23078
-
Én az omnibuszra szavazok! maxoljuk ki közösen! és akkor lessz nimbuszunk ölég ... :) -
virs lee #9445 Odaadnám neked, nagyobb szükséged van rá.
-
1 kérdés: ien szarságokon mér akadtok fönn, minthogy hat-e a strom nimbbusz vagy nem? Inkább élvezzétek a gémet, nem kell feltétlenül kimaxolni... -
dudovec #9443 virlee pajtas elkene neked 1 uj szemuveg:D -
virs lee #9442 Pontosítsunk: kiír valamit. Hogy mit, azt max tippelni lehet. A készítők lehet hogy a valódi sebzést szerették volna kiiratni, de elbaszták. Vagy csak átveszi a játékból a kamu sebzést, és azt írja ki, mittomén. Az azonban biztos hogyha a valósággal homlokegyenest ellentétes számokat írkál, akkor csakis benne lehet a hiba. A Nap nem lesz attól fekete hogy rámondják...
Ha +150% sebzés nem látszik meg a +50% mellett, akkor az csak egyet jelent: hogy nem is létezik. -
dudovec #9441 Felraktam 1 ilyen ringet , egy 1 es shardhoz: 40 cold dmg 22% slower, namost ez semmit nem ad ra.. amint feltettem valami %os cuccot erosebb lett... A % nelkuli ertekek nemhatnak a spellekre csak az attackokra, a %osak minden tamadsra hatnak.. -
Shorlex #9440 De lee, könyörgöm, egy tipp:
az a bizonyos valami, amit te egy házibarkács segédprogramnak nevezel az egy mod. Egy mod, ami semmi mást nem csinál, csak a critical helyett a bevitt összes ütést kiírja. Nem változtat rajta semmit, nem hekkeli meg, nem növelli, nem csökkenti csak kiírja.
Na most, pellana valleyben van sok ilyen, de van máshol is. Ott vannak ilyen célzótáblák, pl. ha lemész a lejtőn spártából, és elindulsz északnyugatnak (majdnem nyugatnak) és ott az a sok szörnyi, na náluk van dögivel. Odaállok, szembe azokkal a kis szarokkal amikre lehet lőni (ilyen íjtáblák tudod mi az). Kiírja a hidd el nekem semmilyen változtatáson át nem esett damage-eket. MINDET. Látom hogy mennyi az átlag 10-20 nyugodtan szépen eleresztett lövés után. Felteszem nimbust és akkor is látom a damage-et hasonlóan nyugisan ellőtt 10-20 lövés után. És mindegyik nagyobb, vagy az alja lövés olyan mint nimbus nélkül a teteje. MIÉRT VAN EZ??? És semmiféle módosító modot nem használok, nem csítelek, csak egy szaros kis kiíró mod jelzi az ütéseimet.
Aztán felveszem helisont, vagy egy fingerbone of boreas staffot, vagy azokat a plusz coldos gyűrűket (van benne plusz 20% int, de nem az emeli ennyire a damage-et, mert van plusz 27% intem is, és az messze nem emel anyit, szóval a plusz cold nagyon ott van) ilyesmiket és csodák csodájára minden felvett cuccal egyre nagyobb átlagértéket ír ki.
Szerinted egy alap szaros kis ice sharddal, ha arra semmi plusz damage nem hat, csak egy egy dolog, akkor meg tudnám ölni manticore-t 4 mp alatt? Vagy nem hiszed el, hogy megöltem annyi idő alatt? csináljak róla filmet?
Szerinted a 600 körüli damage amit tud a cold alapból, az elég lenne ehhez? Nem. Nekem felszerelkezve 1500 körüli egy lövedékem, azért az már rendesen zúz. De nem 600, mert rajtam van nagyon sok plusz cold damage, és a nimbus.
Még valamivel le tudod tesztelni, amit dudo is említett, sima, tiszta, módosításmentes teszt. lőj bele egy szörnyibe sima sharddal és nézd meg mennyire megy le az élete. Aztán lőj bele úgy hogy rajtad van a helison, vagy a kezedben egy boreas, vagy ilyen plusz cold damage % gyűrű. Utána nézd meg mennyire megy le az élete. Jóval lejjebb fog menni, hidd el, mert hat rá, ez biztos, erre a nyakamat teszem. -
virs lee #9439 Most erre mit mondjak, mikor pont az ellenkezőjét tapasztalom folyamatosan? Már fél éve is téma volt ez, akkor is megállapította mindenki hogy a nimbus nem hat spellekre, ez az 1.20-ban se változott, felőlem azt ír ki egy házibarkács segédprogram amit akar, ezen akkor se változtat.
