Országos akció a kamerás kalózok lefülelésére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek ténleg ilyen debilek vagy csak tettetik?!
Csak az emberek meg 5X annyit keresnek!!!!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ez baromság (sorry😊 ha felenyibe kerülne a jegy, akkor nem mennének el négyszerannyian moziba. nyilván mûvészet az ármeghatározás, hisz nekik a bevétel maximalizálása a lényeg, ezért van az, hogy az utóbbi 3 évben gyakorlatilag nem mentek fel az árak. (elõtte évente 100-ast emeltek)
1500 ft-os mozijegyekkel minket is.
ha valamit, akkor a mozijegyárakat nem lehet szidni - ezek még mindig magasan olcsóbbak, mint máshol. amerikában egy mozijegy kábé egy dvd árával egyenlõ - és duplája a magyarnak. (vagyis kint a dvd meg olcsóbb, mint itthon)
+ annak ellenére, hogy 1000 forintos árak is vannak, nem lehet elfeledkezni arról, hogy budapesten, aki akar minden filmet megnézhet 500 forintért is, csak nem péntek este kell menni
censored by humanember
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Nulla befektetéssel csak nulla hasznot lehet realizálni. Így jár aki a semmibõl akar ingyenélni, a pénzhez dolgozni is kell, és sokszor kockáztatni is. No pain, no gain...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ebben a filmben producer a télapó? :-DDD
1500 ft-os mozijegyekkel minket is.
"... Van egy kék tó a fák alatt, ha beleteszem lehûti a lábamat..."
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
- Az alvilágot nem a 15 éves fájlmegosztókra értik, hanem akik hamis DVD-ket adnak el mondjuk kínai piacokon, vagy nemtomhol...
Amúgy egyet értek.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Kerüljön felennyiba a mozijegy, ennek eredményeként, tegyük fel még 2-3 napon teltházra lehet számítani és voila már is megkétszerezõdött a bevétel.
Csókolom.
Persze lehet hogy a nézõket nem ilyen ASVA superprodukciókkal kéne vissza szoktatni!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Régebben amikor, nem voltak ilyen basom magasak az árak heti 1-2 alkalommal.
Ha nem akciós napon megyek, akkor a nézõtér 1/10-e foglalt, kedvezményes napokon esetenként még teltház is elõfordul.
Kérdezném én a kedves mozi üzemeltetõktõl, nem pénzkidobás úgy üzemeltetni egy mozit hogy gyak egy héten egyszer jön be annyi ember amennyire tervezték a mozit?
Persze kevesebbet kell takarítani.
Viszont ha olcsóbbak lennének a jegyek talán a nézõk is vissza szoknának ám és akkor talán a felbérelt színészeknek se sírna az ilyen PR rendezvényeken a szájuk, mert több bevételbõl aztán több új filmbe is lehetne kezdeni. (Amúgy tudtommal egyelõre a színészeket a producer azért a film befejesztéig ki szokta fizetni, szal hogy mennyire lesz sikeres az csak a producer/kiadó/forgalmazó biznisze. Persze GaNXta sem ingyér sírt gondolom ezen a rendezvényen se😉)))
"magyarországon a filmipar bevétele ... idén valószinûleg meghaladja a 30 milliárd forintot" ... "legalább 5 milliárd forintos kárt okoznak"
Na meg ne sajnáljam már õket.
"miközben a hátuk mögé bújva szervezett alvilág szedi a ..."
No most vagy én ismertem meg a neten rossz embereket, vagy pedig akárhány warezessel beszéltem, õk valahogy kimaradtak ebbõl az alvilágból. 😞
"Nem drága a mozijegy, és nem drága a drága DVD az oka!"
Elhiszem, hogy ezek politikus fizetésbõl nem drágák, majd ha nekem is lesz havi x00.000 forintos bevételem, akkor én is ezt nyilatkozom.
"Meg kell állítani a kalózok nyomulását!"
Robin Hood esete...
"Az illegális másolat ... képméretben hiányos, képminõségben gyenge, hangzása torz, primitív másolatként került a fogyasztókhoz"
Ako mit aggódnak, ha a kalózok ilyen sz@r minõségben soxorosítják az anyagot?
"Az illegális másolat készítõi megkárosítják ... a fogyasztót!"
Szerintem azt nem, akinek spórolnak ezzel x ezer forintot, melyért DVD-t vett volna, vagy 4000ft-ot, amennyiért elvitte volna moziba a családot.
Mindazonáltal nem bátorítani akarom a kalózokat, nem is vagyok ellenük, teljesen független vagyok, de ezek a sorok picit szemetszúrtak nekem.
Starcraft + Diablo III - esemve
😊 kitaláltam. ha odamész, és kidobsz 1 ÜRES írható DVD-t, akkor azt meg is vetted. Ennek ára kb 200-400 huf. ebbõl az ASVA/art justis része 50-100 huf.
Tehát megnézheted a mozit (amit már láttál kalózba') ha még fizetsz az artjustisnak ennyit 😊
(+amit kapnak a dvd íród árából, amikor megveszed.)
JJÓÓÓÓÓ CSELLL
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Csináljatok minõséget, azt, megnézném.
Azt megnézném, hogy csináltok minõséget.
😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mintha nem lehetne lemásolni... Jajj nekem, megválok a filmemtõl <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Amúgy azt meg meg se nézem, max egy kalózmásolatot <#vigyor3>#vigyor3>
(megjegyzés: A kidobott cd/dvd/vhs-rengeteget meg majd pont meg is semmisítik <#miaz>#miaz>)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem a Vmi Amerika, Metró, a Magyar Vándor, az Apám beájulna mind nagyon tetszett. Az Üvegtigris ugyan egy kicsit álmosító volt, de azon meg mások szórakoztak jót. S bár lehet, hogy ezek a filmek nem csillagászati költséggel készültek (sw3) de mindegyikben van valami ami ízig-vérig magyar, amit a külföldi filmekben sosem talál meg az ember. Éppen ezért nem értem miért hiszi azt még egy csomó "ember" h, a magyar filmek csak azért mert magyarok már rosszak? Miért trendi fikázni õket? Igenis vannak jók! és nem csak a fekete fehérek!
Inkább örülniük kéne ha letölti valaki a szar filmjeiket.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pl. utobbi evekben bovult a magyar dvd piac
es a dvd arak is alacsonyabbak lettek
Nem hall nem lát nem beszél...
nekem meg kurvara nem tetszik, amikor egy 6e forintos dvd-n olyan reklam van, hogy ne lopjak, ne toltsek le filmeket
talan nem azt kene ezzel basztatni, aki megveszi az eredeti DVD-t <#mf3>#mf3>
Amekkora szar az a film nem csoda hogy így kell nézõt vadászni rá.
A többi magyar "sikerfilm"rõl ne is beszéljünk.
van egy csomo lemezem, amit ki akarok dobni
illetve egy nyers dvd olcsobb mint egy jegy, hehe
Az a bûncselekmény, amit a társadalom annak ítél, és nem az, amit pár csiriomos annak akar beállítani....
Egyébként a nyóckerre meg ingyen se mennék el.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Na bumm...
Normális ember screenert úgy se tölt le...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
- persza ,alig várom az SW3-at ,hogy hozzák.