Shorlex#8606
A rally nekem health potion helyett kell. Gondolj bele: a spellbindernél van mindkét olyan skill, ami a kétfajta potiont helyettesíti. másnál ilyen nincs.
Ott van a covenant nrg helyett és mondhatom elég ütősen regenerál, colossusozok, batter instant ütök, rally-zok és így is elég. A rally meg heath potion helyett van, de jobb annál - egyrészről nem fokozatosan adagol, hanem egyszerre, másrészről hiába a 100%recharge, a potion-nél ez nem érvényes, viszont rallyból másodpercenként kettőt elnyomhatok... azaz mpként 3000 health regen, ha akarom... :D
Majd ha lesz skillpont, akkor jöhet a defiance, de egyelőre az most annyira nem fontos, bár durva jó lenne, ha lenne. sajna emellett nem fog jutni passzív pajzs skillekre, de én is erősen gondolkodom a lich leépítésében. nem segít az nekem szart sem, sőt hátráltat. de basszus, csak egy pet, úgyhogy valszeg mégis megtartom... második (csontik elleni) spirit aurára sem jut sajna, de nem is baj, nem szívja az nrg-t. azért a covenant is véges... :D