23078
  • Shorlex
    Hú, ha ezt el tudod küldeni...
    A soothom ugyanis lightningra épül...

Át tudod tenni vaultba, és átküldeni?
  • dudovec
    Shorlex: ha egy szoval akarok valaszolni az elso kerdesre, akkor aztmondom, hogy a Soothsayer. Ez kb az elejetol kezdve igy van.. azert mert relative sok elete van tavolharcos karakterkent is, jo resistjei vannak , sok petje van, amik jo petek, talan a legjobb tamado skilel(ternionnal) harcol, es a Plagueval a szornyeket lassitja, benitja, sebzi , nembeszelve az aurairol meg a Vision of deathrol ami a szornyek csoportjat harckeptelenne teszi egy kis idore, ami boven eleg h kifingasd oket ternionnal + 4-5 pettel. Es meg ottvan a Dark covenant is. Ebben eleg sok a spirit cucc, ezert inkabb mondom azt h a spirit a legjobb mastery a jatekban, ami raadasul illik korulbelul mindenhez.. A nature pedig a legjobb kiegeszito mastery , igy nem kerdeses h a sooth a legjobb. Raadasul azert is , mert 1 ilyen tipusu karaktereknek nemkell cucc. Elso karinak tokeletes ha tudja az ember, hogy hogyan kell epiteni.

Ez volt az amit mar vegulis eleg regota gondolok, par hete elkezdem a karijaimnak kirakni a 100% recheargot, igy minden skilljuk instant, nincs timer(cooldown) igy persze rengeteget estek a szememben a ternionerek, es rengeteg uj otlet jott, a folyamatosan warcryozó + chainlightningos csatamagustol, a szintiszta storm kariig minden.. Eleg sokat kiprobaltam, ilyen tipusu karikbol talan a Warlock(rouge-spirit) a legerosebb, ami kozelharcos kari ez mar onmagaban cafolja azt, hogy a kozelharcosok nem erosek a jatekban. A natue+rouge vagy a defense+rogue lehet meg eros igy, de a defensesnek nem eleg a mana, a natures meg nem irt sztem eleg gyorsan 1 spiriteshez kepest. Kozelharcosbol meg a Ranger johet kepbe egy folyamatos takedownal, de ez inkabb bossoknal lehet jo. Ijaszokbol talan a Sage (storm+hunt) lehet jo, de mivel meg nincs meg midnenem hozza nemtudok pontos velemenyt irni rola. Magusokat nem testeltem ki, de talan a thunderclap+encruption elementalist , vagy valami hasonlo lehet a nyero.
    Ebben a par sorban a 100% rechargos karikra gondoltam, ezek nagyresze gyenge, ha nem rendelkezik az instant skillekkel , ahhoz pedig kb fix cucc kell, mondhatni a legjobb cumo, amin nemigen valtozathatsz semmit , sok ellenalasod elegge 0 an van stb(mar amelyik karinal) , dehat valamit valamier. Es meg igyis epphogy felveszik, ha egyaltalan felveszik.. a versenyt egy fullos ternionerrel.
    Mindenesetre nagyobb jatekelmenyt ad.

Ami a Guardianom illeti, ahogy irtak paran refreshel tolti a skilljeit. Egy hatalmas buzogannyal megy, ij szoba sem johet.. Barmekkora tomegbe beallhatok vele vegulis , van 90% blokk kb, 8500 elet, es a resistek a rally skill(a defiance a passivja ami adja) segitsegevel kb maxon vannak. 3 farkas es egy nymph segiti ki munkamat, akiken 4-5 aura is van egyszerre akar. Sajnos eleg gyengen sebez, de a pajzsal jo munkat vegez, a petek pedig rendkivul sokat segitenek.
  • acs
    Ezt az este találtam a kis Oraclemnak

http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=10186119041158833494.jpg&x=295&y=190&galeria=TitanQuest[/IMG]
  • acs
    Ezt az este találtam a kis Oraclemnak

