-
Shorlex #9440 De lee, könyörgöm, egy tipp:
az a bizonyos valami, amit te egy házibarkács segédprogramnak nevezel az egy mod. Egy mod, ami semmi mást nem csinál, csak a critical helyett a bevitt összes ütést kiírja. Nem változtat rajta semmit, nem hekkeli meg, nem növelli, nem csökkenti csak kiírja.
Na most, pellana valleyben van sok ilyen, de van máshol is. Ott vannak ilyen célzótáblák, pl. ha lemész a lejtőn spártából, és elindulsz északnyugatnak (majdnem nyugatnak) és ott az a sok szörnyi, na náluk van dögivel. Odaállok, szembe azokkal a kis szarokkal amikre lehet lőni (ilyen íjtáblák tudod mi az). Kiírja a hidd el nekem semmilyen változtatáson át nem esett damage-eket. MINDET. Látom hogy mennyi az átlag 10-20 nyugodtan szépen eleresztett lövés után. Felteszem nimbust és akkor is látom a damage-et hasonlóan nyugisan ellőtt 10-20 lövés után. És mindegyik nagyobb, vagy az alja lövés olyan mint nimbus nélkül a teteje. MIÉRT VAN EZ??? És semmiféle módosító modot nem használok, nem csítelek, csak egy szaros kis kiíró mod jelzi az ütéseimet.
Aztán felveszem helisont, vagy egy fingerbone of boreas staffot, vagy azokat a plusz coldos gyűrűket (van benne plusz 20% int, de nem az emeli ennyire a damage-et, mert van plusz 27% intem is, és az messze nem emel anyit, szóval a plusz cold nagyon ott van) ilyesmiket és csodák csodájára minden felvett cuccal egyre nagyobb átlagértéket ír ki.
Szerinted egy alap szaros kis ice sharddal, ha arra semmi plusz damage nem hat, csak egy egy dolog, akkor meg tudnám ölni manticore-t 4 mp alatt? Vagy nem hiszed el, hogy megöltem annyi idő alatt? csináljak róla filmet?
Szerinted a 600 körüli damage amit tud a cold alapból, az elég lenne ehhez? Nem. Nekem felszerelkezve 1500 körüli egy lövedékem, azért az már rendesen zúz. De nem 600, mert rajtam van nagyon sok plusz cold damage, és a nimbus.
Még valamivel le tudod tesztelni, amit dudo is említett, sima, tiszta, módosításmentes teszt. lőj bele egy szörnyibe sima sharddal és nézd meg mennyire megy le az élete. Aztán lőj bele úgy hogy rajtad van a helison, vagy a kezedben egy boreas, vagy ilyen plusz cold damage % gyűrű. Utána nézd meg mennyire megy le az élete. Jóval lejjebb fog menni, hidd el, mert hat rá, ez biztos, erre a nyakamat teszem.