23078
  • virs lee
    H hova rakom le , az meg tok random
    Igen? Ezt a fejlesztőknek is elmondtad? Érdekes hogy nálam pont oda rakja ahova a kurzor mutat.

de orulok h sikerult valamibe belekotnie a profinak megin
    Te akartál már megint májerkodni, legalább valami profizmust vihettél volna a dologba, mert így ciki "alázni".

Te, az "enc" az már megint micsoda?
  • virs lee
    Legalább olvasni tudnál, ha már le akarsz ugatni! Ja, és az se ártana ha olyat próbálnál meg nekem tulajdonítani, amit én mondtam, és nem a saját fantazmagóriáidat!

A titanquest.net-re is beírtad? Máshova is? Ja, hogy ott megelőztek vagy 1000-en... Úgy tényleg nehéz elsőnek lenni. Az ancientes buildet meg már nyáron leírtam itt a fórumban (visszalapozhatsz), sőt, a chain lightot is én ajánlgattam mindenkinek, de akkor még mindenki csak a ternionos lámerkedésnél tartott.

Az a a végén valami önarckép?
  • dudovec
    Jaj, mert 1x veletlen koran castoltam el es nemraktam elotte encet.. latom megin van bele kotni.. Tudod amikor akad a gep a recordtol, kicsit nehez microzni , es pontosan rakni az encet.. H hova rakom le , az meg tok random, mivel soxor csak all 1 helyben es castol, soxor meg elindul feled.. Ezt nem tudhatod biztosra, de orulok h sikerult valamibe belekotnie a profinak megin.
  • dudovec
    Na latom megin daralod a 'ternionos' szoveget, pedig senki nem beszelt rola, neked spirit = ternion.. semmigaz. Persze 1 kezdo majd azer nemrakja fel a kieget, mert virsli szerint 1.08 rulez, igen:D

Erre a buildes dologra annyit, hogy nemszoktam mar joideje kulfoldi forumot olvasni, sem irkalni bele.. Utoljara valamikor nyar vegen irtam a gamebanshee forumaba, nyugodtan tekerd vissza hatulrol kb a 4-5-ik oldalig a "best build" topicot, es nezdmeg figyelmesen ki irta le a recharge lenyeget, build otleteket es a hozza lenyeges felszerelest reszletesen, ott van a datum is.. Nem azt mondom, hogy mas nem talalhatja meg.., csak annyit , hogy nemvolt szuksegem senki tanacsara meg okoskodasara ahhoz, h kifejlesszek 1 tucat otletes es jol mukodo karaktert.. En masolom masok otleteit forumokbol, lol oregem, neked telleg nagyon megartott valami.. na huzzal ancizni
  • virs lee
    Ha nem közvetlenül tájfun alá pakolnád a vulkánt, hanem félúton közted és közte, akkor többet le tudsz rakni mire odaér (mindig rád támad), aztán már csak körbe kell futni hogy benne álljon, meg squallozni a nagyobb sebzésért, nem kell ennyi stone form. ~~
  • virs lee
    Akkor conquerorral hogy ütöm le magam rajtuk?? 1 egész brigád jégíjász sárkány se tud 1 körben leszedni, itt meg 1 (esetleg 2) ütés, és "véletlenül" mindig akkor amikor én ütök, pont akkor sebződök. Elég érdekes, nem?

Mágussal meg 1 is elég, 2k élet 1 cl-től lemegy, ha visszakapom a sajátomat.
  • virs lee
    Ja, nyilván a te találmányod volt a 100% rec, mert csakis te jöttél rá egyedül a földön, senki más... Biztos minden külföldi site téged másol, mert te vagy a világ közepe, LOL.
  • virs lee
    LOL, te kukacoskodsz a patchekkel, nem én. Nemtom mi a bajod az 1.08-al, valaki fegyverrel kényszerít az 1.20-ra? Aki cuccokat akar összeszedni magának, az jobban jár 1.08-al mint 1.20-al, peccselni ráér akkor is ha már megvan minden.

a lenyeg, hogy amikor mar nincs erv a mondokad vedelmere, megprobalod lehuzni a masikat is a szarba.. Jellemzo..
    Ez pont rád vonatkozik. Eddig még azt se tudtad megmondani mi a bajod, mindig másra tereled a szót, legalább következetes lennél.