• dudovec
    talaltam valamit lehet, hogy mar irtatok rola, utobbi par napban nem neztem olyan surun a forumot, mindenesetre erdekes:
    http://www.gamebanshee.com/news/static/EEVlZZVEpuNTwtPAjy.php
    mondjuk en leragadtam az 1.08 nal, es es itt is maradok szerintem, itt minden mukodik faszan, nincskedvem ahhoz mint diabloban, h uj karit kellett kezdeni minden egyes patch utan, ott a bnet kotelezett az uj verziora, ittmeg azvan amit akarsz.
  • Shorlex
    Ja, meg akartam kérdezni, hogy mennyire hatékony egy guard elementalisták ellen? Me hogy a titán hozzá se tud nyúlni, az egy dolog, de mondjuk egy legend telkine, vagy más tűz-jég, esetleg vitality stb májer?
  • Shorlex
    Dudi, áruld el: szerinted melyik a legjobb kari?
    Egyet mondj, nem szempontok alapján. Játszottál már sokkal, én csak kevéssel, kíváncsi vok a véleményedre.

Mellesleg mit használsz a guardodnak (fegyver)? Mármint a pajzs nyilvánvaló, weapon swap van? Ha van, akkor valamilyen íj? Csak azé kérdezem, mert az én slayem ugye használ dárdát, de weapon swap-el mindig váltogatom a bow-al, ahogy épp tetszik.

Guard mennyire támogatja az íjakat?

Egyébként azt a 200 regent hogy érted el? lila cuccok? Egyelőre el sem tudom képzelni, me nekem lvl 42nél kemény 10-12 körül van...
  • dudovec
    defendernek : passiv pajzs skillek , colossus meg a defiance kell leginkabb. persze ugy, hogy van melle refreshed a naturebol, vagy kiraktad a rechargot neki. Van egy guardianom (def+nature), kicsit uncsi vele a jatek, mert mondjatjuk h halhatatlan, es nem aze mer van 200 health regen meg ien tultap trükkök , nem, egesz egyszeruen egy vitality bajnok mint az orszag Norbija es meg Chuck Norrisnal is kemenyebb;))
  • dudovec
    Conjurernel meg minden pont intre megy, lehet kell neki 1 kis dex, mert a masteryje nem adja ki a 150 et , csak ilyen 120 korulit. Mondjuk nemtudom h mien skilleket hasznalsz, de a hydrat az etherlord+ lichking is eleg jol leepiti
  • dudovec
    Ja es a Dragon liche, a general in propose questnel van, mar epic orienten is.
    Soothnal pedig a plaguet is erdemes hasznalni.
  • dudovec
    Isenlord: a study prey-t ne szamold dps nel , ugyanis ottvan a rollover a jatekban a dps-en , hogy "based on character with no resistances.." vagy valami iesmi, magyarul study preyyel sebezhetsz annyit kb mint ami ki van irva. Amugymeg felraksz 1 progit ami minden sebzest rendesen kiir, es ugy latod h mivan. 9k-s pierce melee damage meg annyit er kb legenden , mint egy sima 4000es pierce nelkuli , de ezt Lesliek mar asszem kitesteltek parszor. A bowwal viszont szepet sebzel az teccik , kene mar az a Mantle of amun ra nekem:D , bar sztem en nem sebeznek akkorse annyit, mert nemigen fejlesztettem nimbust meg a bowskillek is eleg hurkak meg. Amugymeg a sarga bowwal menje:DD mert az nagyobb fun h magic cuccal mesz;))
  • Shorlex
    Jó persze, végig lehet vinni, de azért valljuk meg őszintén, hogy az az egészséges, ha mindkettő ki van használva...
    Szerintem nincs olyan mastery, ami annyira hihetetlenül zabálná a pontokat, hogy egy másikra - akár alapszinten az elsőhöz képest, de akkor is - ne jutna.
    Akkor meg miért ne legyen kihasználva.

Itt van pl. a most elkezdett bone charmerem. Mindkettő iszonyúan zabálja a pontokat, de hát valamelyik mellett döntök, aztán a másik kiegészítő lesz. De lesz!
  • Kazador
    Hali!
    Jelenleg 49-es a conjurer-em...és van vagy 70 elosztatlan stat pontom :)
    Mekkora erő/dex kell kb az ütősebb cuccokhoz? Mert akkor a maradékot beletolnám az intbe.

