Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bakker, nagyon rákattantam a játékra! Mindig a "na még1 szintet fejlõdök" szituáció lép érvénybe:PP
Documents and Settings/User/Documents/My games/
Hova rakja a játék az elmentést????
lobster,linkeld be megint plz az avenger ötletet,nekem 404es errort ír rá:(
pajzshordozó: nekem csak szettem van warden:D:D
a legjobb avenger 60ason:full dweller(wildfire 1 esen!),earth echant full,erruption,volavity,heat shield és stone 1esen
hunter rész: marksmen ág full,volley full,art of hunt full,a 2 fejlettebje nem fontos,de 1-2pontot megér,herbal full,és study prey maxolás,ha meg rengeteg a pontot fejlezd lassaskán a call of huntot;)
avengerem 59es,dps dárdával 4360 ijjal 2300, tracker sityak,conqeror karvédö,athena lábvért,shield of korybantes,peleus spear,eye of flame,egy molten ring,és egy hepha gyürü,dárda dps maxja olyan 5600körül lehet nekem max,ijal most csak 121%attack speedem van helios furyvel.
ja és a gólem félisten:) még mindig nem halt meg legenden....<#bee1>#bee1>
pajzshordozó: nekem csak szettem van warden:D:D
a legjobb avenger 60ason:full dweller(wildfire 1 esen!),earth echant full,erruption,volavity,heat shield és stone 1esen
hunter rész: marksmen ág full,volley full,art of hunt full,a 2 fejlettebje nem fontos,de 1-2pontot megér,herbal full,és study prey maxolás,ha meg rengeteg a pontot fejlezd lassaskán a call of huntot;)
avengerem 59es,dps dárdával 4360 ijjal 2300, tracker sityak,conqeror karvédö,athena lábvért,shield of korybantes,peleus spear,eye of flame,egy molten ring,és egy hepha gyürü,dárda dps maxja olyan 5600körül lehet nekem max,ijal most csak 121%attack speedem van helios furyvel.
ja és a gólem félisten:) még mindig nem halt meg legenden....<#bee1>#bee1>
Hello
Valaki tudna segiteni, elakadtam...
már Giza ban a szfinexet kitisztitottam és megszereztem azt a botot, de amikor a mittom én milyen oázis felett kinyirom a Skorpiót a piramis tetején akkor nem tudom felvenni azt a követ, mert vmi zöld csík veszi körül és azt irja hogy egy Õrrel van lezárva, vagy vmi ilyesmi... Valaki tudna segiteni, mert nem tudom mi lehet a probléma mikor megöltem a skorpiót?(3szor is)<#rinya>#rinya>
Elõre is köszi!
peace
Valaki tudna segiteni, elakadtam...
már Giza ban a szfinexet kitisztitottam és megszereztem azt a botot, de amikor a mittom én milyen oázis felett kinyirom a Skorpiót a piramis tetején akkor nem tudom felvenni azt a követ, mert vmi zöld csík veszi körül és azt irja hogy egy Õrrel van lezárva, vagy vmi ilyesmi... Valaki tudna segiteni, mert nem tudom mi lehet a probléma mikor megöltem a skorpiót?(3szor is)<#rinya>#rinya>
Elõre is köszi!
peace
Az operációs rendszeren is túl...
A TQHU szobákban senki nem hamachizik?
Kár, denem találok senkit
Kár, denem találok senkit
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Megoldódott a probléma, elõzõleg elszúrtam valamit...
TQ-Defiler-ben otthon van vki?
Töröltem a második masterym, de most nem tudom, hogy hogyan választhatnék újat. Elõre is köszi!
Töröltem a második masterym, de most nem tudom, hogy hogyan választhatnék újat. Elõre is köszi!
hy az lenne a problémám h. elkezdtem jáccani a gammával(ezzel casak az a probléma h.függõséget okoz<#vigyor2>#vigyor2>) viszont a második fõ questbem mikor egy barlangba kell bemenni az elsõ mentõhewlytõl jobra azután mindig alkalmazáshibát ír ki van rajta ok és mégse gomb viszont bármelyikre kattintok kilép a játékból és legközelebb belépéskor játékfolytatásánál lefagy szerintetek ezt orvosolja az 1.15 ös patch és annak a cracke-je???
elõre is kösz "92"
elõre is kösz "92"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
thx
Ha közelharcra akarsz törekedni akkor egyértelmû, ha olyan félmágus szeretnél lenni akkor spirit. Sztem.
