Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy érdemesebb egy hunter-defense kari? De a defense is több skill pontot igényel, mint a nature... ÁÁÁÁÁ

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

zsirfecske
érdekes de lightning csak az elder dragonianoknál volt gáz. tigris sámánokat könnyen kilõttem, persze addigra simán levették a fél hp-t.

ja az amu +59% dmg-es 'Pendant of Immortal Rage', többi stimmel.
szólj ha kell a fire íj. amúgy 25 millát adtam boltban ezért a zöld huntmaster-ért, annyit nemért 😊

Jogos a felvetés, csak a titancalcon nézegettem a dolgokat és az a szar, hogy a hunternél szinte mindenre érdemes tenni és szinte mindent érdemes kimaxolni.
Ezzel viszon a másik mastery-re nem jut elég pont.
Ám a spirit is egy elég igénydús figura. Na most ha a kettõt egyesítem, akkor egy kb. lvl 80-as kari kellene, amelyik ér valamit.
Mondjuk igaz, hogy egy mágussal szemben sok spirit tulajdonság nem kell egy alapvetõen hunter alaknál (pl. ternion, life drain, még a vision is annulálható ha kell és ha nagyon szigorú vagyok, akkor a death wardot is elhagyhatom)

Viszont marad a két aura, a deathchill, meg a spirit ward, amik kellenek (hiszen ha már spirit a második, akkor használjuk ki, különben minek az egész mastery), de innentõl kezdve vagy lich-re, vagy outsiderre nem jut. A lich 55 pont, az outsider önmagában 15, ez így összesen 70, ami testvérek között is önmagában lvl 23 karit feltételez, és ebben nincs benne semmi mastery pont, semmi!

Annak meg mi értelme van, hogy nem tudok használni egy masteryt?

A nature nem ennyire skillpont igényes, ott gyakorlatilag az oak az egyetlen, ami hû de nagyon szükséges, a többi meg ha jut hunter után, ahdd szóljon...

Szívesen várom az ellenkezõ véleményeket, hiszen én is csak kalkulálok, Nektek meg tapasztalatotok lehet a témában!

fecske gondolom nagyon szeretted legenden a tigrissámánokat.... a linghtning resistre értem...:S
inkább bone charmert csinálj... naturenak nincs igazi passzivja,van egy rakat petje,de legenden nem sokat köpnek...,és dva varázslata(talán a plague asszem),magyarul nem lesz elég dpsed még a legdurvább szettekkel sem...
Ha jól értelmezem, akkor az is random alapon megy, hogy completed relicnek milyen lesz a bonusa?
Csak azé ilyen fontos nekem ez, mert most van ugye egy slayerem, akinél bal gombra direkt nem a marksmanship van téve, hanem a warrioros onslaught, mert abban van 33% slower attack, meg egyéb, de ez a lassítás egy isten fonkció.

Aztán arra gondoltam, hogy most már végre tapasztalattal a hátam mögött csinálok egy jó kis karit, és egy rangert szemeltem ki. Viszont abban nincs sehol (se skill, se semmi) lassítás, de gondoltam sebaj, láttam a cuccodat és gondoltam, hogy majd legenden jön a relic és lõn.

De ezek szerint ez nem ilyen egyértelmû. Viszont az a baj, hogy Typonnál a slayerrel én folyamatosan szinte arra alapítom az íjászkodásomat, hogy nagyon lelassul már 33%-tól is és képtelen követni engem bárhova. Sajna még nincs olyan DPS, ami lehetõvé tenné, hogy ne kelljen rohangálni, de battle markerrel, call-lal és studíval így is két-három "állásból" ki lehet pusztítani. Viszont ha nem lesz slower-ezés, akkor nem tom hogyan fog ez menni...

tegnapi epic typhon dropja egyszerre:
Mindrage Robe
138 Armor

22% Elemental Resistance
5% Chance of +168% Elemental Damage
+48% Life Leech
+53 Intelligence
-1 Health Regeneration/Second
+2 Energy Regeneration/Second
+35% Energy Regeneration
+43% Casting Speed
+1 to All Skills

2db Ajax' Bronze Tower
51% Chance to Block 280 Damage
135 Damage

10% Chance of 66% Damage Resistance
31% Pierce Resistance
37% Poison Resistance
+14% Shield Block
+15% Damage
+34 Strength
+120 Health
+118 Defensive Ability

és egy😮dysseus' Armor
242 Armor

+16% Armor Protection
+27% Damage
+33 Strength
+32 Intelligence
+31 Dexterity
+25% Health Regeneration
+26% Energy Regeneration
-30% Reduction to All Requirements
-15% Recharge
+35% Less Damage From Beastmen
néztem egyet... már vagy 10 run ota nem láttam lilát... erre tess😊
ettöl kell neked jobb???😄 full tracker,2apollo... legjobb incarn artemis,és egy afro ha jól látom...<#nyes>
zsirfecske
na minimum ilyesmi íjra gondoltam:

ez call of the hunt nélkül 175% attack speed és egész jó sebzés. teucer's warbow-ot olyan 1200 dps-sel veri.

egy próbát megérhet...
úgy értem százalékosan nem vót odaírva. 😄
Meg hát én nem láttam ennyi mindent egyszerre Nálad, de nyilván az én zselészememmel van baj!