Annyit beszéltetek a Hydráról, hogy tegnap elszaladtam odáig (2. portáltól indulva :)). Vicces volt, hogy próbálta megkarcolni 20-as earth elementalt :D
    ..de pet nélkül nem mennék neki, szal le a kalappal, akik test-test ellen letolták !

Üdv.
    Kaz.
  • Grusalak
    hát igen a visszaolvasás sokban tudna segíteni...

defender amúgy szerintem olyan, hogy sok skillpontot megeszik... :-D batter, shild charge, passzív harcos skillek, colossus, battle awarness+focus... Ha tényleg túlélőt szeretnél, akkor esetleg a nature-t tedd mellé, és onnan hozd az oakot (plusz életet ad) és a refresht (késöbbiekben folytonos colossus form... nyami)
    (Ja megjegyzem, hogy természetesen sokat felsoroltam, és így mindet felejtős, hogy kitudnád maxolni, de hát ugye arra irányult a kérdés, hogy mik a jók, és nem arra, hogy mit lehet...)

Shorlex: fel nem használt pontjainak nem kell lennie, hiszen gondolj bele, hogy egy ággal is végig lehetne vinni a gémet (ami mondjuk a másik skillből kieső +healt/mana/str/dex/int miatt elég nagy hátbaszúrás...). Ezért vagyok kiváncsi arra az ötletre, miszerint ha lesz kiegészítő, akkor azok a karik kapnak bónusz képességeket, akiknek csak egy skilláguk van... Meg várom persze azt is, ha esetleg a kaszt függőket hozzák ki Igazából várok bármit, csak ne rontsák el a kiegészítőt (már ha lesz persze)
  • Shorlex
    Levy, google, illetve az előző 7032 hozzászólás talán segít. Illetve a magyar nyelvű kézikönyv, ami fent van a neten.
    2. skillnek? Jó kérdés, dudi asszem tudja a választ, én még sosem játszottam defenderrel...
    egyébként nem igazán értem, hogy ha Te most lvl 13 vagy, akkor edig nem választottál 2. skillt? És akkor most van 15 fel nem használt skillpontod?
  • TienLevy
    Ahhan, és az meg mi?:D És ha lehetne, tudnál bővebben is róla? pl hogy mit válasszak 2.skillnek, meg hogy mi elsz még a gamben. Vagy pl hogy hol lehet jó cuccokat kapni(fegyver, pajzs...)
  • pajzshordozó
    Defense ó, ja

Támadólag: Batter+Shield Charge a batter jó mert viszonylag gyorsan visszatöltődik
  • TienLevy
    Hy all! Csak annyit akarok kérdezni, hogy lesz elég idő a gameban fejlődni?:D
    Mert most vagyok 13-as, de nagyon lassan lehet fejlődni. És hogy a Defendernél miylen skillekre érdemes pakolni, meg kéne egy pár tipp.
    Előre is kössz!
  • pajzshordozó
    Odaadom ingyé nekem nem kell, csak gyere fel valamikor Hamachira, most perpillanat épp nem érek rá:(
  • Lobsterman
    Mint azt mondtam én csak offlányban játszom, tárgyat még nem kértem senkitől és nem is fogok. Az hogy felajánlom, csak egy lehetőség. mindenki magának dönti el hogy él e vele. Nehogy már meglincseljetek azért mert segíteni akarok...
  • zsirfecske
    ha mindenki ezt csinálná semmi értéke nem lenne a tárgyaknak, pedig azok adják a játék értelmét. ennyi
  • Ravasak
    A csalás az csalás marad igy is
    én nem irigykedek mert igy cuccot elfogadni sem fogadnék
    csak igy a játéknak nem lesz igazan nagy értelme
  • Lobsterman
    miért lennének mérgesek? mert nekik nem küldöm el? :D offline játszok csak, és most az hogy adott embernek nem kell lefutnia azt a 290ezer titánrunt amit letoltam, nem lesz semmivel kevesebb. azt hogy hogyan használja fel, az meg már csak rajta múlik.
  • Lobsterman
    Nekem is a soothomhoz került a callypso, de egészen más állatfaj az enyém. Gyakorlatilag petekre épül az egész és az ő segítésükre. Semmi ternion. Magától ölni sem nagyon tud.
    Így néz ki valahogy. Hecate, archmage csizma, callypso, zöld gyűrűk,+skilles sárga amu, archmage sapi, heartsong karkötők. Szóval a felszerelés még nem az igazi :) Epic egyiptomban járok, eddig nem volt vele túl nagy gondom, bár typhon nem volt így egyszerű. Majd ha lesz Outsider, akkor egyszerűbb lesz a bossokkal
  • zsirfecske
    ha neked mind1 küldjed tetudod, de akkor légyszíves legalább ne jelentsd be itt. ugyanis 95% sztem mérges lesz rá.