Anci+refresh 'build', mar ha buildnek szamit toltogetni egy 3 perc timeres skillt, akkor legyen ez a te istencsaszar builded:D De erre az asszony lany letere rajott amint elerte a maxolt nature masteryt anno, sőt meg 2 haverom is, akinek az elso karija champ volt es jott es meselte a hatalmas otletet, hogy a refresh tolti az ancit, huu de nagy dolog.. De nemvitatom el toled, lehet tied a spanyol viasz, hajadra lehet kenni..
    Savanyú a szőlő, mi? Az a bajod ezzel hogy nem te találtad ki, és akkor már nem is lehet jó... Persze a külfölldi fórumokról lemásolt ilyen--olyan karijaid, azok aztán marhára egyediek, meg nagy tudást igényelnek, nem is jött még rá senki rajtad kívül... LOÁL!!

A masik dolog amit soxor latok, h a fika 1.08 as typhoonba gondolkodsz, meg magaban a typhoon runban.. Barmilyen kozelharcos, illetve barmilyen colosuss formos karival 10/10-szer atfutsz 1.08 alatt a szornyek kozt, a titant meg lebaszod barmien karival 30 secen belul, mert akkora 1 lama.
    Szal kb szuksegtelen a szuperhyper anci build..
    Amugy sztem 1.20 alatt is attudsz futni siman egy 50% rechargeos war hornal.

Aha, persze... Egy ternionost simán leütnek még 160% runnal is, kb. 50% az esélye hogy nem kap pofont futás közben, és akkor vége a dalnak. A harcosnak annyi a mákja hogy több az élete, legalább 1 pofont kibír. De ha leáll harcolni, akkor már nem egyet kap, hanem 10et, és beszopta a faszt. 1.08 != 1.20, nem abból kell kiindulni hogy ott milyen jó a harcos, mert kb. 3x annyit blokkol, ami már valami. Ja és megnézném melyik championnak van colossusa... War horn még akad, de még 50%-al is túl lassú ahhoz hogy futkározni lehessen vele, annyit kell várni a rechargera mintha leállnál harcolni, akkor meg mi az előny benne?

Az eruption mindenhol jó, lehet hogy 1.20-ban az is erősebb, a chain light is vagy 2x annyit sebez mint 1.08-ban, pedig ott se szar.

dehat meik stormcaller is az a 4 pure casterbol, ameiknek nincs petje? (spirit,nature,earth)...
    Hogy kerül a stormcallerhez spirit / nature / earth?? A stormcaller az only storm, nincs 2. masteryje! Az enyém mindjárt 60-as. :)
  • dudovec
    Ja es sztem a kek sarkanyoknak csak 'magic' reflectjuk van, de nemvennek ra merget.
  • dudovec
    Ja es hogy tanulj is valamit;) Elvegre teged tilos volt okitani 'mage' temaban (hogy kene 100 rec a cl hez stb , tudom azota mar ugy hasznalod, orulok neki:D ..) , de megprobalom megint ha nembaj..

Igy nez ki nalam egy legend titan 1.20 alatt, az elso hittol amivel a lich meglovi az utolsoig telik el annyi masodperc, na kb ennyit szamit a spirit. Es magasrol szarok titannak a reflectjere..
    1.20 Leg titan vs conjurer + pets

