dudovec#9424
lol... szerintem egyertelmu, hogy a squallra ertettem a 3-4 pontot, ebbol is latszik h te nezed hulyenek a masikat, h azt gondolod , hogy nemtudja h a shardot maxolni kell namind1..
A nimbust pedig letesteltem mar egy parszor, es joval nagyobb sebzeseket irt ki a shardokra amikor rajtam volt , de ha nem akarod , akkor ne hidd el , de minden olyan dolog ami %ban ad plust az hat minden jellegu tamadasra, ami meg csak szammal , pl 40 cold dmg , meg ienek az csak az attackokra hat ,amibe beletartozik a normal staff loves es a ternion is.
Az hogy majdnem 2x annyit kene sebeznie barminek is +88% nal , azzal meg nemtudok egyet erteni , mer csomo dolog mar noveli egyszer %al a sebzesed, tobbet kozt az int is ha joltom, szoval az alap lightningod sebzeset lehet megdobja 88% al, de nagyonsok minden mas is noveli mar egyszer , szal az osszesitett vegleges lightsebzesedet sehol nemfogja ez duplazni...
Az alapkulombseg az kb, hogy nekem 100% korul lenne a rechargeom, ezert sem kene maxos squall , mert akkor raknam amikor jolesik...
instantba menne a lightning ,a vision of death, covenant, outsider , meg mellem a lich, meg weapon swaprol hivnek 3 warriort is.. amikor jolesik..
Az h spirittel futkosnod kellett, hat , nekem ritkan kell futnom spirites karival:D 1.20 ban meginkabb nemkene , mert ijaszokat legyengitettek..
Ami a Thanet illeti, 1.08 ban o sebezte a legtobbet shardal nalam, megpedig ugy, hogy felraktam neki 2 Persepones Caresst (2x +120% cold dmg) , es igen , baltan levo %os cold dmg, es eroteljesen erositi a shardot.. archglove+ 1 ring adta ki a 300 castot, persze kell a dologhoz str, de -reqqel ugyesen meglehet oldani... Ezzel a karival mertem lvl 48 on, 1000es shard sebzest... egyedul az energyvel van baja, de aztis meglehet oldani..
De amugy lehet olyan thanet is csinalni , ami mindent kepes lestunolni, az elso szatirtol a titanig , van 9 ancija + 1whisp.. egyedul a bossokat viszi nehezen, de idovel kinyirod azokat is:D