Trip to live, live to trip
szasztok egy rougenak mi lenne a legjobb másodlagos kasztja?
Nwem tudom, hogy ki csinálja ezt a fan-oldalt, de áldott legyen a neve! :)
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
törölt hozzászólás
thx, akkor nem élek vele
Valaki most 1 hamachi game? Legendd elején, vagy új karival(lvl-5)? patch:1.08
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
TQ-Defiler-rel igen. (csalás!)
Nemtudom sajna akkor mi lehet a probléma nálatok :( nállam egészen addig gecizett amig ki nem töröltem teljesen a gamet és nem raktam újra.Azelött felraktam mindenféle emuláló programot többféle cracket stb,ezeket is töröltem ...De ez a megoldás most bejött és minden hibátlanul ráment a reloadedes tiszta verziómra.Kb most 2 napja megy egyfolytában a gépem letõltés miatt és a Titan Quest csak levan rakva a tálcára amikor nem kell...Még egyszer sem lépett ki azóta sem,most is csak le van lapítva..Mellesleg azért nem kapcsolom ki mert akkor újra teremnek a az erõ sötét oldalán a lények ott ahol már jártam :)
Ez elött a gondom a következõ volt.Kilépett játék közben a windowsba csak úgy lazán...Gyanítom ,hogy mem hiba lehetett nálam is csak nem írt ki hibaüzenetet..Utána újra beléptem és ahogy betõltöttem a játékot ismét kidobott a winbe..
Szóval tényleg nemtudom mi lehet nálatok..Talán a gép is közre játszik nemtudom...1 giga rammal megy nálam,gf7600gst-n a64 3500 procival és új driverekkel...Néha van ,hogy belassul bizonyos részeken a játék pár másodpercre,ilyenkor olyan mintha kiakarna fagyni...és mégsem, most megingathatatlan :)
Eddig nekem a patchek sem mentek fel...Ez az egy volt ami hibátlan crackelt és a legújabb volt...Ez most bejött nekem...
Ja igen ez a crack csak ezzel a patch-el eggyütt mûködik.
Télleg nemtok mást :---(
Ez elött a gondom a következõ volt.Kilépett játék közben a windowsba csak úgy lazán...Gyanítom ,hogy mem hiba lehetett nálam is csak nem írt ki hibaüzenetet..Utána újra beléptem és ahogy betõltöttem a játékot ismét kidobott a winbe..
Szóval tényleg nemtudom mi lehet nálatok..Talán a gép is közre játszik nemtudom...1 giga rammal megy nálam,gf7600gst-n a64 3500 procival és új driverekkel...Néha van ,hogy belassul bizonyos részeken a játék pár másodpercre,ilyenkor olyan mintha kiakarna fagyni...és mégsem, most megingathatatlan :)
Eddig nekem a patchek sem mentek fel...Ez az egy volt ami hibátlan crackelt és a legújabb volt...Ez most bejött nekem...
Ja igen ez a crack csak ezzel a patch-el eggyütt mûködik.
Télleg nemtok mást :---(
Utólag lehet módosítani a másodlagos kasztot?
ujraraktam a gamet és sikerült felrakni 1.15 ot hogy tudjak jatszani haverokkal
De nem lehet ,gép ujraindul folyamatosan 1.08 al nemcsinalta ....elég idegesítõ (használhatatlan)
De nem lehet ,gép ujraindul folyamatosan 1.08 al nemcsinalta ....elég idegesítõ (használhatatlan)
köszönöm a leírást, én vagyok az egyetlen aki szerencsétlenkedik. nem tudom mi lehet a baj, ma már nyolcadszor installálom fel ezt a játékot. elsõre is így csináltam, ahogy leírtad és most is. minden a helyén van, ennek ellenére hibaüzi. most már feladom.
Hali.. Találtam egy megoldást a fagyás és patchelés problémákra gondoltam megosztom veletek akkormán :)Rapidshare-ra fel is dobtam.
Nos amit tennetek kell:
1. Felinstaláljátok tisztán újonnan a T.Questet és NEM crackelitek meg az exe.t.(RELOADED es verzióval próbálva.)
2. Letõltitek INNEN ezt a file-t ami tartalmazza a crackelt 1.15-ös PATCH-et amit a PATCH mappában találtok,majd alkalmazzátok.