Még egyszer megismétlem: ELEMENTALISTA vagyok, mit csináljak a spirittel?
Hiába sértődsz meg, én nem állítottam sose magamról hogy mindent tudok a játékról, de ezt igen. És amit a 2 szememmel látok, azt nem is tudom miért hiszem el jobban mint vmi segédprogram akármilyen kijelzőjét... -
Shorlex #9438 Lee, az isten szerelmére, ne legyél hülye, kömolyan.
Egy custom mapen próbálgattam a sebzést egy célpontra. Mindent külön-külön, szinte statisztikát vezettem arról, hogy milyen sebzéseim vannak (all damage moddal tolom a játékot, 108-at is 120-at is). És hidd el, a faszom legyen petyhüdt ha nem így van, hogy AZ A KURVA NIMBUS HAT A SEBZÉSRE ICE SHARDNÁL!!!!!!!!!!!!!!! Ugyanúgy ahogy a helison is hat rá és tudod mit, van két kurva jó gyűrűm, plusz 15% és még 5 cold damage-et ad sok más mellett és az is hat rá, érted, az is!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Komolyan a kurva életbe az ilyen gyepes azt hiszem hogy én tudok itt mindent jól de baszok le is tesztelni az igazamat felfogás...
Továbbá igen az intellignece is növelli az ice shardot is, mert amíg nem volt 78 el nem osztott att pontom a próbakarinál, addig sebeztem amenynit sebeztem utána meg vagy 1,2-1,3szor annyit.
A managondra pedig csak annyit, hogy egy maxolt covenanttal egy az oracle laza 150 mana regen/sec-el rendelkezik és 300%-os ice shard casttal 0 azaz nulla % nrg costtal soha, egyetlenegyszer sem volt még vele managondom, max néha inni kell és akkor mi van??? Hű de szar az a covenant, amiről még soha életemben nem hallottam olyan spirites karit, hogy az ki ne lett volna maxolva, előtted.
Na jó, télleg, higgyél a skizmáidban, te vagy a mágusok istene, a kariépítés királya, a csúcsszuper ördögi és rettenhetetlen TQ mindentudó csodapegazus. -
virs lee #9437 -n +t -
virs lee #9436 A squallt is sikerült faszán "kitesztelnetek"...
Megjelenés óta jáccom mágussal, és igen, a jelek szerint jobban értek hozzá, mint te, aki egy traineres tápkarakter egyszeri megtekintése után próbálsz véleményt alkotni. Lehet hogy a harcos osztályoknál ez bejött, itt nem. Inkább ismerd el ha tévedsz, minél tovább magyarázod a bizonyítványt, annál jobban égeted magad. -
dudovec #9435 ja , fel eve felreinformalok itt mindenkit, es mostis epp azon igyekszem , hogy a csucssuper karidat gyengitsem , de nem akar menni , tul okos vagy. -
virs lee #9434 Hiába magyarázkodsz összevissza, a tényekkel nem tudsz vitatkozni. Ki nem szarja le milyen értéket ír ki a házibarkács programod, ha a valósághoz semmi köze. Láss, ne csak nézz!
Az utolsó mondtatot nyilván magadra értetted, de egyetértek hogy ne informáld félre a fórumba tájékozódni betérőket! -
dudovec #9433 Jo , te vagy a kiraly...
Vegulis a 30 sebzo shardbol tok veletlen lesz 120as igaz.. neeem , nem a 300% cold dmg m miatt, dehogyis.. Fo hogy te megmondtad a frankot , es megis magyaraztad faszan 'ezzel nemmegy, de azzal megy' szinten.. jolvan virslii, de oke nehasznalj nimbust , es semmi % ban ado cuccot, megis erdemled, de mast pls ne hulyits ezzel...:D -
virs lee #9432 Mi az a "helison"? Nem hesione?
