Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trip to live, live to trip
Addig is köszi!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Vamos Argentina!
Mi a különbség a kettõ között?
Amit én nem értek, hogy a többi 999 kérdezõvel ellentétben nekem MENT a game, sokáig, minden gond nélkül, aztán egyszerre csak ezt találta ki a barom, minden ok nélkül. Semmit sem töltöttem le, nem telepítettem, nem is nyúltam hozzá.
Na ebbõl a szempontból talán az elsõk között vagyok... 😄
Aztán a dolog okafogyott lett, mert bekapcsoltam a Daemon összes emulálóját, most meg megy. Eddig nem kellett. Na aki ezt megfejti, annak adok egy isten köpenyt!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Vamos Argentina!
Én, aki osztotta az észt, megszorultam...
Soha semmi baj nem volt a gémmel, az ismertetett 5801 szerint játszottam vele.
Ma próbálom elindítani, teljesen szokásos módon (ami ugye kicsit bonyolult mini-image-es megoldás, meg SR7 stop, stb., de ez van), és azt írja ki, hogy:
"a required security module can not be activated. This program can not be executed"
Ezt utoljára akkor írta ki, amikor még nem törtem fel a védelmét, azóta soha semmi baj nem volt az indítással.
Ötlet?
Ha végképp nem megy semmi, akkor hol vannak tárolva a karik? Mert akkor letörlöm a gémet, újra fel, hátha az segít, de jobb lenne, ha lenne más ötletetek.
Elsõsorban Leslie-t kérdezem, Te írtál egyszer egy warezolt cucc kiírós-ezt azt bekapcsolós, és LEGFÕKÉPPEN NEM LEFAGYÓS verziót, ahol nem kell buzerálni az én bonyolult módszeremmel; nem emlékszem hol, van linked?
Nekem kell a Babyloni csizma!
De vannak pajzsaim eladók fõleg:
Chieftain's Pelta, Stonewall, Volatile Shield...
Mágusruhák: Vest Of The Wandering Goat, Charon's Funeral Wrappings, Insultated Pythia's Vestments
Ezt mindenképp adná, vagy random drop?
Cserébe kell mindenféle cucc (szett részek fõképpen), ami a defenderen, vagy spiriten dob 1-2 skillt.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
aztán felmentem vele skorpiókirályhoz ahol 4 db majestic chest várt. persze még csak zöld item sem volt bennük, de azért jókisbug.
amúgy télleg ha multira gondolok elég 1.08 vagy most már 1.15 ajánlott? áttértek-e sokan úgyértem
Theban set páncél és alkarvédõ kéne, van pár cuccom érte cserébe. Keressetek itt.
Köszi
Zajcev
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
<#gun>#gun>
alex73
(eredeti játék + 1.15 ) és lefagy a képernyö mielött belépne
az internetre !
<#gun>#gun>
alex73
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Én meg a Babiloni szettet gyûjtöm, bár lassan kezd elavulni de még nem találtam mást
peace
Az operációs rendszeren is túl...
Kár, nem lehetne csatlakozni?
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
a mouse.hu oldalon lévõ szobákkal próbálkozom, látok is 1-2 online emberkét.
Miért nem tudok hozzájuk csatlakozni?
A szobába be is lépek, de a játék indításakor a "join multiplayer"-re klikk után nem "látok" senkit...
Egyébként nekem tetszik ez az 1.15-os patch. Ki lehet kapcsolni az árnyékokat (hiába, 2400 Athlon, 1 giga ram, GF6600 már csak low end kategória), végre van különbség a low, és a medium texturák között, és sokkal jobban látszik az avangerem scatter arrows effektje.
Csak németet találtam.
Üdv.:
B.
Mert van egy pár cuccom, de csak tartogatom õket.
(Defend vagy Spirit szett, illetve szett részek érdekelnének!)
MÁS.
Gyûrûbõl van olyan, hogy ad 1-2 all skillt? Mert én még csak amuval talákoztam, de nem volt akkor éppen 14 millióm. 😊
<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Csak elég idegesítõ azért, hogy a Titan csak sárgákat dobott:@:@
Ja Titant kinyirni igen egyszerû, hagyni kell hogy lelángozza a szobrokat meg lemeteorozza õket. Amint minden szobor összedõlt, benyomni a Battle Marker-t és a Call Of The Hunt-ot, azt ütni😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"