3. Ezután felülírjátok az eredeti .exe-t a crackelt .exe-vel amit a CRACK mappában találtok, majd utánna bemásoljátok a mellette található mappát is (_asxdox)a T.Quests fõ könyvtárjába ugyan oda ahová a cracket is tettétek.
Ezek után mehet a game problémamentesen :)
4. Enyoj ? :D Nálam hibátlan...
==========================
A Goods Abandoned quest-rõl valki egy kis helpet? Nem akar kipipálódni a világértsem...pl hova kell mennem ha készvan mer már 2x végigjártam mindent delphiben de nem ok vagy nemtom mi a probléma...Nem akarom megoldatlanul hagyni ,tovább kellett haladnom és csak ez maradt kipipálatlanul a többi között...valaki?
Hali..
Nos amit tennetek kell:
1. Felinstaláljátok tisztán újonnan a T.Questet és NEM crackelitek meg az exe.t.(RELOADED es verzióval próbálva.)
2. Letõltitek INNEN ezt a file-t ami tartalmazza a crackelt 1.15-ös PATCH-et amit a PATCH mappában találtok,majd alkalmazzátok.
3. Ezután felülírjátok az eredeti .exe-t a crackelt .exe-vel amit a CRACK mappában találtok, majd utánna bemásoljátok a mellette található mappát is (_asxdox)a T.Quests fõ könyvtárjába ugyan oda ahová a cracket is tettétek.
Ezek után mehet a game problémamentesen :)
4. Enyoj ? :D Nálam hibátlan...
==========================
A Goods Abandoned quest-rõl valki egy kis helpet? Nem akar kipipálódni a világértsem...pl hova kell mennem ha készvan mer már 2x végigjártam mindent delphiben de nem ok vagy nemtom mi a probléma...Nem akarom megoldatlanul hagyni ,tovább kellett haladnom és csak ez maradt kipipálatlanul a többi között...valaki?
Hali..
van valakinek Warden karija?
Hát érdekes, mert nálam fagyi nélkül megy rendesen. Akkor mondott nekem ilyen memory hibaüzit, amig a könyvtárat nem másoltam be.
jajj nemá. természetesen.
dikri: sehogy. maradtam 1.08. az megy tökéletesen. bár a performance javítás azér ráférne...
dikri: sehogy. maradtam 1.08. az megy tökéletesen. bár a performance javítás azér ráférne...
Könyvtárral együtt másoltátok be a játék gyökérkönyvtárába? Mert ugy kell.
yann: és hogy oldottad meg hogy menjen a game? :P
én spec. bemásoltam. (azt csináltam amit az nfo ír, meg amit itt mondtak és mindezek ellenére nálam is memory error...)
nem kell újrakezdened epicet, a questeknek nincs elõkövetelménye, nyugottan folytasd a játékot ott, ameddig eljutottál, ne törõdj azzal, h azt jelöli, h nincsenek meg a questjeid (= ne csalj).
nem kell újrakezdened epicet, a questeknek nincs elõkövetelménye, nyugottan folytasd a játékot ott, ameddig eljutottál, ne törõdj azzal, h azt jelöli, h nincsenek meg a questjeid (= ne csalj).
csa dikri
be van másolva az is (de az nemkért felülírást...)
be van másolva az is (de az nemkért felülírást...)
ha más exevel probalom akkor meg ezt irja:
az eljárás belépési pontja(?Update@TImer@game@QAEXXZ) nem található a DLL-ben (engine.dll)
mi lehet ez? :(
az eljárás belépési pontja(?Update@TImer@game@QAEXXZ) nem található a DLL-ben (engine.dll)
mi lehet ez? :(
reewer88: másold be a _asxdox könyvtárat is, és müködni fog. (már persze, ha egyáltalán crackelted)
hi sikerült felszemvednem 1.15 ös patch et és aztirja : "memory error,program exit
amikor az exere nyomok
mit lehet iylenkor csinalni
légyszi help!
amikor az exere nyomok
mit lehet iylenkor csinalni
légyszi help!
Hát ezaz Fecske ez a lényeg, h mondjuk van egy progi, ami szinte tökéletes, játszol vele heteket és nem találsz benne semmi hibát, és kinyomnak hozzá min. 30megás patchet. Érdekes. Az meg a másik h azért azt ne felejtsük el h ezeket a patcheket azok csinálták akik programozták a gamát, és mondjuk 3 patchet adtak már ki pár hónap alatt, az utolsó 2 között állítom másfél hónap sem volt. Ez is érdekes. Biztos ennyire vágják a témát meg ennyien dolgoznak rajta.