isenlord: 'Hesione's Golden Veil' kell még? találtam ugyanis egy másodikat...
  • Lobsterman
    ha kell sok cucc szívesen átküldöm a vaultjaimat. lehet hogy ez cheat kategória, de kit érdekel :D írsz egy e-mail címet és a tied
    van soksok jó cuccom, jópár faja lilával. mondjuk a jobbak használatban vannak, úgyhogy azokat nem kapod meg :)
  • Isenlord
    most van nekem is egy soothom,36os,calipso clover(+2allskill:D),orpheus,archmage greaves és egyéb nyalánk legend cuccok,na szal egy überkiller tábgép.rövidden ennyivel lehet jellemezni. közel maxos lich(17/15ös:D) 7es wolf,calipsoval,4es etherlord,egy kis aura,egy kis mind control,fulll ternion,dark covenant meg egy-2 nature ,spiritskill csak 1esen mert a chest ad rá még 2öt:D,és ma találtam egy zöld sityakot ami még +1et dob majd:),ja és már befigyel a 650int nála:) pedig még egy értelmes gyürü/amuja sincs(nincs meg a szint hozzá inkább igy mondom:))
    avengeremmel meg akkor dpst hoztunk ki,h nagyon. alap call of hunt,battle marker nélkül 8100 dps,call of huntal,9300,+még battle markerrel 11.5k dps:D,és ha ebbe még a study pry -70%dmg resistjét is beleszámolom... na szal dva. ijjal 4160-70 körül heggeszt alapjáraton,ettöl több már nemigen lesz,még 2-3száz dps t el tudok vele képzelni ha találok jobb cuccokat(ugyanolyat amit most hord csak job értékekkel)
    mostani öltözéke: tracker sityak,armor,conqeror bracer,athena battle greaves, pedant of the immortal rage,2 apollo's will, egy huntmaster bow(2ö van,egy sárga és egy zöld,a poén h teljesen más bónusz t adnak,az egyik attack speedet,a másik+%dmg-t mégis csak 10dps a különbség közöttük,de most a zöldet használom,mert fecske szerint jobban néz ki a zöld kötés mint a sárga:D) shield of korybantes,és peleus ashen spear. szal jól össze let rakva.
  • wesker24
    hello nekem csak a következő kék illetve zöld fegyvereim vannak

Shiverblood - lándzsa
    Soul Carver- kard
    Deathweavers Legtip - tőr
    megvalamilyen kék ij de nem tudom a nevét
    na meg az a szöges bunkó tűz sebzéssel de ennek se tudom a nevét
  • Shorlex
    Akkor ide írom:

ha má sooth, akkor spirit legyen a nagymester, nature a kispajtás. :D
    Aura: deathchill, nagyon jó, hasznos, érdemes minél jobban maxolni. Másik a spirit ward, de ez csak undead-ek ellen megy, úgyhogy ha később mást hasznosabbnak találsz, átteheted másra.
    Én a refresh-re nem tennék többet, mint 1 pont, me később jó nagy int-el úgyis gyorsan feltöltődik, meg aztán inni is lehet, ha nagyon muszáj.
    Megmondom őszintén én a farkasomat csak mutatóba tartom, különösebb hasznát nem vettem eddig, igaz, hogy abszolút nem volt kimaxolva, szóval viszonylag alapszinten van szegényke és mindig meghal, gyorsan... Lehet, hogy magasabb szinten erősebb és kimaxolva ütős, de mintha a többiek is írták volna már, hogy nem érdemes vele hosszú távon számolni. Persze most rögtön 20-an letámadnak majd... :D
    Nymph: hát, barátságos fenntartással. Akkor inkább max. lich, de ha szimpatikus a spiné, ám legyen... :D
    oak, ternion kimaxolva persze alap.
    Én a life draint is szívesen használom, de már most tudom, hogy olyan mint a farkas: később átteszem majd más, hasznosabbra, de normalon, epicen hasznos tud lenni; nem kell annyi ptiont inni.
  • Shorlex
    Nekem van barrage íjam, kb három darab.
    Ingyen a Tied, ha adsz ötletet, hogyan...
  • pajzshordozó
    A pénz nem érdekel, de a tárgyak annál jobban na!