Ez meg ugyanez, csak egyedul a durva spirit petek, illetve a vacak dwellerem nelkul.. Erre a videora adtam kb 50% speedet a video vagoval, szal 1 picit gyorsabb es latszik is, de sztem igy elvezhetobb.
    1.20 Titan Solo
  • dudovec
    Lol virs lee fel kene mar ebredni, annyira gaz ahogy kukacoskodsz mar ne is haragudj: - hogy ugyanugy nincs ertelme beszelni az 1.20 rol , mint 1.08 rol (ami mar 3-4 honapja 'reginek szamit') mert x idovel masik patch lesz.. Persze nemtudni, hogy mitfog hozni a kieg, de ha nem veszik a rechargeot, a jatek nemfog akkorat valtozni globalisan es errol jelenleg mit sem tudunk, de latom megin neked az a lenyeg, hogy amikor mar nincs erv a mondokad vedelmere, megprobalod lehuzni a masikat is a szarba.. Jellemzo..
    Anci+refresh 'build', mar ha buildnek szamit toltogetni egy 3 perc timeres skillt, akkor legyen ez a te istencsaszar builded:D De erre az asszony lany letere rajott amint elerte a maxolt nature masteryt anno, sőt meg 2 haverom is, akinek az elso karija champ volt es jott es meselte a hatalmas otletet, hogy a refresh tolti az ancit, huu de nagy dolog.. De nemvitatom el toled, lehet tied a spanyol viasz, hajadra lehet kenni..

Az eruption teny , hogy nagyon jo, de foleg 1.20 alatt.. 1.08 alatt is kiprobaltam par honapja olympuson, de nagy csalodas volt es meg a gepemet is kikeszitette.. Most 1.20 ban jobb az optimize picit es a regi kedvenc conjummal nyomatom, es meglepett mert mintha erosebb lenne minden szorny ellen.. A gaz csak az, hogy a Core Dweller amit ajnaroztal olyan sokat, kb nem provokal lofaszt sem.. Hiaba megy elore, hiaba van maxolva, hiaba varom meg, hogy ő üssön eloszor kozejuk, amint kirakom az elso eruptiont szaladnak a kepembe.. Ezert is irtam egy otletet neked anno , hogy probald meg thunderballal kombozni mobokra..

A masik dolog amit soxor latok, h a fika 1.08 as typhoonba gondolkodsz, meg magaban a typhoon runban.. Barmilyen kozelharcos, illetve barmilyen colosuss formos karival 10/10-szer atfutsz 1.08 alatt a szornyek kozt, a titant meg lebaszod barmien karival 30 secen belul, mert akkora 1 lama.
    Szal kb szuksegtelen a szuperhyper anci build..
    Amugy sztem 1.20 alatt is attudsz futni siman egy 50% rechargeos war hornal.

A shard meg a lightning dologban van valami amit mondasz, h telleg jobban tudsz microzni lightningal, dehat meik stormcaller is az a 4 pure casterbol, ameiknek nincs petje? (spirit,nature,earth)... Elo kene venni egy kis D2 micro skillt, es akkor meg 1.20 as titan se talalna el semmivel kb, ha egyedul vagy akkorse.
  • virs lee
    Már hogyne kéne szerencse, véletlenül beleszaladsz 1 pofonba, és vége. Ez olyan mint elfutni olymposon az nmy mellett. Van hogy bejön, 10ből 1szer, de ez a ritka kivétel, nem a tipikus eset.
  • Shorlex
    ja nálam az életképtelen szó azt jelenti, hogy nem lehet vele játszani. A fél óráig tart (szerencse nem kell, azt nem tom honnan veszed) az nálam a nehéz kari, amihez kell egy kis játéktudás, nem pedig az életképtelen.
    Magyar értelmező kézisztótár:
    "életképtelen mn 1. Az életben maradásra nem elég erős"
    No, hát mivel én magyar vagyok én is így használtam a szót, bocs...
  • virs lee
    Ezért hívják ezt életképtelennek. Ha fél óra + nagy szerencse 1 ellenfél, az nem haladás.
  • virs lee
    Hát azt én honnan tudjam hogy te miért nem látod? Nálam van, és gondolom ugyanazzal a játékkal játszunk. Fullról nullára nem tűnik el csak úgy 3k élet, ráadásul egész "véletlenül" pont akkor amikor támadok...