A kilépegetést meg úgy értem, h nem 10 meg 20 meg 30 óra alatt 1 kilépés, hanem EGY SE. Én amióta megcsináltam X hónapja egyszer sem lépett ki. És akkor még bõven 1.01el játszottam. Vkinek segít a patch, vkinek nem, vkinek 1.15el is kilép, vagy hibás, vkinek jó vele, vkinek 1.08al volt jó, 1.11-el nem, vkinek fordítva. Ezek a patchek olyanok mint egy kibaszott nagy hazárdjáték. Itt a piros hol a piros, indul a játék nem indul a játék. Ahány patch és gép és felhasználó, annyiféleképp mûködik ez a játék és annyiféle hiba van. Ez a lényeg. Állítom 10 embert nem találnék akinek ugyanolyan simán fut ugyanaz a verziós játék problémamentesen.
Jah arról meg nem is beszéltem h azokkal mivan, akik optimistán megvásárolták a boltban a játékot, és UGYANÚGY kilépegetett, ugyanúgy kék halál, ugyanúgy karinullázás, és ez a jobb eset, vkinek el sem indult merhogy "tegye be az eredeti lemezt" :) Ennyit a másolásvédelemrõl, az is korrekt biztos.
A kilépegetést meg úgy értem, h nem 10 meg 20 meg 30 óra alatt 1 kilépés, hanem EGY SE. Én amióta megcsináltam X hónapja egyszer sem lépett ki. És akkor még bõven 1.01el játszottam. Vkinek segít a patch, vkinek nem, vkinek 1.15el is kilép, vagy hibás, vkinek jó vele, vkinek 1.08al volt jó, 1.11-el nem, vkinek fordítva. Ezek a patchek olyanok mint egy kibaszott nagy hazárdjáték. Itt a piros hol a piros, indul a játék nem indul a játék. Ahány patch és gép és felhasználó, annyiféleképp mûködik ez a játék és annyiféle hiba van. Ez a lényeg. Állítom 10 embert nem találnék akinek ugyanolyan simán fut ugyanaz a verziós játék problémamentesen.
Jah arról meg nem is beszéltem h azokkal mivan, akik optimistán megvásárolták a boltban a játékot, és UGYANÚGY kilépegetett, ugyanúgy kék halál, ugyanúgy karinullázás, és ez a jobb eset, vkinek el sem indult merhogy "tegye be az eredeti lemezt" :) Ennyit a másolásvédelemrõl, az is korrekt biztos.
Trip to live, live to trip
Hát most kitörölte az összes küldit :( Gyakorlatilag kezdhetem elöröl epiket :(
Viszont igy meg durván lehet cheatelni, ha jol emlékszem van quest ami skill pontokat ad, namost ha kitörli az ember, és megcsinálja ujra, akkor gyakorlatilag végtelen lehet. De nem is értem, hogy lehet ennyire elbaszni egy játékot :(
Viszont igy meg durván lehet cheatelni, ha jol emlékszem van quest ami skill pontokat ad, namost ha kitörli az ember, és megcsinálja ujra, akkor gyakorlatilag végtelen lehet. De nem is értem, hogy lehet ennyire elbaszni egy játékot :(
köszi, közben megtaláltam a #3600as hozzászolásnál, de egyenlöre hiába törlöm ki akár az össze que filet, nem veszi ki a pipákat :O, akkor megprobálom most a tokent.
töröld ki a legfrisebb quest fileokat és lépje be a játékba. ha minden igaz nem lesz pipa a questnél, tehát újra meg kell csinálni a küldit, de azután már tovább kell ,h juss. ha mégsem javul akkor töröld ki a quest tokent. ez sajnos kitörli az összes questedet, de legalább ez biztosan müxik.
egyébként én is azt akartam írni, h keress rá a fórum keresõjével, mert téllleg rengetegszer kitárgyaltuk már, de nem találtam meg a megfelelõ keresõszavakat amivel elõjöttek volna a megvelelõ kommentek. mondjuk én csapnivaló keresõ vok...
egyébként én is azt akartam írni, h keress rá a fórum keresõjével, mert téllleg rengetegszer kitárgyaltuk már, de nem találtam meg a megfelelõ keresõszavakat amivel elõjöttek volna a megvelelõ kommentek. mondjuk én csapnivaló keresõ vok...
