz@r minõségben soxorosítják az anyagot?

"Az illegális másolat készítõi megkárosítják ... a fogyasztót!"
Szerintem azt nem, akinek spórolnak ezzel x ezer forintot, melyért DVD-t vett volna, vagy 4000ft-ot, amennyiért elvitte volna moziba a családot.

Mindazonáltal nem bátorítani akarom a kalózokat, nem is vagyok ellenük, teljesen független vagyok, de ezek a sorok picit szemetszúrtak nekem.

Starcraft + Diablo III - esemve

ja várjá have, te figyejjée?

😊 kitaláltam. ha odamész, és kidobsz 1 ÜRES írható DVD-t, akkor azt meg is vetted. Ennek ára kb 200-400 huf. ebbõl az ASVA/art justis része 50-100 huf.

Tehát megnézheted a mozit (amit már láttál kalózba') ha még fizetsz az artjustisnak ennyit 😊
(+amit kapnak a dvd íród árából, amikor megveszed.)

JJÓÓÓÓÓ CSELLL

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Filmet csinálzok?

Csináljatok minõséget, azt, megnézném.
Azt megnézném, hogy csináltok minõséget.
😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Kensin
"ha valaki egy kalózkiadványt behoz DVD-n, VHS-en vagy CD-n, legyen az film vagy zene - és kidobja a moziban kiállított kukába, akkor megnézheti másodmagával a Nyócker címû filmet"

Mintha nem lehetne lemásolni... Jajj nekem, megválok a filmemtõl <#falbav><#falbav><#falbav>

Amúgy azt meg meg se nézem, max egy kalózmásolatot <#vigyor3>

(megjegyzés: A kidobott cd/dvd/vhs-rengeteget meg majd pont meg is semmisítik <#miaz>)
Nem tudom miért mondanak ennyi hülyeséget, mikor a legtöbb magyar filmre 1000-en se ülnek be(annak is a fele esetleg ilyen ingyenes vetítéseken, a többi meg haver). Miért nem csinálnak normális forgatókönyvbõl normális, de olcsó filmet. Nem akartam külföldi filmekkel példálózni, de Tarantinó a Kutyaszorítóbant(Reservoir Dogs) kölcsöncuccból, meg összekalapolt pénzbõl forgatta, és pl. Micael Madsen a saját ruháját viselte a forgatáson. De a Blar Witch 1-et is 60000 dolcsiból dobták össze. Szóval nem pénzt kéne nekik adni többet, hanem hogy végre ne az ilyen elborult magyar "filmesek" forgassanak, hanem hagyják érvényesülni a fiatal tehetségeket is. Sok pénz nélkül is lehet jó filmet csinálni(pl. Kontroll), és sokból "gyengét"(pl. Sorstalanság)!
Bucser
hidd el ha jó magyar ilmet látok a moziban elmegyek rá.... De ezzel az állandó reklámokkal antireklámokkal nem mennek semmire... csak a becsületes vevõket ijesztik el mivel bûzik róla a pénzharácsolási szándék...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#vigyor><#bee1><#eljen>

Engem meg idegesít, hogy már annyira magyarosak, mint egy 50% hagymából+50%pirospaprikából álló kõrözött... Már ehetetlen.

Ja, egészen véletlenül elõkerül néha egy jobb is. De talán azért nem annyira propagálják, nehogy nagyon kiütközzön a kontraszt. :p

Mindjárt elsírom magam szegény mûvészek miatt.
De legalább van mire/kire fognia a ripacs színészeknek, hogy kevés a nézõ... 😛 (Kivéve Ganxta, mert õ legalább nem hiszi magát színésznek.)

azért elég sok jó volt az elmúlt idõben

nekem a Vmi Amerika, Metró, a Magyar Vándor, az Apám beájulna mind nagyon tetszett. Az Üvegtigris ugyan egy kicsit álmosító volt, de azon meg mások szórakoztak jót. S bár lehet, hogy ezek a filmek nem csillagászati költséggel készültek (sw3) de mindegyikben van valami ami ízig-vérig magyar, amit a külföldi filmekben sosem talál meg az ember. Éppen ezért nem értem miért hiszi azt még egy csomó "ember" h, a magyar filmek csak azért mert magyarok már rosszak? Miért trendi fikázni õket? Igenis vannak jók! és nem csak a fekete fehérek!

