Shorlex#8574
Figyelj, én azzal kezdtem, hogy tiszteletben tartom a véleményed, ezzel szemben te folyamatosan azt mondod, ami szerinted objektíve jó. nekem nem az, hidd el, nekem más tetszik. a 65-ös kari olyan dolog, hogy nekem már ebben a játékban nincs újdonság, én pontosan tudom hogy milyen lesz a kari, mit fog tudni, egyedül azt nem tudom mennyire életképes. szóval nekem izgulni azon, hogy majd milyen lesz nincs miért mert tudom. azért próbálom ki, hogy ne legenden derüljön ki, hogy minden utcasarkon behal az én játékstílusom mellett. és az biza minimum 30-40 óra játék.
azt pedig, hogy uninstallni kell: nos nem kell, csak már nem kezdek bele olyanba, amilyenbe belekezdtem tizenXszer: szar a kari legenden nekem. van három olyan, ami fekszik, a többi nem, ennyi. és nem 20-30 óra után mondom ezt hanem még egyszer mondom: isten tudja hány100 óra után. nekem ez bizony sok. hogy a rohanó világ miatt vagy más miatt az mindegy, én így érzem és kész.
és még egyszer mondom: minden karival lehet játszani, mindegyikkel végig lehet tolni a gamát, de amelyik mellett elalszom, olyan szar, azzal ugye nem élvezet. nekem ezt testesíti meg a 380-as DPS. tökölődés, hosszadalmas unalom (nem objektíve, hanem az enyémhez képest), amiből nem kérek. nálam ez a nyerő; én sem rohanok át mindenen, mert már legenden nem tudok átrohanni, de hogy nem is töltök felesleges órákat a gép előtt az is biztos.