• Shorlex
    Zolika, 100%ig megértem a felbúzdulásod, és tiszteletben tartom a véleményed, de hidd el, amikor már a 13-ik karin vagy túl, akor nagyon jól esik biza ha át tudsz rohanni egy-egy részen és iszonyú fasza nem háromnegyed óráig küzdeni a titánnal, mint nekem a binderrel normalon. értem én a game élményt és én is híve vagyok, de sajna egy idő után egy kicsit lejjebb adsz ebből és már mennél előre.

ezért is volt, hogy egy idő után azt a taktikát űztem (illetve ez az első ilyen kari), hogy defilerrel csináltam egy ál65-ös karit, hogy kipróbálhassam. mert tudod, a binder nekem csak a 3. kari, ami átjutott legendre, a többi 90% ott rostokol valahol epicen, ált. orienten. és bizony sok olyan kari van, ami nekem, shorlexnek nem fekszik (mert persze ugyanaz a kari másnak egy isten) de ez csak legenden derül ki. és apám, ahogy mondtam nekem már nincs időm és türelmem 20-30 órákat játszani, hogy kiderüljön, hogy fekszik-e az a kari, ahogyan én elképzelem. ezért csítelek egyet (illetve nem is az, csak egy próba, mint egy minta szerinti vételnél), kipróbálom legenden mindenhol egy kicsit, és ha tetszik, hajrá. eddig a binder volt az egyetlen, ami istenigazából elnyerte a tetszésem. ez vagyok én. és ha ez lenne életem első karija, tuti otthagynám ezt is a fenébe ha nem lenne 100%rec.

Ha már itt tartunk, igaz hogy van élet a 100% recen túl, de nem összeméhető nekem (nektek lehet hogy persze más az igény és a tapasztalat) a játékélmény úgy, hogy nem kell órák hosszat rostokolni mindehol, hanem full colossusban covenanttal végignyomom a pályákat. és higgyétek el, legenden elég rozoga a binder, messze nem olyan mint epicen volt. nekem most kezdődik az, ami neked normal volt. Téged még hajt az újdonság varázsa és élménye, engem már nem. én az eddigi Xszáz óra játékának legjobb kariját akarom csak megcsinálni és kész.