• Shorlex
    Akkor ide írom:

ha má sooth, akkor spirit legyen a nagymester, nature a kispajtás. :D
    Aura: deathchill, nagyon jó, hasznos, érdemes minél jobban maxolni. Másik a spirit ward, de ez csak undead-ek ellen megy, úgyhogy ha később mást hasznosabbnak találsz, átteheted másra.
    Én a refresh-re nem tennék többet, mint 1 pont, me később jó nagy int-el úgyis gyorsan feltöltődik, meg aztán inni is lehet, ha nagyon muszáj.
    Megmondom őszintén én a farkasomat csak mutatóba tartom, különösebb hasznát nem vettem eddig, igaz, hogy abszolút nem volt kimaxolva, szóval viszonylag alapszinten van szegényke és mindig meghal, gyorsan... Lehet, hogy magasabb szinten erősebb és kimaxolva ütős, de mintha a többiek is írták volna már, hogy nem érdemes vele hosszú távon számolni. Persze most rögtön 20-an letámadnak majd... :D
    Nymph: hát, barátságos fenntartással. Akkor inkább max. lich, de ha szimpatikus a spiné, ám legyen... :D
    oak, ternion kimaxolva persze alap.
    Én a life draint is szívesen használom, de már most tudom, hogy olyan mint a farkas: később átteszem majd más, hasznosabbra, de normalon, epicen hasznos tud lenni; nem kell annyi ptiont inni.