• Grusalak
    hát igen a visszaolvasás sokban tudna segíteni...

defender amúgy szerintem olyan, hogy sok skillpontot megeszik... :-D batter, shild charge, passzív harcos skillek, colossus, battle awarness+focus... Ha tényleg túlélőt szeretnél, akkor esetleg a nature-t tedd mellé, és onnan hozd az oakot (plusz életet ad) és a refresht (késöbbiekben folytonos colossus form... nyami)
    (Ja megjegyzem, hogy természetesen sokat felsoroltam, és így mindet felejtős, hogy kitudnád maxolni, de hát ugye arra irányult a kérdés, hogy mik a jók, és nem arra, hogy mit lehet...)

Shorlex: fel nem használt pontjainak nem kell lennie, hiszen gondolj bele, hogy egy ággal is végig lehetne vinni a gémet (ami mondjuk a másik skillből kieső +healt/mana/str/dex/int miatt elég nagy hátbaszúrás...). Ezért vagyok kiváncsi arra az ötletre, miszerint ha lesz kiegészítő, akkor azok a karik kapnak bónusz képességeket, akiknek csak egy skilláguk van... Meg várom persze azt is, ha esetleg a kaszt függőket hozzák ki Igazából várok bármit, csak ne rontsák el a kiegészítőt (már ha lesz persze)