23078
  • Shorlex
    A rally nekem health potion helyett kell. Gondolj bele: a spellbindernél van mindkét olyan skill, ami a kétfajta potiont helyettesíti. másnál ilyen nincs.
    Ott van a covenant nrg helyett és mondhatom elég ütősen regenerál, colossusozok, batter instant ütök, rally-zok és így is elég. A rally meg heath potion helyett van, de jobb annál - egyrészről nem fokozatosan adagol, hanem egyszerre, másrészről hiába a 100%recharge, a potion-nél ez nem érvényes, viszont rallyból másodpercenként kettőt elnyomhatok... azaz mpként 3000 health regen, ha akarom... :D
    Majd ha lesz skillpont, akkor jöhet a defiance, de egyelőre az most annyira nem fontos, bár durva jó lenne, ha lenne. sajna emellett nem fog jutni passzív pajzs skillekre, de én is erősen gondolkodom a lich leépítésében. nem segít az nekem szart sem, sőt hátráltat. de basszus, csak egy pet, úgyhogy valszeg mégis megtartom... második (csontik elleni) spirit aurára sem jut sajna, de nem is baj, nem szívja az nrg-t. azért a covenant is véges... :D
  • ROMOTO
    Tapasztalatom szerint a Liche, és most tök mindeggy milyen verziós a gamé egy olyasmi ami elvonja az enemyk figyelmét a kariról azáltal hogy belepiszkál az ellenbe aztán meg ott xaraxik velük amig a kari el nem únja és szétcsapja a fürtökben lógó fafejeket - ez a jobbik eset, a másik esetben és ez a gyakoribb inkább egy fajta csali ami a környék összes barmát összeszedi és aztán odatereli a kedves gazdi felé egy kupacban aki ezt, ha nem elég tapasztalt alig győzi futással honorálni, szóval egy rakás lebegő sza...khm...csontkupac, mindezt úgy mondom ,hogy többek közt van egy 63 szintű Spellbreakerem
  • ROMOTO
    a három passzív kevesebb pontért sokkal több effekthez juttat mint a Liche King a maga béna-kekec boxzsák fazonjával... :)
  • ROMOTO
    A defense skillfán a jobb felső három passzív maxolása is okozhat kellemes meglepetést
  • NeoMaN
    ok
  • ROMOTO
    A rally ban a defiance passivja maxolva a többi alig-alig izlés szerint effektív
  • NeoMaN
    Köszi, ígylesz, egyenlőre még kitartok.
    :)