Kár a billentyût koptatni az ilyen senkiházikra. Ganxstástól, Szabó Gyõzõstõl együtt egy nagy kaki az egész "szakma".

Inkább örülniük kéne ha letölti valaki a szar filmjeiket.
Mike at home
milyen bunozo fejuk van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ez igy van

pl. utobbi evekben bovult a magyar dvd piac
es a dvd arak is alacsonyabbak lettek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

http://www.sg.hu/kep/2005_05/0510asva2.jpg

Nem hall nem lát nem beszél...
Mike at home
kedves Bálint Andrásnak meg azt mondanam:

nekem meg kurvara nem tetszik, amikor egy 6e forintos dvd-n olyan reklam van, hogy ne lopjak, ne toltsek le filmeket

talan nem azt kene ezzel basztatni, aki megveszi az eredeti DVD-t <#mf3>

arra én sem mennék el

"Ha sokkal többen mennének el egy filmre, vagy sokkal többen vennék meg, olcsóbban is adnák minden bizonnyal." hol élsz te?

vagy ne csak a tv egy adott csatornáján adjank le egy reklámot. már nem egy olyan magyar filmet láttam dvd-n ami nagyon tetszett s kiderült, hogy már egy évvel ezelõtt volt a moziban csak hát mivel a tv2 szponzorálta ezért érthetõ okoból az rtl nem nyomatta a "támogatja a tv2" reklámot. pedig ha tudtam volna elmentem volna a premierére...

"ha valaki egy kalózkiadványt behoz DVD-n, VHS-en vagy CD-n, legyen az film vagy zene - és kidobja a moziban kiállított kukába, akkor megnézheti másodmagával a Nyócker címû filmet, amit eképpen is támogatnak a Magyar Mozgókép Közalapítvány irányába tett vállalásának (80 ezer nézõ) elérésében. "

Amekkora szar az a film nem csoda hogy így kell nézõt vadászni rá.
A többi magyar "sikerfilm"rõl ne is beszéljünk.
Mike at home
ezt bevezethetnek a ttobbi filmre is

van egy csomo lemezem, amit ki akarok dobni

illetve egy nyers dvd olcsobb mint egy jegy, hehe

Mike at home
A Le a fejjel c. film nem azert nem fogy, mert a mocsok kalozok ellpotak, hanem mert egy fos a film

"nõ Magyarországon az amerikai premier elõtt bemutatott filmek sora, elég csak az utóbbi idõben bemutatott xXx2-re, Tolmács-ra, vagy a jövõ héten bemutatandó Csillagok Háborújának 3. epizódjára." a sw3 nem az usaban ment le elõbb?

Hát nem tudom, de ezekkel a kampányokkal nem fogják növelni a népszerûségüket, de még a bevételeiket sem...

NeoMaN
Terror.
Az a bûncselekmény, amit a társadalom annak ítél, és nem az, amit pár csiriomos annak akar beállítani....

Mondjuk vacak kamerás felvételeket többezerért árulni... Hát ez is bicskanyitogató...

lol

atlagember
Akkor is igazuk van. Undorító dolog moziban videózni. Ha sokkal többen mennének el egy filmre, vagy sokkal többen vennék meg, olcsóbban is adnák minden bizonnyal. (Persze más dolog az, ha irreális áron adnak valamit, mert az árba baromi nagy hasznot és óriási marketingköltséget építenek be. De ez nem a magyar filmekre jellemzõ.)
Egyébként a nyóckerre meg ingyen se mennék el.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

SoDI---
Beszüntetik a screenereket.
Na bumm...

Normális ember screenert úgy se tölt le...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

" A tájékoztató témája a "Mondj nemet a kalózoknak!" "
- persza ,alig várom az SW3-at ,hogy hozzák.