Nekem kék íj kéne, a gyengébbik multis karimnak
  • wesker24
    igen érdekelne de nem igazán tudom mit adjak érte neked cserébe mert nekem még csak zöld és kék cuccaim vannak !! meg van kb jelenleg 3.000.000 aranyam.
  • pajzshordozó
    Nekem van Obsidian Greaves ha érdekel:)
  • zsirfecske
    gamebanshee-n el lehet hinni mindent, ott nincsenek kamu cuccok felsorolva.
    persze a stat-ok random mennek...
  • Shorlex
    Igen, nagyon messze vagy... Megjegyzem, hogy a többi fokozat ugyanezen a pályán megy végig (tökéletesen azonos minden néhány unique monstat leszámítva).
    Még egyiptomból is hátra van a fele és akkor ott van a szerintem leghosszabb orient.
    A cuccokat véletlenszerűen dobálja és a géped (random) rejti a titkát, úgyhogy arra ne is blazírozz, hogy megveheted vagy ilyesmi... Ha mázlid van, dob szett cuccot, ha nem, akkor mást öltöztess rá...
    Illetve van rá mód, hogy csereberélj cuccokat; hát akkor az illetékest kell megfűznöd valahogy.

hogy mennyire jók egyes cuccok: www.gamebanshee.com, megkeresed a TQ-t és ott az equipmentet, ott aztán látsz sok érdekest. Ne higgyél mindent el, amit ott látsz, de iránymutatásnak mindenféleképpen megfelel... :D
  • wesker24
    azt szeretném kérdezni hogy én még csak normalon viszem de az egyik fő bossnál az egyik láda (Majestic Chest) kidobott egy Obsidian Helmet-et ?? Azt láttam hogy sokat ér de ez mennyire jó ?? Egyáltalán meg van már valakinek a komplett Obsidian felszerelés ??? És ha jó hol lehet megtalálni a többi Obsidian cuccot ?? jelenleg 24-es szinten vagyok és a Fayum Oasisnál vagyok.

Messze vagyok még a játék végétől ?? mármint Normal szinten.

• Shorlex
    Ahhoz képest, hogy fogalmilag kizárt, hogy ne találkoztam volna vele, eléggé elfelejtettem a Talost...
    Most utólag jut eszembe hogy én hülye már összefutottam vele.
    Viszont a halvány emlékeim arra engednek következtetni, hogy nem volt egy haláli élmény. Már nem emlékszem, hogy zúzhattam le, de hát nem úgy mint az én drága kis mantimat. Na arra viszont emlékszem, minden mp-re... :D
  • Kazador
    Jól látom, hogy +skilles tárgyakkal és mastery shrine-nal se mehet skill lvl20 fölé? vagy pedig úgy működik a game, hogy egy kimaxolt skillt max 5 ponttal lehet csak növelni?

Kaz.
  • EvilRicky
    Helló!
    Valaki nem tudja,hogy az Xfire progival lehet -e neten keresztül gémelni a TQ -val? Vagy valamilyen címen lehet vele?
    Előre kösz!
  • hx2
    Szevasztok!
    Elmondom en hogyan csinaltam ki a Hydrat.Kicsit maceras de nalam muxik.
    Legyalultam mindenkit egeszen a varosig a varost vedo harcosok ugye nem halnak ki.Tehat vissza a mocsar Hydra csalogatas a varosig. Itt a katonak megtamadjak es ezt addig kell csinalni amig meg nem allapodik es csak a katonakkal nem foglalkozik. Ekkor odamentem (mogotte)es adj neki.Nem mondom igy is eltartott egy darabig de megdoglott.Most a Talost kellene hasonlo modszerrel elvernem mert itt megint nem latok mas megoldast.