• ROMOTO
    A rally a legfontosabb védő aura a defens karinál, nélküle talán értelmét is vesztené defens megnevezés ennél a kasztnál. 100% rec nélkül is kivállóan hozza azt az aktív időtartamot ami alatt egy nagyobb banda, vagy egy agilisabb hero legyűrése igényel, ha meg a Quick Recovery (ezen is meglepődnél milyen jól használható) ra sem sajnálsz pár pontot úgy állandóan aktív lehet valamelyik, így az Archemage's clasp helyett fel tudsz venni egy pofásabb Conqueror's Bracers-t... további kellemes meglepetéseket :)
  • Mephike
    Shorlex megosztok veled egy titkot. A rally egy nagyon jó skill:) Bár nálam az adrenalin jobban bejön... Jobban mondva barátnőm karijánál.
  • Shorlex
    hydra is 10mp... vazze, tényleg igaza lesz zolikának, nincs gameélmény... :D
    Na többet nem floodolok, ígérem.
  • Shorlex
    Emberek, miért nem mondta nekem senki, hogy ez a rally ilyen jó?? :D
    Apám, végig abban a hitben éltem én hülye, hogy a health restored az nem az, hogy annyit visszaad, hanem hogy annyit valahogy tartalékol, vagy valami ilyesmi...
    Na viszont innentől kezdve nekem nincs szükségem egyetlenegy health vagy nrg potionre sem, gyakorlatilag soha többet.
    Kész, ez a kari nálam a világbajnok. :DDDDD
    Na megyek hydrára, kipróbálom. :D
  • ROMOTO
    Shorlex hozzászólását kiegészítve a hunter mellé még második kasztnak tuti befutó a nature. A távolról írtás veszélytelenebb módját kínálja a nature bivaly healt spelljeivel, mert mi van , ha mégis a kelleténél közelebb jönnek azok a kíváncsi enemyk? másrészt a farkas petek nem távolsági-passzív zúzók , hanem közelharci -aktívak, tehát nem rántják magukra és ezzel a hunterra (ritkán :) a csordákat, ergo nyugodtan lehet célbalőni meg néha közben istápolni a falkát. Multiban még a petek is elhanyagolhatóak, mert helyettük a közelharcosok lesznek azzá:)...amúgy szinte elcseszhetetlen a hunter amennyiben íjjászkodik és az alább említett cuccok birtokosa...
  • Shorlex
    Apám, mindig a szívmből beszél ez a gyerek. :D
    Tényleg a valley of the kings nagyon jó hely. Én egyébként egyértelműen a második megoldást javaslom, azon belül is a skorpiókirályt, persze attól függően hogy milyen a karid. Ha könnyen legyakod, akkor az a legjobb hely, ott van szerintem a legtöbb láda, majesticből van kettő is, és ott nincsen millió nmy mint a changani palotában, hanem csak az az egy. Ha elég gyors vagy nem is lesz több. :D (nem idéz kisskorpiókat)
    És fayumtól nagyon közel van. alig kell oda eljutni nmy-ken keresztül, csak néhány homoklakó, egy-két skorpió és ott vagy.
    a valley szerintem rengeteg cuccot tartogat, csak talán nem ennyire egy helyen, mint a skorpiókirály lakosztálya, viszont ott exp is több gyűjthető.
  • ROMOTO
    Meg azokat a bossokat is érdemes azért zaklatni akiknél általában két matyóláda van - a nagyobb esély miatt, pl. a skorpió bosst fayum felett vagy a changani palotás bosst
  • ROMOTO
    Ha cuccokra vágysz és meg akarod kímélni amagad a főbossoktól akik környezetében nagy az extra dropp, akkor a királyok völgyét ajánlom,
    az összes pinyó kifosztása egész jövedelmező,
    tök sok sír, láda, enemy - egy kis völgyben összezsúfolva = szint függően sok színes cucc, lóvé, tapasztalat... (mellesleg úgy vettem észre a mezei enemyk közül csontik droppolnak a legbuzgóbban amiből tök sok van ugyanitt)
  • Shorlex
    ja és második kasztnak válassz valami mágust, de olyat hogy ne használj tőle skillt jobb gombon, mert az a study-é lesz. epicen még nem is annyira kell, de legenden nem megy nélküle...
    Én ajánlanék egy bone charmert a két pet miatt meg az aurák miatt. lich messziről lövöldöz, de mivel te is, ez nem lehet gond (én legszívesebben néha széttépném, amikor közelharcosnál odavonzza az összes ellenséget), outsiderrel pedig verhetetlen vagy. igaz nem leszel 100%rec, de nem is kell, elég ha a bossokra tartogatod, a livh úgyis mindig ott van.
    azért kell a mágus kaszt szerintem mert kell az nrg, és ha harcost választasz mellé, akkor nem lesz, viszont asszem hunter aura reserved-et igényel, úgyhogy alig használhatsz nrg-t és az baj néha. vagy nemhogy minden utcasarkon, hanem minden lépés után iszol...
  • Shorlex
    Figyelj, az elején így van ez. sajnos amíg el nem érsz egy szintet, addig a hunter nem éppen a legerősebb, de aztán úgy növi ki magát, hogy csak pislogsz. türelem kell hozzá. Hogy ismét a binderrel példálózzak, nekem normal egy kínszenvedés volt, de valahol élvezetes azért nem hagytam abba. Typhon csata 20-30 perc, egyszer kinyírt, 56-58 potiont ittam meg alatta (2. menet alatt :D) epicen felvettem a jó cuccokat elértem 42-es szintet, és azóta (legenden is) akármelyik szörnyi, boss monszta beleértve a titánt maximum 10-15 másodpercig él, a nagytöbbség max 5 mp. :D