Jó, akkor magyarul se beszéljünk, mert ez nem magyar játék, mostantól csak görögül, egyiptomiul, meg kínaiul lehet ide írni, actnak megfelelően.
  • Shorlex
    fogok is videot mutatni, amit linkeltem az nem arra példa, hanem másra, hogy egy vacak kis egyszerű kari, amiben semmi nincs, semmit nem tud, csak püfölni, azzal is le lehet gyakálni mindenkit, nem kell hozzá refreshelt anci, meg semmi.
    A futkosásról meg annyit, hogy nem tudom megfigyelted-e hogy ez 120ban sajnos egy ilyen kis vacak noname karinál szükséges, mint láthattad több más videoban én sem futkosok, úgyhogy nem erre vagyok berendezkedve, csak némelyik kari sajnos megköveteli, ez van.
  • Shorlex
    de akkor miért nem találkoztam még soha vele? mert ha a conquerorra fognának, akkor aszondom, jó az egy kivételesen faxára sikerált kari, de soha egyetlen mnás karival sem volt nekem semmiféle reflected. Ja és még valami: ez a játék a TQ, nem a diablo, úgyhogy annak a kifejezéseit sztem nem lenne érdemes átvenni... ha a damage reflected-re gondolsz, akkor kérdezem én: hogyan lehet hogy én még soha, semmivel nem találkoztam ilyennel??? pedig elhiheted hogy nem vagyok kezdőnek számító malacka és találkoztam már pár sárkánnyal, meg minden mással...
  • virs lee
    Akkor nézd meg jobban, mert VAN IRON MAIDEN! Nemcsak tájfunon, de a lila sárkányokon is. A sárkányokon látszik is, olyan mint a fire shield, karika a testen, de tájfunon még az se.
  • virs lee
    Mivel az alaphelyzet az volt hogy a dual wield harcosként 1.20 alatt életképtelen, te erre akartál mindenáron videót mutogatni, akkor nem ártott volna ha arra is hozod a példát, mert ennek köze nem volt hozzá. Se nem dual wield, se nem úgy néz ki mint egy életképes egyén, inkább egy "Running Man". :P

A refresh skillből van, nem kell hozzá semmi cucc, mindenkinek elérhető.
  • Shorlex
    A shard sebzését ne csak így nézd. Először is, a passzívjából rájön plusz 50%, aurából szintén 50%, így már 120-160, wisp passzívja rátesz 100%-ot, az úgy már 180-240, ha rajtad van egy jó statos helison sapi, a kezedben van egy fingerbone of boreas, és egyéb elemental sebzés pluszt adó cuccokat, akkor eléred vele a 300-360-at, egy darabnál. Na akkor erre rájön az int módosító hatása, ami elvileg 10% minden 100 int után, vagy valami ilyesmi, szal 1500-2000 int esetében sebeznél mittomén 500-at, vagy még többet. egyszerre kilősz 5 darabot, méghozzá mondjuk jó cuccokkal mp-ként 3szor (300% cast speed), az nálam 7500 sebzés mp-ként. Na így már jobban hangzik? mindezt abból a lenézett 60-80 sebzésből... :D csak számolj néha utána kicsit a dolgoknak :DDD
  • Shorlex
    ja és mindenkinek üzenem, hogy ebben a játékban SEMMIFÉLE IRON MAIDEN NINCS!!!!!!!! csak a titánnak van a tüskés korszaka, de azon kívül NINCS SEMMI REFLECTED!!!
    Aki nek hiszi, az nézze meg a conq videot, ott van több rész is, köztük kék sárkányokkal, és egy gramm reflected-et nem kapok senkitől, és ennek nemcsak az absorp az oka, mert abból nekem nincs 100, csak 70, szal bármilyen picit, de kéne lemenni az élemenek, de nem megy, ráadásul elég nagyot ütök ahhoz, hogy ha annak nemtomhány %-át visszakapnám, még absorp mellett is látszódnia kellene. NINCS IRON MAIDEN!
  • Shorlex
    figyelj, mondtam hogy ez egy egyszerű kari, mindenféle extra nélkül, egyrészről mit vársz tőle, másrészről neked ha jól tudom refreshelt ancikat jelent a champion, úgyhogy sztem innentől kezdve még mindig jobb vagyok...
    ez nem dual wield csak egy vacak kis közelharcos, amelyiknek se dodge-je nincs, se semmije, azt mégis legyakálja a titánt, még ha nehezen is.
    ennyi. refreshelt ancik nélkül...
  • virs lee
    Spell dmg-t nem jelez ki sehol, amit sebzés alatt látsz az az hogyha a bottal a kezedben rácsapnál vkire, akkor annyit sebeznél, semmi köze a spell dmg-hez. Arra csak közvetetten tudsz saccolni az elért legnagyobb sebzésből. Illetve vannak editorok, hekker programok, mint a dio2ben a maphack, amik kijelzik a spell dmg-t is, de a játékban semmi ilyen nincs.
  • Gabesz026
    Szevasztok!

