• dudovec
    Shorlex: ha egy szoval akarok valaszolni az elso kerdesre, akkor aztmondom, hogy a Soothsayer. Ez kb az elejetol kezdve igy van.. azert mert relative sok elete van tavolharcos karakterkent is, jo resistjei vannak , sok petje van, amik jo petek, talan a legjobb tamado skilel(ternionnal) harcol, es a Plagueval a szornyeket lassitja, benitja, sebzi , nembeszelve az aurairol meg a Vision of deathrol ami a szornyek csoportjat harckeptelenne teszi egy kis idore, ami boven eleg h kifingasd oket ternionnal + 4-5 pettel. Es meg ottvan a Dark covenant is. Ebben eleg sok a spirit cucc, ezert inkabb mondom azt h a spirit a legjobb mastery a jatekban, ami raadasul illik korulbelul mindenhez.. A nature pedig a legjobb kiegeszito mastery , igy nem kerdeses h a sooth a legjobb. Raadasul azert is , mert 1 ilyen tipusu karaktereknek nemkell cucc. Elso karinak tokeletes ha tudja az ember, hogy hogyan kell epiteni.

Ez volt az amit mar vegulis eleg regota gondolok, par hete elkezdem a karijaimnak kirakni a 100% recheargot, igy minden skilljuk instant, nincs timer(cooldown) igy persze rengeteget estek a szememben a ternionerek, es rengeteg uj otlet jott, a folyamatosan warcryozó + chainlightningos csatamagustol, a szintiszta storm kariig minden.. Eleg sokat kiprobaltam, ilyen tipusu karikbol talan a Warlock(rouge-spirit) a legerosebb, ami kozelharcos kari ez mar onmagaban cafolja azt, hogy a kozelharcosok nem erosek a jatekban. A natue+rouge vagy a defense+rogue lehet meg eros igy, de a defensesnek nem eleg a mana, a natures meg nem irt sztem eleg gyorsan 1 spiriteshez kepest. Kozelharcosbol meg a Ranger johet kepbe egy folyamatos takedownal, de ez inkabb bossoknal lehet jo. Ijaszokbol talan a Sage (storm+hunt) lehet jo, de mivel meg nincs meg midnenem hozza nemtudok pontos velemenyt irni rola. Magusokat nem testeltem ki, de talan a thunderclap+encruption elementalist , vagy valami hasonlo lehet a nyero.
    Ebben a par sorban a 100% rechargos karikra gondoltam, ezek nagyresze gyenge, ha nem rendelkezik az instant skillekkel , ahhoz pedig kb fix cucc kell, mondhatni a legjobb cumo, amin nemigen valtozathatsz semmit , sok ellenalasod elegge 0 an van stb(mar amelyik karinal) , dehat valamit valamier. Es meg igyis epphogy felveszik, ha egyaltalan felveszik.. a versenyt egy fullos ternionerrel.
    Mindenesetre nagyobb jatekelmenyt ad.

Ami a Guardianom illeti, ahogy irtak paran refreshel tolti a skilljeit. Egy hatalmas buzogannyal megy, ij szoba sem johet.. Barmekkora tomegbe beallhatok vele vegulis , van 90% blokk kb, 8500 elet, es a resistek a rally skill(a defiance a passivja ami adja) segitsegevel kb maxon vannak. 3 farkas es egy nymph segiti ki munkamat, akiken 4-5 aura is van egyszerre akar. Sajnos eleg gyengen sebez, de a pajzsal jo munkat vegez, a petek pedig rendkivul sokat segitenek.