Érd el a szintet hozzá, vegyél fel egy tracker szettet, 2 apollo gyűrű magas piercing damage-el, immortal amu a jobbik fajtából, és én inkább egy relicezett zöld íjat ajánlok. ehhez jön a max study és azt bárkire rápakolod, egy-két lövés kimaxolt volleystul, marksmanshipestül. mielőtt a defender lett a nagy szerelmem, a hunter volt az, elhiheted hogy nyomtam egy-két hunter ágú karit... :D
  • Shorlex
    Ugyanaz, mint Mephinél. Bosstól nem esik lószar sem, a kis ócska ládákból, meg tökömjankó nmy-ktők meg néha igen. Úgyhogy ha megnézed az 120 leírását, ahol azt írtják, hogy redukálják a pályán szerzett cuccok valószínűségét és növellik a monsztáékat, akkor ez nagyon nem sikerült... Bosstól jó ha 2-3 darab esett, a "pályát" meg meg sem tudom számolni...
    Úgyhogy egy esélyed van: játssz, játssz, nagyon sokat és ha van egy nagyon szimpi kari, akkor az legyen életed 4-5. karija, ne előbb. :D
  • Mephike
    Purblind, nekem a jobb cuccok a sima kis ellenségektől esik ki. A főmonszták ládái egytől egyik értéktelen vackokad adtak. Bezzeg a sokadik kis ládából a legjobb cuccpk hullanak. Szóval szerintem teljesen véletlenszerű. Pl a asssasinom legendaryn tegnap se kapott semmit. Elötte nap a 8. szintű oracle-em kinyitott egymás mellett kettő kicsi ládát, és két darab kék cucc pottyant ki.
    Szóval szerintem teljesen véletlenszerű a dolog.
  • purblind
    Ja, 1.20 alatt nyomom.
  • purblind
    Na basszus a franc tudja hányadik karival értem el legend-ig de eddig mind kifujt már legend elején. Honnan a francbol szedjek jobb cuccokat? Nem külsö progi segítségére gondolok,hanem hogy ,hol irtsak. Diabloba 1 értelmü volt de itt nem jöttem rá fél év alatt se :) Ha valaki tud sugjon már. Elöre is köszi.
  • dudovec
    kb olyan mintha azon vitatkoznatok , hogy ki milyen zenet szeret/szeressen, es mindezt egyetemes szinten grat:DD
  • dudovec
    hat ti nagyon keszen vagytok mar bocs:DDD
  • ROMOTO
    Ja és hát az apollo gyűrűk meg az immortal amu és a tracker nagy része sajnos ez esetben kötelező, az íj lehet egy relicezett zöld is az izmosabb fajtából
  • ROMOTO
    Van úgy hogy a neten egy 5-6 fős csapatban egy-egy ilyesmi hunter is nyomul, hát a többi csak a levegőt paskolja álltalában mire az ellenhez ér...:)
  • ROMOTO
    A hunter tracker settel , apollókkal meg egy artemis szintű íjjal az egyik legeredményesebben és gyorsabban írtó kari az összes közt, úgy-hogy ne add fel
  • zolika22222
    Percekig? Ez már LOOOOL!!!
  • NeoMaN
    Háát, hunterral iszonyat lassú a game, teljesen kiábrándító...
    :((((

Főmonsztákat percekig kell lődözni, nagyon lassú a haladás.
    Iceshardos stormcallerral bárki megvolt 5 másodperc alatt.
  • zolika22222
    Lehet, nem vetted észre, pedig direkt nagybetűvel írtam: "(SZTEM!!!)". Érted... ennyit, hogy tiszteletben tartom-e, hogy hogy játsszol.
    Azt mondom, ami sztem objektíve jó? Öööö... ezt nem vágom, ami sztem jó vagy sem, az szubjektív lehet maximum. Na, mindegy.
    "...a 65-ös kari olyan dolog, hogy nekem már ebben a játékban nincs újdonság, én pontosan tudom hogy milyen lesz a kari, mit fog tudni." - Hmm, végülis ez is egyfajta "élvezet", mármint, hogy nem élvezed, és nincs újdonság. Ez kb. olyan, mint ha leülsz filmet nézni, aztán azonnal megnézed, ki a gyilkos. Mondom, semmi gond vele, de számomra(!!!) ez igen nagy baromság. Egy biztos, Te már rég elfelejted majd ezt a frankó game-et, én meg még mindig tolni fogom. Persze ez így jó.
  • minimize
    köszi.
  • Shorlex
    ha kezdő vagy, akkor 108, ha nem, akkor 120, ha kezdő vagy de becsületes vérig, akkor is 120. Illetve ha nem akarsz a kiegészítő előtt megszokni valamit, amiről úgyis váltanod kell, akkor 120.
    Úgyhogy összeségében 120. :D

