• dudovec
    Nemmondtam , h batteres lenne, sot nemlenne batterje, ha shieldes lenne akkorse... Ami a jatekelmenyt illeti , a conqom dual wieldes:D megneztem shieldesbe, hat azert joval erosebb... ha a zaszlo nem olyan lenne h kirakod, es 4 masodperc utan kezd el hatni rad (lehet, hogy 1.20 ra javitva van, de ez itt eleg gaz..) akkor gyorsan haladnek vele, igy ha nemfutok 1 kort amig elkezd hatni, nagyonsulyos pofonok jonnek 3200elet, es nincs pajzs..:D De amikor mar hat ram a zaszlo is , akkor a kuklopsok olympuson alig sebeznek, a % ban eletet csokkento kepesseguk amivel igy meglonek,es meg skillt distruptol.. kapok 3 olyat toluk egyszerre es kb lemegy 2000 a 3200 eletbol.., ha nincs se zaszlo se form akkor az eletem 75% a lemegy 1 lovestol.

Bementem titanhoz, es direkt nem utottem, csak hergeltem , mert 1,08 ban cseszegetni kell meg, hogy csinalja a kepessegeit:) Namost nyomgattam aze a rallyt kozben , de azzal is csak -7% fire resistem volt, kiraktam zaszlokat, remeltem h csinal 1-2 dolgot... hat a fujasa, az olyan 600 +300 burn korul sebezhetett... a meteort fullra ramdobta, direkt abbahagytam az utest is , es vartam h ram essen... kb eletem 40-50% at vihette le , azaz 1600 korul -7% fire ressel... utana azonnal ramnyomott megin valamit , de aztis sikerult meg tulelni.. utana megalltam , lott 5 olyan kék szart, es 0 avoid% al, mind az 5 t atlotte rajtam:DD ugy h se az eletem , se a manam nem mozdult meg..