Országos akció a kamerás kalózok lefülelésére

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Jaja <#nyes>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Esetleg csináljanak olyan filmeket, amikért az embernek van kedve pénzt kiadni. Legtöbbször még végignézni sem érdemes... Úgy tûnik, nekik a nézõ is csak egy statiszta. (Akit a markating-gépezettel behajtanak a moziba, DVD-boltba, és persze törvény kötelezi, hogy automatikusan fizessen.)

Nyilván azért mondják ezt, hogy eltántorítsák azokat, akik még nem néztek ilyet. Valamit mondani kell a népnek, hogy miért jobb a moziban nézni, mint otthon 😊. Mármint a fenyegetéseken kívül... Persze az is lehet hatásos, de mintha már láttunk volna olyan birodalmakat, amit kizárólag a félelem tartott össze...
szánalmasok...
Laci73
Egyértelmûen dominál az olcsóság. Annyit még hozzátennék a leírtakhoz: vannak tûéles képminõségû és hangzású kalózverziók is, úgylátszik a legújabb meggyõzési mód a MFE és a BSA részérõl a rossz minõség 😊))

"Minket itt naponta lopnak meg"
Engem is a benzinkútnál! (adó)

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Seaweed
"több fronton is támadást indítanak a filmes kalózkodás megakadályozása érdekében."

Kezdjek azzal hogy adjak olcsobban..es akkor nem lesz kalozkodas...

Mar akit erdekel a sok szar film....ertse ki hogy akarja!
← ElőzőOldal 3 / 3