A gamecopyworld-ön ami van 120-as patch, az nagyon jó, stabil. Nekem egyetlenegyszer sem fagyott le.
  • minimize
    melyik patch javasolt, és melyik töréssel?
    köszönöm.(faq-ot nem látok, sry)
  • Shorlex
    Figyelj, én azzal kezdtem, hogy tiszteletben tartom a véleményed, ezzel szemben te folyamatosan azt mondod, ami szerinted objektíve jó. nekem nem az, hidd el, nekem más tetszik. a 65-ös kari olyan dolog, hogy nekem már ebben a játékban nincs újdonság, én pontosan tudom hogy milyen lesz a kari, mit fog tudni, egyedül azt nem tudom mennyire életképes. szóval nekem izgulni azon, hogy majd milyen lesz nincs miért mert tudom. azért próbálom ki, hogy ne legenden derüljön ki, hogy minden utcasarkon behal az én játékstílusom mellett. és az biza minimum 30-40 óra játék.

azt pedig, hogy uninstallni kell: nos nem kell, csak már nem kezdek bele olyanba, amilyenbe belekezdtem tizenXszer: szar a kari legenden nekem. van három olyan, ami fekszik, a többi nem, ennyi. és nem 20-30 óra után mondom ezt hanem még egyszer mondom: isten tudja hány100 óra után. nekem ez bizony sok. hogy a rohanó világ miatt vagy más miatt az mindegy, én így érzem és kész.

és még egyszer mondom: minden karival lehet játszani, mindegyikkel végig lehet tolni a gamát, de amelyik mellett elalszom, olyan szar, azzal ugye nem élvezet. nekem ezt testesíti meg a 380-as DPS. tökölődés, hosszadalmas unalom (nem objektíve, hanem az enyémhez képest), amiből nem kérek. nálam ez a nyerő; én sem rohanok át mindenen, mert már legenden nem tudok átrohanni, de hogy nem is töltök felesleges órákat a gép előtt az is biztos.
  • zolika22222
    Ne haragudj, de ez egy baromság. Ha Te annyit játszottál volna anno Diablóval, mint én (évek), akkor nem írnál ilyet, hogy újdonság varázsa. "Egy idő után egy kicsit lejjebb adsz ebből..." - Hmm... ha eljön ez az idő, akkor az uninstall gombra fogok kattintani, és kész. Nekem semmikor sem élvezet gyorsan előre menni, az meg, hogy direkt előre csinálok egy 65-ös álkarit, hát,... pont az a lényeg, hogy ne lőjem le a poént, hogy tudjak izgulni, hogy milyen lesz majd, ha elérem. Ha előre látnám, már uninstall lenne azonnal. Megértem, hogy nincs időd, de számomra egy PC játék akkor ér vmit, ha évek múlva is tudok vele játszani. Nemhogy 20-30 óra sok...bahhh... De hát ebben a rohanó világban végülis ez van. Én akkor is ellenzem. Ha megunom, majd letörlöm, ennyi, kész. De akkor a játék sem ér többet.
    Nekem ez az első karim, 3x haltam be, és mindjárt végzek epicen, 380-as DPS-sel. A másik meg, hogy minden karival végig lehet nyomni a játékot, csak érteni kell hozzá. Persze van aki villámokat akar szórni van, aki nyilakat, van, aki baltákkal csapkodik, stb... de nálam totál nem az a cél, hogy minden karival "lerohanjam" a maga 3-4 nap játékidőt. Anno Diablóban is pl. sosem voltam mágus, eccerűen utálom, mégis éveket tudtam jáccani íjászommal, 94-es szintig (0 csalással).