Persze hogy nem erősít spellt, mert fegyveres sebzésre vonatkozik csak és kizárólag. Hesione után arcmage sapi, na az már igen, méghozzá érezhetően. Pedig csak +25% elemental dm, hesione meg +5x% fire + cold + light. De míg az archmage hat a spellekre, a hesione nem. Ha +150% sebzés nem látszik meg (nimbus 2. passzívja + hesione chain lightninggal), akkor az egy nemlétező dolog. A programod meg írhat ki akármit, attól nem lesz más.
Namost tudom , hogy ez masteszta valahol, mert ranged attack
Hát igencsak más tészta, annyira hogy semmi köze a spellekhez.
Mivelvan mágusom, már leteszteltem magam is, nem kell a video, saját szememmel látom amit látok, ez mindennél pontosabb. -
dudovec #9431 Szoval szerinted a helison se erositene?:D lol
Nemtom , most probaltam ki egy lvl 1 es shardal , ugy h mar van rajtam 300% cold dmg , direkt nemraktam a passivokra , satyr bruteokat lottem normalon , hogy vajon tisztan latszik e... Amikor nemvolt nimbus 90-120 kozt ment az 1 (+2skilles) shard.., amikor volt akkor 120-150 kozott kb... amikor nemvolt nimbus, 2 loves utan maradt 1 centi elete az ellenfelnek , nimbussal a 2 ik loves mar megolte..
Masfelol , elhiszem , hogy szerinted csak 50% elemental dmg d van , enmeg irtam korabban , (ami nembiztos, mert nemsikerult pontosan letestelni) , de szerintem az intelligence is kis % ban noveli az elemental dmg t... -> Levettem a helisont a cojuerrol, nemmaradt neki semmi + fire dmg % ja, tisztan fire sebzesu botja van , semmibol nincs ien-olyan dmg je, van 2400 intje.. Namost igy volt neki 1300 avarageje, rahuztam a 100% fire enchet, aminek ebben az esetben viszont telleg duplaznia kene... de megis csak 2100 re ment fel a sebzesem, tehat valamibol mar kell h hasson ram % os sebzes, mert 800 sebzest kaptam a (100% miatt), tehat 800 kellet legyen az alapom , + a 800 as alapot megtolta egy 60% koruli elmental dmg , tobbmint valoszinu , hogy intbol.... Szal 800+500->1300 + 800megin -> 2100 , itt kapcsoltam be a dark covenantot (ami 50% elemental dmg + nalam) , es ettol nott meg 450el. Majd amikor felraktam a legvegen a Helisont is (58% os), felment 3000re a sebzes, es ez tiszta fire sebzes+int.. Namost tudom , hogy ez masteszta valahol, mert ranged attack , bla bla.. de ezt csak igy szemleltetesnek , ha mar itt 'dupla' meg ien sebzesekrol beszelunk...
Ha tovabbra is hitetlenkedsz a nimbussal , max felveszem egy videora, azt amit a komment elejen irtam.. es akkor majd kitalalod , hogy mas a jatekom, meg hogy a 'cheater' progim okozza... -
virs lee #9430 Én is elmondtam már 3x hogy nekem csak +50% elemental dmg van, ha mellé jön még +150% az eléggé feltűnő, nem gondolod?
Hiába ír ki vmit sebzés helyett a programod, ha semmi köze a valósághoz. A szemednek higgyél, ne vmi kamu programnak! -
dudovec #9429 Elmondtam 3x mar h az nem dupla, 620 helyett 750 et shardolok nimbussal ,mert mar igyis tele vagyok +% cold dmg vel, a progi pedig nem cheater, hanem 1 kis exe ami minden bekapott + kiosztott sebzest kiir.
De amugy orulok hogy ilyen sok tapasztalatot szedtel a ternion / refresh ancival 1.08 alatt, biztos onnan jon ez a sok okossag... -
virs lee #9428 Kiírni bármit ki lehet, attól még nem lesz valós. Ha a dupla sebzés a valóságban nem érzékelhető, csak egy akármilyen csítprogram irkál ki vmit, akkor kenheted a hajadra a számokat!
Állandóan ezt a "ki lett tesztelve" dolgot mantrázzátok shorlexxel, de hogyan teszteltetek, ha szabad szemmel is ennyire nyilvánvaló dolgok fel se tűntek nektek? Leolvastatok vmi számot egy csíterprogramról? Ennyi erővel a sima gaméból is kiolvashatsz egy számot sebzésre, sok köze annak sincs a valósághoz, de legalább nem kell hozzá külön program. LOL.