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

zsirfecske
+35% az attack speed bocs

zsirfecske
Artemis' Bowstring:
% Damage, Poison Damage, Phys Damage, Reduce Attack Speed, Dex, OA, Attack Speed, Pierce Damage

ez elég egzakt 😊 amúgy mindig +25%dmg és +25%attack speed, reduce attack speed pedig mindig 66% incarnation-nál.

Leslieee
Kb 4-5 dolgot adhat ki relic bónusznak.

Ja leszoktam róla, nem tudom, nem játszottam vele talán még annyit se mint a többi rpg-vel. Szép volt, csinos volt, de olyan újítás nem volt benne ami lekötött volna.

A Gothic 3on viszont kurvára rajta leszek csak jelenjen már meg.

Trip to live, live to trip

Ja egyébként patchstandalone-nal nyomtam fel 1.01-rõl 1.08-ra. Azt sem tudom mit jelent, de ha megtennétek, hogy egy ilyen lámának leírjátok, fõleg az elõzõhöz kapcsolódva.

Sziasztok!

Mûködik ez a crack kifagyás nélkül?
Jelenleg 1.08-at használok mini image-el, és a szokásos többi, és most nagyon ritka hogy kifagy. És hát megvallom õszintén nem szeretném a régi szép idõket felidézni amikor ötpercenként dobbantott a game...

Ha letöltöm az 1.08->1.15 patchet és után cserélem erre az exe-t, akkor nem lesz kidobálás? Mi a tapasztalat?

Kösz!
Ugyan nincs oda írva egzakt módon, hogy mi a pontos bonus, de elvileg közte van a slower attack speed.
Aztán visszanéztem és pont Nálad láttam ezt a nyilat, de mintha azt írtad volna utána, hogy ez egy jó kis bug?!?

Aztán nem tudtam ez mire vonatkozik, és azt hittem, hogy maga az a bug, hogy 66% slower, amikor pedig plusz néhány damage-nek kellene lenni...

zsirfecske
kövesd a linket #6443-on

zsirfecske
hm? találtam neked amúgy egy blazing huntmaster's bow of the sulphur-t, ami +30% fire dmg, +19 fire dmg meg vmi +38-50 fire dmg-es. nem a legjobb, de azért kipróbálhatod...

Helloka!

Valakinél láttam egy incarnation of artemis bowstringet.
Mi a completed relic bonusa? Mert a gamebanshee-n + 1tizenvalahány damae-ot jelez, de Nálatok mintha 66 slower for valahány sec-et láttam volna. ???

fecske mi az a s*ar?😊 és mi dobta?
kispancsi
többen írták hogy találtak müködõ 1.15 -es crackot. az odlalon már rég fent van itt. Ezért köszönöm midnenkinek aki elakarta küldeni de már rátaláltam én is! 😊

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

😄😄😄

Te Dalia!
ha nagy leszek, meghálálom!
Nagyon köszönöm! 😄

zsirfecske
áhh leslieee is lefüggött tq-ról, akkor tényleg vége 😊

amúgy jön gothic3, fergeteges rpg lesz... kéne egy külön élet ezekhez a game-ekhez, vagy államilag kijelölt nap a héten amikor csak rpg-zni kell. hehe

köszi, de passzintom!

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Leslieee
Beus én eladom neked az Aphro Favor amut 100eFt-ért! 😊

Inkább wowozok 😛

Trip to live, live to trip

Hi all! Volna egy olyan kérdésem hogy a THQ vault nálam nem mûxik, mert vmi inicializálási gyíkra panaszkodik. 1.08 peccs van fenn. Lehet hogy újabb kellene hozzá, mert a rídmijében nem találtam erre utalót. Válaszotokat elõre is köszönöm!
Pajzshordozó!!!!

Gyere a "szobámba"!!!!!
Kicsit online vagyok, de sûrûn nézem majd ezt az oldalt is, ha esetleg vmi gond lenne a kapcsolodással.
Várok rád, hogy odaadhassam a babiloni csimmát!

Üdv.:
B.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Pdf nincs a lemezen,beszkenneltem és feltettem a rapidshare-ra.
http://rapidshare.de/files/32988480/TQ_Kezi_HUN.rar

http://silkiehun.atw.hu/

Akar valaki kereskedni?
zsirfecske
ez a fórum meghalt!

nesztek tininindzsaaaa teknõc:

zsirfecske
áhh már találtam headhunter's axe-ot, sabertooth-okat, ichtian womper-t meg spear-t szóval minden ilyen spéci zöldet csak a tetû huntmaster's bow-ból nem jön össze normális grr...
vki adjonmá, vagy legalább egy csoffadt serpent whisper íjat 😊

Azon gondolkodtam, hogy van-e magyar nyelvû elektronikus kézikönyv a gaméhez.
Mert a net asszongya, hogy a játékot itthon magyar kézikönyvvel adják. Na most ezeket a kézikönyveket a legtöbbször pdf-ben felteszik a lemezre. Itt rajta van? (kérdezem, aki dobott a cuccért 11 rugót)

Nincs meg véletlenül vkinek? Szkennelni nagy munka, ha nincs elektronikusan?
Megcsinálom én, ha kell, csak nincs meg a könyvecske...