"tuti otthagynám ezt is a fenébe ha nem lenne 100%rec." - Nekem nincs, mégis haladok. Na? :) És simán, nem nyögvenyelősen és nem kell órákat rostokolni, ez megint marhaság. A bossoknál kell csak figyelni.
    De ok, ha nálad nincs már játékélmény, rendben, de én kizárólag csak akkor játszom PC-s játékkal, ha leköt. Ha nem, delete, és irány sörözni vagy autózni, stb...
  • Shorlex
    épp kedvenc bugommal játszom... outsider velem maradt. :D
  • Shorlex
    Zolika, 100%ig megértem a felbúzdulásod, és tiszteletben tartom a véleményed, de hidd el, amikor már a 13-ik karin vagy túl, akor nagyon jól esik biza ha át tudsz rohanni egy-egy részen és iszonyú fasza nem háromnegyed óráig küzdeni a titánnal, mint nekem a binderrel normalon. értem én a game élményt és én is híve vagyok, de sajna egy idő után egy kicsit lejjebb adsz ebből és már mennél előre.

ezért is volt, hogy egy idő után azt a taktikát űztem (illetve ez az első ilyen kari), hogy defilerrel csináltam egy ál65-ös karit, hogy kipróbálhassam. mert tudod, a binder nekem csak a 3. kari, ami átjutott legendre, a többi 90% ott rostokol valahol epicen, ált. orienten. és bizony sok olyan kari van, ami nekem, shorlexnek nem fekszik (mert persze ugyanaz a kari másnak egy isten) de ez csak legenden derül ki. és apám, ahogy mondtam nekem már nincs időm és türelmem 20-30 órákat játszani, hogy kiderüljön, hogy fekszik-e az a kari, ahogyan én elképzelem. ezért csítelek egyet (illetve nem is az, csak egy próba, mint egy minta szerinti vételnél), kipróbálom legenden mindenhol egy kicsit, és ha tetszik, hajrá. eddig a binder volt az egyetlen, ami istenigazából elnyerte a tetszésem. ez vagyok én. és ha ez lenne életem első karija, tuti otthagynám ezt is a fenébe ha nem lenne 100%rec.

Ha már itt tartunk, igaz hogy van élet a 100% recen túl, de nem összeméhető nekem (nektek lehet hogy persze más az igény és a tapasztalat) a játékélmény úgy, hogy nem kell órák hosszat rostokolni mindehol, hanem full colossusban covenanttal végignyomom a pályákat. és higgyétek el, legenden elég rozoga a binder, messze nem olyan mint epicen volt. nekem most kezdődik az, ami neked normal volt. Téged még hajt az újdonság varázsa és élménye, engem már nem. én az eddigi Xszáz óra játékának legjobb kariját akarom csak megcsinálni és kész.
  • zolika22222
    Hát, igen, épp erre céloztam valahol. Ti azon "versenyeztek", hány perc 1-1 act, vazze, nem az lenne a lényeg, hogy egy játék minél tovább lekössön?! Bár végülis mindenki úgy játszik, ahogy akar. Én nem cipelem át vaulttal egyik kariról a másikra a cuccot, alapból 1.20-szal kezdtem, és amit találok, azt használom, nem dupe-olok (sztem(!) csalás). Lehet, hogy hosszab, és küzdelmesebb a game, de sztem épp ez a cél. Így, amikor dob egy zöldet vagy kéket, már izgulok, hátha most... meg minden lépést meggondolok 1-1 boss előtt, sztem ez az igazi élvezet, nem végigrohanni x ezer dps-ssel, aztán nézni, mit dob. Amúgy is uncsi a nem random pályák miatt, legalább ez legyen élvezetes.
    Mondom, semmi gond, de a fentiek nálam (SZTEM!!!) a csalás kategória.
  • ROMOTO
    Ha az a cél, hogy mindenáron 100% ujratöltős harcos karid legyen szinte kötelező a kevert harcos-mágus kombináció 1.20 alatt (a rápakolható rec. es cuccok követelményei miatt amit a spellbindered is jól példáz)...valszeg ezért preferálod, de hidd ell van élet a 100% recharge-n túl is, nekem kicsit művi turbónak tűnik kierőszakolni az állandóan üthető combókat meg akár a colossal formban való rohangászást, ami szerintem egy kicsit a vizuálét is agyonnyomja, de ez csak egy magánvélemény
  • ROMOTO
    ja bakker megelőztél : )
  • ROMOTO
    Az az odusseus -30% all requirement reductionja a ludas revidiálva a téma ezek szerint mégis 1.20 :)