Sztem ezt a mágus témát ne nagyon erőltessétek, olyan tényeket akartok megcáfolni, amit már 8000 hsz-el ezelőtt is leteszteltünk. -
dudovec #9427 Jo szerinted nem sebez tobbet , szerintem meg igen.. Te szemmel nezed , hogy mennyit megy a csikbol , nekem meg kiir minden sebzest amit kiosztok, Igen, a spell damaget is, es szamokban latom (ugy mint amikor kritikal hiteket utsz meleenel), hogy erosebb boltot es shardot lovok, nyilvan nem irna ki tobb sebzest poenbol a spellemre amikor felrakom az aurat...
Aztis mondtam , ha van 88% light sebzesed, az kozelse duplazni fogja, sot , magas int meg es egyeb elemental sebzes %-ok mellett nemfog olyan sokat dobni rajta, mert az alapspell sebzesenek a 88% at adja hozza a 'vegso' sebzeshez......
Arra jo a 3 warrior, hogy eloremegy beszedni a nyilvesszot, akkor idezed amikor akarod , mire megolik oket , addigra teis megolod a mobokat , es castolod az uj csapatot..
Lenyeg , hogy te tobbet sebzel , jobb manad , es minden dolog szar es hasznalhatatlan neked , ami kilett testelve elegszer... nembaj , szerintem mostmar radhagyom.. -
Te szentséges gatyamadzag... Ennyit vitázni azon, hogy kinek van igaza...
Piece!!! 
Amúgy tegnap valóban elbaktam a linket
, úgyhogy most újra: Bone Charmer Tehát közleharcos, dárdával pirce és vitality damagét osztana...
-
virs lee #9425 Ha nem egyértelműen fogalmazol, ne csodálkozz ha félreértik!
Nem az a lényeg hogy mit ír ki (a spellek sebzését amúgy se), hanem hogy mit csinál. Mivel sebezni nem sebez többet, innentől kezdve azt ír ki amit akar, nem számít. Mondom, lightos passzív + hesione = +140-150% - ELVILEG, ennyit már szabad szemmel is csak észre kellene venni, lövöldözz vele és nélküle párat, meglátod hogy a különbség 0. Mivel amu + sapi együtt +50% elemental dmg, ezért igencsak jelentős különbségnek kéne lennie - már ha hatna egyáltalán rá. De nem hat.
Az alapkulombseg az kb, hogy nekem 100% korul lenne a rechargeom, ezert sem kene maxos squall
Akkor elég 1 pont mindenre, minek is növelni a sebzést... De akkor felesleges a recharge is, sőt az az 1 pont is, az a tuti ha semmit nem sebzel.
weapon swaprol hivnek 3 warriort is
Minek? Maxolva se ér már semmit, nemhogy 1-2 ponttal...
Ne perseponet meg mittomén mit rakjál fel, hanem shavot, az legalább meg is látszik a sebzésen! :D -
dudovec #9424 lol... szerintem egyertelmu, hogy a squallra ertettem a 3-4 pontot, ebbol is latszik h te nezed hulyenek a masikat, h azt gondolod , hogy nemtudja h a shardot maxolni kell namind1..
A nimbust pedig letesteltem mar egy parszor, es joval nagyobb sebzeseket irt ki a shardokra amikor rajtam volt , de ha nem akarod , akkor ne hidd el , de minden olyan dolog ami %ban ad plust az hat minden jellegu tamadasra, ami meg csak szammal , pl 40 cold dmg , meg ienek az csak az attackokra hat ,amibe beletartozik a normal staff loves es a ternion is.
Az hogy majdnem 2x annyit kene sebeznie barminek is +88% nal , azzal meg nemtudok egyet erteni , mer csomo dolog mar noveli egyszer %al a sebzesed, tobbet kozt az int is ha joltom, szoval az alap lightningod sebzeset lehet megdobja 88% al, de nagyonsok minden mas is noveli mar egyszer , szal az osszesitett vegleges lightsebzesedet sehol nemfogja ez duplazni...
Az alapkulombseg az kb, hogy nekem 100% korul lenne a rechargeom, ezert sem kene maxos squall , mert akkor raknam amikor jolesik...
instantba menne a lightning ,a vision of death, covenant, outsider , meg mellem a lich, meg weapon swaprol hivnek 3 warriort is.. amikor jolesik..