Már 37-es szinten vagyok at elementalisával még 1-szer sem haltam meg vele.Igaz egy kicsit taktikázgatni kell vele.A shard igen jó sajnos a dweller-re még nem tudtam rakni.Amúgy ha rakok az intre. akkor nő az elementális sebzés akkor a spelleknek is nő a sebzése. Azért ha kap valami plusszot a spell akor igazán kijelezhetné a progi , hogy akkor most tulajdonképpen mennyit is sebzek mert most oda van írva mondjuk a shard-hoz kb.65-80-ig sebez nevetséges(szerintem)Aúgy köszi a segítséget!!
  • virs lee
    Ja, és hol itt a dual wield? A pajzsot is beszámolod fegyvernek? ~~
  • virs lee
    Ezt magyarul menekülésnek hívják, nem haladásnak. ~~
  • virs lee
    Nekem is saját ötlet volt az ancientes build, szal...

Cl szerintem kalap kaki bossra, shard magasan veri..
    Feltéve hogy áll és várja hogy lövöldözd, ha nincs tankod, akkor cl jobb, mert nem kell hozzá ácsorogni. Lősz, futsz, lősz...

De h most 1.08 alatt jo e az anci v ternion, igen ott jo!, ezzel nem is vitaztam, csak tudod h mar nemsokaig erdekes, sőt mar egy ideje sem , a kieg ill. az 1.20 miatt..
    Az 1.20 se érdekes, sőt a kieg se, mert ilyen alapon jöhet majd egy 1.99 patch, és átrendez mindent...

De ha akarod tudni, a bosskillér kb a spirit teszi a legtobbet
    De csak mert ott a petekre hat az iron maiden, nem rád, egyébként az elementalist eruption spammel jóval gyorsabb a spiritnél. Kb. ternion szintű.

Nem értem ezt a nagy "aktuális" dolgot, senki nem kényszerít hogy 1.20-ban játsz. Sőt, ha cuccot akarsz, és legit módon, editor nélkül, akkor a legjobb ha 1.08-ban kezdesz, megszeded magad runokból, aztán patchelsz. 1 hónap múlva az 1.20 se lesz sehol, fél év múlva meg az 1.40 se, akkor ezekre is felesleges bármit ajánlgatni...
  • Shorlex
    figyeljetek én nem akarok beleszólni, de itt van egy champion és bár sokáig tart, mert ez egy kis eccerű, semmi extra kari, de itt a példa, hogy nem kell ebbe a játékba feltétlenül olyan hű de eszméletlenül übertáp cucc, csak egy kis játék, max sokáig tart...
  • dudovec
    Lol.. Hat barki lemasolhatja, de ahhoz eleg ha olvassa ezt a forumot, nem kell kulfoldi.. Csak egyeni otlet alapjan csinaltam, nagyonsok otletes es hatekony buildet ugyhogy pls ezt a nem nehez lemasolnit ne nekem celozd:D
    Es igenis sok kari van, amivel ugyesen is kell jatszani 100% rec melett is, foleg ha direkt ugymond "szart" kezdesz, csakhogy legyen kihivas.
    Cl szerintem kalap kaki bossra, shard magasan veri..

