• dudovec
    A squallra mondtam a 3-4 pontot , nem a shardra, de aszittem ez egyertelmuen latszik, figyelmesebben kene olvasni:D

6000 mana , az gyanusan sok , kellett oda energy pont rendesen, nemkell letagadni...

Amugy tokjo h beszelsz nekem sebzesekrol, h mit hol ir ki program mintha nemtudnam , hogy milyen jellegu sebzesek szerepelnek a karakter lapon, ahelyett hogy megprobalnad megtalalni a lenyeget a sorok kozt...
    En nemtom, hogy nalad kiirkalja e, hogy a shardbol 1 darab mennyit sebez amikor lovod vele a szornyeket , a lightning stb, es minden egyeb szar kiirkalodik e. De nalam igen, es latom hogy tobbet sebez a shard amikor rajtam van a nimbus, es annak is a passiveja miatt. Ugyhogy sztem olvasd el meg1x , es gondold vegig logikusan.

1 dweller miatt valasztani az earthet, hat most erre mitmondjak:DDD
    Spiritbol 2 petet kapnal ,meg a jatek legjobb aurajat(covenant) es meg vision of deathet is.. Persze ugy csinalod ahogy akarod, de attol h egy ut szimpatikusabb neked, attol meg kozelse biztos , hogy jobb is...

Amugymeg a shard mint spell , egy Thane tipusu karinal sebzi a legtobbet..

A conquerem egesz legenden 1 mana toltott sem ivott , folyamatosan rally + colossus form + zaszlo mellett , es csak -60% energy costja volt.