Az h spirittel futkosnod kellett, hat , nekem ritkan kell futnom spirites karival:D 1.20 ban meginkabb nemkene , mert ijaszokat legyengitettek..
Ami a Thanet illeti, 1.08 ban o sebezte a legtobbet shardal nalam, megpedig ugy, hogy felraktam neki 2 Persepones Caresst (2x +120% cold dmg) , es igen , baltan levo %os cold dmg, es eroteljesen erositi a shardot.. archglove+ 1 ring adta ki a 300 castot, persze kell a dologhoz str, de -reqqel ugyesen meglehet oldani... Ezzel a karival mertem lvl 48 on, 1000es shard sebzest... egyedul az energyvel van baja, de aztis meglehet oldani..
De amugy lehet olyan thanet is csinalni , ami mindent kepes lestunolni, az elso szatirtol a titanig , van 9 ancija + 1whisp.. egyedul a bossokat viszi nehezen, de idovel kinyirod azokat is:D -
virs lee #9423 Nyomtam egy gyorstesztet a storm nimbusra, kimaxoltam a lightningos passzívját, +88% light dmg, majdnem dupláját kéne hogy sebezzen, de 1 grammal nem sebez többet. Ebből is látszik hogy a nimbus passzívjai spellekre NEM hatnak. -
virs lee #9422 De ha a squallra érted a 3-4 pontot, az is karcsú, kell a hatókör, hogy beleférjen mindenki a res csökkentésbe, főleg a jó nagy területre ható cl-hez. -
virs lee #9421 figyelmesebben kene olvasni:D
Meg írni is. :P
6000 mana , az gyanusan sok , kellett oda energy pont rendesen, nemkell letagadni
Nemigazán. Csak kell 2 ződ +26% int, +12% mana gyűrű, legendary hecate-al megsocketelve (és még lehetne több is, ha nem INT, hanem mana bónuszos reliccel socketeltem volna), amunak is lehetne ilyen, de én jobban szeretem a +25% elemental dmg, +10% mana -20% mana cost amumat, szintén hecate-al socketelve. Mellé overlord páncél (+2 skill, rakás mana, life), hesione archmage kesztyű, csuka, a bot is ad vmennyit, simán összejön az. Ja, és 400 manát még nyerünk azzal is hogy egész pontosan "csak" 56xx mana. :P
Logikusan csak fegyveres harcra él a cold bónusz, mint ahogy a +cold dmg cuccok is csak ahhoz adódnak hozzá.
1 dweller miatt valasztani az earthet, hat most erre mitmondjak:DDD
Azt hogy ez a legelső karim. :P Félbe lett hagyva ternionozás meg ancientezés miatt, de most hogy azok el lettek baszva, ezt folytatom. És jól jön az a dweller, Legalább van időm castolni, spirittel meg állandóan futkosni kell a nyilasok meg a lerohanósok elől. Lehet hogy titánkillre jobb a lich, de odáig el is kell jutni.
Amugymeg a shard mint spell , egy Thane tipusu karinal sebzi a legtobbet
Mitől sebezne többet egy harcosnak? Főleg hogy az earth mastery INT bónusza se növeli a sebzést.
Inkább egy defense ág pontkiosztást mutass, az biztos jobban megy. :P -
dudovec #9420 A squallra mondtam a 3-4 pontot , nem a shardra, de aszittem ez egyertelmuen latszik, figyelmesebben kene olvasni:D
6000 mana , az gyanusan sok , kellett oda energy pont rendesen, nemkell letagadni...
Amugy tokjo h beszelsz nekem sebzesekrol, h mit hol ir ki program mintha nemtudnam , hogy milyen jellegu sebzesek szerepelnek a karakter lapon, ahelyett hogy megprobalnad megtalalni a lenyeget a sorok kozt...
En nemtom, hogy nalad kiirkalja e, hogy a shardbol 1 darab mennyit sebez amikor lovod vele a szornyeket , a lightning stb, es minden egyeb szar kiirkalodik e. De nalam igen, es latom hogy tobbet sebez a shard amikor rajtam van a nimbus, es annak is a passiveja miatt. Ugyhogy sztem olvasd el meg1x , es gondold vegig logikusan.