PsyhoApu
Itt nézz körül:
TQ

http://kutyuszoba.blog.hu/

császtok nem akar venni valaki eredeti TQ-t mert eladnám 6500 ft ért [email protected] ra irkáljon akit érdekel ..
PsyhoApu!

Egy kicsit lehetne részletesebben?

Ez a Hamachi nem mond túl sokat.

Kösz
PsyhoApu
A megoldás egyszerû hamachival összehozol egy játékot, a magasabb szintû karakter elvisz a következõ wp-hoz.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom, normálon játszok és az 1. pálya végén járok, ahol el kéne hajoznom, de nem tudom megtenni. A küldi szerint beszélnem kellenne a prométeusz ügynökével, ez megvan, de a mellette álló hajóskapitány feje felett nem jelenik meg a sárga ikon, így nem tudom megszólítani.
Gondolom, Õ szállítana el a hajóval.
Valakinek ötlete? A játék amúgy crackelt.
Grusalak
tegnap éjjel az orient mókás volt... játszottam két órát, abból az elsõ 1 órában kaptam 4 kék tárgyat, majd a következõ 1 órában még a sárgák is ritkaságba mentek szinte, annyi volt a fehér <#zavart2>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Lobsterman
normalon nekem a yangot dobta valaki elsõ végigjátszásra 😊

Grusalak
Szerencsére így még nem jártam :-) Jobb is, mert szerintem totál kikészülnék :-D Én azzal szeretek szórakozni, hogy a nagy falon a lépcsõkön olyan szépen gurulnak lefele a pengek <#idiota>

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Lobsterman
A Sacred tényleg egyedibb játék mint a TQ, ebben egyetértek. Ez inkább a jól bevált elemeket használja az eddigi hack&slash-ekbõl, hozzáadva egy-két érdekességet, amik inkább grafikai finomságok mint játékmenetiek(ragdoll fizika, meg ilyenek).
Nem mondom hogy jobb lenne egyenlõre. A Diablo2-t kb másfél-két évig toltam ebbõl felet neten, Sacredet egy évig, net az nem volt, és még mai napig néha tolom vele egyszer kétszer. Most egyenlõre TQ-ra vagyok rákattanva, de azt azért nem hiszem hogy akkora lenne a szerelem hogy olyan sokáig kitartson mint az elõbbi 2 említett game... Tény hogy kevesebb a lehetõség, és a varázs is kicsit kopottas belül, de a Sacred és a Dio is a kiegészítõivel lett igazán fasza játék. Majd meglátjuk, ha kijön a kieg(ha kijön 😊 )

olyan se nagyon volt meg hack and slash - ben hogy a magaslaton tronolo monsta -pl great wall- halal utan leesik a melybe. mondjuk sajnos ez itemekkel is elofordul. volt mar nekem olyan hogy battlemage set egyik darabjat nem birtam felszedni mert a hulye pont legurult a szakadekrol 😞((

Mentem a föld alatt, talán Marduk templomába erre látom hogy a Dzsinn-ek nem szürke a pengéje ahogy jó lenne, hanem kéken világit. Hopp eldobta a Yin nevezetû kardot Normalon
zsirfecske
nemá mikor volt ezelõtt olyan, hogy mentél a kriptában és megláttál egy vörösen izzó valamit egyik csonti kezében, kinyírtad és tényleg egy vörösen izzó unique fegyver esett a földre?

amúgy én már csak néha játszogatok legend legvégén, de megõrülök, hogy nem találok egy rendes huntmaster's bow-t. ha vki összefut egy igazán menõ példánnyal akár boltban (pierce dmg, %dmg, attack speed jó kombóban) légyszi tegye már rá a kezét és szóljon. szeretnék brutál sebzéssel satyr-oakt reptetni normal-on, nekem ennyi híja lenne a játéknak. kösz 😊

Sziasztok!

Valakinek nincsen egy +2 All skill amuja, vagy gyûrûje (nem tudom, ringbe van-e egyáltalán) elfekvõben?

Cserélem bármire, vagy fizetek 10 Milliót érte. Persze nem forintot.😊))

Üdv.:
B

Szasztok eredeti cd -m van ezt irja hibának csak hétfõn kezdte eddig ment mát újra is telepítettem de ugyanaz a daemont is lekapcsoltam. Van ötletetek mit tegyek?
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=6000&l=hu címen.
Pajzshordozó!

A csizma a tiéd! 😊