Zsirfecske: Légyszíves adj egy linket a problémára, vagy vázold fel a megoldást, mert elkezdtem visszaolvasni, de nincs kedvem 1 napot rászánmi, vagy csak mond mire keressek, mert hasonló kérdéseket találtam mint az enyém, de megoldást nem.
Zsirfecske a videot mivel csinalod ?
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Kérdés a profikhoz: Egy ilyesmi avenger mennyire mûködõképes? Igazából nem nagyon akarok kockáztatni, mert most jutottam el normal végére az assassinommal, és rá kellett jönnöm hogy bizony a poison damage amire építeni akartam volna szart sem fog érni(már most sem sokat) az elkövetkezõkben. Õ egyébként ilyesmi lányka. Ha vele kapcsolatban is tudna valaki segíteni, azért nagyon hálás lennék.
na nekem az egyetlen bajom az 1.15-tel mint már írtam:
brickbrigand
ha nincs senkinek hasonló bug ati kártyával akkor nálam van a baj télleg. asszem visszateszem 1.08-at, ha elmúlik akkor viszlát peccs. max nekem nem jött be :)
brickbrigand
ha nincs senkinek hasonló bug ati kártyával akkor nálam van a baj télleg. asszem visszateszem 1.08-at, ha elmúlik akkor viszlát peccs. max nekem nem jött be :)
Én a természetet használom mellé.
De szerintem mindenféleképpen mágia legyen a másik is.
De szerintem mindenféleképpen mágia legyen a másik is.
najó leslieee legyen igazad. bár a 3 gigából sztem 90% videó meg textúra meg képek meg minden istennyila ami a megjelenítéshez kell, és csak a maradék a kód. nomeg én úgy gondolnám, hogy minél kisebb a patch annál jobb a program :)
dikri: ez a quest-es probléma 100x meg volt itt vitatva keress rá alul.
dikri: ez a quest-es probléma 100x meg volt itt vitatva keress rá alul.
Sziasztok szerintetek spirit mellé mi lenne a legjobb skill ?
1.15 Patch-hez a CRACK http://www.newtorrents.info/?id=10855
Ha nem tudod, hogy hogyan kell torrent file-t letölteni, akkor lentebb leírtam.
Ha nem tudod, hogy hogyan kell torrent file-t letölteni, akkor lentebb leírtam.
Hát nem tudom van e több fajta patch vagy mire gondolsz? De az a nelátszodik rajta semmi van meg nekem és azt tettem fel. de hogy anno, honnan szedtem le...
Egyébként lentebb irtam, hogy most nagyon megszivatott a game, mert epicen 1. pálya végén nem enged tovább menni beszélnem kéne a hajos faszival, de nem tudok, mert nincsen a feje fölött jel :( Persze a logban meg minden ki van pipálva. Feltettem probaképpen az 1.15ös patchat hátha, de semmi, viszont ezzel a beállitgatos mondszerrel nem fagy ez sem :O mondjuk kb csak 1 orát nyuztam, de ilyenkor már vagy 10x elszállt volna.
Egyébként nem járt még igy senki, hogy nem tudott tovább menni? Nem szivesen kezdeném elöröl.
Egyébként lentebb irtam, hogy most nagyon megszivatott a game, mert epicen 1. pálya végén nem enged tovább menni beszélnem kéne a hajos faszival, de nem tudok, mert nincsen a feje fölött jel :( Persze a logban meg minden ki van pipálva. Feltettem probaképpen az 1.15ös patchat hátha, de semmi, viszont ezzel a beállitgatos mondszerrel nem fagy ez sem :O mondjuk kb csak 1 orát nyuztam, de ilyenkor már vagy 10x elszállt volna.
Egyébként nem járt még igy senki, hogy nem tudott tovább menni? Nem szivesen kezdeném elöröl.
Sziasztok!
honnan lehet leszedni az 1.15ös cracket? GameCopyWorld-ön nincs fenn.
köszi
honnan lehet leszedni az 1.15ös cracket? GameCopyWorld-ön nincs fenn.
köszi
Dikri, amikor én elkezdtem akkor az még nem volt fenn... Ha tudtam, volna, én sem szenvedek ezzel a szarral.
Be tudnád pontosan linkelni, hogy melyikre gondolsz? (patch-re)
Be tudnád pontosan linkelni, hogy melyikre gondolsz? (patch-re)
I cannot cry ’cause the shoulder cries more