1 dweller miatt valasztani az earthet, hat most erre mitmondjak:DDD
Spiritbol 2 petet kapnal ,meg a jatek legjobb aurajat(covenant) es meg vision of deathet is.. Persze ugy csinalod ahogy akarod, de attol h egy ut szimpatikusabb neked, attol meg kozelse biztos , hogy jobb is...
Amugymeg a shard mint spell , egy Thane tipusu karinal sebzi a legtobbet..
A conquerem egesz legenden 1 mana toltott sem ivott , folyamatosan rally + colossus form + zaszlo mellett , es csak -60% energy costja volt. -
virs lee #9419 Conquerornak meg jobb is, és mehet jobb klikkre a ww batter helyett. -
virs lee #9418 Harcosnak nincs mana gondja, 2 onager secondary weaponnak, és 1 sec alatt fullon a mana. :) -
virs lee #9417 A +projectile speed mindig is csak a fő lövedéket gyorsította. -
virs lee #9416 az, hogy 6000 manad volt, az igencsak erdekes, nemtom hany pontot csesztel el energyre:DD ha van ~-60% energy costod , es dark covenant, akkor 1800 mana is boven eleg, nemkell energy pont, minden mehet intre + sebzes a covenantbol.
Alig párat raktam manára, így is majdnem 1200 az INT-em. Cuccokból simán összejön, megfelelően válogatott gyűrűk / amu megfelelően válogatott hercate reliccel, overlord páncél, stb. 1800 az lófasz, ha max cast speed + max mana regen cuccokat felrakom, akkor 3800 mana + 38 regen lesz, és az is pikpak kiürül, főleg hogy 300 fc-vel sok a pazarlás is, mire bahal az ellenfél, és elengeded a gombot, 3-4 lövés még útban van felé. Covenantra meg azért se teszek, mert elementalistám van. :P Spirittel hiába lenne covenant, mivel nincs tank aki feltartja az ellenfelet, sokkal több a feleslegesen ellőtt spell, nehogy elérjen az ellenfél, mert ugye 3000 HP is 2-3 ütés, de van hogy annyi se. Ha -60% costod van, akkor annyival több spellt is kell ellőnöd, mivel nem +elemental dmg-t ad a szerkód.
A storm nimbusbol a passivok erositik az elemental sebzest is, mert egy aurat kapsz, ami ezzel a tulajdonsaggal ruhazza fel a fegyvereid , ezert a %os sebzes ugy ervenyesul, mintha a staffod, vagy mas fegyvered ami fennvan adna annyi %ban sebzest.
Nem. Csak kiírja a sebzésnél hogy annyival több, de amit kiír az a botod sebzése, amit sima attackkal lőnél, a spellek sebzését alapból nem is látod. De magad is le tudod tesztelni, felrakod a hesione sapit, +50% cold+light+fire, mégse sebzel többet mivel nem fegyverrel harcolsz. Ternionra meg épp azért hatott.
Shard sajnos nem mehet bal klikken... ezert nalam oda mindig a lightning kerul.. de a shard is nagyon jo tud lenni ,foleg bossra. Ezzel a kettovel, meg akar squall nelkul is el lehet haladni, bar ha van par + skilled , megfelelo instantban folyamatosan rakhatod, es eleg csak a passivejara ragyurni, az alapra 3-4 pont.
Nálam is jobbklikkes, de ha lehetne se lenne balos, soxor leszarja a game hogy löni akarok, és squall vagy chain light helyett is simán begyalogol a tömegbe, bal klikk suxx. Hogy lenne elég shardból 3-4 pont??? A passzívja annak az x%-át növel rajta, ha kicsi az alapsebzés, a % is kicsi lesz. Squall nélkül már nighton is jobban fogy a manád, hellen meg pláne, és nemcsak a mana miatt, hanem a gyorsabb ölés miatt is kell a squall mindig. Anélkül csak feleslegesen pazarlod a manát. -
dudovec #9415 Nemmondtam , h batteres lenne, sot nemlenne batterje, ha shieldes lenne akkorse... Ami a jatekelmenyt illeti , a conqom dual wieldes:D megneztem shieldesbe, hat azert joval erosebb... ha a zaszlo nem olyan lenne h kirakod, es 4 masodperc utan kezd el hatni rad (lehet, hogy 1.20 ra javitva van, de ez itt eleg gaz..) akkor gyorsan haladnek vele, igy ha nemfutok 1 kort amig elkezd hatni, nagyonsulyos pofonok jonnek 3200elet, es nincs pajzs..:D De amikor mar hat ram a zaszlo is , akkor a kuklopsok olympuson alig sebeznek, a % ban eletet csokkento kepesseguk amivel igy meglonek,es meg skillt distruptol.. kapok 3 olyat toluk egyszerre es kb lemegy 2000 a 3200 eletbol.., ha nincs se zaszlo se form akkor az eletem 75% a lemegy 1 lovestol.
