zolika22222#8573
Ne haragudj, de ez egy baromság. Ha Te annyit játszottál volna anno Diablóval, mint én (évek), akkor nem írnál ilyet, hogy újdonság varázsa. "Egy idő után egy kicsit lejjebb adsz ebből..." - Hmm... ha eljön ez az idő, akkor az uninstall gombra fogok kattintani, és kész. Nekem semmikor sem élvezet gyorsan előre menni, az meg, hogy direkt előre csinálok egy 65-ös álkarit, hát,... pont az a lényeg, hogy ne lőjem le a poént, hogy tudjak izgulni, hogy milyen lesz majd, ha elérem. Ha előre látnám, már uninstall lenne azonnal. Megértem, hogy nincs időd, de számomra egy PC játék akkor ér vmit, ha évek múlva is tudok vele játszani. Nemhogy 20-30 óra sok...bahhh... De hát ebben a rohanó világban végülis ez van. Én akkor is ellenzem. Ha megunom, majd letörlöm, ennyi, kész. De akkor a játék sem ér többet.
Nekem ez az első karim, 3x haltam be, és mindjárt végzek epicen, 380-as DPS-sel. A másik meg, hogy minden karival végig lehet nyomni a játékot, csak érteni kell hozzá. Persze van aki villámokat akar szórni van, aki nyilakat, van, aki baltákkal csapkodik, stb... de nálam totál nem az a cél, hogy minden karival "lerohanjam" a maga 3-4 nap játékidőt. Anno Diablóban is pl. sosem voltam mágus, eccerűen utálom, mégis éveket tudtam jáccani íjászommal, 94-es szintig (0 csalással).
"tuti otthagynám ezt is a fenébe ha nem lenne 100%rec." - Nekem nincs, mégis haladok. Na? :) És simán, nem nyögvenyelősen és nem kell órákat rostokolni, ez megint marhaság. A bossoknál kell csak figyelni.
De ok, ha nálad nincs már játékélmény, rendben, de én kizárólag csak akkor játszom PC-s játékkal, ha leköt. Ha nem, delete, és irány sörözni vagy autózni, stb...