De h most 1.08 alatt jo e az anci v ternion, igen ott jo!, ezzel nem is vitaztam, csak tudod h mar nemsokaig erdekes, sőt mar egy ideje sem , a kieg ill. az 1.20 miatt.. De ha akarod tudni, a bosskillér kb a spirit teszi a legtobbet, a karit meg legjobban a defense vedi meg , nembeszelve arrol, hogy kurvagyorsan szaladsz vele, mehetsz akarhova bosskillerre, szal 1.08 cuccszedesre leginkabb spellbindert.. Kezdo karinak irtam az elementalist/oraclet ami titanrunra siman jo 1.08ban.

Igen enis csak most valtottam 1.08 rol 1.20 ra, de amikor mar megjelent az 1.20, akkor en mar nem ajnaroztam az olyan dolgokat amik csak 1.08 ban voltak jok. Temeg soxor patchfuggetlenul peldalozol veluk es viszonyitod az 1.20 skilljeihez.., pedig bekene latni, hogy mar nincs sok aktualitasuk, es rovid idon belul egyaltalan nem lesz.
  • virs lee
    Miért, melyik nem "beginnerstyle"? Egy 100% dodge / avoid /rec / akármi karihoz sok ész kell? Nem. Csak cucc kérdése, az meg idő és szerencse. Vagy editor. Eddig még egy videoban nem láttam olyat ami teljesítmény lenne, mindegyik csak a tápolásról szól.

Btw barki kitalalhatta ezt a dolgot
    Ahogy a ternion / rec / bármelyik buildet is. Bármelyik külföldi fórumban megtalálod, nem nehéz lemásolni.

A champ legnagyobb elonye, h jol tudsz vele bossrunolni mindenhova! cuccok nelkul is amint elered az anci refresht. - de a bosskillekkel meg igyis meggyulhet a bajod es relative lassu lesz.
    Pillanatok alatt leirtják legend tájfunt, persze nem olyan hamar mint ternionnal, de fél perc alatt végeznek. És a fedezékből te is besegíthetsz. Én most is ezt használom leginkább, egész runt nézve gyorsabb mint a ternionos, mert elfuthatsz mindenki mellett, az oak + ancientek megvédenek az 1-2 véletlen pofontól, ugyanebbe egy ternionos egyből belehal.

Shard legenden is jó, tájfunra 300% casttal talán gyorsabb is mint a cl. Régen is mindenki ezzel nyomult, ha esetleg elkúrják a recet, megint ez lesz a sláger.
  • dudovec
    En nem azt mondom, hogy az anci refresh 'cheat', hanem inkabb beginnerstlye,-csakhogy ne sertselek meg. El is ismered elvegre aszondod, hogy kezdoknek jo cuccszedesre. Btw barki kitalalhatta ezt a dolgot, aki tudta mire jo a refresh eshat nagyon sokan champeltek ilyen modszerrel.

Amugymeg nemtom milyen kezdonek lenne jo 2 db 32masterys skill, foleg 1.20 alatt, ami a legfrisebb es patch valszeg 1 kezdo itt lat neki, ahol a refresh anci nemfog mukodni es cseszheti.. Nembeszelve arrol, hogy a kieg 2 het es ittvan, ami ha felmegy nemlesz tobbe 1.08 sztem.

En 1.08 ra kezdo karinak elementalistot ajanlanek vagy oraclet, elvegre 1.08as titanbol, ami egy 0 az 1.20 ashoz kepest, osszeszedheted a cuccok nagy reszet, van par amit nem szeret adni, de elegge ugynezki h aktualis karaktertol is fugg a drop. Skillbol siman tudsz irtani, mig 1 boltbol vett fos fegyoval, két 32es skillre varni es haladni kissé nehezebb es vontatottabb sztem.
    A champ legnagyobb elonye, h jol tudsz vele bossrunolni mindenhova! cuccok nelkul is amint elered az anci refresht. - de a bosskillekkel meg igyis meggyulhet a bajod es relative lassu lesz.