Bementem titanhoz, es direkt nem utottem, csak hergeltem , mert 1,08 ban cseszegetni kell meg, hogy csinalja a kepessegeit:) Namost nyomgattam aze a rallyt kozben , de azzal is csak -7% fire resistem volt, kiraktam zaszlokat, remeltem h csinal 1-2 dolgot... hat a fujasa, az olyan 600 +300 burn korul sebezhetett... a meteort fullra ramdobta, direkt abbahagytam az utest is , es vartam h ram essen... kb eletem 40-50% at vihette le , azaz 1600 korul -7% fire ressel... utana azonnal ramnyomott megin valamit , de aztis sikerult meg tulelni.. utana megalltam , lott 5 olyan kék szart, es 0 avoid% al, mind az 5 t atlotte rajtam:DD ugy h se az eletem , se a manam nem mozdult meg..
-
Ja az 50-et biztos a jobb olldali három skillre értetted :D hát szerintem azok szinte a legfrankóbb skillek a defendnél, ezekkel beindul a spontán batter szerű pajzscsapás (megkülönböztethetőek egymástól), csak nagyobb területre és szögben mint a mezei, az egész képet berántja a feeling..., és hát amilyen hasznos olyan látványos és ha van +2-3 skilled az egész karin cuccokból, akkor a működési %-uk is megnő és az már bőven elég :) -
Az lehet... de meg is unnád azt akarit nagyon hamar... :), gondold csak el csuppa batter az elejétől legend végéig... elég fájdalmas monotonia. Pedig valaki itt alább pont a játékélménnyel hozakodott elő nemrég... :D -
dudovec #9412 Jo hat kinek mi eri meg.. en magara a skillre gondoltam, 1.20 ban jol gyogyit. De mondom , egy rec mentes karinak megfelel.. de en egy rechargeos melee defendernel itt v 50 skillt levennek:) -
Mondjuk amikor Shorlex 100% rec. es binderjével toltam az én defes 0% rec. es :) corsairomat, nekem úgy tűnt elég hatékony az rec. nélkül is...sőt urambocsá még jobb is... :): nagyobb dmg.+nagyobb védelem ugyanúgy összejön a rally és a quick recovery váltott használatával és stabilabb kari jön valahogy össze a jobb cuccok felvételének lehetősége (nincs int. energy elvesztegetett pont) és a health,streng,dex, pontarány kedvezőbb alakulása miatt... -
A rally-ban pedig a többire nem éri meg rakni... -
xrevenge 12 warfare-s karija biztos nem távolsági mágusnak lett gyúrva :), azért ajánlottam ezt, neki már eleve esélytelen az a recharge valszeg, de nem is lessz rá szüksége, ezzel simán leírt a pályáról mindent vele :) a colossus ra tapasztalatom szerint nem érdemes többet rakni mert számottevően nem növekszik a hatékonysága a pontokkal:ugye megkapja a+50% dmg t már az első után, és a többire ad még +30valahány % -ot, nincs az a főmonszta ami egy ilyen tuningnak beverne, én legalábbis nem láttam arra a 24 sec. re nem kell ennél több nekem elhiheted... elég sokat használtam :) -
dudovec #9408 Sztem gyorsabb, de lehet 1.20 ra javitottak, merthat elvileg osszesnek olyan gyorsnak kene lennie.:o -
dudovec #9407 Romoto: a colossus formot es a rallyt mindenkepp ki kell maxolni.
Tettel jopar dologra amire nem tennek, de kb megfelel egy olyan karinak aminek mondjuk nincsenek jo cuccai, egy recharge nelkuli kozelharcosnak..
80% recharge korul mar nagyondurva tud lenni a def, 100on meg brutal, csak megkell neki oldani a mana problemakat:)