Teny, hogy egy casterrel nehezebb valahol elkezdeni, de sztem annyira eros a shard az elejen, hogy gyerekjatek eltolni vele, kersz hozza 1 earthot v 1 spiritet, de akar 1 naturet is.. es vigan eltolod vele jo sokaig, foleg hogy mar epic titan 2-3 asaval dobja a lilakat 1.08 alatt, tudom mert amikor kezdtem onnan szedtem meg magam az elso soothal es siman lett motyo uj,jobb buildes karik inditasara.
  • virs lee
    Én meg arról írtam hogy semmivel nem nagyobb cheat az ancient, mint a ternion, rec, dodge és hasonló táp dolgok. Júliusban is ez ment, mikor kitaláltam az ancientes bulidemet, a sok ternionos csíterezett. :D

Értelemszerűen nem harcoshoz illő dolog, de hát az se hogy kénytelen ilyesmire hagyatkozni, különben leütik. Ha már 1.08-ban 1.20 szintű képességekkel rendelkezett volna, nem kellett volna ilyeneken agyalni. Akkor is elsőnek dual wieldre gyúrtam, de legenden már kevés volt, hiába a +100% élet, muszáj volt neki ancient. Egyébként a lejjebb ismertetett 1.20 conqueror buildem hangsúlyozottan tápmentes, és úgy is k. jó.

ha mar megis a petezest valasztod, akkor csinald ugy, hogy a maximalis hatekonysagot hozod ki beloluk.
    1. Ez az anci build dual wieldnek indult.
    2. Cucc nélkül is életképes (1.20 alatt), nem kell neki 100% rec, mint ahogy akkor nem is volt hozzá cuccom. Ilyen szempontból kifejezetten jó build, kezdők is tudnak táp cuccok nélkül jó karit csinálni, amivel ősszerunolhatják a jó cuccokat későbbi karikhoz.

az 1.06 os cast delay mentes frozen orb ugyanakkora csit, mintha egy barbar tudna reviveolni
    Akkor lenne csít ha annyit sebezne és annyi manába kerülne mint LOD-ban, de cast delay nélkül. :P
  • virs lee
    Hódított a homokos Xerxész :D

• dudovec
    Tudom fecske , mar nalam is 1.20 van:)

Virs lee: ha figyelmesen elolvastad volna azt amit a tq balancingrol irtam, hogy nem kene 100 rec, se 100 avoid/dodge, mert ezek a dolgok minden valamire valo jatekban limitalva vannak, akkor ertened..
    En csak arrol probaltalak meggyozni, ha kozelharcos vagy, akkor legyel tokos legeny, mert nagyonsokan vegigtudtak es tudjak vinni recharge es petek nelkul is ezt a gamet.. Illetve arrol, ha mar megis a petezest valasztod, akkor csinald ugy, hogy a maximalis hatekonysagot hozod ki beloluk.

Nem az instant ancin van a hangsuly, az instant skilleken meg az 1.08 as ternionon ami mostanra sehol sincs, max annal az 1-2 embernel aki meg 1.08-at hasznal, hanem azon, hogy ezt milyen karival teszed. Ergo ez most olyan mintha aszondanad, hogy az 1.06 os cast delay mentes frozen orb ugyanakkora csit, mintha egy barbar tudna reviveolni.. Tokre mas dolog, de kb tq-ban is egy ilyen viszonyitast csinalsz, de nemgaz...
  • virs lee
    Kezdő cucckészlet összeszedésére azért még később is jó lesz. :)
  • zsirfecske
    már csak 2 hét és 1.08-nak annyi mindörökre :)
  • Tetsuo
    köszi a segítséget!
  • virs lee
    Nem tudom hogy mit nem értesz ezen.
  • dudovec
    maskor is megfigyeltem, hogy olyan dolgokat hasonlitasz ossze, amiket nem kene es nemtunik fel, hogy tok mas dologrol beszelek.
  • dudovec
    jo ezt radhagyom mert latom nemerted..